Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια. Ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο καροτσι και αναρωτιεμαι αν τυχαινει να το εχει καποια κοπελα ωστε να μπορεσει να μου πει την γνωμη της. Φυσικα οχι ως προς την αισθητικη (αυτο αλλωστε ειναι υποκειμενικο), αλλα ως προς την λειτουργικοτητα του, τον ογκο, αν τελικα ειναι πρακτικο κτλ. Εχω βρει ενα σωρο πλεονεκτηματα για τις δικες μας αναγκες, αναρωτιεμαι ομως αν παραμενει ογκωδες οταν κλινει, αν βγαινει τελειως η κουκουλα γιατι αλλιως τους ζεστους μηνες δεν το βλεπω να αεριζεται καλα και φυσικα πώς γινεται η ανακληση της πλατης για ενα μεγαλυτερο παιδακι.

Ευχαριστω εκ των προτερων

http://global.pegperego.com/ww-en/babyproducts-catalog/2010/Skate+System

LQvip2.png

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

δεν το έχω αγοράσει το συγκεκριμένο καρότσι για να μιλήσω για λειτουργικότητα αλλά θα σου πω τους λόγους που με απέτρεψαν μιας και εγώ φλέρταρα μαζί του... 1. δε χωράει στο πορτ μαγκαζ του αυτοκινήτου μου και δεν το βρισκω βολικό να το ξεσυρναμολογώ κάθε φορά για να το βάλω ή να το βγάλω. 2. ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες την ημέρα άρα στις περισσότερες μετακινήσεις θα είμαι μόνη μου άρα το βάρος του είναι απαγορευτικό. 3. το θεωρώ χαζό να δλωσω τόσα λεφτά για ενα καρότσι που εξαιτίας των παραπάνω θα χρειαζόμουν σύντομα να αγοράσω ένα 2ο πιο ελαφρύ... Α να σου πω ότι το πορτ μπεμπέ δεν ενδείκνυται για μεταφορά με το αυτοκίνητο άρα μιλάμε για έξτρα έξοδα... όσο αφορά την ανάκλιση της πλάτης και την κουκούλα ρώτα στο κατάστημα που το πουλάνε αλλά για να είσαι και σίγπυρη ζήτα επίδειξη, καμιά φορά και οι πωλητές δεν είναι πολύ καλά ενημερωμένοι...

vyLxp3.pngG7Azp3.png