Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποιά ιδέα σας αρέσει

Coraline

Recommended Posts

Για την βάφτιση μιας φίλης σκεφτόμαστε να κάνουμε τις μπομπονιέρες, και έχουμε βρει οδηγίες για τα παρακάτω:

ποιό θα προτιμούσατε εσείς; ( είναι αγορακι το μικρό)

http://images.marthastewart.com/images/content/pub/baby/2003Q2/flower_favors_xl.jpg

http://images.marthastewart.com/images/content/pub/ms_living/2006Q2/0406_msl_favor_bags_l.jpg

http://images.marthastewart.com/images/content/tv/martha_stewart_show/show_photos/1151_2000/1180_052606_favors_l.jpg

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

Τα 2 πρώτα μου αρέσουν περισσότερο. Αλλά το 1ο με παραπέμπει περισσότερο σε κορίτσι, ενώ το 2ο μου κάνει πιο πολύ για αγοράκι.

Μπορείς να μας πεις κι εμάς τις οδηγίες ή πού τις βρήκες?

Καλές ετοιμασίες!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ναι πράγματι, έχει πολλές ιδέες για μπομπονιέρες και για στολισμό. Το δεύτερο σκέφτηκα και εγώ αλλά θα βρω τέτοιες τσαντούλες;

Ωραια ειναι κ διαφορετικα απλα δε θα εβαζα φωτο του μικρου στις μπομπονιερες, η σακουλιτσα τι θα περιεχει μεσα? Μου αρεσε! Το τριτο αν καταλαβα καλα ειναι λουλουδακι - γλειφιτζουρι?

Διαφημίσεις

Ναι είναι λουλουδάκι που στο κέντρο τρυπάς ένα γλυφιτζούρι. Στην σακουλίτσα θα έχει λογικά κάποιο παιχνιδάκι και κουφέτα τύπου smarties. Το καλό νομίζω με την σακουλίτσα είναι ότι δεν χρειάζεται να φτιάξουμε άλλον τύπο για μικρούς και άλλο για μεγάλους. Εκτός αν μας βγούνε πολλά κομμάτια έτσι.

Μου αρέσει πολύ το πρώτο το κουβαδάκι με το λουλουδάκι-γλυφιτζούρι! Πολύ χαρούμενο και πρωτότυπο. Οι σακούλες είναι χαριτωμένες αλλά μπορεί το αποτέλεσμα να βγει λίγο πρόχειρο επειδή είναι χαρτί, εξαρτάται και από τον τύπο του χαρτιου. Σακούλες ίσως βρεις στο κέντρο της Αθήνας Αγ.Μάρκου, Κολοκοτρώνη και τριγύρω σε καταστήματα με είδη συσκευασίας, κουτιά, κλπ.

Ό,τι και να διαλέξετε με το καλό η βάπτιση...:) :) :)

αχ μας μπερδεψες τωρα......

λοιπον το πρωτο θα λεγα... ειναι πιο παιδικο, πιο χαρουμενο, πιο ευτυχισμενο να το πω;;;; πιο ουαου;;;;;;;;;;;;;

το δευτερο θα μου αρεσε αν ηταν πιο φωτεινα τα χρωματα και το τριτο με παραπεμπει σε κατι πιο μεγαλιστικο.....

αρα σα ξελογιασμενη με τα χρωματα θα σου ελεγα το πρωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Το κουβαδάκι με το λουλούδι-γλειφιτζούρι είναι καταπληκτικό...το έφτιαξα κι εγώ για την βάπτισή μας που θα γίνει σε 10 μέρες....μόνο που τα δικά μας κουβαδάκια είναι όλα γαλάζια και τα λουλούδια άσπρο-γαλάζιο...ελπίζω να αρέσουν στα παιδάκια:D

Εμένα μου αρέσει το πρώτο είναι πάρα πολύ ωραίο ,τα κουβαδάκια λίγο πολύ τα έχουμε δει σε βαφτιση παρόλαυτα μου αέσει πολύ σαν ιδέα.Αλήθεια τα λουλούδια απο τι υλικό είναι?Δεν πρέπει να είναι χαρτινο νομίζω :confused:

Περίπου πόσο σου κόστισε το ένα;

Τα κουβαδάκια (σε γαλάζιο) 50 λεπτά το ένα από τζάμπο. Οι καραμέλες περίπου 7€ το κιλό...με 3 κιλά γέμισα 50 κουβαδάκια, 7 καραμέλες το καθένα πήρε.

Εγώ πρόσθεσα στο κουβαδάκι και ένα φύλλο χαρτό αφής και μετά έβαλα τις καραμέλες. Ακόμα έβαλα στο χερούλι στο πλάϊ και ένα φιόγκο λευκό με κορδέλα...

Αυτά τα κουβαδάκια θα τα μοιράσω στα παιδάκια για γλυκό στην εκκλησία, στους μεγάλους θα δώσω βαζάκια με γλυκό του κουταλιού...για μπομπονιέρες δεν μου πολυαρέσουν...εκτός και αν βάλεις μέσα κουφέτα:wink:

Διαφημίσεις

καλημερα!

και γω συμφωνω για τα 2 πρωτα

δεν ειμαι οπαδος του να βαζουμε φωτο των παιδιων μας ουτε στις προσκλησεις, ουτε σε μπουμπουνιερες, γενικα πανω σε αντικειμενα που καποιοι θα τα πεταξουν

ωραιες ιδεες! μονη σου σκοπευεις να τα κανεις? μπραβο!!!!

catcatard20090414_-8_My+princess+is.png

xFcPp3.png

Αντί για κουφέτα σκεφτόμαστε αυτά τα τύπου smarties, που είναι και πολύχρωμα, το κλασσικό άσπρο μου φαίνεται ότι ταιρίαζει για γάμο περισσότερο.

Τα λουλούδια είναι από χρωματιστό χαρτόνι ( κανσον)

Να σου πω οτι αυτο καθόλου δεν το είχα σκεφτεί..... και τι να βάλουμε για να μην χαλάνε στην ζέστη, ότι και να έχει ζάχαρη θα λιώσει τον Αύγουστο

Μπορείς να βάλεις μαρσμέλοους σε άσπρο και γαλάζιο αφού πρόκειτε για αγοράκι...βέβαια θα τα προσέξετε και αυτά, αλλά αλλοιώνονται πολύ λιγότερο από όλα τα άλλα και προσοχή όχι σοκολάτα:wink:

Να σου πω οτι αυτο καθόλου δεν το είχα σκεφτεί..... και τι να βάλουμε για να μην χαλάνε στην ζέστη, ότι και να έχει ζάχαρη θα λιώσει τον Αύγουστο

Υπάρχουν κουφετα χρωματιστα και δεν παθαινουν τιποτα, και ειναι πιο μεγαλα φυσικα απο τα smarties και φαινονται και πιο "πλουσια" ..