Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παγωτατζής στην Λαμία

melinaki '07

Recommended Posts

κορίτσια καλήμερα.Η βαπτιση της κόρης μου θα γινει 17 Ιουλίου κατακαλόκαιρο κι επειδη δεν σκεφτομαι για τραπεζι παρα μονο για τυπου ''κοκτεηλ'' στο προαυλιο της εκκλησίας, σκεφτηκα να πρωτοτυπισω λιγο και να φερω παγωτατζη αντι του συνηθισμενου γλυκου.Ψαχνω να βρω κατι εδω κοντα,δηλαδη Λαμια μιας και η βαπτιση γινεται κοντα.Γνωρίζει καμια σας καποιον ή καποια εταιρεια ή ζαχαροπλαστειο που να διαθετει τετοιες παροχες?εχει κανει καμια σας κατι αντιστοιχο και που παιζουν οι τιμες?Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Διαφημίσεις

Μελίνα δεν ξέρω κάποιον...Αν και μένω Λαμία δεν το έχω δει πουθενά... Ρώτησες σε κανένα catering??

Γραψε και στο parentscafe μην τυχόν ξέρουν οι κοπέλες που είναι από λαμία...

ayTFp3.pngivwvp2.png

• 3 weeks later...

οσον αφορα τα catering εχω χρησιμοποιηση εγω αυτο www.timeout-catering.gr καραγεωργος αθανασιος λεγετε στην φραντζη, και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και οσον αφορα την ποιοτητα αλλα και το οικονομικο.πιθανον να μπορει να κανει και αυτο που θελετε.δεν θελω να κανω διαφημιση αν χρειαστη σβηστετο.

Γεια σου και με το καλο να βαπτισεις το μωράκι σου!

Πολυ καλή ιδέα το παγωτό αντι για γλυκό...και όταν το διαβασα μου ήρθε η ιδέα της Algida......ξέρεις εκείνα τα μικρά ψυγειακια που έχουν ένα σωρο γεύσεις και πανευκολα τις βάζεις στην μηχανη και βγάζεις χωνάκι.

Δεν ξέρω καθόλου αν θα μπορούσες να νοικιάσεις ένα τέτοιο απο κάποιο μαγαζί εκεί που να το έχει και να αγοράσεις τα παγωτά στην τιμή που τα αγοράζει ο μαγαζάτορας.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου για να ξέρω καν αν γίνεται αυτό, αλλά ανα σ' αρέσει η ιδέα μπορείς να ρωτήσεις.

Διαφημίσεις