Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπιμπερο Nuk: ανοιγουν ευκολα;

Recommended Posts

Aυτα τα μπιμπερο Νuk πως τα ανοιγετε βρε κοριτσια; Εχω παρει 5 και δεν μπορω να τα ανοιξω με τιποτα!Καθε βραδυ βαζω τον ανδρα μου να τα ανοιγει για να χω για το πρωι. Ρωτησα την φαρμακοποιο και μου πε πως δεν εχει ακουσει παραπονα. Εσεις εχετε εντωπισει το ιδιο προβλημα;Πραγματικα το εχω απορια!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν 11 μήνες σχεδόν που είχα πιπίλες σιλοκόνης δεν είχα κανένα πρόβλημα....μόλις έβαλα τις καουτσούκ τραβάω κ εγώ το ίδιο ζόρι οπότε προσπαθώ να τα κουμπώνω πολύ ελαφρά!:roll:

sjCrp3.png

εισαι σιγουρη πως δεν τα σφιγγεις τοσο δυνατα ωατε να μην μπορεις να τα ανοιξεις?

μια φιλη μου που εχει τις avent καμια φορα τα σφιγγει δυνατα και μετα δεν ανοιγουν.

668bab1939.png

εισαι σιγουρη πως δεν τα σφιγγεις τοσο δυνατα ωατε να μην μπορεις να τα ανοιξεις?

μια φιλη μου που εχει τις avent καμια φορα τα σφιγγει δυνατα και μετα δεν ανοιγουν.

Αν δεν τα σφιξω αρκετα τρεχουν και το μωρο γινεται μουσκεμα!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Τι με θυμησες...Και εγω ειχα προβλημα, τα μισουσα της νουκ! Δε θυμαμαι να ειχα βρει λυση,περασαν και 3 χρονια βεβαια! Γιατι αγοραζεις παλι νουκ; Τα chico ειναι και αυτα μια χαρα και αθανατα! Ή κατι αλλο τελος παντων!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Εγώ πάντως με τα μόνα μπιμπερό που δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν τα nuk. Τα chicco ήταν ότι χειρότερο! έτρεχαν συνεχώς!! για αυτό τα άλλαξα και πήρα nuk.

Δεν πρέπει να τα σφίγγεται πολύ γιατί δεν μπορεί να ρουφήξει εύκολα το παιδί. Κανονικό σφίξιμο.

Εγώ πάντως με τα μόνα μπιμπερό που δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ήταν τα nuk. Τα chicco ήταν ότι χειρότερο! έτρεχαν συνεχώς!! για αυτό τα άλλαξα και πήρα nuk.

Δεν πρέπει να τα σφίγγεται πολύ γιατί δεν μπορεί να ρουφήξει εύκολα το παιδί. Κανονικό σφίξιμο.

Ακριβώς το ίδιο με τα chicco και τα γυάλινα και το πλαστικο ειχα το ιδιο πρόβλημα αλλα ειχα τις αλλες θηλές της σιλικόνης οχι τις καουτσουκ....πολυ μου έτρεχαν!! Δεν μπορουσα να καταλαβω τι εκανα λάθος!

Τα εδωσα και πηρα νουκ και βρηκα την ησυχια μου!! Βεβαια δεν ειχα απο τις καουτσουκ θηλες αλλα απο τις σιλικονάτες.

Μετα στο εξάμηνο τα αλλαξα τα μπιμπερο.....γιατι γνωρισα τα μπιμπερο της Αβεντ...και εμεινα τωρα με αυτα και δεν τα αλλαζω με τιποτα!

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω την ίδια ακριβώς δυσκολία και με τις θηλές σιλικόνης και με τις άλλες. Ρουφώντας το μωρό το γάλα, σαν να βεντουζάρουν και θέλει πολυ δύναμη για τα ανοίξεις.

Αφού για να τα ανοίξω τα τυλίγω με πετσέτα και πιάνω τον καρυδοθραύστη!!!!!

Εχω και Chicco βέβαια, με άλλες δυσκολίες εκείνα! Τρέχουν όπως είπαν και τα κορίτσια ή αν είναι από τα λοξά τα πλαστικά, χαλάνε γρήγορα τα πάσα και πάλι γίνεται λούτσα το παιδί.

Ελπίζω συντόμως να τα καταργήσουμε, οπότε θα κοιτάξω στο επόμενο μωρό να πάρω κάτι άλλο.

932708c9ku0fnaz0.gif

• 1 χρόνο μετά...

καλησπερα σε ολους.η αληθεια ειναι πωσ τα μπιμπερο ανοιγουν πολυ δυσκολα. τουλαχιστον αυτα με καοτσουκ για τα σιλικονησ δεν ξερω ακομη. καταρχην δεν τα σφιγγουμε πολύ έτσι... μετά δοκιμάστε τα εξής. χρησιμοποιήστε το καπάκι του μπιμπερο για να το ανοίξετε και αν και παλι δεν ανοίγει πατήστε τη θηλή μέσα στο μπουκάλι -με το μαλακό - και αυτό είναι θα ανοίξει. αν ούτε αυτό δουλέψει βάλτε τον άντρα σας να το κάνει:-P

χρησιμοποιω nuk με καουτσουκ θηλες κ δεν εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα,ουτε τρεχει το μπιμπερο, περιεργο μου φαινεται.μηπως οι θηλες θελουν αλλαγη γιατι εχουν παλιωσει?

Διαφημίσεις

Moυ εχει τυχει και εμενα με το μπουκαλι Νυκ το κολπο που βοηθαει ειναι την στιγμη που το κλεινω βρεχω λιγο και το στομιο του μπουκαλιου και την πιπιλα απο καοτσουκ ανοιγει πανευκολα και δεν σταζει!!!

ΑΝΝΟΥΛΑ Kαι...2012.pngMake a pregnancy ticker

τα λατρευω τα μπουκαλια της Nuk , οταν το παθαινουν αυτο να σφιγγουν και να ανοιγουν δυσκολα απλα παιρνω μια πετσετα και τα ξεσφιγγω , δεν μου εχουν δημιουργησει ποτε τοσο μεγαλο προβλημα να μην μπορω να τα ανοιξω... συνηθως το παθαινω οταν τα χερια μου ειναι βρεγμενα.:D

Moυ εχει τυχει και εμενα με το μπουκαλι Νυκ το κολπο που βοηθαει ειναι την στιγμη που το κλεινω βρεχω λιγο και το στομιο του μπουκαλιου και την πιπιλα απο καοτσουκ ανοιγει πανευκολα και δεν σταζει!!!

Ακριβώς αυτό.Άν βρέχεις το στόμιο και τη ρώγα με λίγο νερό δε θα έχεις πρόβλημα.Έτσι έκανα και γω.

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...