Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωτη βολτα ποτε και που?

Recommended Posts

κοριτσια ηθελα την γνωμη σας για το ποτε ειναι σωστο να βγαλουμε μια βολτα την μικρη μας αυριο θα κλεισει τις σαραντα μερες ειναι επικυνδινο να παμε μια βολτα με το καροτσακι της η να παμε με το αυτοκινητο στο εξοχικο μας για 2-3 μερουλες ειναι μια ωριτσα αποσταση,τι πρεπει να προσεξω?εσεις σε τι ηλικια κανατε την πρωτη σας βολτα και που???

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ηλιάνα! Να σου ζήσει το μικράκι!

Εμείς την πρώτη βόλτα την κάναμε πριν σαραντήσουμε, με το καρότσι, κοντά στη θάλασσα. Ήταν φθινόπωρο, Νοέμβριος, αλλά πολύ ηλιόλουστη μέρα. Το πρώτο μας ταξίδι το κάναμε πολύ αργότερα, γιατί μες στο χειμώνα ήταν δύσκολο να μετακινηθούμε!

Τώρα σχετικά με τη δική σας βόλτα: θηλάζει ή όχι? Φρόντισε να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα, αλλαξιές, πάνες, σελτεδάκια, κουβερτάκι. Στο χωριό στη θέση σου θα πήγαινα, ειδικά εφόσον το σπίτι έχει θέρμανση (ποτέ δεν ξέρεις με αυτό τον καιρό...) και ζεστό νεράκι!

Καλά να περάσετε!

καλημερα. να σου ζησει η μικρη σου.εμεις πηγαμε βολτα την ημερα που

σαραντησε.αν εχει ηλιο και δεν φυσαει ντυστην καλα ....και καλη βολτα.

οσο για το ταξιδι ...ναι να πατε αρκει να προσεξεις αυτα που σου ειπε το καλλιοπακι.αλλωστε της περισσοτερες ωρες θα κοιμαται.καλα να περασετε.

Fa3Lp2.png

Συνονοματη καλησπερα τον δευτερο μου τον γεννησα 16/04/04 και πριν το μηνα αρχισαμε τις βολτες,το ιδιο εκανε και μια ξαδελφη μου που γεννησε 16/06/10

Στο τριτο που γεννησα 27/06 ξεκινσαμε τις βολτες νωρις νωρις στις 8 μερες βολτα με το καροτσι

Αν ο καιρος το επιτρεπει μη διστασεις

4

Διαφημίσεις

η δική μου γεννήθηκε αρχές φλεβάρη και την έβγαζα από την πρώτη στιγμή κάθε μέρα ,την έπαιρνα μαζί μου στο μαγαζί...

βόλτες συνέχεια πρωί και απόγευμα,χρησιμοποιούσα τον υπνόσακο του καροτσιού,αλλά ήταν χειμώνας.

τώρα είναι πολύ καλή εποχή,ελαφρά ρουχαλάκια για να μην ιδρώσει...

μια βόλτα στο πάρκο είναι μια χαρά.

και ταξιδάκι μπορείς άνετα.

άσε που νομίζω ότι είναι η καλύτερη ηλικία για ταξίδια...

εμείς το πρώτο μας το κάναμε σχεδόν 3 μηνών...5 ώρες ταξίδι.

ούτε που ακούστηκε...

μια χαρά θα είναι,μην ανυσηχείς!!

καλά να περάσετε και να σου ζήσει το μωράκι σου.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

κοριτσια ηθελα την γνωμη σας για το ποτε ειναι σωστο να βγαλουμε μια βολτα την μικρη μας αυριο θα κλεισει τις σαραντα μερες ειναι επικυνδινο να παμε μια βολτα με το καροτσακι της η να παμε με το αυτοκινητο στο εξοχικο μας για 2-3 μερουλες ειναι μια ωριτσα αποσταση,τι πρεπει να προσεξω?εσεις σε τι ηλικια κανατε την πρωτη σας βολτα και που???

Δυστυχως εμεις ειμασταν borderline χειμωνιατικο μωρο, γεννηθηκε Νοεμβριο και το κρυο το 08 ηταν τσουχτερο. Δεν την εβγαλα καθολου τους 3 πρωτους μηνες. Τελη φλεβαρη αρχες Μαρτη καναμε βολτες σε μαρσιππο πολυ καλα ντυμενες. Αλλα με τον καιρο που εχει εξω τωρα ουυυυυυυ......εγω θα ελεγα καντε βολτουλα αν αισθανεσαι και εσυ οκ.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 2 weeks later...

Βόλτες έκανε σχεδόν αμέσως (λιγων ημερών) και ήταν και χειμωνιατικο μωρο με τσουχτερο τότε κρύο. Δεν τον πείραζε όμως. Εμπαινε στην "φωλια" του καροτσιου και ηταν τρισευτυχισμένος.

Η παιδίατρος μας είχε πει τότε να μην φοβόμαστε το κρύο μονο τους κλειστούς χωρους με πολυ κόσμο.

Δεν καταλαβαίνω γιατι ένα μωρακι πρέπει να περιμένει εβδομάδες και μ΄ηνες για να βγει έξω...:?

• 4 weeks later...

Εμεις πήγαμε για ψώνια στο Mall μόλις σαράντησε. Ηταν δύο βδομάδες πριν τα χριστούγεννα,οπότε φανταζεσε τι κόσμο είχε. Βόλτα πήγαμε πολλή πιο πριν. Η παιδίατρος μας είχε πει μόνο όταν βρέχει να μην την βγάζουμε έξω.

Διαφημίσεις

Κορίτσια πηγαίνατε και για ψώνια (π.χ. super market, αρτοποιείο, κλπ) με το μωρό και αν ναι από ποια ηλικία?

Με το που σαράντισε κ γέννησα Γενάρη.

Τα μωράκια ειναι σαν εμάς... δεν χρειάζεται να τα έχουμε σε γυάλα

• 1 month later...

Γεννησα τέλη σεπτεμβρη και πρωτοπήγε βολτα 20 περίπου ημερών στα καρφουρ για ψώνια... Ετσι και αλλιως δεν ειχα την πολυτέλεια να την αφήσω κάπου... Αυτο που πρεπει να αποφευγει το μωρό ειναι ο συνωστισμος και οι κλειστοί χώροι και οχι το κρύο. Η γιατρος μας επέμενε, και λογικό ειναι γιατι οι ιωσεις κολλάνε απο τους ανθρώπους και οχι απο τη θερμοκρασια...

Κορίτσια πηγαίνατε και για ψώνια (π.χ. super market, αρτοποιείο, κλπ) με το μωρό και αν ναι από ποια ηλικία?

Θα πω για τα δυο τελευταια που θυμαμαι

Τον τριτο στις 9 μερες με την υπολοιπη οικογενεια και στον τεταρτο στις 10 μερες μονη(χωρις συζυγο)και τα δυο απο τα τρια μεγαλυτερα παιδια

4

Μη με πειτε στριμμενη...αλλα ρε γαμωτο νευριαζω οταν βλεπω μικρα μωρακια μεσα στο σουπερ μαρκετ.Ειναι καλο για το μωρο να γυριζει τοσο μικρο σε ενα χωρο με τοσα ψυγεια?Ειδικα σε μερικα σουπερ μαρκετ που δεν ειναι και πολυ μεγαλα απο τα πολλα ψυγεια επικρατει ψυχος...εδω εγω παγωνω..δεν παγωνει το μωρο?

Μη με πειτε στριμμενη...αλλα ρε γαμωτο νευριαζω οταν βλεπω μικρα μωρακια μεσα στο σουπερ μαρκετ.Ειναι καλο για το μωρο να γυριζει τοσο μικρο σε ενα χωρο με τοσα ψυγεια?Ειδικα σε μερικα σουπερ μαρκετ που δεν ειναι και πολυ μεγαλα απο τα πολλα ψυγεια επικρατει ψυχος...εδω εγω παγωνω..δεν παγωνει το μωρο?

Και τί να το κάνεις το μωρό όταν πας στο σουπερ μαρκετ?? Να το παρκάρεις αλλού??:lol:

Διαφημίσεις