Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ!

korina.v

Recommended Posts

Κοριτσια,βγηκε καινουριο περιοδικο που ασχολειται με την βαπτιση!!Ειναι καταπληκτικο!!Λεγεται "Ετησιος οδηγος βαπτισης".Εχει βεβαια 5 ευρω αλλα πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του.Εχει τα παντα για την βαπτιση.Μπομπονιερες,προσκλητηρια,ρουχαλακια,χωρους,catering,και αλλα πολλα!!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω για σας αλλά το πήρα το περιοδικό από περιέργεια γιατί τα ρουχαλάκια μας τα χουμε πάρει.Δεν μ'άρεσε τίποτα και προτιμώ τα περσινά.Έχω και τα περσινά βιβλία και μπορώ να συγκρίνω,βέβαια θα βγουν κι άλλα.

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Διαφημίσεις

περίμενε να βγει το baby bloom.Το είχα πάρει το καλοκαίρι που μας πέρασε και είχε τρομερά πράγματα και το χω ακόμα.Δεν ξέρω αν έχεις αγοράκι ή κοριτσάκι αλλά για κοριτσίστικα ρουχαλάκια τα περσινά μακρά καλύτερα.Περίμενε και τ'άλλα περιδικά.

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Μαρια μου ουτε κοριτσακι εχω ουτε αγορακι.. :cry::cry: Ειμαι στις προσπαθειες. :):) Απλα το συγκεκριμενο περιοδικο ετυχε να πεσει στα χερια μου και το προτεινα για να βοηθησω τις μανουλες! :D Σε ρωτησα γιατι μου εκανε εντυπωση οτι υπαρχουν γενικα περιοδικα αποκλειστικα για βαπτιση.Ξερω μονο αυτα για γαμο.

περίμενε να βγει το baby bloom.Το είχα πάρει το καλοκαίρι που μας πέρασε και είχε τρομερά πράγματα και το χω ακόμα.Δεν ξέρω αν έχεις αγοράκι ή κοριτσάκι αλλά για κοριτσίστικα ρουχαλάκια τα περσινά μακρά καλύτερα.Περίμενε και τ'άλλα περιδικά.

Απόλυτο δίκιο έχεις Μαρία. Καμία σχέση με το baby bloom, ούτε ως προς την ποικιλία ούτε ως προς το μέγεθος. Είναι και πόσοι επαγγελματίες πληρώνουν βέβαια για να διαφημιστουν και να μπούν στο συγκεκριμένο περιοδικό. Πάντως και εγώ απογοητεύτηκα.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Εγώ τα είπα για καλό αυτά που έλεγα πιο πάνω για να μην τους δίνουμε και τζαμπα λεφτά.Δεν θέλω να με παρεξηγήσει η korina v

Μαρια μου καθολου δεν σε παρεξηγησα,ισα ισα...Ειναι το πρωτο και μοναδικο περιοδικο βαπτισης που επεσε στα χερια μου,δεν ειχα δει αλλο..Σιγουρα αν ειχα δει, απο τα λεγομενα σας θα ειχα αλλη γνωμη για το συγκεκριμενο. :)

Διαφημίσεις

• 1 year later...

korinav να σε ρωτησω.... απο που μπορώ να πάρω τον ετήσιο οδηγό βάπτισης. υπάρχουν άλλα περιοδικά σαν αυτό? θέλω να κάνω βάπτιση το συντομότερο :D

Υπαρχουν αρκετα περιοδικά που ασχολουνται με την βαπτιση, μπορεις να βρεις και ενθετα σε περιοδικα για παιδια, ενα αλλο που ξερω εγω ειναι το Baby bloom.

Έχει ένθετο το ΠΑΙΔΙ κ ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ που κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα.

Πήρα και εγώ το περιοδικό Βάφτιση και δεν μπορώ να πω ότι ήταν άσχημο. Παίρνεις μια πρώτη ιδέα κυρίως για τα ρουχαλάκια.

Πάντως το βρίσκω και εγώ πολύ ακριβό.

Έμένα δεν μου φάνηκαν καθόλου βολικά τα περιοδικά γιατί δεν έχουν καθόλου τιμές..................................... και ότι βλέπεις είναι πανάκριβο συνίθως. Την μεγαλύτερη βοήθεια την πήρα από το φορουμ και τα κορίτσια εδώ

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Σιγουρα τα συγκεκριμενα περιοδικα συνηθως σου προτεινουν κατι ακριβο αλλα το αγοραζεις για να παιρνεις ιδεες πχ για στολισμο,ρουχαλακια κλπ..

Εγω το πηρα για αυτο το λογο..

pEmXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Μηπως ξερει καμια σας ποτε θα κυκλοφορησει το baby bloom? Exω ρωτησει εκατο φορες τον περιπτερα της γειτονιας μου κ δεν ξερει να μου πει, ντρεπομαι να πηγαινω καθε μερα, ασε που θα με περασει για τρελλη :oops::oops::oops: .

.png

Γεια σας κοριτσια. Μηπως ξερει καμια σας ποτε θα κυκλοφορησει το baby bloom? Exω ρωτησει εκατο φορες τον περιπτερα της γειτονιας μου κ δεν ξερει να μου πει, ντρεπομαι να πηγαινω καθε μερα, ασε που θα με περασει για τρελλη :oops::oops::oops: .

Aφροδίτη να σου ζήσει το μωράκι σου :lol::lol: Κ εγώ το ψάχνω αρκετό καιρό, η σελίδα του περιοδικού στο facebook έγραφε ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου. Έχω βάλει τον άντρα μου και ρωτάει στα περίπτερα, αλλά δεν το έχει βρει ακόμη, άσε που και τα περισσότερα ούτε καν το ξέρουν :?:?:?

ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ BABY BLOOM ΞΑΝΑ;ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΑΠΤΙΣΗ,ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ.ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

κοριτσια το πηρε καμια σας αυτο???

θα βαφτισει ο καλος μου το καλοκαιρι κ ψαχνομαστε...

αξιζει??? εχει τιμες πουθενα???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

κοριτσια το πηρε καμια σας αυτο???

θα βαφτισει ο καλος μου το καλοκαιρι κ ψαχνομαστε...

αξιζει??? εχει τιμες πουθενα???

το ενθετο του παιδι και νεοι γονεις ειναι πολυ καλο.εχει δεες και για το νονο και για τους γονεις και επιτελους το baby blom κυκλοφορησε :lol:

καλησπέρα, λοιπόν αγορασα εγω σήμερα το baby bloom, 400 σελ 8,5 ευρώ.

Απο τις 400 σελ οι 170 περίπου ειναι με ρουχαλάκια για βαπτιση (το οποίο βασικά μάλλον αν εισαι νονός σε ενδιαφέρει περισσότερο ,διότι εγω ως μαμά και να διαλέξω κάποιο δεν ειναι μπορώ να πω αυτό θέλω :? ) μετά οι υπόλοιπες σελίδες εχουν 7-8 σελ με σταυρούς και μετα εχει μαρτυρικά , λαμπάδες - κουτιά, προσκλητήρια και μπομπονίερες.

Γενικά εχει πολλά να δεις , αλλά εγω που το ψάχνω τωρα τελευταία στο internet αλλα και απο τα κορίτσια εδώ (βαπτίζω Σεπτέμβριο) απο προσκλητήρια και μπομπονίερες που ψάχνω κυρίως, ένα μεγάλο ποσοστό τα ειχα ήδη βρει. Έχει ομως αρκετά πραγματα ανάλογα τι ψάχνει κάποιος.

πηρα και εγω το baby bloom αλλα νομιζω οτι αυτα που εχει αφορουν περισσοτερο το νονο-α.και εγω τα πιο φτηνα προσκλητηρια τα βρηκα στο ιντερνετ.αργω ακομα βεβαια αλλα καλο ειναι να παιρνουμε μερικες ιδεες για το τι παιζει :wink: