Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαμηλός αιματοκρίτης 15η εβδομάδα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Είμαι στην 15η εβδομάδα και ο αιματοκρίτης μου έπεσε από 39.8 (εξετάσεις προγεννητικού) στο 36.8. Είναι ανησυχητικό????????

ο γιατρος δεν σου εχει δωσει σιδηρο να παιρνεις εμενα μου τον εχει ξεκινησει απο το προηγουμενο τριμηνο δεν τον ρωτας μηπως χρειαζετε να ξεκινησεις σιδηρο

και μπορει να σου κατεβει κι αλλο,μην ανυσηχεις.εγω ξεκινησα με 37,επεσε στο 34,μετα στο 32 και 2 εβδομαδες πριν γεννησω πηγε 38!!!!ειναι φυσιολογικο απο οτι ξερω.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

και μπορει να σου κατεβει κι αλλο,μην ανυσηχεις.εγω ξεκινησα με 37,επεσε στο 34,μετα στο 32 και 2 εβδομαδες πριν γεννησω πηγε 38!!!!ειναι φυσιολογικο απο οτι ξερω.

παντως εμενα στο 1ο τριμηνο δεν μου εδωσε τιποτα,μετα την 16η εβδομαδα ξεκινησα σιδηρο και ασβεστιο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

περνω εδω και... 15 μερεσ Resoferon των 125mg πρωι - βραδυ...

Ε, εντάξει δεν έπεσε και πολύ. Τωρα με το σιδηρο θα ανέβει. Κι εμένα από 39,7 στις αρχές (8η εβδομάδα που πήγα στον μικρόβιολόγο) έπεσε στο 36 και είχα αργήσει να πάρω σίδηρο (ξεκίνησα την15η εβδομάδα τα gyno-tardiferon). Στο τέλος της εγκυμοσύνης είχα φτάσει και πάλι το 39,7 με ένα δισκίο την ημέρα.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Και εγώ κορίτσια ξεκίνησα με 36 και πήρα σίδηρο ( 2 την ημέρα) και παρόλα αυτά έπεσε και άλλο και τώρα είναι στο 32,8....Παρόλα αυτά ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ γιατί προς το παρόν κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα για την εγκυμοσύνη...

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

κοριτσια κουραγιο...παιρνω την ημερα 2 Filicine και 2 Legofer.......το στουμπωμα.........!!!!!!!!!!!!!!!

αχ πως σε καταλαβαινω!!!!:twisted:

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

αχ πως σε καταλαβαινω!!!!:twisted:

αχ και βαχ!!!παντως η εναλλαγη των-μισητων πια-δαμασκηνων και ακτινιδιο με γιαουρτι μπορω να πω βοηθαει!!

αντε καλη μας συνεχεια!!!

• 1 month later...

Και εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με αιματοκρίτη 36 και μέσα σε ένα μήνα έπεσε 33,3 ο γιατρός μου είπε να παίρνω δύο φυαλίδια fysiofol ημερισίως. Είναι φυσιολογική η πτώση του αιματοκρίτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης γι αυτό άλλωστε μας δίνουν οι γιατροί σίδηρο. Μην ανησυχείς καθόλου.

dev011pr___.pngan1cv7ONw361210Mjg1ZGx6fDQ2ODAwMjNkamF8fk1hcmlhIGlzLi4uLi4uLi4u.gif

Διαφημίσεις

Εμενα μου ειπε η γιατρος μου οτι ειδικα στην αρχη αυτη η πτωση του αιματοκριτη ειναι μεχρι ενα σημειο πλασματικη γιατι αυξανεται ο ογκος του αίματος μας, οποτε πεφτει ο αιματοκριτης...

Εγω ειχα στην αρχη 39 κ τωρα στις 15 βδομαδες εχω 37,5!

Αρχισα να παιρνω Resoferon ταμπλετες γιατι οι αμπουλες σιδηρου με πειραζουν!:-)

πεσ τον γιατρο σου οτι εισαι πολυ αδυναμη για να σου δωσει σιδηρο . και εγω πολυ χαμηλο αιματοκριτη αλλα χωριις ασβεστιο και σιδηρο κ φολικο οξυ δεν την βγαζω