Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ...

Recommended Posts

Βοήθεια!

Το ξέρω είναι χαζό αυτό που κάνω αλλά πραγματικά νιώθω ότι είμαι σε αδιέξοδο… Εδώ και 4 χρόνια είμαι παντρεμένη με έναν άνθρωπο που τον λάτρεψα και τον πίστεψα τόσο που δεν έβλεπα τις καθημερινές μας συγκρούσεις που για το τίποτα κατάστρεφαν μέρα με την μέρα την σχέση μας.

Δεν μπορώ άλλο μαζί του, θέλω να χωρίσουμε… Δεν είμαι πλέον ερωτευμένη, δεν τον εμπιστεύομαι, δεν μπορώ να ονειρευτώ την ζωή μου μαζί του, τρέμω μην αποκτήσω παιδί μαζί του.

Πριν λίγο καιρό του ζήτησα να χωρίσουμε και αυτός μου είπε ότι η ζωή για αυτόν τελείωσε και θα φτάσει στα άκρα. Μου ζήτησε να ξαναπροσπαθήσουμε, μέσα από όλη την πίεση, το δέχτηκα αλλά δεν μπορούσα να το στηρίξω. Στο διάστημα αυτό, έκανε διάφορα τρελά που φοβάμαι και να τα πω (πραγματικά δεν ξέρω αν ήταν κινήσεις εκβιασμού ή όλα αυτά τα έκανε λόγο της πίεσης που είχε).

Τελικά μιλήσαμε σε ανθρώπους που εμπιστεύεται και μας είπαν και στους δύο ότι η ζωή δεν τελειώνει με έναν χωρισμό και πως πρέπει να ενεργούμε σύμφωνα με ότι είναι καλύτερο για τον καθέναν μας ξεχωριστά. Μας βοήθησε και τους δύο πάρα πολύ αυτή η συζήτηση.

Σήμερα θέλω να χωρίσω. Δεν θέλω να τον πληγώσω, αλλά δεν θέλω να είμαι πλέον μαζί του και δεν ξέρω πώς να του το πω. Δεν θέλω να το διαπραγματευτώ πάλι αυτό (πέρασα φρικτά πράγματα όσο ήμουνα μαζί του και δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ούτε και να βελτιωθούν τα πράγματα όπως υπόσχεται-ακόμα και αν αυτό συμβεί πλέον δεν θέλω-βέβαια οφείλω να πω ότι πέρασα και καλές στιγμές μαζί του, είναι καλό παιδί αλλά εγώ κάποιες καταστάσεις δεν τις μπορώ άλλο, τα συναισθήματά μου σε επίπεδο έρωτα και σχέσης έχουν τελειώσει).

Ξέρω ότι δεν γίνεται να μην τον πληγώσω αλλά θέλω να το κάνω όσο λιγότερο γίνεται. Δεν υπάρχει τέτοιος τρόπος το ξέρω, αλλά εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα για το πώς θα του το πω. Είμαι πολύ μπερδεμένη και κάθε μέρα που περνάει νιώθω ότι τρελαίνομαι. Σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνω υπομονή και να το δεχτώ μοιρολατρικά ότι έτσι πρέπει να είναι η ζωή μου αφού κάποτε τον αγάπησα και τον πίστεψα. Αλλά είμαι 28 χρονών….πρέπει να σκέφτομαι και να ζω έτσι;

Βοηθήστε με

Διαφημίσεις

Σαφώς και δεν πρέπει να ζεις και να σκεφτεσε έτσι όπως σκέφτεσε!!!! όχι επειδή είσαι 28 αλλά επειδή πρεπει να σεβαστείς τα συναισθήματα σου...και εσύ είναι ολοφάνερο δεν έχεις συναισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο.Συναίσθημα δεν είναι οι τύψεις ούτε η λύπηση που νιώθεις.Υποτιμάς και εκίνον και τον εαυτό σου.Δεν ξέρω τι σας χωρισε δεν ξέρω γιατι τα συναισθηματα σου άλλαξαν..αλλά ελάχιστη σημασια εχουν όλα αυτα.Να συμβιβαστείς??? Ε όχι κορίτσι μου και να συμβιβαστείς..αυτό δεν είναι συμβιβασμος είναι εγκλεισμός! Δεν έχεις παιδιά ακόμα..ξέρεις πόσο σημαντκό είναι αυτό? Αν είχες θα σου έλεγα να δεις την κατάσταση αλλιώς,να αναζητήσεις τι σε ενώνει με αυτόν τον άνθρωπο, να ψάξεις τα θετικά σημεία και να τα καλλιεργήσεις,και αυτό για να παλέψεις για την οικογένεια και για τα παιδια σου.Τώρα όμως δεν έχεις να λογοδοτήσεις σε κανένα παρα μόνο στον ίδιο σου τον εαυτο.Εκείνος θα το ξεπεράσει..μην υποκύπτεις σε απειλές..ειναι λόγια του αέρα στις περισσότερες των περιπτώσεων.Φαντάσου τη ζωή σου αλλιώς και κάνε πράξη τα όσα νιώθεις.Δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο για να μείνεις εκεί που είσαι.Αν μου λεγες ότι τον αγαπάς και απλά αντιμετωπίζεται δυσκολίες θα σου έλεγα παλεψέ το..αλλά εσύ δεν νιώθεις τίποτα...τι να παλέψεις?

A3Oip2.png

MzPrp2.png

εχω βρεθεί στην θεση σου και καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις...στα χαμένα,μπερδεμένη και ίσως βαθυτατα πληγωμενη. Πιστεψε με το ενστικτο σου δεν σου λεει λαθος. Εισαι πολύ μικρη για να συμβιβαστεις με καποιον που σε κανει δυστηχισμένη. Η ζωη ειναι πολύ μικρη αλλά μπορει να γινει και πολύ μεγαλη όταν ειμαστε δυστηχισμένοι. Θελεις να εισαι με καποιον απο λύπηση? Απο οικτο? Και η αγάπη? Χωρις αγάπη σπιτικό δεν γινεται φίλη μου. Και εγω οταν αποφασισα να χωρισω καποιον λιγους μηνες πριν τον γαμο ενιωθα ολα να γκρεμιζονται γυρω μου αλλά τωρα που βρηκα τον ανθρωπο μου σταυροκοπιέμαι και λεω ευτυχως Θεε μου τον αφησα και ησυχασα. Κανε αυτο που αισθανεσαι χωρις να καταπιεζεις τον εαυτο σου. Δεν αξιζει κανενας ανθρωπος να χαραμιζουμε την ζωη μας γιαυτον.

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1215316800_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

αυτο που περιγραφεις το ειχα ζησει ως τριτος ανθρωπος-το αντιμετωπιζε η κολλητη μου και ηταν στην ηλικια σου.την παροτρυνα να δωσει τελος γιατι πιστευω οτι ειναι κριμα να μην χαιρομαστε τη ζωη με ανθρωπους που μας αγαπουν και αγαπανε."δευτερη ζωη δεν εχει "που λενε και οι στιχοι !παρε θαρρος και ξεκαθαρισε και κανε νεα αρχη στην ζωη σου!εγω θα σου ευχηθω καλη αρχη!

children=world:D

happy children=better world:wink:

κάνε ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου μην υποκύπτεις σε εκβιασμούς και εγκλωβιστείς σε μια σχέση που δε νιώθεις τίποτα...πως θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου δηλαδή?χωρίς όνειρα?χωρίς να αισθάνεσαι τίποτα για τον άνθρωπο που κοιμάσαι μαζί του?βάλε τα πράγματα κάτω κι αν όντως πιιστεύεις ότι δεν έχεις να πάρεις ούτε να δώσεις κάτι,πάρε την τσαντούλα σου και φύγε!

Διαφημίσεις

Εφόσον δεν έχετε παιδάκι, τα πράγματα θα είναι ποιο εύκολα για σένα. Πάρε τηλέφωνο σε ένα δικηγόρο άμεσα και ρώτα τι μπορείς να κάνεις ώστε να μην έχεις προβλήματα αργότερα και μετά από εκεί το θέμα εξαρτάται από το πώς θα κινηθείς και πώς θα του μιλήσεις.

Πάντως εφόσον έχεις περάσει άσχημα στο παρελθόν μαζί του, κατά τη γνώμη μου, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι…

Καλή συνέχεια σου εύχομαι…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Δεν φαντάζεστε πόσο με βοηθάνε αφού μόνο σε εσάς μπορώ να μιλήσω, δυστυχώς δεν έχω κάποιον άλλο να με στηρίξει.

Ξέρω τι είναι καλύτερο για εμένα αλλά νιώθω ότι είναι πολύ σκληρό και φοβάμαι για την αντίδρασή του, μήπως κάνει κακό στον εαυτό του κυρίως. Πραγματικά δεν ξέρω πώς να το χειριστώ, πώς να του το φέρω τι να του πω… Κάποιες φορές λέω να γινόταν κάτι να εξαφανιζόμουνα…. Άλλες πάλι σκέφτομαι πως θα μπορούσα να του το πω μπροστά στους ανθρώπους που εμπιστεύεται και είχαμε συζητήσει μαζί…. Κάποιες πάλι νιώθω ότι δεν έχω ούτε τη δύναμη να ανοίξω το στόμα μου να μιλήσω για αυτό, μόνο που το σκέφτομαι ότι θα δημιουργηθεί δυσάρεστη κατάσταση, τρέμω.

Ξέρω ότι πρέπει να βρω την δύναμη να το κάνω αλλά πως; Νιώθω τόσο αδύναμη και εγκλωβισμένη γιατί δεν θέλω να τον στενοχωρήσω.

από εκεί το θέμα εξαρτάται από το πώς θα κινηθείς και πώς θα του μιλήσεις.

Πάντως εφόσον έχεις περάσει άσχημα στο παρελθόν μαζί του, κατά τη γνώμη μου, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι…

πραγματικά δεν ξέρω πως να κινηθώ και πως να του μιλήσω...

Κορίτσι μουένα θα σου πώ :

''Ειμαστε οι επιλογές μας''....

εαν επιλέξεις να μεινεις εφόσον δεν εισαι ευτυχισμενη, δεν σε καλυπτει, δεν υπαρχει ο ερωτας...δεν , δεν ,δεν......κάντο όσο ειναι νωρις....γιατι μη παιρνοντας αποφαση σαφως του δινεις και ελπιδες οτι κατι μπορει να σωθει....και αυτο σε λιγο καιρο θα τον πληγωσει ακομα περισσοτερο γιατι θα εχει δει μια ελπιδα......

Κανεις δεν πεθανε απο ερωτα (ισως μονο ο Ρωμαιος και η Ιουλιετα)....κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει τροπος να μην πληγωθει....θα πληγωθει και θα ειναι δυσκολο....και εσυ θα πληγωθεις....η ζωη όμως είναι μπροστα σου....

Να του μιλησεις ειλικρινα...η αληθεια μπορει να πληγωνει...αλλα ειναι η αληθεια....αν δεν μπορεις να τα πεις γραψε ενα γραμμα (ετσι ακριβως οπως εκφραζεσαι εδω)....και αφησε το του...μετα η συζητηση ισως να ειναι λιγοτερο αγχωτικη για σενα

Ευχομαι να βρεις το κουραγιο να το πεις οσο γινεται πιο νωρις....και να χαραξεις νεα πορεια στη ζωη σου με κατι που θα σε καλυπτει και θα σε κανει ευτυχισμενη !!!!

Κορίτσι μουένα θα σου πώ :

''Ειμαστε οι επιλογές μας''....

εαν επιλέξεις να μεινεις εφόσον δεν εισαι ευτυχισμενη, δεν σε καλυπτει, δεν υπαρχει ο ερωτας...δεν , δεν ,δεν......κάντο όσο ειναι νωρις....γιατι μη παιρνοντας αποφαση σαφως του δινεις και ελπιδες οτι κατι μπορει να σωθει....και αυτο σε λιγο καιρο θα τον πληγωσει ακομα περισσοτερο γιατι θα εχει δει μια ελπιδα......

Κανεις δεν πεθανε απο ερωτα (ισως μονο ο Ρωμαιος και η Ιουλιετα)....κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει τροπος να μην πληγωθει....θα πληγωθει και θα ειναι δυσκολο....και εσυ θα πληγωθεις....η ζωη όμως είναι μπροστα σου....

Να του μιλησεις ειλικρινα...η αληθεια μπορει να πληγωνει...αλλα ειναι η αληθεια....αν δεν μπορεις να τα πεις γραψε ενα γραμμα (ετσι ακριβως οπως εκφραζεσαι εδω)....και αφησε το του...μετα η συζητηση ισως να ειναι λιγοτερο αγχωτικη για σενα

Ευχομαι να βρεις το κουραγιο να το πεις οσο γινεται πιο νωρις....και να χαραξεις νεα πορεια στη ζωη σου με κατι που θα σε καλυπτει και θα σε κανει ευτυχισμενη !!!!

συμφωνω.μιλα του ηρεμα .φερτον αντιμετωπο με την κατασταση,με επιχειρηματα.πεσ του πως νοιωθεις.εισαι πολυ νεα για να εισαι εγκλωβισμενη και δυστυχισμενη σε ενα γαμο που δεν θελεις.θα ειναι και αυτος δυστυχισμενος.ΜΙΛΑ ΤΟΥ.

Fa3Lp2.png

Διαφημίσεις

όταν σκέφτεσαι τη ζωη σου χωρίς αυτόν αισθάνεσαι να σου φεύγει ένα βάρος?είναι κρίμα να χαραμίσεις τη ζωή σου όταν δεν υπάρχει έρωτας....μπορείς να ζήσεις μια ζωή κοντά του?πόσα χρόνια θα αντέξεις με τέτοια ψυχολογία και άμα έχεις και παιδιά αργότερα τι θα κάνεις?όσο περνάει ο καιρός πληγώνεστε και οι δύο.κι αυτός μπορεί να το πάρει πιο ομαλά από ότι φαντάζεσαι.καμιά φορά οι άντρες απλά βολεύονται και φοβούνται να κάνουν κάτι άλλο καινούργιο...

πραγματικά δεν ξέρω πως να κινηθώ και πως να του μιλήσω...

Γιʼ αυτό σου είπα να πάρεις πρώτα ένα δικηγόρο. Αυτός θα σου πει τι πρέπει να πεις. Εξασφάλισε πρώτα τα δικαιώματα σου και μετά κάνεις κινήσεις.

Αν ο δικηγόρος σου πει ότι δε θα έχεις πρόβλημα ότι και να κάνεις, γνώμη μου είναι αφού τον προετοιμάσεις κάπως, να μαζέψεις τα πραγματάκια σου σιγά-σιγά και να πας λίγο καιρό σε δικούς σου ανθρώπους για να νιώθεις ασφαλείς.

Μπορείς επίσης να το κάνεις αυτό και με τη δικαιολογία ότι θέλεις να σκεφτείς και ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο… ίσως έτσι σιγά-σιγα καταλάβει τι γίνεται και το πάρει με άλλο μάτι…

Πάντως για να τον φοβάσαι τόσο πολύ, σίγουρα έχουν γίνει πολλά και σίγουρα καρδούλα μου δεν έχεις άλλη επιλογή από το να φύγεις… Είσαι πολύ νέα και είναι λυπηρό να ζεις τέτοιες καταστάσεις.

Επίσης δε ξέρεις στο μέλλον τι άλλο μπορεί να ακολουθήσει και το χειρότερο είναι να κάνετε και κανένα παιδάκι. Μετά θα είναι ακόμα ποιο δύσκολo… Στο λέω από πείρας αυτό. Υπήρχαν πολλές στιγμές στο παρελθόν που μετάνιωσα που δε χώρισα πριν κάνω παιδί… και πολλοί που βρεθήκαν να μου πουν και το γιατί το έκανα το παιδί… μπορεί να είμαστε τώρα καλά, αλλά η ψυχή μου πονάει ακόμα…

Είσαι τυχερή που βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση και έχεις μόνο τη δικιά σου ζωή στα χέρια σου…

0sShp3.png

PGnvp2.png

όταν σκέφτεσαι τη ζωη σου χωρίς αυτόν αισθάνεσαι να σου φεύγει ένα βάρος?είναι κρίμα να χαραμίσεις τη ζωή σου όταν δεν υπάρχει έρωτας....μπορείς να ζήσεις μια ζωή κοντά του?πόσα χρόνια θα αντέξεις με τέτοια ψυχολογία και άμα έχεις και παιδιά αργότερα τι θα κάνεις?όσο περνάει ο καιρός πληγώνεστε και οι δύο.κι αυτός μπορεί να το πάρει πιο ομαλά από ότι φαντάζεσαι.καμιά φορά οι άντρες απλά βολεύονται και φοβούνται να κάνουν κάτι άλλο καινούργιο...

Πολύ σωστό!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Εφόσον δεν έχετε παιδάκι, τα πράγματα θα είναι ποιο εύκολα για σένα. Πάρε τηλέφωνο σε ένα δικηγόρο άμεσα και ρώτα τι μπορείς να κάνεις ώστε να μην έχεις προβλήματα αργότερα και μετά από εκεί το θέμα εξαρτάται από το πώς θα κινηθείς και πώς θα του μιλήσεις.

την ιδια γνωμη εχω και εγω τουλαχιστον προσεχε μεχρι να βεβαιωθεις για το πως αισθανεσαι αν δεν δρασεις αμεσα να μη μεινεις εγκυος στην τελικη περε και αντισυληψη ειναι κριμα να συνεχισεις με τετοιες βασεις

κατι ξερουμε και μεις οι παντρεμενες

στο μελλον με τα παιδια ισως να ειναι ακομη χειροτερα τα πραγματα

υπαρχουν ζευγαρια με πολλη αγαπη και παλι, μολις ερχεται η κοπωση τρωγονται αν δεν υπαρχει αγαπη δεν εχει νοημα να συνεχισεις

η ζωη ειναι μπροστα σου καλυτερα να το παρεις αποφαση γρηγορα σημασια δεν εχει ο τροπος ετσι κ αλλιως εχεις ηδη φυγει μακρυα του

Δεν θα παθει τιποτα.

Το να βρισκεσαι σε μια σχεση με το ζορι ομως προκαλει σε σενα κακο.

Σταματα να νοιαζεσαι για τους αλλους και κοιταξε τι θελεις εσυ.

Αν πιστευεις οτι θα το παρει καλυτερα... κανε πραγματα που μισει ωστε να χαλαστει :mrgreen:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τον νόμο δεν έχω καμιά δέσμευση πέρα από τον γάμο και δεν θα δημιουργηθεί κάτι εις βάρος μου. Πρόβλημα θα υπήρχε αν είχαμε παιδί.

Αλλά εγώ δυσκολεύομαι να του πω ότι τα συναισθήματά μου έχουν τελειώσει, είναι πολύ σκληρό. Σκέφτομαι να του πω ότι για δικούς μου λόγους δεν μπορώ να συνεχίσω, ότι τα όνειρα που κάναμε για το πώς θέλουμε να είμαστε δεν μπορώ να τα εφαρμόσω και πλέον δεν θέλω κιόλας. Και μετά να του ζητήσω να μου πει πως θέλει να είναι η στάση μου από εδώ και πέρα ώστε να τον βοηθήσει να προχωρήσει τη ζωή του όσο πιο ανώδυνα μπορεί να γίνει.

Αν και εγώ θα προτιμούσα για λίγο καιρό να πάω να μείνω με δικούς μου ανθρώπους, αλλά αυτοί δεν θα δεχτούνε τον χωρισμό και επιπλέον θα χάσω και την δουλειά μου γιατί είμαι πολύ μακριά από το σπίτι μου…και έχω και χρέη…

Γενικά ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλά δεν έχω τη δύναμη να τα κάνω. Γι’αυτό απευθύνθηκα σε εσάς να μου δώσετε θάρρος, να μου μιλήσετε ίσως και σκληρά ώστε να πεισμώσω και να διεκδικήσω τη ζωή μου, να βρω τη δύναμη και το θάρρος να το κάνω…

Βρε κοριτσι μου φοβασαι? Φοβασαι την αντιδραση του?Μιλα του ειλικρινα πες του δεν σε αγαπω πια και τελος.Και να του ζητησεις πως θελει να ειναι η σταση σου απο εδω και περα,αυτο δεν το καταλαβαινω,σε τη αποσκοπει αυτο? οπως και να εχει θα πληγωθει και αυτος και εσυ διαζυγιο ειναι.

Σύμφωνα με τον νόμο δεν έχω καμιά δέσμευση πέρα από τον γάμο και δεν θα δημιουργηθεί κάτι εις βάρος μου. Πρόβλημα θα υπήρχε αν είχαμε παιδί.

Αλλά εγώ δυσκολεύομαι να του πω ότι τα συναισθήματά μου έχουν τελειώσει, είναι πολύ σκληρό. Σκέφτομαι να του πω ότι για δικούς μου λόγους δεν μπορώ να συνεχίσω, ότι τα όνειρα που κάναμε για το πώς θέλουμε να είμαστε δεν μπορώ να τα εφαρμόσω και πλέον δεν θέλω κιόλας. Και μετά να του ζητήσω να μου πει πως θέλει να είναι η στάση μου από εδώ και πέρα ώστε να τον βοηθήσει να προχωρήσει τη ζωή του όσο πιο ανώδυνα μπορεί να γίνει.

Αν και εγώ θα προτιμούσα για λίγο καιρό να πάω να μείνω με δικούς μου ανθρώπους, αλλά αυτοί δεν θα δεχτούνε τον χωρισμό και επιπλέον θα χάσω και την δουλειά μου γιατί είμαι πολύ μακριά από το σπίτι μου…και έχω και χρέη…

Γενικά ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλά δεν έχω τη δύναμη να τα κάνω. Γιʼαυτό απευθύνθηκα σε εσάς να μου δώσετε θάρρος, να μου μιλήσετε ίσως και σκληρά ώστε να πεισμώσω και να διεκδικήσω τη ζωή μου, να βρω τη δύναμη και το θάρρος να το κάνω…

Bρε κοριτσακι μου....τι θα πει δεν θα δεχτουν οι δικοι σου το χωρισμο????????....δεν το πιστευω!!!...δηλαδη θα θελουν το παιδι τους δυστηχισμενο μονο και μονο για να μην χωρισει???!!!

Πρωτον ηρεμησε γιατι για όλα υπάρχει λύση !

Μπορεις να πεις στο συντροφο σου οτι θελεις να μεινεις στους δικους σου για λιγο καιρο ....ετσι θα συνειδητοποιησει και θα αξιολογησει την πραγματικοτητα.

Δευτερον καλοκαιρι ερχεται....πάρε μερος της αδειας σου τωρα...παρε 10-15 μερουλες και πηγαινε να μεινεις με τους γονεις σου....οι μονοι ανθρωποι που θα σου σταθουν οσο δυσκολο και να τους φανει ο χωρισμος του παιδιου τους ....θα το κανουν και θα σε δεχτουν με ανοιχτες αγκαλες !

Ετσι θα ηρεμησεις , θα βρεις το χρονο που χρειαζεσαι για να βαλεις τα πραγματα σε μια ταξη....

Ο κυριαρχος του εαυτου σου εισαι εσυ...τις αποφασεις για τη ζωη σου...εσυ τις παιρνεις , ουτε ο συντροφος σου , ουτε οι γονεις σου, ουτε τα αδερφια σου...κτλ

Εφόσον νιωθεις οτι θελεις να χωρισεις καντο....δεν βγαινει η ζωη κοριτσακι μου με ενα ανθρωπο που δεν σε καλυπτει......όλα θα γινουν και οσον αφορα τα χρεη...μπορεις να βρεις και μια 2η δουλεια part time βρε παιδι μου....ολα γινονται !!!!...Βαλε μπροστα τον καλο εγωισμο σου και θα τα καταφερεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σας πραγματικά για εμένα η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη.

Δυστυχώς οι δικοί μου είναι σε απόσταση εξ αιτίας της σχέσης και του γάμου μου με αυτό τον άνθρωπο. Θεωρούν ότι ο γάμος αυτός στιγμάτισε την οικογένεια...

Αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρω το θάρρος να το κάνω και αν δεν μπορώ να το κάνω για εμένα, το οφείλω στα παιδιά που ονειρεύτηκα και αν θέλω να τα κάνω πρέπει να τους εξασφαλίσω ένα υγειές περιβάλλον.

Όσο για την δουλειά, εργάζομαι 10-12 ώρες την ημέρα και ναι πρέπει όταν ξεμπερδέψω με τα προσωπικά μου να δουλεύω και σαββατοκύριακο και αυτό έχω σκοπό να κάνω

Δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση

Γενικά ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλά δεν έχω τη δύναμη να τα κάνω. Γιʼαυτό απευθύνθηκα σε εσάς να μου δώσετε θάρρος, να μου μιλήσετε ίσως και σκληρά ώστε να πεισμώσω και να διεκδικήσω τη ζωή μου, να βρω τη δύναμη και το θάρρος να το κάνω…

Γιατί να σου μιλήσουμε σκληρά γλυκιά μου??? Αυτό μάλλον θα το κάνουν οι γονείς σου, αν κρίνω από αυτά που γράφεις… Σίγουρα πιστεύεις ότι θα σου πουν ότι όπως έστρωσες να κοιμηθείς και άλλες τέτοιες ανοησίες… Έτσι τα φαντάζεσαι δηλαδή… Δεν αποκλείει όμως αν τους εξηγήσεις να σε καταλάβουν.

Ποιο καλός μου ακούγεται ο λόγος για τη δουλειά σου. Ότι δηλαδή δε θέλεις να τη χάσεις και γιʼ αυτό σου είναι δύσκολο να φύγεις μακριά. Και σε καταλαβαίνω… Δεν είναι εύκολο να χάνεις τη δουλειά σου την εποχή αυτή.

Ωραία είναι η ιδέα που σου πρότεινε η mpap, αν μπορείς να την εφαρμόσεις...

Εγώ θα σου πρότεινα και κάτι άλλο… Εκεί που μένεις, φίλες έχεις??? Δεν έχεις καμία φίλη που να μπορεί να σε φιλοξενήσει για λίγο διάστημα μέχρι να βρεις τι θα κάνεις ???

0sShp3.png

PGnvp2.png

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σας πραγματικά για εμένα η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη.

Δυστυχώς οι δικοί μου είναι σε απόσταση εξ αιτίας της σχέσης και του γάμου μου με αυτό τον άνθρωπο. Θεωρούν ότι ο γάμος αυτός στιγμάτισε την οικογένεια...

Αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να βρω το θάρρος να το κάνω και αν δεν μπορώ να το κάνω για εμένα, το οφείλω στα παιδιά που ονειρεύτηκα και αν θέλω να τα κάνω πρέπει να τους εξασφαλίσω ένα υγειές περιβάλλον.

Όσο για την δουλειά, εργάζομαι 10-12 ώρες την ημέρα και ναι πρέπει όταν ξεμπερδέψω με τα προσωπικά μου να δουλεύω και σαββατοκύριακο και αυτό έχω σκοπό να κάνω

Δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση

Γιατί να σου μιλήσουμε σκληρά γλυκιά μου??? Αυτό μάλλον θα το κάνουν οι γονείς σου, αν κρίνω από αυτά που γράφεις… Σίγουρα πιστεύεις ότι θα σου πουν ότι όπως έστρωσες να κοιμηθείς και άλλες τέτοιες ανοησίες… Έτσι τα φαντάζεσαι δηλαδή… Δεν αποκλείει όμως αν τους εξηγήσεις να σε καταλάβουν.

Ποιο καλός μου ακούγεται ο λόγος για τη δουλειά σου. Ότι δηλαδή δε θέλεις να τη χάσεις και γιʼ αυτό σου είναι δύσκολο να φύγεις μακριά. Και σε καταλαβαίνω… Δεν είναι εύκολο να χάνεις τη δουλειά σου την εποχή αυτή.

Ωραία είναι η ιδέα που σου πρότεινε η mpap, αν μπορείς να την εφαρμόσεις...

Εγώ θα σου πρότεινα και κάτι άλλο… Εκεί που μένεις, φίλες έχεις??? Δεν έχεις καμία φίλη που να μπορεί να σε φιλοξενήσει για λίγο διάστημα μέχρι να βρεις τι θα κάνεις ???

σωστο κ αυτο !!! ;)

Επίσης αν έχεις αδέρφια ειναι μια καλη λυση....ή καποιο στενο συγγενη που να σε καταλαβαινει (καποια/ο ξαδερφη/ο....κτλ)

Μπορεις ακόμα να παρεις τις λιγες μερες αδειας και να παρεις εστω και ενα σ/κ μια φιλη σου να πατε καπου....να ξεχαστεις...να ανοιξει το μυαλο σου....συνηθως οταν βρισκομαστε σε κατασταση πιεσης ''θολωνουμε''...δεν βλεπουμε καθαρα....νομιζουμε οτι ερχεται η καταστροφη ενω δεν ειναι ετσι.... ;)

και να συμπληρωσω και κατι αλλο που ισως σου δωσει κουραγιο.....αφόσον μπορουν οι ανυπαντρες μητερες να τα καταφερνουν (και δυσκολα οικονομικα και καμια στηριξη)...(πολυ δυσκολο και ΜΠΡΑΒΟ τους)....ΜΠΟΡΕΙΣ κ εσυ !!!!!!!!!!!!!.....η ζωη ειναι ομορφη κοριτσι μου...μη βασανιζεσαι....θα τη βρεις τη λυση...υπαρχει !!!

είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές νιώθω ότι πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό...

Δυστυχώς δεν έχω κάποιον δικό μου άνθρωπο εδώ που να μπορεί να με στηρίξει σε όλη αυτή την κατάσταση.

σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι ήμουνα με ανθρώπους που μου έδειναν θάρρος, θυμάμαι χαρακτηριστηκά ότι μου έλεγαν την φράση "προχώρα και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, άτιμο είναι να συντηρείς την κατάσταση που επικρατεί τώρα, τίμιο είναι να ξεκαθαρίσεις την θέση σου"

Δυστυχώς δεν έχω κάποιον δικό μου άνθρωπο εδώ που να μπορεί να με στηρίξει σε όλη αυτή την κατάσταση.

σήμερα είδα στον ύπνο μου ότι ήμουνα με ανθρώπους που μου έδειναν θάρρος, θυμάμαι χαρακτηριστηκά ότι μου έλεγαν την φράση "προχώρα και δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, άτιμο είναι να συντηρείς την κατάσταση που επικρατεί τώρα, τίμιο είναι να ξεκαθαρίσεις την θέση σου"

λογικο ειναι βρε να νιωθεις ετσι....και κατα τη γνωμη μου δεν κανεις τπτ ανεντιμο !!!....λιγο θαρρος πρεπει να βρεις για να αντιμετωπισεις την κατασταση ;)

οπως ειπα πριν βαλε μπροστα τον καλο εγωισμο σου....και κανε πραξη τα συναισθηματα σου !!!...και εδω ειμαστε κ εμεις για στηριξη !!!;)

σκεψου το θεμα αδειας που σου προτεινα , ειναι ενα μικρο βηματακι αλλα βασικο για να παρεις τα πανω σου ;)

Kορίτσια καλημέρα,

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σας. Νομίζω ότι έχω αρχίσει να βάζω τα πράγματα στη θέση τους. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πια και τι θα του πω... Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι και να βρω τη δύναμη και να το κάνω τελικά

Ίσως αυτοί οι άνθρωποι να είμαστε κι εμείς...!σε στηρίζουμε και είμαστε μαζί σου.βέβαια όχι πρακτικά αλλά ψυχολογικά ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!