Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κλαει σπαρακτικα

mmdad

Recommended Posts

Σχεδον καθε βραδυ! Δεν εχει προβλημα στο να παει για υπνο αλλα αρκετες φορες κατα την διαρκεια της νυχτας ξυπανει με κλαματα. Καποιες φορες αρκει να τον ακουμπισω και να του βαλω την πιπιλα του. Χτες δεν σταματαγε με τιποτα μεχρι που τον πειρα στο κρεβατι μας και κοιμηθηκε αμεσως... Τι μπορει να του φταιει???

Διαφημίσεις

Είναι σε δικό του δωμάτιο; Μιλάμε για τον μικρούλη έτσι δεν είναι; Έχει ανάγκη από την παρουσία σας. Και ο δικός μου που είναι ένα μήνα μεγαλύτερος ξυπνάει με κλάματα και τον βρίσκω όρθιο στην κούνια να περιμένει να με δει. Ο κύκλος ύπνου των βρεφών και των νηπίων είναι μικρότερος από τον δικό μας.

Ενδεχομένως παίζουν ρόλο και τα όνειρα, δηλαδή η συρραφή των εμπειριών όλης της ημέρας. :roll:

Συνέχισε να τον στηρίζεις...

9Af0p2.png

Ναι για τον μικρουλη μιλαμε. Κοιμαται στο δωματιο μας αλλα στην κουνια του (συνηθως). Εβγαλα την παντα και κολλησα το κρεβατι του στο δικο μου αλλα δεν σταματισε να κλαιει μεχρι που ηρθε στο κρεβατι μας..

Και εμείς κοιμόμασταν παρεούλα μέχρι πριν λίγο καιρό... Παρηγόρησέ τον, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Δυστυχώς δεν τα ξέρουμε όλα!:-P

9Af0p2.png

• 5 months later...

Επαναφερω το θεμα...

Κοριτσακια μου καλα, αντιμετωπιζω το εξης με το Μαρακι μου:

Στο θεμα φαγητου - υπνου, η μικρη περναει κατα καιρους διαφορες φασεις. Σε γενικες γραμμες, μπορω να πω πως κοιμομαστε. Αλλα υπαρχουν καποια διαστηματα (τα οποια ποικιλουν σε διαρκεια) που ο υπνος δεν μας παιρνει.... Περασαμε λοιπον ενα τετοιο διαστημα πριν λιγες μερες και ενω ξεκινησαμε να κοιμομαστε παλι κανονικα, τα τελευταια 2 βραδυα ξυπναει κλαιγοντας σπαρακτικα.... :( Με το που θα μπω στο δωματιο, θα της δωσω την πιπιλα της και τη σκεπασω, ξανακοιμαται κανονικα... Δεν με πειραζει να το κανω αυτο ΟΟΟΟΟΟΛΗ νυχτα, απλα στεναχωριεμαι που κλαιει και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι... :(

Τι φταιει? Τι κανω λαθος? Δεν εχει αλλαξει κατι στη ρουτινα ή την καθημερινοτητα μας.. Γιατι τοσο κλαμμα? Μηπως αθελα μου κανω κατι που την ενοχλει στη διαρκεια της μερας? Αλλα δεν εχω αλλαξει τιποτα απολυτως στη συμπεριφορα μου... Δεν θελω να κλαει βρε κοριτσια.. Οχι γιατι με ενοχλει, αλλα γιατι δεν ξερω πως να τη βοηθησω και στεναχωριεμαι! :(:(:(

Θα χαρω να ακουσω τις γνωμες σας!

Ευχαριστω!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Φαίη, το κάνει και η δικιά μου αυτό, όταν ετοιμάζει δοντάκι! Προφανώς πονάει και σε θέλει για συμπαράσταση... εγώ τουλάχιστον σ' αυτό το συμπέρασμα κατέληξα για την δικιά μου.

Όταν λοιπόν το κάνει αυτό, της βάζω το ειδικό τζελ στα ούλα για να ανακουφιστεί και μετά, κάθε βράδυ μέχρι να "σκάσει" το δοντάκι (συνήθως "σκάει" μετά από 3-4 μέρες), βάζω λίγο σιροπάκι depon για παιδιά στο βραδυνό της γάλα (μισό κουταλάκι του γλυκού) και κοιμάται σαν πουλάκι :)

79087cb4cd.png