Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ?

Recommended Posts

αληθεια εχετε δει στον υπνο σας το μωρο σας πριν ακομα αυτο γεννηθει ???εγω το ειδα 2 φορες χθες και προχθες...ειδα οτι ηταν τοσο δα και φορουσε ροζ & την πηρα αγκαλια και αυτη κοιμοταν...η μπουμπου μου:P:p:p

Διαφημίσεις

Ναι την κορη μου την ειχα ονειρευτει μια και μονη φορα...Ειχα δει ενα φαλακρο, ασπρο-ροζ μωρο ολο μαγουλακια...Κι ετσι ακριβως ηταν...!!!

Τον γιο μου καθολου...Ισως επειδη στο πρωτο παιδι, εχουμε χρονο για ονειρα!;)

εγω πολυ παλια ειχα δει ονειρο οτι κρατουσα δυο παιδακια απο τα χερια.ενα αγορι και ενα κοριτσι.ξανθα γαλανοματικα...:rolleyes:

ο γιος μου ειναι ξανθος γαλανοματης...:P:p:p

λετε αν κανω δευτερο να ειναι κοριτσακι με τα ιδια χαρακτηριστικα...:wink:

Την νύχτα που συνέλαβα το μωρό μου ονειρεύτηκα ότι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεββάτι και μια γυναίκα μου έφερνε ένα μωρό το οποίο μου άπλωνε τα χέρια και μόλις το ακούμπησε στο στήθος μου μου χαμογέλασε. Κάποια όνειρα τα θυμάσαι για πάντα.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

7 μηνων ονειρευτηκα την μικρη μου..την ειδα τοσο διαφορετική σε χρώματα απ οτι ειμαι εγω κ ο μπαμπας που σκέφτηκα ναι καλα....

δεν το πιστευα οταν την αντίκρισα πρωτη φορα οτι ηταν ακριβώς το ιδιο μωρο που ειχα δει στον υπνο μου.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

και τα 2 μου παιδακια τα ειχα ονειρευτει!!!!!!!!!!

το πρωτο ηταν ιδιος ενας ξαδερφος μου, ξανθουλη κ ασπροδερμο. ο αντρας μου ειναι μελαχρινος κ εγω καστανη. οταν του το ειπα με κοροιδευε. οταν γεννηθηκε ειχε σκουρα καστανα μαλλια κ καθολου φρυδια. τωρα ειναι ξανθουλης με ασπρο δερμα, οπως τον ειχα δει στον υπνο μου!!!!!!!!!!!

το δευτερο το ειχα δει μελαχρινο με ενα ομορφο αστραφτερο χαμογελο σαν του αντρα μου. τωρα 1 χρονο μετα παραμενει μελαχρινο κ περιμενουμε μονο τα δοντακια μας!!!!!!!!!! για να δουμε θα βγει το ονειρο!!!!!!!!:-):-):-)

Καλημερα.Κι εγω ονειρευτηκα εχθες το μωρακι μου,ενα καστανοξανθο κοριτσακι και φορουσε ροζ φορμακι ηταν μια γλυκα αχχχ ποσο ανηπομονω να το κρατησω αγκαλιτσα μου.Με το καλο να γεννηθουνε τα μωρακια μας και πανω απο ολα να ειναι γερα.

C6rZp8.png

gP5ap8.png

• 3 weeks later...

καλημερα κι απο μενα. λοιπον κοριτσια εγω το βραδυ στις 24/3 ξημερωνοντας για 25/3 ηταν και η γιορτη μου ειδα στον υπνο μου πως ημουν καπου ξαπλωμενη και διπλα μου ηταν ενα μωρο η μαμα μου και η πεθερα μου και τοτε εμφανιστηκε κατι σαν μικρη νεραιδα σαν μικρο ξωτικο και με ρωτουσε με εντονο υφος ''και το ονομα αυτης; οποιας γιαγιας δεν ειναι το ονομα να φυγει.'' και τοτε εγω θυμωσα και ελεγα τι πραγματα ειναι αυτα ακομη δεν μαθαμε για εγκυμοσυνη μιλαμε για ονοματα;

την αλλη μερα ηρθαν κατι φιλοι στο σπιτι και τα λεγαμε και γελουσαμε.

την επομενη μερα 26/3 εμαθα οτι ειμαι εγκυος.

λετε να ηταν σημαδι για κοριτσακι; τι να πω ακομη δεν το ειδαμε.

ο αντρας μου θελει αγορι αλλα πως να του κανω το χατηρι;

Διαφημίσεις

εγω ειδα ενα μωρο αλλα ηταν λιγο απροσδιοριστο το φυλλο ειδα ενα καροτσι με ενα μωρο κ να το σπρωχνω μεσα σε ενα λειβαδι τι να πω αβυσσος το υποσυνείδητο

καλημερα κι απο μενα. λοιπον κοριτσια εγω το βραδυ στις 24/3 ξημερωνοντας για 25/3 ηταν και η γιορτη μου ειδα στον υπνο μου πως ημουν καπου ξαπλωμενη και διπλα μου ηταν ενα μωρο η μαμα μου και η πεθερα μου και τοτε εμφανιστηκε κατι σαν μικρη νεραιδα σαν μικρο ξωτικο και με ρωτουσε με εντονο υφος ''και το ονομα αυτης; οποιας γιαγιας δεν ειναι το ονομα να φυγει.'' και τοτε εγω θυμωσα και ελεγα τι πραγματα ειναι αυτα ακομη δεν μαθαμε για εγκυμοσυνη μιλαμε για ονοματα;

την αλλη μερα ηρθαν κατι φιλοι στο σπιτι και τα λεγαμε και γελουσαμε.

την επομενη μερα 26/3 εμαθα οτι ειμαι εγκυος.

λετε να ηταν σημαδι για κοριτσακι; τι να πω ακομη δεν το ειδαμε.

ο αντρας μου θελει αγορι αλλα πως να του κανω το χατηρι;

Τελεια η ιστορια σου!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!

7 μηνων ονειρευτηκα την μικρη μου..την ειδα τοσο διαφορετική σε χρώματα απ οτι ειμαι εγω κ ο μπαμπας που σκέφτηκα ναι καλα....

δεν το πιστευα οταν την αντίκρισα πρωτη φορα οτι ηταν ακριβώς το ιδιο μωρο που ειχα δει στον υπνο μου.

κι εγώ τον είχα δει, αν δεν κάνω λάθος κάπου στον 3ο μπορεί και αργότερα, δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα, δεν ξεχώριζα χαρακτηριστικά, θυμάμαι ότι κράταγα στην αγκαλιά μου ένα πολύ μικρό μωράκι -αγοράκι και μάλιστα έτσι σιγουρεύτηκα και για το φύλο,

1FdQp2.png

• 3 weeks later...

Εγω επι δυο μήνες τώρα εβλεπα καθημερινα ενα κοριτσακι μπουλουκακι γυμνο κιολας για να επιβεβαιώνεται το φύλο...

Χθες επιβεβαιωθηκε οτι το παιδι ειναι αγόρι, βεβαια απο τον τρισδιαστατο υπερηχο φαινεται να μοιαζει αρκετα με αυτο που έβλεπα.

πετυχαμε τη φατσα οχι το φυλο, ενα στα δυο!!!

• 3 weeks later...

κι εγω εχω δει το μωρουλι μου. δεν εχουμε δει φυλο επιτηδες, αλλα στον υπνο μου ειδα οτι ειναι αγορακι. το ειδα μαλιστα σε ηλικια 4-5 ετων και ηξερα πως αυτος ειναι ο γιος μου! ανοιχτο καστανο με μεγαλα καστανοπρασινα ματακια, ενα ησυχο παιδακι, σκεφτικο.. κοριτσια, δεν ξερω αν αυτο θα ειναι δικο μου παιδακι, ουτε καν ξερω αν θα εχω αγορι, αλλα το αγαπησα..

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Διαφημίσεις

καλημερα!εγω ειδα ενα μωρο που χωραγε στην παλαμη μου,κατακοκκινο κ ειχε ενα δοντι...κ θυμαμαι οτι παλευα να το θηλασω...θα ζησω?????????????????????????

την κυριακη ειδα την τσουχτρα μου στον υπνο μου με 2 στρουμπουλα μαγουλα.εχτες πηγα στο γιατρο και την ειδα στον υπερηχο κ μου ειπε η γιατροσ οτι εχει μαγουλακια τσουπωτα........

δηλαδη μονο εγω ειδα ελαφρως εφιαλτη????χμμμμ πολυ ωραια!!!!

μηπως λεω μηπως να μην βλεπεις θριλερ πριν κοιμηθεις χιχιχιχιχιιχιχι:D:D:D

μηπως λεω μηπως να μην βλεπεις θριλερ πριν κοιμηθεις χιχιχιχιχιιχιχι:D:D:D

γιατι νομιζεις οτι κοιμαμαι??????το νυχτοπουλι κανω...ααααααααααααααχ που ειναι οι ωραιες μερες κ νυχτες του πρωτου τριμηνου που κοιμομουν και ορθια σαν το αλογο!!!!:lol::lol::lol::lol:

λες γι'αυτο να βλεπω θριλερ?????

κοριτσια και εγω χθεσ το βραδυ ειδα ολη τη διαδικασια της γεννας οτι περιμενα να πονεσω αλλα δεν καταλαβα τιποτα βγηκε η μικρη την ακουσα και εκλεγε και ηταν με μαυρο μαλλακι και ασπρο δερμα χρωματα που λιγο ή πολυ κυκλοφωρουν στην οικογενεια χρωμα ματιων δεν θυμΑΜΑΙ....

1d6gp3.png