Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ένα περίεργο πράγμα με το γιο μου...ενώ στο παιδικό τρώει τα πάντα (εκτός από ρεβύθια) στο σπίτι μου βγάζει τη ψυχή. Ούτε φρουτόκρεμα, και το μεσημεριανό μισό. Και στο παιδικό όντως τρώει, δε μου λένε ψέματα! Μάλλον πρέπει να φέρω τη μαγείρισσα του παιδικού στο σπίτι! Ή να τηγανίζω συνέχεια παϊδάκια!!(η αδυναμία του....ούτε 2 χρονών...ακούτε?)

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

Rosalita, δεν ξέρω αν σε παρηγορεί, αλλά δεν είσαι η μοναδική!!!

Το ίδιο ακριβώς έχω ακούσει για πολλά παιδάκια.

Δική μου άποψη (ως παιδί που δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα) είναι ότι το κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή των γονιών...

Όσο για τα παϊδάκια, μπριζολάκια και τα λοιπά, και η δικιά μου δείχνει μια ιδαίτερη προτίμηση από 1 1/2 χρονών περίπου.

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

http://parents.org.gr/food/?sid=31http://parents.org.gr/food/?sid=29

διάβασε εδώ!

δώσε του την ελευθερία να επιλέξει, όχι μόνο και στο φαγητό αλλά και σε άλλους τομείς. Έτσι δεν θα θέλει να "ελέγξει" τα τεκτενόμενα μέσω του φαγητού και θα του δώσεις την αίσθηση ότι μπορεί να διαλέγει και ότι έχει εκείνος τον έλεγχο. (την αίσθηση, ε ? όχι ότι εκείνος σε κάνει ότι θέλει :):D )

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

έχω παρατηρήσει ότι αν ρωτήσω τον Ιωακείμ αν θέλει να φάει πχ τόστ ή αυγό που λέει θέλω αυτό και το τρώει. Αν όμως του πώ έλα να φάς το τόστ σου, κάποιες φορές το τρώω εγώ! (όχι ότι δεν θέλω βεβαια :lol: ).

Πάντως το θέμα της επιλογής είναι σημαντικό, όχι μόνο στο φαγητό, αλλά πχ και στα ρούχα και γλιτώνουμε απο τη γκρίνια τους!! :P

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!