Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ???

giorgia

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!!!

Φέτος λόγω εγκυμοσύνης οι επιλογές μας για διακοπές είναι πολύ λίγες, για να μην πω ότι δεν βρίσκω τίποτα..Τον Ιούνιο που πρέπει να πάμε διακοπές,(γιατί μετά μπαίνω στον 8ο), ο γιατρός μου είπε μόνο οδικώς κ το πολύ 1,5 ώρα απόσταση...

Και που να πάω ρε παιδιά να έχει κ ωραία θάλασσα για την μεγάλη να κάνει κανένα μπανάκι??

Έχω απελπιστεί...ρίξτε καμιά ιδέα...

Φιλιά

Διαφημίσεις

Ευβοια είναι υπέροχα....Έχει πολλά μέρη να κάνεις παραθερισμό τέλειο....

Αγια Αννα, Ροβιές (απίστευτες), κάρυστο....Ναι όντως η Ευβοια είναι ένας κοντινος παράδεισος..... ΑΝ πάτε μην παραλέιψετε τα λιχαδονήσια της είναι οι ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ Της Ευβοιας...

δες φώτο

49145.jpg

plaka kaneis stelinula???auti i foto einai apo evoia???einai teleia!!!

posi wra einai omws apo athina..?

gia karysto eixame kanonisei alla mas eipe oxi karavi k o dromos odikws gia na gyriseis einai ligo rimadio..

peite peite k alla koritsia!!!

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου μήπως αγχώνεσαι πολύ?

Αφου δεν θα έχεις μπει καν στον όγδοο ακόμα.

Η Ευβοια είναι δίπλα, εγω πήγαινα σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο ακόμα και στον 9ο. Είχαμε κανονίσει να πάμε και το ΣΚ που τελικά γέννησα. Οκ, ίσως να είμαι στην άλλη άκρη (στον 8ο είχα φύγει σε απόσταση 300χμ από Αθήνα) αλλά και ο γιατρός μου ήταν αρκετά ελαστικός με αυτά.

Αν ειναι και δευτερο παιδάκι σου νομίζω ότι θα καταλάβεις και πιο έγκαιρα αν πρόκειται να γεννήσεις ή όχι.

Κάντε τις διακοπούλες σας κανονικά και κάνε πολλά πολλά μπανάκια. Εμένα νομίζω ότι με βοήθησαν πολύ στον τοκετό.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

plaka kaneis stelinula???auti i foto einai apo evoia???einai teleia!!!

posi wra einai omws apo athina..?

gia karysto eixame kanonisei alla mas eipe oxi karavi k o dromos odikws gia na gyriseis einai ligo rimadio..

peite peite k alla koritsia!!!

Γιατί όχι καράβι; Δεν είναι πιο ασφαλές, ούτε φρεναρίσματα, ούτε τίποτα, απλώς να μην έχει μποφώρ και κουνάει. Γιατί για νησιά σε ένα δίωρο έχεις καλές επιλογές.

Annasp exeis dikio oti axwnomai poly, alla genika epeidi leitourgw me to enstikto mou, an kati mou katsei...prepei na to akousw..o giatros to leei me tin ennoia oti an , o mh geneito, kati symvei na mporw na fygw opoia wra thelw k na eimai konta..

Ti na pw..

• 3 εβδομάδες μετά...

Έχεις σκεφτεί Βραχάτι - Ξυλόκαστρο κλπ.... νομίζω ότι και κοντά είναι και καθαρά και μπορείς να βρεις ότι θες εκεί.....

http://www.discoverhellas.gr/view_polis.php?poli_id=7633

a40Vp3.pngGchMp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...