Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια ..... τα φώτα σας!!!

Πρέπει να ψωνίσω κούνια και αλλαξιέρα και δεν ξέρω που να κοιτάξω!!!

Βοηθήστε με!!! Πείτε μου κάποια μαγαζιά!!

Α, και μια ακόμα ερώτηση : αυτή την περίοδο, λόγω δουλειάς και δικής μου και του συζύγου μένω επαρχία. Θα γεννήσω όμως Αθήνα και μετά θα μείνω καμιά 15αριά μέρες στο σπίι της μαμάς μου, μέχρι να πάρω λίγο τα ίσα μου. Μπορώ για τις μέρες αυτές να κοιμήσω τη μπουμπού σε καλαθούνα μέχρι να πάμε σπίτι μας; Μήπως είναι άβολα και δεν επιτρέπεται για τα κοκκαλάκια της;

Διαφημίσεις

Κορίτσια ..... τα φώτα σας!!!

Πρέπει να ψωνίσω κούνια και αλλαξιέρα και δεν ξέρω που να κοιτάξω!!!

Βοηθήστε με!!! Πείτε μου κάποια μαγαζιά!!

Α, και μια ακόμα ερώτηση : αυτή την περίοδο, λόγω δουλειάς και δικής μου και του συζύγου μένω επαρχία. Θα γεννήσω όμως Αθήνα και μετά θα μείνω καμιά 15αριά μέρες στο σπίι της μαμάς μου, μέχρι να πάρω λίγο τα ίσα μου. Μπορώ για τις μέρες αυτές να κοιμήσω τη μπουμπού σε καλαθούνα μέχρι να πάμε σπίτι μας; Μήπως είναι άβολα και δεν επιτρέπεται για τα κοκκαλάκια της;

και εγω σε καλαθούνα την κοίμιζα 40 μέρες σχεδόν. Λόγω χώρου δεν μπορούσα να φέρω το κρεββατάκι της στο δωμάτιο μου αλλα ούτε και εγω να πάω στο δικό της.

Οπού και να μένεις μαγαζιά με είδη μπεμπέ σίγουρα θα έχει. Διάθεση για ψάξιμο να έχεις και θα βρεις τα καλύτερα.

.png

Εγω την εχω σε πορτ μπεμπε απο την ημερα που γεννηθηκε το οποιο το μετακινω απο δωματιο σε δωματιο για να την βλεπω :)

Θα προσεξεις μονο η πλατουλα να ειναι ισια πχ με ενα extra μικρο στρωματακι (πηρα απο τα ΛΗΤΩ τετοιο απο κοκοφοινικα)

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Διαφημίσεις