Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα !

Χρειάζομαι τα φώτα σας ακόμη μια φορά. Σήμερα έκλεισα ραντεβού με την Κα Καραντανά στο Παίδων (αναπτυξιολόγος) για τον Νικόλα μας τον Ιούλιο (ουιιιιιιι!!!!) και μου είπε πως θα πρέπει να έχουμε κάνει πρώτα ακουογράφημα όταν θα πάμε....

Ξέρει κάποιος/α να μου πει πού απευθύνομαι ? Γίνονται μόνο ιδιωτικά ή κλείνω ραντεβού σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο? Πόσο περίπου κοστίζει ?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας,

σας παραθέτω από το thread ΑΚΟΥΟΛΟΓΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

παλαιότερο post μέλους που αναφέρει την διαδικασία για το Παίδων Αγ.Σοφία:

Στο Παίδων Αγ. Σοφία,

τηλ. στο 1535 για να κλείσεις ραντεβού.

Για τον ακουολογικό έλεγχο κλείνεις συνήθως μετά από 3 εβδομάδες και μια εβδομάδα πριν τον ακουολογικό κλείνεις για ΩΡΛ για να καθαρίσει τα αφτιά.

Ενώ για τον οφθαλμίατρο αργεί (01/12/08 έκλεινες ραντεβού για Ιανουάριο Φεβρουάριο, αν συμπληρώθηκαν τα ραντεβού θα τηλεφωνήσεις στις 02/02/09 για Μάρτιο, Απρίλιο. Εγώ έκλεισα για Φεβρουάριο γι' αυτό ξέρω τις ημερομηνίες.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg