Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σοκ και φρικη !!!

Recommended Posts

Σοκ και φρίκη: 39χρονος στρατιωτικός, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, βίασε 11χρονο κοριτσάκι που γνώρισε μέσω του Facebook!

Η ανήλικη γνώρισε τον αξιωματικό του στρατού, που είναι ελληνικής καταγωγής και υπηρετεί εθελοντικά στην Κύπρο, τον περασμένο μήνα. Κρύβοντας την πραγματική του ηλικία, ο 39χρονος αντάλλαξε μηνύματα με την 11χρονη μέσω του Facebook και ακολούθησαν τηλεφωνικές συνομιλίες

Μετά από μέρες, δράστης και θύμα κανόνισαν να συναντηθούν στην Λεμεσό, όπου ο 39χρονος οδήγησε το παιδί σε ερημική τοποθεσία και ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Φανερά σοκαρισμένη, η 11χρονη κατάφερε να αποκαλύψει τον βιασμό της στην ξαδέρφη της, μία εβδομάδα μετά. Η κοπέλα αυτή ενημέρωσε τους γονείς, οι οποίοι και προχώρησαν σε σχετική καταγγελία.

Αστυνομικοί από την Λεμεσό ερεύνησαν με προσοχή της υπόθεση, ενώ το περιστατικό δεν έγινε αμέσως γνωστό προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν φυγή του δράστη.

Περίπου 15 ημέρες μετά τον βιασμό, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πα-τέρας ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας πως δεν είχε αντιληφθεί ότι το κοριτσάκι ήταν μόλις 11 ετών!

Το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την πενθήμερη κράτησή του και εναντίον του εκκρεμούν οι κατηγορίες του βιασμού, της διαφθοράς ανηλίκου κάτω των 13 ετών και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού.

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Διαφημίσεις

Τελικα δεν ξερω τι απο ολα αυτα πρεπει να μας κανει εντυπωση. Και αν επισης θα επρεπε σε τετοιες περιπτωσεις μαζι με την ποινη να τους κοβουν και τα αρ^%δια και τον φουτσο να μην μπορουν να τα χρησιμοποιησουν ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.......ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

να τον αφήσουν δεμένο στη μάνα του κοριτσιού να τον γδάρει η ίδια με τα χέρια της!

γιατί θα έρθει ο δικηγόρος του και θα αποδείξει ότι ο συγκεκριμένος είναι άρρωστος και να εγκλειστεί για λίγα χρονάκια σε ίδρυμα και μετά έξω κύριος! ε, όχι!

να τον γδάρουν ζωντανό, να υποφέρει το τέρας!

κι εγώ θα τον σκότωνα.

αχ!κοριτσακια μου που ζουμε !η κορη μου ειναι 4 και απο πολυ ποιο μικρη της ελεγα και της λεω οτι το ποτε δεν αφηνουμε κανεναν να μας ακουμπαει στο σωμα μας ,μπορει να ειμαι υπερβολικη ομως φοβαμαι πολυ !! !!!ειχα παει με την μικρη μου βολτουλα και τον ταλιμπανακο μου και στον δρομο ειδαμε εναν φιλο του αντρα μου και πηγε να την παρει αγκαλια την κορη μου και να της δωσει ενα φιλακι η μικρη ομως του ειπε "η μαμα μου δεν με αφηνει να φιλαω κθενουνθ!(ξενους)"ντραπηκα πολυ,ομως ποιον μπορεις πια να εμπιστευτεις???

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

τι δουλεια ειχε η 11χρονη να αλωνιζει ανεξελεγκτα στο ιντερνετ?και πώς εκλεισε ραντεβου μαζι του?και γιατι πηγε?οι γονεις της δεν την ελεγχουν καθολου???

να τον αφήσουν δεμένο στη μάνα του κοριτσιού να τον γδάρει η ίδια με τα χέρια της!

γιατί θα έρθει ο δικηγόρος του και θα αποδείξει ότι ο συγκεκριμένος είναι άρρωστος και να εγκλειστεί για λίγα χρονάκια σε ίδρυμα και μετά έξω κύριος! ε, όχι!

να τον γδάρουν ζωντανό, να υποφέρει το τέρας!

κι εγώ θα τον σκότωνα.

Ποσο δικιο εχεις εξω θα ειναι μετα απο λιγο για να δρασει ανενοχλητος:confused:

Διαφημίσεις

τι δουλεια ειχε η 11χρονη να αλωνιζει ανεξελεγκτα στο ιντερνετ?και πώς εκλεισε ραντεβου μαζι του?και γιατι πηγε?οι γονεις της δεν την ελεγχουν καθολου???

Γι' αυτό το τέρας δεν υπάρχουν λόγια και μακάρι να σαπίσει στην φυλακή. Όμως δεν μπορείς να σκεφτείς και αυτά που γράφει το doraki. Τα παιδιά αλωνίζουν στο ιντερνετ και κλείνουν και ραντεβού και ψάχνουν το θέμα με το σεξ. Πλέον δεν είναι παιδιά στα 11 τους αλλά φέρονται και ντύνονται σαν 20χρονες. Χάνουν πολύ νωρίς την αθωότητα τους και κανείς δεν αντιδρά.

Σίγουρα το τέρας δε δικαιολογείται, γιατί θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα ως ενήλικας.

αχ....

Σίγουρα το τέρας δικαιολογείται, γιατί θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα ως ενήλικας.

:confused::confused:

Εχω σοκαριστει. Ατιμο διαδικτυο εσυ μας ελειπες :(

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Καλά αυτός ο πα-τέρας δεν είδε ούτε για ένα δευτερόλεπτο στο προσωπάκι της 11χρονης κάποιο από το πρόσωπο των δικών του παιδιών;

Αν συνέβαινε το ίδιο εκ των υστέρων σε ένα από τα δικά του παιδιά (χωρίς να υπονοοώ ότι πρέπει να πληρώσει μέσω των παιδιών του) πώς άραγε θα επιδρούσε πάνω στο κάθαρμα το γεγονός;

1457745k8p286od3g.gif

Όσο περνάνε οι ώρες το σκέφτομαι ακόμα περισσότερο...

1)Η μικρή δεν είδε τη φωτο του 39χρονου στο fb?

2)Τι κουβέντες μπορεί να είχε μαζί του?

3)Για ποιο λόγο έδωσε ραντεβού μαζί του?

4)Όταν είδε ότι είναι τόσο μεγάλος γιατί πήγε???Περίμενε ότι θα την πάει στο λούνα παρκ να κάνει βαρκούλες???

Συγνώμη αν δε σας ταιριάζουν αυτά που λέω,είμαι μητέρα κι εγώ,αλλά πολλά δε μου κολλάνε.Πάντα τα βάζουμε με τον φερόμενο ως δράστη,ας σκεφτούμε μια φορά και τις δυο πλευρές...

Όσο περνάνε οι ώρες το σκέφτομαι ακόμα περισσότερο...

1)Η μικρή δεν είδε τη φωτο του 39χρονου στο fb?

2)Τι κουβέντες μπορεί να είχε μαζί του?

3)Για ποιο λόγο έδωσε ραντεβού μαζί του?

4)Όταν είδε ότι είναι τόσο μεγάλος γιατί πήγε???Περίμενε ότι θα την πάει στο λούνα παρκ να κάνει βαρκούλες???

Συγνώμη αν δε σας ταιριάζουν αυτά που λέω,είμαι μητέρα κι εγώ,αλλά πολλά δε μου κολλάνε.Πάντα τα βάζουμε με τον φερόμενο ως δράστη,ας σκεφτούμε μια φορά και τις δυο πλευρές...

Μην ψάχνεις να βρεις λογική σε ένα 11χρονο, γι' αυτό και ο νόμος προστατεύει τα ανήλικα. Οι γονείς φταίνε και φυσικά ο δράστης. Αν είναι δυνατόν να μην κατάλαβε ότι έχει να κάνει με ανήλικο... Όχι απλώς ανήλικο, αλλά 11 χρονών??? Έλεος!

εχω δυο μπουμπουκακια

Διαφημίσεις

Γι' αυτό το τέρας δεν υπάρχουν λόγια και μακάρι να σαπίσει στην φυλακή. Όμως δεν μπορείς να σκεφτείς και αυτά που γράφει το doraki. Τα παιδιά αλωνίζουν στο ιντερνετ και κλείνουν και ραντεβού και ψάχνουν το θέμα με το σεξ. Πλέον δεν είναι παιδιά στα 11 τους αλλά φέρονται και ντύνονται σαν 20χρονες. Χάνουν πολύ νωρίς την αθωότητα τους και κανείς δεν αντιδρά.

Σίγουρα το τέρας ΔΕΝ δικαιολογείται, γιατί θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα ως ενήλικας.

Καλύφθηκα.....

Μην ψάχνεις να βρεις λογική σε ένα 11χρονο, γι' αυτό και ο νόμος προστατεύει τα ανήλικα. Οι γονείς φταίνε και φυσικά ο δράστης. Αν είναι δυνατόν να μην κατάλαβε ότι έχει να κάνει με ανήλικο... Όχι απλώς ανήλικο, αλλά 11 χρονών??? Έλεος!

εγω συμφωνω με Λουσυ. Κακως η 11 χρονη 'έπαιζε' με τετοιο τροπο αλλα ειναι 11χρονη...έχει το αλλοθι της ανωριμοτητας.

Ο αλλος ο καραγκιοζης τιο λιμπιστηκε σε ενα παιδι?? Αη σιχτιρ πια!:evil:

Η 11χρόνη είναι απλά ένα παιδί που δεν γνωρίζει πόσο κακός και ανασφαλής είναι ο κόσμος στον οποίο και μεγαλώνει.

Οι γονείς είναι οι υπεύθυνοι όσον αφορά την ασφάλεια του παιδιού τους.

Οι γονείς θα γίνουν μαχητές για την προστασία και θωράκιση του παιδιού τους με κάθε τρόπο μέσα στα πλαίσια της παιδαγωγικής μεθοδολογίας.

Όσο για τον 39χρονο ανώμαλο...στην πυρά να τον ρίξουν τον @@@@:twisted:

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Καλα τωρα....απο τη στιγμη που νεα κι απειρα παιδια εχουν προσβαση στο διαδικτυο οποιοσδηποτε μπορει να τα χειραγωγησει καταλληλα......μπορει να εμφανιστει ειτε ως συνομηλικος ειτε ως κοριτσακι, ειτε ως στρουμφακι και μπουρου μπουρου να την πεισει να βρεθουν κρυφα απο τους γονεις και να την παρασυρει στο καταλληλο μερος.......απο την στιγμη που το παιδι πεφτει στην παγιδα τι ψαχνουμε? Αν το κοριτσακι πηγε γυρευοντας?

Την φορτωνει στο αμαξι και φευγει........ειναι πολυ ευκολο να χειραγωγησεις μικρο παιδι με ενα απροσωπο μεσο....το ιντερνετ ειναι η χαρα των παιδοφιλων........

Το θεμα ειναι πως θα μπορεσεις τελικα να προστατευσεις τα παιδια σου απο τους ανωμαλους και τους κινδυνους του διαδικτυου......

Θυμαμαι οταν ημουν κοριτσακι , η μαμα μου μου λεγε παντα να προσεχω τους ξενους, γιατι εκλεβαν παιδια με πονηρους τροπους, να αποφευγω αμαξια και να μη παιρνω ποτε κατι απο ξενο....... και ετυχε μια μερα να σταματησει ενα φορτηγακι με δυο τυπους ενω ημουν με μια φιλη στο δρομο..........να μασταν 9-10 ετων? Μας ζητησαν να πλησιασουμε το αυτοκινητο, να μας δωσουν καραμελες, αλλα επειδη μου χε πρηξει τα συκωτια η μαμα και με ειχε τρομοκρατησει με τους κλεφτες παιδιων, πηρα την φιλη μου απο το χερι και φυγαμε τρεχοντας..........οποτε μαλλον καλυτερα να ειμαστε λιγο υπερβολικοι και να τα μαθαινουμε απο νωρις να μην εμπιστευονται κανεναν απολυτα....ουτε ξενους, ουτε οικογενειακους φιλους, ουτε και συγγενεις.......αλλωστε αυτοι ειναι οι πιο επικινδυνοι.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Σημερα απο οτι βλεπω τα παιδια απο πιτσιρικια μαθαινουν υπολογιστες, οποτε δεν μπορεις να αποφυγεις και την προσβαση τους στο ιντερνετ.......ισα ισα οι γονεις τους καμαρωνουν για αυτο!

Ανακαλυψα τυχαια στο φεις την 13χρονη ανηψια μου και μαλιστα εχει 250 φιλους!!!! Απο που μπορει ενα 13χρονο να εχει 250 φιλους??? Αποκλειεται να ξερει τοσα ατομα προσωπικα........ε λιγο θελει να μπλεξει το καθε παιδι ειδικα σε τοσο ευαισθητη ηλικια?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Οι γονείς θα γίνουν μαχητές για την προστασία και θωράκιση του παιδιού τους με κάθε τρόπο μέσα στα πλαίσια της παιδαγωγικής μεθοδολογίας.

Εγω σ αυτα κραταω μικρο καλαθι.

Ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο και ας μην ειμαστε σκληροι με αυτους τους γονεις. :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει αυριο και ας μην ειμαστε σκληροι με αυτους τους γονεις. :?

Συμφωνω μα απολυτα ομως......:|

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Απαισιοτητα ρε κοριτσια , ελεος δηλαδη , τι αρρωστημενα καθικια υπαρχουνε εκει εξω , θεωρω οτι αυτοι θελουνε σκοτωμαα , τιποτα λιγοτερο . Απο την αλλη με λενε οτι ειμαι αυστηρη αλλα καλα κανω και δε θελω τα παιδια μου να ασχοληθουνε με ιντερνετ σε πολυ μικρη ηλικια , η ανηψια μου εμενα ειναι μεγαλυτερη , ειναι 17 ετων και βλεπω οτι εχει φιλο στο φεισμπουκ ενα τυπο πανντρεμενο και μπαμπα αμα καταλαβα καλα απο φωτο του , σχεδον 40 ετων , απο που και εως που μια κοπελιτσα να εχει φιλο εναν τυπο με τα διπλασια της και παραπανω χρονια . Αυτο το φεισ θα καταστρεψει πολυ κοσμο .

΄

Αυτό που έγραψα αναφέρεται αποκλειστικά στο παρακάτω:

τι δουλεια ειχε η 11χρονη να αλωνιζει ανεξελεγκτα στο ιντερνετ?και πώς εκλεισε ραντεβου μαζι του?και γιατι πηγε?

Η 11χρονη είναι παιδί και δεν γνωρίζει ή δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να κρύβει το νετ. Οι γονείς είναι αυτοί που θα μάθουν στο παιδί τους τι σημαίνει το νετ και κατά συνέπεια θα το προστατέψουν.

Δεν γίνομαι σκληρή με τους γονείς, δεν τους θεωρώ δηλαδή υπαίτιους για το βιασμό του παιδιού τους, αν είναι δυνατόν δηλαδή.:shock:

Άλλωστε αυτό μπορεί να συμβεί και με κάποιο συγγενικό πρόσωπο τότε τι θα έπρεπε να κατηγορηθούν οι γονείς επειδή έτυχε να έχουν αυτό το πρόσωπο συγγενή?:?

Ελπίζω να κατάλαβες γιατί το έγραψα και θερμή παράκληση την επόμενη φορά αν θέλεις ζήτα μου επεξηγήσεις για το τι γράφω. Δεν κρίνω εύκολα πόσο μάλλον κακόπροαίρετα, άλλωστε θα το καταλάβεις και από όλα όσα γράφω στο φόρουμ εδώ και 2 χρόνια.:-)

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Η 11χρόνη είναι απλά ένα παιδί που δεν γνωρίζει πόσο κακός και ανασφαλής είναι ο κόσμος στον οποίο και μεγαλώνει.

Όσο για τον 39χρονο ανώμαλο...στην πυρά να τον ρίξουν τον @@@@:twisted:

συμφωνω με το kiknaki....

ο γιος μου ο μεγαλος ειναι 11...ξαδερφια του και φιλοι του εχουν δικια τους σελιδα στο ιντερνετ...εχει αρχισει και μου ζηταει και αυτος...η απαντηση ειναι φυσικα οχι!!!....στο ιντερνετ μπαινουμε για εργασιες σχολειου η' αν θελει να ψαξει για κατι μονο υπο την επιβλεψη μου και σε περιορισμενες σελιδες....φανταζομαι το ξερετε οτι ψαχνοντας στο google βγαινουν λεξεις που ενα παιδι σ'αυτη την ηλικια εχει περιεργια να δει τι ειναι!!:oops::oops::oops:......οχι δεν δεχομαι απο τωρα να ειναι τοσο ανεξελεγκτος...οι γονεις εχουν ευθυνη για πολλα!!!

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!