Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΔΩΑΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ..ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΤΛ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ...ΕΣΕΙΣ ,ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ???

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια εγώ αρχισα μετα τον 8ο. Και πάλι όχι πολλά πράγματα, βάψιμο και αυτοκόλλητα στο δωμάτιο και κούνια. Επίσης, τότε κοιτάξαμε για καρότσι, καθώς και κάποια άλλα πιό μικρά (αποστειρωτές, μπιμπερό κλπ).

Καθισματάκι αυτοκινήτου και ριλάξ μας έδωσαν, κι έτσι δεν πήρα τίποτα άλλο.

Γενικά μην φορτώνεις πράγματα πριν δεις ότι όντως θα σου χρειαστούν. Μπορείς απλά να έχεις ρίξει μια ματιά για να ξέρεις τι θέλεις, κι αν τα χρειαστείς στέλνεις το μπαμπά!

Γενικά το κλειδί νομίζω είναι να κάνεις τα ψώνια πριν νιώσεις ότι βαραίνεις πάρα πολύ ώστε να αντέχεις ακόμα τη βόλτα στα μαγαζιά.

Και ρίξε μια ματιά και σε άλλα τέτοια θέματα εδώ στο φόρουμ, υπάρχουν πολλά.

Με το καλό το μπεμπε σου!

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Α, επίσης, ένας ακόμη λόγος για να μην αγοράσεις πολλά είναι ότι κάποιοι δικοί σου πιθανόν να σε ρωτήσουν τι θέλεις να σου φέρουν ή θα σου φέρουν κάτι που μπορείς να το αλλάξεις με κάτι που χρειάζεσαι, οπότε θα προκύψουν και διάφορα πραγματάκια κι από εκεί.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Διαφημίσεις

Οποτε αισθάνεται έτοιμη η καθεμία...

Εγω δεν πιστευω σε προλήψεις...

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΔΩΑΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ..ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΤΛ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ...ΕΣΕΙΣ ,ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ???

και γω μια απ τα ιδια,αλλα λεω να περιμενω λιιιιγο ακομα.σκεφτομαι επισης πως αφου ηδη με πιανει πονος στη μεση και τα σχετικα,καλο θα ηταν να μην αργησω να ψωνισω γιατι ποιος ξερει αν μετα με κραταν τα ποδιαμ.

και φυσικα οχι πολλα πραγματα και υπερβολες με τα ψωνια,λιγα και καλα γιατι υπαρχουν και τα δωρα:mrgreen:

με το καλο το μωρακι σου!

το ποτε θα κανεις τα ψωνια του μωρου ειναι καθαρα θεμα αντοχων! εγω στον 5ο ξεκινησα να κοιταω κ στον 6ο τα παρηγγειλα κ αρχισα να ετοιμαζω το δωματιο... ειχα βαρυνει παρα πολυ κ αντοχες μηδεν! ισα που τελειωσε κ το δωματιο κ γεννησα! εγω πηρα μονο τα βασικα ... κουνιες συρταριερα καροτσι κ καθισματακια αυτοκινητου...κ λιιιιγα ρουχαλακια! μην παρεις πολλα θα πηξεις!!! κοιταξε κ τι μπορεις να βρεις δανεικο , γιατι ειναι αρκετα πραγματα που τα χρειαζεσαι για λιγο.... δες τις αντοχες σου κ ξεκινα! καλα ψωνια!!!

t7XLp3.png

Καλημέρα με το κάλο το μώρακι σου!Εγω γέννησα 13/01/2010 απο πράγματα είχα πάρει όλα τα ρουχάλακια βασικά μου τα είχαν δώσει φίλοι κ γνωστοί λίγα πράγματα αγόρασα!

Απο μικτοπραγματα αγόραζα απο τον 3 μήνα σχεδον κάθε Παρασκευη που πληρωνομουν!Πιο πολύ για να μου ανεβαινει η διαθεση:-P:-P:-P

Κ απο έπιπλα κ τέτοια εμπενά σε διάφορα site όπου χαρίζουν πράγματα κ μου χάρισαν αρκέτα,(αν φυσικά δεν σε ενοχλεί ότι είναι μεταχειρισμένα εμένα πάντως όχι) ακόμη κ τώρα που η κορακλα μου είναι 3 μηνών συνέχιζω κ μπαινω κ παιρνω ρουχάλακια γιατι δεν την προλαβαίνω τα φοράμε 2-3 φορές κ μέτα τα δίνω κ γω !

Απο διακόσμηση δώματίου την περασμένη βδομάδα έκανα κάποια πραγματα,αλλά το βάψιμο το είχα κάνει κανα μήνα πριν γεννησω!

Παντως σε γενικές πριν αγοράσεις πραγμάτα ακόμα κ τα πιο μικρα αποστειρωτη θερμαντήρα κάλο ειναι να πα΄ρεις συμβουλές κ άπο άλλες μανουλες τι βολευει τι όχι πως το χρησιμοποιούνε αυτές γαιτι έγω πχ δεν το έκανα κ μετανιωσα απο καποιες αγορες που έκανα!

Διαφημίσεις

να ρωτησω και κατι αλλο.γνωριζεται για τις υφασματινες πανες και πως χρησιμοποιουνται;πρεπει να βαζεις και κατι αλλο μεσα;τα ουρα πως συγκρατουνται,βρηκα να αγορασω,δεν λεει ομως αν χρειαζεται και κατι αλλο...

Και εγώ στον έκτο είμαι αλλά ακόμα δεν αγόρασα τίποτα και ούτε με βλέπω σύντομα να το κάνω.. Τα έπιπλα μου τα έδωσε η ξαδέρφη μου μιάς και ο μικρός έκλεισε μόλις τα 2 και δεν τα θέλει.. αλλά για ρούχα μετά τη γεννά και βλέπουμε ανάλογα τα δώρα απο γονείς παππούδες και φίλους!!!

EwCip3.png