Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λητω μονοκλινο


matou

Recommended Posts

Χαιρετω τις μελλουσες και τις ηδη μανουλες.

Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει μεινει καμια σε μονοκλινο στο Λητω ,αν αξιζει τα λεφτα του, πως ειναι απο καθαριοτητα και αυστηροτητα,καθως και αν επιτρεπουν στο συζυγο να διανυκτερευσει... υπαρχει εξτρα κρεββατι που σου παρεχουν ή πρεπει να το φερεις εσυ ο ιδιος?

Φανταζομαι οτι με τοσα λεφτα που ζητανε καποιες εξτρα παροχες θα υπαρχουν, τι στο καλο!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


matou καλησπέρα,

 

με το καλο κοπέλα μου να έρθει το μωράκι σου.Εγω γέννησα πριν 2 χρόνια στο Λητω αρχικά ήθελα να πάρω μονόκλινο αλλά αυτό που έιδα ήταν άθλιο!!!!!!Είχε μόνο καρέκλα για τον συνοδο και εξαιρετικά μικρό μπάνιο.Με έλαχιστη διαφορά περίπου 200 ευρώ τη μέρα πήρα το Lux στην καινούργια πτέρυγα και απλά ήταν όλα υπέροχα!!!!!!!!

Τεράστιο δωμάτιο, χώρος εισόδου και καθιστικού για τους επισκέπτες και κρεββάτι για τον σύζυγο ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!!!!!

Ηταν εκπληκτική η διαμονή μας με τον μικρό μου μαζί, ένιωθα ανετα και μετα το γιο μου ήταν το ωραιότερο δώρο του άντρα μου για μένα.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Ρέα.

Link to comment
Share on other sites

Εχω μείνει το 2004 στη σουίτα και το 2007 σε μονόκλινο.Κάλο είναι το μονόκλινο αλλά είναι μικρό και δέν έχει κρεβάτι.Οι υπηρεσίες είναι καλές και στα δύο δωμάτια,πατάς το κουμπί και τρέχουν!Είναι πολύ καθαρά και το φαγητό είναι καλό.Το καλύτερο και στις δύο περιπτώσεις είναι οτι κρατάς το μωρό κοντά σου όσο θέλεις ακόμη και τη νύχτα.Αν και χρειάζεσαι ξεκούραση και καλό είναι να το δώσεις το μωρό τη νύχτα για να κοιμηθείς καλά.Να πεις στο γιατρό σου να ειδοποιήσει τις νοσοκόμες να μήν σε ενοχλούν τη νύχτα για θερμόμετρα κ.τ.λ γιατί θα σε τρελάνουν!Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια πηγα και ειδα τα δωματια στο Λητω και επαθα πλακα!

Εχουν ανακαινιστει και ειναι απιστευτα , τελευταια λεξη της τεχνολογιας μεσα!Μου θυμισε boutique hotel!To μονοκλινο που ειδα ηταν ευρυχωρο με 2 καρεκλες και τραπεζακι ,ψυγειο,σουπερ μπανιο ολοκαινουργιο,και μια ειδικη δερματινη μασαζοπολυθρονα για θηλασμο!!!Κρεβατι συζυγου δεν ειχε αλλα μπορεις εσυ να φερεις η ραντσο ή φουσκωτο ή να τη βγαλει στην πολυθρονα αφου ξαπλωνει...παντως αισθητικα καμια σχεση με του Ιασω πολυ καλυτερα και πιο οικογενειακα.

Ξεναγηθηκα και στις αιθουσες τοκετου και ωδινων και μου εκανε φοβερη εντυπωση που δεν ηταν μαζικης παραγωγης αλλα πολυ μαζεμενα και παρειστικα και ολοι ηταν με το χαμογελο στα χειλη...

Παντως η τιμη που μου εδωσαν για μονοκλινο ειναι φτ 4800 και για δικλινο φτ 3400 ενω για τρικλινο που ειναι και η τελευταια κατηγορια φτ 2500.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

και εγω που ημουν σε μονοκλινο πριν 2 χρονια, ηταν πολυ καλα. τοτε δεν ειχε ανακαινιστει ολος ο οροφος αλλα η μια πτερυγα παντως. μηπως ισχυει το ιδιο ακομα κ εσενα απλα σου δειξανε τα καινοργια μονο? παντως κ εγω που εμεινα κ σε ¨"παλιο" μονοκλινο εμεινα πολυ ευχαριστημενη.κ μπορεις να ζητησεις να σου φερουν ενα εξτρα κρεβατι για τον μπαμπα. εμας ο δικοας μας για ενα βραδυ πηγε να μεινει μαζι μας αλλα επειδη μπουκαρανε οι νοσοκομες καθε τριες κ λιγο, σηκωθηκε στις 2,30 το βραδυ κ πηγε νη συνεχεει τον υπνο του στο σπιτι :-D

 

πολυθρονα θηλασμου δεν ειχα αλλα μιας κ το κρεβατι ανεβοκατεβαινει ηλεκτρικα δεν την χρειαστηκα.

 

με το καλο σου ευχομαι!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν μου δειξανε μονο την καινουρια πτερυγα πλεον εχει ανακαινιστει ολος ο τριτος οροφος και νομιζω και οι υπολοιποι ειναι στη διαδικασια.

Αληθεια ζητησατε κρεββατι για το μπαμπα και σας φερανε? Για πες γιατι με ενδιαφερει, δεν ξινισαν οταν τους το ειπατε?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

γεννησα πριν μια εβδομαδα στο λητω.ειμουν στον τριτο σε δικληνο.τα μονοκληνα δεν εχουν κρεββατι αλλα μπορει να μεινει ο συζηγος.υπαρχει πολυθρονα.εχει οντως ανακαινιστει ο οροφος αλλα προσωπικα εκτος απο τις σουιτες που ειναι ολα τα λεφτα ολα τα αλλα μονοκληνα κα δικληνα πιστευω πως ειναι πολυ μικρα.εχουν ολες τις ανεσεις και ειναι ολοκαινουργα αλλα μικρα.παντος το σερβις ειναι τελειο το φαισουπερ.καθε 3 ωρες κατι θα φερουν.τοσα γλυκα σε μια μερα ουτε σπιτι μου δεν τρωω!!!!ειναι πολυ υπερ του θυλασμου και υποστηριζουν το rooming in.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...