Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα.Εχω την εντυπωση οτι η μεγαλη μου κορη ειναι το μοναδικο παιδι που εχει χτυπησει τοσες φορες στο κεφαλι-και να φανταστειτε οτι αυτα τα χτυπηματα ειναι ο,τι φοβαμαι περισσοτερο!!!Η αρχη εγινε οταν ηταν 3 μηνων και ο πατερας της τη σηκωσε ψηλα απο το πορτ μπεμπε χωρις να υπολογισει οτι σε εκεινο το σημειο που στεκοταν το ταβανι ηταν πιο χαμηλο,με αποτελεσμα το παιδι να κουτουλησει στη γωνια που εκανε το ταβανι-ειναι και ψηλος ο αντρας μου οποτε δεν ηταν δυσκολο να συμβει.Εγινε το σωσε αλλα τελικα ευτυχως ολα ηταν καλα.Με τον αντρα μου βεβαια σφαχτηκαμε στην κυριολεξια και ακομη εχουμε "υπολειμματα" στη σχεση μας απο εκεινο το περιστατικο.Τελος παντων απο τοτε εχουν περασει 2 χρονια αλλα τα χτυπηματα στο κεφαλι μας κυνηγανε ακομη.Για να μη σας τα περιγραφω τωρα ολα με τη σειρα και σας κουραζω,θα σας αναφερω το τελευταιο που ηταν μολις προχθες το Μεγαλο Σαββατο και με κατατρομαξε.Ηταν γυρω στο μεσημερακι οταν η κορη μου πατησε ενα παιχνιδι,γλυστρησε και κατα τα λεγομενα του μπαμπα της προσγειωθηκε "αεροπλανικα" στα πλακακια.Εγω εκεινη την ωρα δεν κοιτουσα γιατι ετοιμαζομουν για να την παω παιδικη χαρα,αλλα απο ο,τι μου περιεγραψε ο αντρας μου χτυπησε πολυ ατσαλα πεφτοντας με το κεφαλι και χτυπωντας κροταφο και κουτελο.Δεν εκλαψε καθολου,μονο κουρνιαξε στην αγκαλια μου φοβισμενη.Εδω να κανω μια παρενθεση και να σας πω οτι επειδη καθε φορα που χτυπαει εγω φρικαρω και τρομαζω απιστευτα,εχω κανει το φοβερο λαθος να φοβισω και το παιδι με αποτελεσμα οποτε χτυπαει να κοιταζει πρωτα να ηρεμησει εμενα και να φοβαται πώς θα αντιδρασω,πραγμα που συμβαινει κυριως επειδη δυο-τρεις φορες μετα απο χτυπημα τσακωθηκα πολυ ασχημα με τη μανα μου κατηγορωντας την οτι δεν την προσεχε καλα κλπ κλπ κι ολα αυτα ενω το παιδι ηταν μπροστα.Λαθος αυτο εκ μερους μου,το ξερω.Οπως και να εχει,το παιδι ουτε εκλαψε ουτε τιποτα,κι αφου της περασε λιγο ο φοβος αφησε την αγκαλια μου (εγω προσπαθουσα να μην πανικοβληθω κι ελεγα οτι δεν επαθε τιποτα) και φυγαμε για την παιδικη χαρα.Εκει ηταν δραστηρια και ζωηρη και δεν παρατηρησα κατι το ασυνηθιστο.Με το που γυρναμε σπιτι παλι φαινοταν ενταξει,και οταν εφτασε η ωρα που συνηθως παει για υπνο μου ειπε απο μονη της οτι ηθελε να κοιμηθει.Αυτο με παραξενεψε λιγο γιατι τις περισσοτερες φορες δεν το λεει ετσι ευθεως.Της εκανα ενα γαλα απο το οποιο ηπιε ελαχιστα και μετα ξαλπωσε για υπνο.Καποια στιγμη κατι εγινε και χρειαστηκε να πεταχτω λιγο στην κουζινα ενω το παιδι δεν ειχε ακομη κοιμηθει για τα καλα,ηταν μεταξυ υπνου και ξυπνιου που λεμε.Με φωναζει λοιπον ξαφνικα ο αντρας μου να παω στο δωματιο γιατι το παιδι εκανε εμετο.Τρεχω και τι να δω,πραγματι ηταν καθιστη στο κρεβατι της κι εκανε εμετο,τη βουταω λοιπον κι ενω εκεινη συνεχιζε να κανει εμετο,ντυνομαστε ολοι σαν τρελλοι και τρεχουμε στο νοσοκομειο.Στο δρομο ξανακοιμηθηκε στο καρεκλακι της πραγμα που με ανησυχησε πολυ,και με το που φτασαμε στο νοσοκομειο και μπηκαμε μεσα,αν και ηταν ψιλοκοιμισμενη ξαναρχισε τον εμετο.Μιλαμε,καταλαβαινετε,μου ειχανε κοπει τα ποδια.Μαζι μας ηταν και η μητερα μου η οποια ειναι παιδιατρος και ολη αυτη την ωρα ελεγε οτι οι εμετοι δεν ειναι απο το χτυπημα,που ειχε συμβει πριν απο τουλαχιστον 4 ωρες,αλλα οτι το παιδι το ειχε πειραξει αυτο που εφαγε το μεσημερι.Πραγματι το μεσημερι του ειχε φτιαξει η μαμα μου κατι σαν ραγου με τραχανα και στους εμετους,τοσες ωρες μετα,το ειχε βγαλει ολο απεπτο,ολοκληρα κομματια τραχανα δηλαδη,πραγμα που σημαινει οτι οντως δεν μπορουσε να το χωνεψει.Ο παιδοχειρουργος που την εξετασε μου ειπε οτι η κλινικη εικονα της ηταν μια χαρα,δεδομενου οτι πλεον ειχε ξυπνησει για τα καλα και ουρλιαζε και χτυπιοταν καθε φορα που την πλησιαζαν γιατρος και νοσοκομες.Πραγματικα 4 ατομα δεν μπορουσαν να την κανουνε ζαφτι,αφου ουτε την πιεση δεν μπορουσαν να της παρουν.Ο γιατρος μου ειπε οτι οι εμετοι μπορει οντως να οφειλονται σε βαρυστομαχια και να ηταν ασχετοι απο την πτωση αλλα οτι μιας και εκανε τους εμετους καλο θα ηταν να κανουμε εισαγωγη για παρακολουθηση.Για να μη σας τα πολυλογω μιας και η μανα μου οπως ειπα ειναι γιατρος συμφωνησαμε να παμε σπιτι και να μην κανουμε εισαγωγη αλλα να το παρακολουθησουμε εμεις και ο γιατρος συμφωνησε,παρ΄ολο που αρχικα εγω χτυπιομουν να κανυμε αξονικη,μαγνητικη και ο,τι αλλο υπαρχει.Τη νυχτα εννοειται την ξυπνουσα καθε τρεις και λιγο.Το πρωι με το που ξυπναει,να σου κι αλλος εμετος.Εγω να επιμενω να ξαναπαμε στο νοσοκομειο,η μανα μου να επιμενει οτι το παιδι εχει γαστριτιδα επειδη το πειραξε το χθεσινο φαγητο.Τελικα πηρα τηλεφωνο το γιατρο που την ειχε εξετασει το προηγουμενο βραδυ και μου ειπε κι εκεινος οτι απο τη στιγμη που ειναι ζωηρη και ευδιαθετη,αν δεν κανει αλλο εμετο μεσα στις επομενες ωρες προφανως δεν εχει συμβει κατι απο το χτυπημα.Πραγματι ολη την υπολοιπη μερα ηταν μια χαρα,ευδιαθετη και χαρουμενη και εμετο δεν ξανακανε.Σημερα το πρωι ομως που πηγαμε βολτα με το αμαξι η διαθεση της ηταν πολυ πεσμενη,εδειχνε να νυσταζει και γενικα εμοιαζε σαν στεναχωρημενη και νυσταγμενη.Να την πειραξε το αυτοκινητο?Ποιος ξερει.Υστερα απο μια μεγηαλη βολτα με το αυτοκινητο κατα τη διαρκεια της οποιας το παιδι ηταν πολυ μελαγχολικο και κακοδιαθετο,πηγαμε σε μιαπαιδικη χαρα οπου ουτε κι εκει φανηκε να ξεθαρρευει ιδιαιτερα.Μαλιστα καποια στιγμη που κοντεψε να πεσει απο την κουνια,ηρθε και κουρνιαξε στην αγκαλια μου χωρις να βγαλει κιχ,σε σημειο που τρομοκρατηθηκαμε με τον αντρα μου οτι κατι δεν παει καλα και φυγαμε αμεσως να παμε το παιδι στη μητερα μου να το εξετασει.Με το που βλεπει λοιπον τη γιαγια της η κορη μου σα να αλλαξε ολο το σκηνικο!!!Ζωηροτατη,καταχαρουμενη,λες και την ειχε αγγιξει μαγικο ραβδι!!!Για να μη σας κουραζω,ολη την υπολοιπη μερα ηταν μια χαρα,και εφαγε και ηπιε και γενικα σε τιποτα δε θυμιζε την ανησυχητικοτατη εικονα που ειχε το πρωι.Να σας πω επισης οτι απο την πτωση εχουν πλεον συμπληρωθει οι 48 ωρες.Ο αντρα μου θεωρει οτι η συμπεριφορα της στην παιδικη χαρα ηταν ετσι γιατι την εχω φοβισει εγω με το φοβο που με πιανει καθε φορα που χτυπαει με αποτελεσμα το παιδι να φοβαται περισσοτερο τη δικη μου αντιδραση παρα το ιδιο το χτυπημα.Το ιδιο πιστευει και η μαμα μου,συμπληρωνοντας οτι το πρωι μπορει και να τη ζαλισε το αυτοκινητο και γι΄αυτο να ηταν ετσι μελαγχολικη και λιγομιλητη.Εγω παντως ακομη δεν εχω ηρεμησει και δεν εχω πειστει εντελως οτι οι εμετοι ηταν απο βαρυστομαχια.Βεβαια οπως σας ειπα τους εκανε πολλες ωρες μετα το χτυπημα και εκανε αλλον εναν το επομενο πρωι.Με ανησυχησε ομως κι αυτη η αλλαγη στη συμπεριφορα της σημερα το πρωι.Να σημειωσω παντως οτι και σε προηγουμενο χτυπημα (που παλι τρεχαμε στα νοσοκομεια) ειχε κανει εμετο αλλα αμεσως μετα.Τι ναπω βρε κοριτσια,εχω εντελως φρικαρει και φοβαμαι οτι πραγματι επηρεαζω και το παιδι με την εμμονη που με εχει πιασει με τα χτυπηματα στο κεφαλι.Τα τρεμω σας λεω!!!Εχει καμμια απο εσας παρομοια εμπειρια με εμετους μετα απο χτυπημα και γενικα εχεικαμμια αλλη μαμα εμπειρια με τοσο συχνα χτυπηματα στο κεφαλι?Συγγνωμη αν σας κουρασα με το post-μαμουθ!!!

Διαφημίσεις

ειναι κ αργα..δε θα γραψω πολλα..αλλα κ εγω αν χτυπουσα κ εβλεπα καποιον να παθαινει πανικο , σαν την κορη σου θα εκανα..κ ο εμετος μπορει να ναι κ ψυχολογικο απο τον τρομο που της μεταδιδεις..

ειναι κ αργα..δε θα γραψω πολλα..αλλα κ εγω αν χτυπουσα κ εβλεπα καποιον να παθαινει πανικο , σαν την κορη σου θα εκανα..κ ο εμετος μπορει να ναι κ ψυχολογικο απο τον τρομο που της μεταδιδεις..

αυτο συν κΑΙ μια ερωτηση....τι εχεις παθει μικρη ή τι εχεις δει και πραγματικα τρεμεις τοσο πολυ τα χτυπηματα στο κεφαλι???

παντως να ξερεις ο αδερφος μου (τον περναω δωδεκα χρονια οποτε τα εζησα απο πρωτο χερι) ητανε ενα παιδακι που λες σαν το δικο σου....τοσα χτυπηματα μεχρι να παει 3 απιστευτο...καθοτανε στην αγκαλια μας και ειμασταν στον καναπε εκανε πισω ΕΠΙΤΗΔΕΣ και χτυπαγε το κεφαλι του...μιλαμε για καρουμπαλα....στις περισσοτερες φωτο με ενα καρουμπαλο ητανε....μια φορα τον κυνηγαγα (παιζαμε) ετρεχε δεν υπολογισε καλα στη στροφη οταν περναγε τη πορτα και χτυπησε πανω στη πορτα...ματι και κεφαλι γινανε ενα....μια χαρα επεζησε....μια χαρα ειναι και τωρα....;)

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Βαλτε κι εμενα στο κλαμπ... Και η δικια μου η κορη οταν πεφτει (δηλαδη ουκ ολιγες φορες) ειναι μαθηματικα εξακριβωμενο πως θα σκασει κατω με το κεφαλι.. :? Πλεον εχω σταματησει να μετραω τις φορες...

Ηθελα παντως να σου πω πως και η δικια μου στο αυτοκινητο μερικες φορες μοιαζει με μελαγχολικη ή σαν να εχει κατι και ειναι στεναχωρημενη - ενω σε γενικες γραμμες ειναι ευδιαθετο παιδι και της αρεσουν οι βολτες με το αμαξι-. Ισως τη συγκεκριμενη στιγμη να μην ειχε ορεξη, νομιζω πως δεν πρεπει να σε ανησυχει αυτο!

Περαστικα σας και καλη υπομονη!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

joe καταρχην να ειναι πολυχρονο το κοριτσακι σας!!!!να τα εκατοστησει!!

νομιζω οτι ο ανηψιος μας εχει παρει βραβειο στα χτυπηματα στο κεφαλι.η νυφη νου καθε φορα του βαζει βουτυρο για να μην μελανιαζει λεει.σε λιγο θα τους στειλουν ευχαριστηριο απο την ελαϊς και το βιταμ με τοσο βουτυρο .........

εκτος αυτου οταν τσαντιζεται ο μικρος ξαπλωνει στο πατωμα και χτυπαει το κεφαλι του.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

Παιζει γαστρεντεριτιδα. Μηπως εχει γαστρεντεριτιδα και γι αυτο ειναι ετσι κακοκεφη και τελικα ειναι ασχετο με το χτυπημα ολο αυτο? Αν δεν ειχες παει στο νοσοκομειο θα ηταν αλλη η απαντηση αλλα αφου πηγες και ολα καλα....μηπως?

Οσο για τα χτυπηματα στο κεφαλι ...δυστυχως ειμαστε πρωταθλητες.

Ειχε παθει ελαφρα διασειση και μιλαμε τα παιξα τελειως. Το χω και γω το χουι. Μην βρω ανοιχτο ντουλαπι... το κουτουλαω :lol:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

1.εδώ εγώ εχω φρικαρει π τα διάβασα,φαντάσου το παιδί...

Το είπαμε, συνέχεια το λέμε κ το ξέρεις ότι αυτή η συμπεριφορά κάνει χειρότερα τα πράγματα.κ TIΠOTA να µΗν είναι τρομοκρατείσ το παιδί.

Όλα τα παιδιά χτυπάνε.έτσι νόμιζα κ εγώ για τον δικό μου,ότι σπάει όλα τα ρεκόρ.έχει τύχει να χτυπήσει 3 φορές μέσα σε 2 ώρες!

Μέχρι π πηγα σ παιδοτοπο πριν λίγο καιρό κ είδα πολλά παιδιά πάνω-κάτω στην ηλικία του γιου μου μ ράμματα στα φρύδια,άσχημα σκίσιματα στο σαγόνι κ σε διάφορα μέρη του προσώπου κ κατάλαβα ότι υπάρχουν κ χειρότερα...

2.δεν θα έπαιρνα το παιδί στο σπίτι,απ την στιγμή π είπε ο γιατρός για εισαγωγή,ότι κ αν ήταν η μαμα μου.το νοσοκομείο είναι νοσοκομείο.ότι κ αν γίνει έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό να το αντιμετωπίσουν κατευθείαν!κ κάποιες φορές ακόμα κ το δευτερόλεπτο έχει σημασία...

Η κόρη μου είχε κάνει 2-3 σημαντικά χτυπήματα κατά καιρούς. Πήγαμε τη μια φορά νοσοκομείο για έλεγχο, αλλά δεν είχαμε εμπειρία με εμετούς. Θέλω να πω ότι ξέρω την αγωνία που πέρασες.

Εδώ και λίγο καιρό κατάλαβε επι τέλους, ότι όταν πέφτουμε, βάζουμε κάτω τα χέρια - πάντα. Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω. Απο τότε, εννοείται, λύθηκε το πρόβλημά μας.

Πιο μικρή, έβαζε κάτω τα χέρια, για μικροπτώσεις, αλλά στα λιγο πιο σοβαρά, σάστιζε και έκανε τη βουτιά με το κεφάλι :o

Θα μάθει και η δική σου, πού θα πάει.

Το να είσαι από πάνω της μια ζωή ή το να μην πέσει καθόλου ως παιδί, το ξέρεις ότι δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος είναι να μάθει να πέφτει.

η Αναστασια περπαταει και πεφτει στο ισιωμα. Συνεχεια. Βεβαια μικροπτωσεις και ουτε που αντιδρω. Θα σηκωθει μονη της. Μια φορα με τρομαξε, 8 μηνων πηδηξε στη κυριολεξια αλυτο απο το καροτσι στο οδοστρωμα. 3 ειμασταν και δεν την ειδαμε. Νερο, βουτυρο τα κλασσικα και ηρεμει σχετικα γρηγορα.

Απο αγχος και λιγο κλαμα εχει κανει εμετο πολλες φορες!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον, θα σου πω το εξης...

ο αντρας μου λεει οτι το παιδι αργει να μιλησει επειδη εχει χαζεψει απο τα πολλα χτυπηματα στο κεφαλι...

δεν υπαρχει μερα χωρις καινουργιο παρασημο...

οι εμετοι θα με ανησυχουσαν και μενα, μη σου πω ψεμματα..

ομως, για να ειμαι ειλικρινης, εγω ρε παιδια εχω σταματησει να πολυδινω σημασια στα χτυπηματα της, το ιδιο και κεινη... κοπανιεται, λεει 'αου' καμια φορα... ισως να ψευτοκλαψει κι ολας, τη ρωταω 'ζεις'?? μου απανταει "αμπφφφφτρρρρρρρρρρρρρττ" και συνεχιζουμε η καθε μια τη δουλεια της...

προσπαθησε να μην δινεις πολυ σημασια... αν δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο, αστην στην ησυχια της... δεν θα δωσει ουτε και κεινη σημασια..

(δε μιλαω για γερο μπουμ!!)

Αχ κοριτσακι μου ...π΄οσο μου θυμιζεις εμενα,,, Ο μεγαλςο μου γιος νομιζα ότι ηταν το μναδικο παιδι με τουλαχιστον μια τουμπα και ενα τεραστιο καρουμπαλο ανα 2-3 εβδομαδες...και ας ετρεχα όλο από πίσω του....

Ηρεμησε μετα τα 2.5...εγω όμως (μια που ημουν ακριβως σαν και εσενα), επαθα ενα αυτοαναοσο που οι γιατροι μου λενε ότι το μεγαλο στρες το δημιουργει....και ειλικρινα αλλο θεμα στη ζωη μου δεν ειχα τοτε.

Για αυτο ηρεμησε λιγο...σιγα σιγα θα σταματησει να πεφτει και η μικρη. Αν οι εμετοι αυτοι ηταν απο το χτυπημα το κοριτσακι σου θα ηταν χαλια τωρα...δεν θα μπορουσε να σταθει όρθιο. Προφανως και ειναι απο το στομαχι του....αλλα επειδη ειμαι και εγω τρελη, στον πρωτο εμετο θα του εκανα εξετασεις. Τωρα δεν χρειαζεται...ειναι καλα το παιδι....

Μιας φιλης μου τεσσαρων χρονων χτυπησε 8 η ωρα το βραδυ και 6 η ωρα το πρωι εκανε εμετο...όλο το βραδυ όμως ελεγε ότι ποναει και ότι δε θελει φως. Τελικα ειχε χτυπησει το μικρουλι στο ασχημο σημειο (πισω χαμηλα δηλαδη), εκατσε 3 24ωρα στο νοσοκομειο και επεστρεψε μια χαρα (παρ΄όλο που ειχε κανει και αιματωμα). Της ειπε ο γιατρος της μανουλας να το ξεχασει...

Η μικρουλα σου δεν εχει τιποτα....Γενικα επικινδυνα χτυπηματα ειναι αυτα που χτυπανε στο πισω μερος ακι που πεφτουν απο υψος μεγαλυτερο του υψους τους....

Ααα... φιστικακι....και εγω καμια φορα σκεφτομαι τι υπολλειμματα να εχουν αφησει τοσα καρουμπαλα στο παιδι μου χαχα

καλημερα κοριτσια χρονια πολλα εμενα και τα δυο μου παιδακια απο χτυπηματα αλλο τιποτα οσο για τον αν εχω φοβηθει ποτε βεβαια (αλλα οχι με πανικο ) . η κορουλα μου οταν ηταν 10 μηνων και περπαταγε ηθελε να καταβει τα σκαλια του σπιτιου μας αριθμος 15 σκαλια και φυσηκα δεν τα αφησε τα πηρε σβαρνα εγω στον πανικο και η ξενια να γελαει που εβλεπε την μαμα εντρομη οτι κατι εχει παθει. οταν πηγα στο νοσοκομειο τοτε η ξενια εβαλε τα κλαμα και αυτο γιατι καταλαβε οτι η μαμα βοβηθηκε παρα πολυ και της μετεφερα τον φοβο μου . ετσι οταν ειπα τι εχει συμβει δυπλα στην παιδιατρο ετυχε και ηταν μια παιδοψυχολογος και μου λεει καλη μου γιατι το εκανες αυτο στο παιδι σου και εχω μηνει με το στωμα ανοιχτο και ετιμη να την βρησω για να της πω καλα εγω την εριξα απο τις σκαλες φρικαρα τελειος .ομως η κοπελα μου εξηγησε οτι ο πανικος ειναι το οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στο παιδι σου γιατι χανει την ασφαλεια του και τοτε το πιανει ο πανικος .και ολα τα συμποματα που θα παρουσιαστουν να ειναι απο φοβο γιαυτο οταν θα συμβει κατι στα μωρα μας ειναι καλο να μην διξουμε τον πανικο στο μωρο για την ασφαλεια του και βεβαια θα ανησυχησεις αλλα παντα με προσοχη προς το μωρο.

ομως, για να ειμαι ειλικρινης, εγω ρε παιδια εχω σταματησει να πολυδινω σημασια στα χτυπηματα της, το ιδιο και κεινη... κοπανιεται, λεει 'αου' καμια φορα... ισως να ψευτοκλαψει κι ολας, τη ρωταω 'ζεις'?? μου απανταει "αμπφφφφτρρρρρρρρρρρρρττ" και συνεχιζουμε η καθε μια τη δουλεια της...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γελασα παρα πολυ...Καπως ετσι ειμαστε κι εμεις και ακομη δεν περπαταει καν και καθε μερα ειναι με ενα καινουργιο μελανιασμενο καρουμπαλο και την Κυριακη του Πασχα παραπατησε ενω κρατιοταν απο το τραπεζι του σαλονιου χωρις να

πεσει και εσκισε το κατω χειλος...και να τρεχουν τα αιματα!Κι εγω τρεμω με το κεφαλι αλλα και με τα δοντια μην σπασει κανενα η δαγκωσει την γλωσσα του...αλλα προσπαθω οταν πεφτει αν δεν κλαψει να γυρισω απο την αλλη να παρω μια ανασα για να μην δει την τρομοκρατημενη φατσα μου και γυρναω μετα με χαμογελο!Μου σκαει κι αυτος ενα χαμογελο αλλα αυτος το ξεχναει και εγω ειμαι σε επιφυλακη!!!

Αααααα το καινουργιο που μου κανει...σηκωνεται ορθιο,στηριζεται στο τζαμι της μπαλκονοπορτας και χτυπαει το κεφαλι του...κια οταν του λεω "τι κανεις παιδακι μου"γυρναει και με χαιρεταει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμένα όσες φορές έχει σαβουριαστεί ο δικός μου κάνω τον κινέζο χωρίς να δίνω σημασία. Του λέω χαμογελώντας ''έλα μωρε βλακείες...σήκω πάνω'', με κοιτάζει, σηκώνεται και δεν βγάζει κιχ! δεν του έχω δείξει ποτέ πανικό ακόμα και όταν μου είχε πέσει από την κούνια.

Δόξα τω Θεό μέχρι σήμερα εκτός από το πέσιμο από την κούνια του δεν είχαμε πεσίματα σοβαρα.Λίγες φορές έχει πέσει παρα το γεγονός ότι περπατάει άλλα ντάλον.

Πρέπει να είμαστε ψύχραιμες και όσο γίνεται προσεκτικές. Δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε όλα...

Διαφημίσεις

Και εμείς στο κλαμπ. Αν θα χτυπήσει 10 φορές οι 9,5 θα είναι στο κεφάλι. Δεν δείχνω τίποτα, ούτε ανησυχία ούτε φόβο (άσχετα αν εμένα με έχει πιάσει ταχυπαλμία από την τρομάρα μου) και πλέον το παίρνει κι εκείνος πιο χαλαρά. Θυμάμαι μια φορά είδε τον αδελφό του που χοροπηδούσε στο κρεβάτι του, ανέβηκε κι αυτός στο δικό μας και άρχισε να χοροπηδά και μετά σκάει στο στρώμα με τον ποπό κάνει γκελ και προσγειώνεται στο πάτωμα με το κεφάλι, ακόμα έχω στα αφτιά μου το γκουπ που έκανε και βλέπω τη βουτιά του μπαμπά του για να τον πιάσει. Δεν έκανα κιχ, σε τρία λεπτά ήταν έτοιμος πάλι για χοροπηδητό, ο μπαμπάς του είχε αλλάξει δέκα χρώματα, τελικά όλα ήταν καλά αν και δεν κοιμήθηκα το βράδυ παρακολουθώντας τον. Τώρα πλέον και ο ίδιος άρχισε σιγά σιγά να προέχει πιο πολύ, αν χτυπήσει δε λέει ένα ουχ μπουμ και ξανά προς τη σκανταλιά τραβά.

Κι εγώ μια από τα ίδια. Εκεί που είμαι δίπλα της πέφτει και σκάει με το κεφάλι. Μετά εάν την πονέσει κλαίει και την παίρνω αγκαλιά να την ηρεμήσω. Πολλές φορές χτυπάει μόνη της το κεφάλι στα κάγκελα της κούνιας.

Αλλά το πως πέφτειπό την μια στιγμή στην άλλη και εγώ να είμαι δίπλα της και να μην μπορώ να την πιάσω!

Απογοητεύτηκα διαβάζοντας παραπάνω γιατί ήλπιζα όταν θα μεγαλώσει σε μερικούς μήνες να σταματήσει αυτό το κακό. Αλλά μάλλον θα συνεχιστεί

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

• 11 months later...

Κορίτσια βοήθεια...

Σήμερα είναι η τρίτη φορά μέσα σε 5 ημέρες που η μικρή πέφτει ανάσκελα και χτυπάει το κεφάλι της στο ίδιο σημείο, δηλαδή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το κλάμα της σήμερα ήταν τόσο που της έκοψε την ανάσα. Πήρα την παιδίατρο και μου είπε ότι είναι κακό να χτυπάει στο ίδιο σημείο και ότι θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική για την επόμενη εβδομάδα ώστε να μην ξαναχτυπήσει στο ίδιο σημείο. Έχω πανικοβληθεί. Ξέχασα επίσης να αναφέρω στην παιδίατρο ότι το πρωί μου έκανε λίγο εμετό στα ξαφνικά, έβγαλε κάτι σαν μια μεγάλη γουλιά και φοβάμαι μην έχει σχέση με το δεύτερο χτύπημα που έγινε προχθές. Το σημερινό έγινε το απόγευμα στις 7. Φοβάμαι μην μείνουν μόνιμες βλάβες στο παιδί. Ποια η γνώμη σας βρε κορίτσια. Η μικρή είναι 13 μηνών.

Λίγο ασχετο με αυτο που ρωατει η κοπέλα αλλά τωρα που καλοκαιρευει και η μικρη μου θα αρχισει να κάνει τα πρωατα της βήματα να βγαλω τα χαλιά ? εσεις τι κανετε ? πολύ σκόνη μαζευουν αλλά απο την άλλη πως θα γίνει έχω παντού πλακάκια κάτω .

jHgFp3.png

Κορίτσια βοήθεια...

Σήμερα είναι η τρίτη φορά μέσα σε 5 ημέρες που η μικρή πέφτει ανάσκελα και χτυπάει το κεφάλι της στο ίδιο σημείο, δηλαδή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το κλάμα της σήμερα ήταν τόσο που της έκοψε την ανάσα. Πήρα την παιδίατρο και μου είπε ότι είναι κακό να χτυπάει στο ίδιο σημείο και ότι θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική για την επόμενη εβδομάδα ώστε να μην ξαναχτυπήσει στο ίδιο σημείο. Έχω πανικοβληθεί. Ξέχασα επίσης να αναφέρω στην παιδίατρο ότι το πρωί μου έκανε λίγο εμετό στα ξαφνικά, έβγαλε κάτι σαν μια μεγάλη γουλιά και φοβάμαι μην έχει σχέση με το δεύτερο χτύπημα που έγινε προχθές. Το σημερινό έγινε το απόγευμα στις 7. Φοβάμαι μην μείνουν μόνιμες βλάβες στο παιδί. Ποια η γνώμη σας βρε κορίτσια. Η μικρή είναι 13 μηνών.

ασε και ο δικος μου συνεχεια στα ιδια σημεια χτυπαει το καημενο,παντως δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικο,εχει εντονη υπνηλια και αν κανει και εμετους καλυτερα να την δει η γιατρος σου για να εισαι σιγουρη

Το πόσο πολύ αγχώνεστε οι μανούλες είναι πολύ τρυφερό. Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό ότι μια μάνα ζει μέσα στο άγχος αλλά δείχνει και πόσο αγαπάτε τα παιδιά σας.

Για το συγκεκριμένο θέμα να σας πω για να σας καθησυχάσω ότι το δικό μου το κεφάλι είναι σχεδόν τετράγωνο από τα πεσίματα!!!Είμαι ενήλικη πια και είμαι μια χαρά!!Το ίδιο αγχων΄ταν και η μάνα μου που ακόμα και σήμερα θυμάται περιστατικά με πάσα λεπτομέρεια που μου άφησαν καρούμπαλα!!

CTMRp2.png

που χτυπησε??σε ξυλο,μαραμαρο, πλακακι?? επεσα απο υψος η απλα απο το υψος της??

Ουφ ρε παιδια.Τι αγχη ειναι αυτα???

Ο μικρος μου ως τωρα φτου φτου, καμια σχεση. ΑΝ και πολυ πιο ζωηρος απο το μεγαλο δεν πεφτει σχεδον ποτε.....

Κουνια μπελα και του μεγαλου μου το κεφαλι απο τη μια μερια ειναι πιο τετραγωνο....λες να ειναι απο πεσιματα??

Κορίτσια βοήθεια...

καλυτερα να πας να βγαλετε καμια ακτινογραφια...ξερω πως ειναι πολυ μικρη για να εκτεθει σε ακτινοβολια, αλλά νομιζω πως ειναιι αναγκαιο. πως αλλιως θα εισαι σιγουρη; κι αν εχει κανει κανενα αιματωμα εσωτερικα;;δεν ξερω...εγω πολυ φοβαμαι με κατι τετοια...

που χτυπησε??σε ξυλο,μαραμαρο, πλακακι?? επεσα απο υψος η απλα απο το υψος της??

Ουφ ρε παιδια.Τι αγχη ειναι αυτα???

Ο μικρος μου ως τωρα φτου φτου, καμια σχεση. ΑΝ και πολυ πιο ζωηρος απο το μεγαλο δεν πεφτει σχεδον ποτε.....

Κουνια μπελα και του μεγαλου μου το κεφαλι απο τη μια μερια ειναι πιο τετραγωνο....λες να ειναι απο πεσιματα??

Έπεσε πάνω στο χαλί το οποίο είναι πολύ λεπτό και από κάτω έχει πλακάκι και από όρθια έπεσε ανάσκελα άρα από ύψος ίσο με το δικό της. Μέχρι αυτή τη στιγμή δόξα το Θεό είναι καλά. Παίζει κανονικά απλά δεν έχει φάει τίποτα παρα μόνο το πρωινό της γάλα και μισό γιαουρτάκι με το ζόρι. Είναι όμως γενικά κακόφαγη. Ρε παιδιά έίναι 13 μηνών περπατάει μόνη της από 11μησι αλλά ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί και όλο πέφτει κυρίως προς τα πίσω. Προς τα μπροστά ευτυχώς ξέρει να βάζει τα χερια της αλλά προς τα πίσω....κόλαση. Μήπως ξέρετε μετά απο πόσο καιρό αφότου περπατήσουν σταθεροποιούνται πλήρως.. Θα με βοηθούσατε με τις απαντήσεις σας

ενταξει ειναι μην ανησυχεις!!!!

Μετα τα 2.5 ο δικοςμου ηρεμησε.....αλλα ακομη σκουντουφλης ειναι...τουλαχιστον οχι επικινδυνα.....