Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Δουλευω σε μια εταιρεία απο το 1999 αφόυ λοιπόν μου έχουν κάνει τα χειρότερα μπας και σηκωθώ να φύγω ,και αφού είμαι σχεδόν 4μήνες απλήρωτη τώρα αποφάσισαν ότι την Μ.Παρασκεύη θα δουλέψουμε ενώ ποτέ δεν έχουμε ξαναδουλεψει τόσα χρόνια .

Το κακό είναι ότι εγώ 14:00 πετάω και δεν υπάρχει πτήση αργότερα για να αλλάξω αλλά δεν θα έχω και κάποιον να μου κρατήσει την μικρή αφού ο σταθμός κλείνει την Μ.Πέμπτη .:-(Τι κάνω ?Ξέρω ότι δεν ειναι υποχρεωτική αργία αλλά ποτέ δεν είχαμε ξαναδουλεψει.

Διαφημίσεις

καλημερα γιατι δεν μιλας στο αφεντικο σου εξηγησε τον την κατασταση οτι δεν εχεις να αφησεις το παιδι καπου και οτι εχεις κανονισεις να φυγεις.....ελπιζω να σε καταλαβει τοσο μ...... πια???

Καλημέρα. Μόνο με συννενόηση... είναι εργάσιμη, οπότε μπορείς να του ζητήσεις μια μέρα απ'την κανονική σου άδεια, για τους λόγους που ανέφερες παραπάνω...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Διαφημίσεις

Ναι βρε κοριτσια αλλα π οτι λεει η κοπελια δεν ειναι και η σουπερ δουλεια που οπως λεει της εχουν κανει τα χειροτερα!!!!ειναι και 4 μηνες απληρωτη...

Αν δεν καταφερει να συνενοηθει τι να κανει?

Σας το εχουν ξανακανει να μην σας πληρωνουν?4 μηνες ειναι πολλοι,Θα τα παρεις ή θα τα χασεις?Ειναι κατα τα αλλα συνενοησιμο το αφεντικο σου?Υπαρχει πριπτωση να μην στη δωσει τη μερα?

Κορίτσια εμείς είμαστε τεχνική-εμπορική.Απο την πλευρά της τεχνικής εταιρείας ειναι εργάσιμη αλλά απο την πλευρά της εμπορικής είναι υποχρεωτικό να ανοίξουμε μετά τις 13:00 Τα αφεντικά (μου γιατί ειναι 2)προσπαθούν είπαμε να μου σπάσουν τα νεύρα και να φύγω γιατί απο τότε που έχω κάνει παιδί ειμαι αντιπαραγωγική όπως λένε και δεν μπορώ να εξυπηρετώ την εταιρέια όποιες ώρες θέλουν αυτοίι οπότε αδύνατον να συννενοηθούμε .:?Από ότι κατάλαβα πρέπει να έρθω και να το πάιξω άρρωστη και για το παιδί δεν μπορώ να κάνω κάτι μάλλον θα πρέπει να την πάρω στην δουλεία γιατί και την παραμονή πρωτοχρονίας συνεχώς μου το χτύπαγαν που έφυγα πιο νωρίς γιατί την είχα αφήσει στην θεία μου και έπρεπε να γυρίσω να την πάρω.:-(

Ναι βρε κοριτσια αλλα π οτι λεει η κοπελια δεν ειναι και η σουπερ δουλεια που οπως λεει της εχουν κανει τα χειροτερα!!!!ειναι και 4 μηνες απληρωτη...

Αν δεν καταφερει να συνενοηθει τι να κανει?

Σας το εχουν ξανακανει να μην σας πληρωνουν?4 μηνες ειναι πολλοι,Θα τα παρεις ή θα τα χασεις?Ειναι κατα τα αλλα συνενοησιμο το αφεντικο σου?Υπαρχει πριπτωση να μην στη δωσει τη μερα?

Τα αφεντίκα μου είναι για κλωτσίες για να το πω απλά που πατάνε πάνω στην κρίση για να βγάλουν τα σπασμένα τους.4μήνες δεν έχω ξαναμείνει απληρωτη αλλά 1-2έχει ξανασυμβεί ή τουλάχιστον μεγάλη καθυστερηση.Απλά ποντάρουν στο ότι είμαι τόσα χρόνια εδώ και δεν θέλω να κάνω καταγγελία γιαυτό τα κάνουν.:-(

Διαφημίσεις

οχι βεβαια δε θα χασεις το ταξιδι σου.απλα θα πας ωραιοτατα την Μ.Πέμπτη στο ΙΚΑ μας και θα πεις οτι εχεις εμετο και διαροια και θα παρεις μια ωραιοτατη αδεια ασθενειας χωρις να πεις κουβεντα.Μη σου πω να πας και το πρωι της Μ.Πέμπτης ετσι ώστε να κανεις και τις ετοιμασιες σας ανετα.

Nefelirene συγνώμη που θα μιλήσω τόσο απότομα αλλά κάτι εργαζόμενοι σαν εσένα, με την ανοχή που δείχνουν σε παράνομες πράξεις, κάνουν κάτι εργοδότες να ξεζουμίζουν υπαλλήλους και την επιθεώρηση εργασίας να είναι σαν διακοσμητικό στοιχείο.

Δεν εννοώ την Μ.Παρασκευή, αυτή είναι όντως εργάσιμη αλλά το ότι σε έχουν απλήρωτη τόσο καιρό; Γιατί δεν τους καταγγέλεις;

Nefelirene συγνώμη που θα μιλήσω τόσο απότομα αλλά κάτι εργαζόμενοι σαν εσένα, με την ανοχή που δείχνουν σε παράνομες πράξεις, κάνουν κάτι εργοδότες να ξεζουμίζουν υπαλλήλους και την επιθεώρηση εργασίας να είναι σαν διακοσμητικό στοιχείο.

Δεν εννοώ την Μ.Παρασκευή, αυτή είναι όντως εργάσιμη αλλά το ότι σε έχουν απλήρωτη τόσο καιρό; Γιατί δεν τους καταγγέλεις;

Kοιτα ουτε εγω υα εκανα καταγγελια αν ηξερα οτι εχει δυσκολιες ο εργοδοτης που ειμαι τωρα αλλα ξερω οτι δεν θα τα χασω και εχω αλλη σχεση..οποτε θελω χρηματα τα παιρνω και με το παραπανω,ειμαι σχεδον συνεργατης επομενως αν ξερω οτι δεν εχει χρηματα θα κανω υπομονη ...ξερω οτι θατα παρω

Δεν ξερουμε τι ειδους σχεση εχει και ποσο κινδυνευει να χασει η Nefelirene τα χρηματα της και αν αξιζει επισης τον κοπο να χασει το ταξιδι της.γιατι αν προκειται για δουλεια που μπορει να της τρωνε και τα λεφτα και δεν περναει και καλα λες αι σιχτιρ και τους πας και το χαρτι του γιατρου που λενε τα κοριτσια και μετα τις διακοπες τραβας και την καταγγελια

Καταρχήν Χριστός Ανέστη και καλημέρα , δεν πρόλαβα να απαντήσω εκείνη την ημέρα γιατί έτρεχα.Δυστυχώς η επιθεώρηση εργασίας είναι διακοσμητικό στοιχείο και δεν την κάνω εγώ , φαντάσου ότι έχω πάει 2φορές συνεχώς μου λένε να προσπαθήσω με ωραίο τρόπο να τους πείσω να μου δώσουν χρήματα και ότι αν κάνω καταγγελία μετά θα πρέπει να αντέξω και τον πόλεμο γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάτι.Ήδη τους έχουν κάνει τηλεφωνική σύσταση αλλά δεν αλλάζει τίποτα και μετά απο 10χρόνια δεν μπορείς να τους βλέπεις απλά σαν εργοδότες είναι και μια σχέση που δυστυχώς αναπτύσεται μεταξύ μας :roll:χωρίς να το θέλουμε.Επίσης ξέρω ότι φταίω και εγώ γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει νωρίτερα αλλά όταν είσαι "βολεμένος " δύσκολα τα παρατάς.

Τελικά την Μ.Πάρασκευή δεν δουλέψαμε μετά απο συζήτηση που κάναμε και εχτές δεν ήρθα γιατί είχα " γαστρεντερίτιδα" .:-P