Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημέρα και καλό πάσχα σε όλους

είμαι 16 εβδομάδων και την κυριακή που μας πέρασε και σήμερα το πρωί ξύπνησα ανάσκελα και όπως ακούμπησα την κοιλιά μου από τα αριστερά ήταν πιο φουσκωμένη και πιο σκληρή ενώ από τα δεξιά ήταν πιο μαλακή. όταν σηκώθηκα και περπάτησα η κοιλιά μου έγινε ομοιόμορφη.

Υπάρχει περίπτωση να είχε πάει το μωράκι μου από τα αριστερά ή είναι κάτι άλλο ?

επίσης στην 14η εβδομάδα κατάλαβα κάτι σαν φτερούγισμα και κατα διαστήματα καταλάβαινα κάτι αλλά έχω μέρες να καταλάβω ξανά. την άλλη πεμπτη έχουμε ραντεβού με τον γιατρό.

να ανησυχήσω ?????????

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πρώτα από όλα να σου πω ότι είναι πολύ νωρίς να αισθανθείς το μωρό σου. Αυτό θα γίνει γύρω στην 20-22 εβδομάδα αν είναι το πρώτο σου. Μάλλον ήταν κινήσεις του εντέρου σου. Το φουσκωματάκι πάλι είναι απόλυτα φυσιολογικό, εφόσον το έμβρυο θα είχε μαζευτεί στο συγκεκριμένο σημείο. Θα το βρίσκεις πότε αριστερά, πότε δεξιά ή και καθόλου. Να μην ανχώνεσαι και να απολάυσεις την εγκυμοσύνη σου στο έπακρο.

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Αν δεν συντρέχει κάτι άλλο, μην ανησυχείς... το μωράκι σου είναι δραστήριο και δίνει το παρών....το φτερούγισμα ίσως να ήταν το πρώτο σκίρτημα του... κινείται γιατί ακόμα έχει μπόλικο χώρο....αλλά ακόμα είναι νωρίς για να το νιώθεις...συνήθως στον 5ο μήνα αρχίζεις να το ακούς... απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και όλα θα πάνε καλά....