Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ειναι γαστρεντεριτιδα?

Recommended Posts

η κορη μου φαινεται οτι περναει τον μηνα των παθών.

αφου περασε μια ελαφρια γριππη,τωαρα δυο ημερες οτι φαει ή πιει,το κανει εμετο.διαροια καθολου.και αναρωτιεμαι΄΄εαν ειχε γαστρο δεν θα ειχε κ διαρροια ή δεν πανε μαζι?

επισης εχω την εντυπωσει οτι τα τσισα της μυριζουν καπως,σαν πιο εντωνει αμμωνια.

βεβαια πυρετο καθολου,τσουξιμο στην ουρηση καθολου κ κεφι αρκετο.

α!τηνπαιδιατρο την πηρα σημερα τεσσερις φορες κ δεν την βρηκα.αν θυμαμαι καλα ειναι ταξιδακι...

Διαφημίσεις

και η αδελφη μου (14 χρονων γαϊδουρα ) ειχε εμετους και καθολου διαρροια και επειδη πηγανε νοσοκομειο γιατι πηγε 3 μερα γαστρεντεριτιδα ητανε...προσεξε την αφυδατωση...μπορει να γινει ζημια...δεν εχει αφησει η παιδιατρος καποια αλλη στο ποδι???εμενα οταν φευγει μου λεει για κατι επειγον που χρειαστηκα καποια φορα και με εστειλε σε αλλον.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Στην γαστρεντεριτιδα μπορει να εχει καποιος μονο διαρροια,μονο εμετο ή και τα δυο ταυτοχρονα...για ουρολοιμωξη που μαλλον σκεφτηκες μια γενικη ουρων και μια καλλιεργεια θα σου λυσουν την απορια(αν και απιθανο μου φαινεται χωρις τσουξιμο και γκρινια),.Πυρετο σου εκανε καθολου? το σημαντικοτερο οπως ειπε και η προλαλησασα ειναι να μην αφυδατωθει...οποτε βαλε σε ενα μπουκαλακι του μισου λιτρου νερο με 1/2 κουταλια του γλυκου αλατι και 3 ζαχαρη και δωστης να το πινει λιγο λιγο...γουλια γουλια.Αν συνεχισει και 2ο 24ωρο πηγαινε την σε κανενα εφημερευον. Περαστικα σας...

θα την παω αυριο νοσοκομειο.προσπαθω να της δινω συχνα νερο κ ευχομαο να μην κανει εμετο αλλα δεν πιανουν οι ευχες μου.

πριν μιση ωρα της εδωσα 150 μλ γαλα κ ευτυχως συνεχισε να κοιμαται αλλ εχω στο νου μου μην το εξαγει.γαι τα τσισα υπαρχει περιπτωσει να ειναι ουρολοιμαξη κ να μην ποναει?

οσο για την παιδιατρο,ασε... μπορει να ειναι κ η τελευταια επισκεψη μας αυτο το μηνα

Διαφημίσεις

και σημερα ελεγα στην μανα μου,

δεν γινεται να εχουμε παιδια που να μην αρρωσταινουν ποτε,να ειναι βολικα,να μας ακουν,να μην μας ανησυχησουν ποτε στην εφηβεια,να ειναι παντα ευτυχισμενα?

και εννοειτε οτι με εβρισε...

Καλλιεργεια ουρων κανε οπωσδηποτε

Η ουρολοιμωξη κανει πυρετο οταν φτασει στα νεφρα οπου ειναι και πιο σοβαρα τα πραγματα μετα.

Χαρακτηριστικο της . Πορτοκαλι χρωματακι τα τσισακια και μυρωδια ψαριλας... περιεργης τσπα.

Παιζει και γαστρεντεριτιδα αυτον τον καιρο

Χαμος γινεται παλι...

Περαστικουλια

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

περαστικα..ασχετο οταν ειχα παθει εγω ουρολοιμωξη πιο μικρη θυμαμαι οτι ετρεχε συνεχεια τουαλετα για τσισα σε σημειο που να μη μπορω να κρατηθω .....αλλα αφου θα πας αυριο θα σας ξεψαχνισουνε....περστικα και γρηγορα......καλα σου ειπε η μανα σου χαχαχα

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

χθες το απογευμα ημουν στη δουλεια και οταν γυρισα μου λεει ο αντρας μου η μικρη εκανε μια φορα διαροια.Γεμισε τα ρουχα της χαμος.Δεν εκανε κατι αλλο.Εχει ομως και τις αμυγδαλες της με πυον.Δεν κανει πυρετο.Σημερα το πρωι ανησυχησα γιατι εκανε λιγα κακακια κανονικα αλλα μεσα ειχε κατι κοκκινο σαν αιματακι.Φοβηθηκα...

6bMYp2.png

σημερα το πρωι παντως το γαλα το κρατησε.εφαγε ενα κουλουρι θεσσαλονικης.

οποτε δεν την πηγα στο νοσοκομειο.

τωρα για μεσημερι θα της δωσω κανα κοτοπουλακι βραστο κ λαπα

ευχαριστω

σημερα το πρωι παντως το γαλα το κρατησε.εφαγε ενα κουλουρι θεσσαλονικης.

οποτε δεν την πηγα στο νοσοκομειο.

τωρα για μεσημερι θα της δωσω κανα κοτοπουλακι βραστο κ λαπα

ευχαριστω

Beboulix μου,

Πρόσεξε πολύ να πίνει υγρά το παιδί, γιατί εγώ είμαι παθούσα... έχουμε καταλήξει στο Νοσοκομείο από γαστρεντερίτιδα που είχε ο μικρός μου θησαυρός κι ενώ ξεκίνησε όπως λες, έκανε ρουκέτες ακόμα και το νερό, μετά από 2 μέρες είχε κάνει 1-2 φορές διάρροια και στο νοσοκομείο μας έκανε σπασμούς το παιδί από την αφυδάτωση.... Εύχομαι να μπορεί να πίνει έστω υγρά (γάλα, νερό, kinderte ότι να είναι) για να μην αφυδατωθεί το μικρό ! Ο δικός μας τα έβγαζε όλα το πουλάκι μου.

Τα μάτια σου 14 !!!! Περαστικά σας...

Μια τρομαγμένη -από γαστρεντερίτιδα- μάνα..

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια θα ήθελα τα φώτα σας!Η μικρή μου εδώ και 3 μέρες έχει μέχρι και 12 κενώσεις το 24ωρο!Δεν είναι πάντα διάρροια,κάνει και κανονικά σκληρά κακάκια κι άλλες φορές βγάζει κανονική ποσότητα σε δόσεις!:shock:Το βράδυ για παράδειγμα έκανε 4 φορές ενώ τα είχε κόψει εδώ και μήνες τα βραδυνά.Η διάθεσή της είναι πολύ καλή πάντως.Είναι λέτε γαστρενερίτιδα ή φταίει κάτι άλλο;:confused:

Διαφημίσεις

Μπορει να εναι γαστρεντεριτιδα.

Το βασικο ειναι να μην αφυδατωθει.Να τις δωσεις πολλα υγρα. Διαφορετικα εαν δεν πινει τιποτα τοτε να την πας απο το νοσοκομειο να της βαλουν ορο εαν χρειαζεται.Ειναι λιγο υπουλη η αφυδατωση σε αυτες τις ηλικιες .

Περαστικα σας.

:lol:

tnDpp3.png

77l3p3.png

Αχ,δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.Οι πολλές κενώσεις συνεχίζονται(έως 8-9 την ημέρα).Διάρροια δεν ξανάκανε.Υπάρχει περίπτωση να είναι φυσιολογικό και πλέον να κάνει κακάκια τόσες πολλές φορές;Όταν αρχίσαμε τις στερεές τροφές είχαμε με το ζόρι μία κένωση καθημερινά.

Αχ,δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.Οι πολλές κενώσεις συνεχίζονται(έως 8-9 την ημέρα).Διάρροια δεν ξανάκανε.Υπάρχει περίπτωση να είναι φυσιολογικό και πλέον να κάνει κακάκια τόσες πολλές φορές;Όταν αρχίσαμε τις στερεές τροφές είχαμε με το ζόρι μία κένωση καθημερινά.

Εφαγε κατι διαφορετικο αυτες τις μερες? Στην γαστρεντεριτιδα εχουμε διαρροιες. Γιατι δεν μιλας με την παιδιατρο σου?

tnDpp3.png

77l3p3.png

Όχι δεν έφαγε κάτι διαφορετικό.Η παιδίατρος πριν μέρες που μιλήσαμε δεν ανησύχησε.Σ'ημερα παρατήρησα ότι έσκασε ένα δοντάκι πάνω,το πρώτο μας.Λέτε αυτό να ήταν η αιτία του κακού;;;:confused:

• 2 months later...

Απο σημερα το πρωι ο μεγαλος μου κανει εμετους.Ακομη και το νερο που του δινω,λιγο λιγο με το καλαμακι μονο και καθε δεκα λεπτα μια γουλια, το βγαζει...:(

Η παιδιατρος μου ειπε να του δωσω τωρα κατι στεγνο και αν συνεχιζει να το βγαζει η αν δεν κανει τσισα για ωρες να προσεξουμε να μην αφυδατωθει και να παμε νοσοκομειο για ορο...Η απορια μου ειναι ποτε θα καταλαβω οτι ειμαστε για νοσοκομειο?...Δεν θελω να τον ταλαιπωρησω αδικα,αλλα αγχωνομαι...:( Βεβαια την τελευταια φορα εμεινε 5 ωρες χωρις εμετο, απο τις οποιες τις 2 ωρες επινε νερο...Ποτε λοιπον παμε για νοσοκομειο?Να περιμενω και την 2η μερα?

bxBwp2.png EgDTp2.png

• 1 χρόνο μετά...

Δεν ξέρω αν η διάγνωση είναι γαστρεντερίτιδα,όπως μου είπε τηλεφωνικά η παιδίατρος,αλλά ο @19 μηνων γιος μου κάνει καθημερινά εμετό,εδώ και μία εβδομάδα. Το στομαχάκι του είναι πρησμένο,αλλά δείχνει να πεινάει. Μήπως δεν πρόσεξα την διατροφή του μετά τον πρώτο εμετό και επιδεινώθηκε η κατάσταση ή έχει κάτι σοβαρότερο?

Πήγαινε το παιδί σου στο παιδων και άσε τις ερωτήσεις στα φόρουμ.Έλεος, τι εριμένεις μια εβδομάα τώρα; Να στεγνώσει το παιδί;;;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...