Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επείγον-αλλεργία στο φολικό οξύ

Recommended Posts

Βρίσκομαι στις αρχές του 2ου τριμήνου και εδώ και 1 βδομάδα παρουσίασα φοβερή αλλεργία στα χάπια σιδήρου-φολικού οξέος.Πρήστηκε το πρόσωπό μου και έβγαλα σε όλο μου το σώμα καντίλες.Γνωρίζω πως δεν πρέπει να βάλω κορτιζονούχα αλοιφή,αλλά πώς θα αντέξω;Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.Η φαγούρα και το πρήξιμο είναι πλέον ανυπόφορα.

Διαφημίσεις

ο γυναικολογος τι σου ειπε;;δεν νομιζω πως θα σου ελεγε να το συνεχισεις ετσι δεν ειναι;μηπως εισαι αλλεργικη σε καποιο απο τα εκδοχα;υπαρχουν παντως κ φυτικες ταμπλετες συμπληρωματων, μια καλη εταιρια ειναι η solgar ...δες αν εχει φολικο οξυ.......α...και οπωσδηποτε ενημερωσε το γυναικολογο.........

Μου είπε να επισκεφτώ έναν αλλεργιολόγο ή δερματολόγο.Με τη δερματολόγο,που μίλησα μου πρότεινε να αναμείξω pepanthol με μια άλλη αλοιφή,που περιέχει λίγη κορτιζόνη,αλλά αυτό να το κάνω μόνο,όταν και αν φτάσω στο αμήν.Έψαξα και βρήκα μια μη κορτιζονούχα στο φαρμακείο,αλλά είναι μικρή και εγώ χρειάζομαι να βάζω με το κιλό.Μου είπαν επίσης πως μπορεί να είναι και φωτοαλλεργία.Έχω μπερδευτεί τελείως υποφέρω και το μόνο που ακούω είναι κάνε υπομονή να δούμε τι θα γίνει σε μια εβδομάδα.

υπομονη εφοσον δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο..στην εγκυμοσυνη δεν ξερεις πως αντιδραει ο οργανισμος,ολα αλλαζουν,πιστευω πως θα ηρεμισουν καποια στιγμη!Καλο Πασχα και ολα καλα να πανε!!

Διαφημίσεις