Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΨΑΧΝΩ ΚΑΡΔΙΕΣ........

ioanna21

Recommended Posts

Ψάχνω απεγνωσμένα καρδιά για την μπομπονιέρα του μικρού μου............

θέλω να είναι γεμάτη μπρος πίσω δεν με πειράζει να είναι μεταλλική,ξύλινη ακόμη και πεπιεσμένο χαρτί!!! Η διάσταση που με ενδιαφέρει είναι 9-10 cm περίπου....

Θα προσπαθήσω να βάλω φωτογραφία της μπομπονιέρας για να καταλάβετε!!!(δεν ξέρω καθόλου!!!)

Αν έχει πέσει στην αντίληψη σας κάτι θα με βοηθούσε πάρα πολύ!!!!!

Ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

γεια σου! ισως μπορω εγω να σε βοηθησω αν ψαχνεις κατι χειροποιητο γιατι ασχολουμαι με τετοια πραγματα απλα μαλλον θα πρεπει να μιλησουμε αλλιως να μη θεωρηθει διαφημιση. ξερεις να μου πεις πως να στειλω μην μονο σε εσενα?

Διαφημίσεις

Υπάρχει λογος που θες μονο καρδιά;;;

Όχι δεν υπάρχει λόγος που θέλω καρδιά απλά μου αρέσει πολύ!!!!!

και πιστευω οτι δένει πολύ με το στυλ της μπομπονιερας...

δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία δυστυχως για να καταλάβεις!!!!!

Φτιάξτες εσύ όπως θες!Πάρε αζαντό(αλουμινόφυλλο) και κόψε με το ψαλίδι καρδιές!Είναι σαν μεταλλικές και τζάμπα!ΑΝ θες τις ζωγραφίζεις κιόλας ή τις κάνεις σαν σφυρήλατες ή τις κάνεις τέλειες πιέζοντας ένα αιχμηρό αντικείμενο γύρω-γύρω σαν περίγραμμα!Και θα είναι και φτιαγμένες από τα χεράκια της μαμάς!!!

Vd4Sp3.png

Φτιάξτες εσύ όπως θες!Πάρε αζαντό(αλουμινόφυλλο) και κόψε με το ψαλίδι καρδιές!Είναι σαν μεταλλικές και τζάμπα!ΑΝ θες τις ζωγραφίζεις κιόλας ή τις κάνεις σαν σφυρήλατες ή τις κάνεις τέλειες πιέζοντας ένα αιχμηρό αντικείμενο γύρω-γύρω σαν περίγραμμα!Και θα είναι και φτιαγμένες από τα χεράκια της μαμάς!!!

Να σου πω την αλήθεια είναι πολύ ωραία ιδέα!!!!!!!!!!!!!!!! και το εχω δει σε μπομπονιερες και είναι πολύ ωραίο!!

Ξέρεις απο που μπορώ να το αγοράσω??

και πως γίνονται σφυρήλατες???

Ευχαριστώ!

Ρώτα σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας, hobby, κτλ. Οπως σου έγραψα και παραπάνω μάρε ένα μυτερό αντικείμενο και το ξύλο της κουζίνας και πίεσε γύρω-γύρω ένα χιλιοστό πιο μέσα από το περίγραμμα!Σαν να φτιάχνεις με τελίτσες ξανά το περίγραμμα.Το έχω κάνει και είναι πολύ ωραίο!!!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου ioanna !Εγω στις μπομπονιερες που εφτιαξα στη βαπτιση της κορης μου ειχα παρει

μεταλικες νεραιδουλες απο ενα καταστημα στο κεντρο της Αθηνας,οδος Λεοχαρους, το DIVA.Eκει εχει απιστευτη ποικιλια απο διαφορα μοτιφ...καρδιες,πεταλουδες.αστερια..και πολλα,πολλα σχεδια.ελπιζω να βοηθησα...φιλακια

matina

Ψάχνω... ψάχνω....

και κάπου τελικά κατέληξα...

είμαι ανάμεσα σε δύο

ή θα κάνω υφασμάτινη καρδιά (γεμισμένη μέσα) κατι σαν αυτή λέω http://www.happyhippie.gr/prod.php?pr=136

ή παπουτσάκια πλεκτά http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=33804&page=5 όπως αυτά που έχει βάλει η anthula

τις καρδιές ή τα παπουτσάκια μπορεί να μου τα κάνει η πεθερά μου είναι χρυσοχερα ειδικά στο πλέξιμο.

Τα παπουτσάκια τα έχω αυτά από μπομπονιέρα που κράτησα κι έτσι είναι πιο εύκολο για να τα φτιάξει.

Είμαι μπερδεμένη..

απο τις καρδιές στα παπουτσάκια έφτασα!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι μεταλλικές που βρίσκω δεν μου αρέσουν καθόλου....

αχ αχ δεν μπορω με τίποτα να βάλω φωτο για να καταλάβετε κι εσεις!!!

Γεια σου ioanna !Εγω στις μπομπονιερες που εφτιαξα στη βαπτιση της κορης μου ειχα παρει

μεταλικες νεραιδουλες απο ενα καταστημα στο κεντρο της Αθηνας,οδος Λεοχαρους, το DIVA.Eκει εχει απιστευτη ποικιλια απο διαφορα μοτιφ...καρδιες,πεταλουδες.αστερια..και πολλα,πολλα σχεδια.ελπιζω να βοηθησα...φιλακια

Ματίνα μου,

Θεσσαλονικη μένω!!

Πήγες στο Nikolisgroup στη Βασ. Ηρακλείου, έχει μεγάλη ποικιλία.

Επίσης δες και εδώ derismetal.com

Και εδώ e-shopgamou.gr

Ελπίζω να σε βοήθησα

To κατάστημα DIVA νομίζω έχει online κατάλογο και κάνει σίγουρα αποστολές με αντικαταβολή στην Θεσσαλονίκη, έχει πάρει η μαμά μου πολλές φορές. Δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν ο κατάλογος είναι έντυπο όμως. Μπορώ εγώ να σου στείλω οδηγίες για καρδιές υφασμάτινες που γίνονται πολύ γρήγορα αρκεί να έχεις ραπτομηχανή και έχω επίσης πολλά βιβλία για χειροτεχνίες που έχουν ιδέες όμως για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως το θέλεις.

There is no patch for human stupidity.

Διαφημίσεις

Γεια σας.

Μπήκα και εγώ στο derismetal.com αλλα δεν βρίσκω ούτε που είναι ούτε πως να επικοινωνήσω μαζί τους. Κάποια βοήθεια μήπως;

Ψάχνω... ψάχνω....

και κάπου τελικά κατέληξα...

είμαι ανάμεσα σε δύο

ή θα κάνω υφασμάτινη καρδιά (γεμισμένη μέσα) κατι σαν αυτή λέω http://www.happyhippie.gr/prod.php?pr=136

ή παπουτσάκια πλεκτά http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=33804&page=5 όπως αυτά που έχει βάλει η anthula

τις καρδιές ή τα παπουτσάκια μπορεί να μου τα κάνει η πεθερά μου είναι χρυσοχερα ειδικά στο πλέξιμο.

Τα παπουτσάκια τα έχω αυτά από μπομπονιέρα που κράτησα κι έτσι είναι πιο εύκολο για να τα φτιάξει.

Είμαι μπερδεμένη..

απο τις καρδιές στα παπουτσάκια έφτασα!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι μεταλλικές που βρίσκω δεν μου αρέσουν καθόλου....

αχ αχ δεν μπορω με τίποτα να βάλω φωτο για να καταλάβετε κι εσεις!!!

ioanna21 τι γινεται κατεληξες τελικα? Οι υφασματινες που βλεπω εδω ειναι πολυ ωραιες! μπηκα στο site που ελεγες αλλα δεν ειδα μπομπονιερα με καρδια

Γεια σας.

Μπήκα και εγώ στο derismetal.com αλλα δεν βρίσκω ούτε που είναι ούτε πως να επικοινωνήσω μαζί τους. Κάποια βοήθεια μήπως;

ΠΓ δες εδω http://www.derismetal.com/Deris/Pages/Index/OurCompany.html εχει ολα τα στοιχεία επικοινωνίας

Δες αν θέλεις και εδώ στην 103σελίδα έχει κάποιες καρδιές, δεν ξέρω αν θα σε ενδιέφεραν. http://www.suxess.gr/files/suxess_collection_2010.pdf

Έχει ωραία πράγματα σαν εταιρεία και καλές τιμές. Από εκεί πήρα τα υλικά για τις μπομπονιέρες της κόρης μου. Η αρχική τους σελίδα με όλους τους καταλόγους http://www.suxess.gr/products/collection/

Η εταιρεία βρίσκετε στην Θέρμη.

13e2p2.png

Πήγες στο Nikolisgroup στη Βασ. Ηρακλείου, έχει μεγάλη ποικιλία.

Επίσης δες και εδώ derismetal.com

Και εδώ e-shopgamou.gr

Ελπίζω να σε βοήθησα

Από τον Νικολή πήρα τα πάντα μόνο καρδιά δεν βρήκα.

Μπήκα και σε αυτά που μου λες είδικά ο derismetal έχει τεράστια ποικιλία σε καρδιές αλλά δεν ταιριάζουν στο ύφος της μπομπονιέρας, το e-shopgamou το έχω ξεψαχνίσει κι αυτό αλλά δεν βρήκα κάτι.

Σε ευχαριστώ πολύ!!

ioanna21 τι γινεται κατεληξες τελικα? Οι υφασματινες που βλεπω εδω ειναι πολυ ωραιες! μπηκα στο site που ελεγες αλλα δεν ειδα μπομπονιερα με καρδια

δεν έχει καρδιά σε αυτό αλλά τα παπουτσάκια..

Ακόμη μπερδεμένη είμαι................

To κατάστημα DIVA νομίζω έχει online κατάλογο και κάνει σίγουρα αποστολές με αντικαταβολή στην Θεσσαλονίκη, έχει πάρει η μαμά μου πολλές φορές. Δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν ο κατάλογος είναι έντυπο όμως. Μπορώ εγώ να σου στείλω οδηγίες για καρδιές υφασμάτινες που γίνονται πολύ γρήγορα αρκεί να έχεις ραπτομηχανή και έχω επίσης πολλά βιβλία για χειροτεχνίες που έχουν ιδέες όμως για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως το θέλεις.

Θα ήθελα τις οδηγίες για τις καρδιές αν μπορείς να μου στείλεις!!

Που να καταλάβετε τι θέλω.... λογικό είναι αφού δεν μπορώ η αχρηστη να ανεβάσω φωτογραφία!!!!!

Κι έχει γίνει τόσο ωραία!!! η πινελιά της λείπει!!!!!