Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΨΕΜΑΤΑ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

Recommended Posts

Φίλοι και συγγενείς μας βομβαρδίζουν με πληροφορίες, συμβουλές και οδηγίες σχετικά με την εγκυμοσύνη μας, π.χ. να τρώμε για δυο (ψέμα) ή ότι η θετική σκέψη γεννάει πιο υγιεί μωρά (αλήθεια)! Τελικά, τι απ' όλα αυτά που ακούμε είναι αλήθεια;

Γράψτες κι εσείς τί έχετε ακούσει ως τώρα...σίγουρα θα υπάρχουν και πολλά κουφά, οπότε ελάτε να γελάσουμε :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Μαρία γεννήθηκε με ένα σημαδάκι (σημαδάρα συγκεκριμένα, αιμαγγείωμα) στο ποδαράκι της.

Η πεθερά μου λέει (και επιμένει μάλιστα) ότι του Αγ. Συμεών έπλεκα ή κεντούσα και γιαυτό γεννήθηκε με σημάδι. :!::shock:

Εγώ έχω να κεντήσω από το Δημοτικό...... Άσε που δεν ξέρω πότε είναι του Αγ. Συμεών...

\ sL7ap2.png

Η Μαρία γεννήθηκε με ένα σημαδάκι (σημαδάρα συγκεκριμένα, αιμαγγείωμα) στο ποδαράκι της.

Η πεθερά μου λέει (και επιμένει μάλιστα) ότι του Αγ. Συμεών έπλεκα ή κεντούσα και γιαυτό γεννήθηκε με σημάδι. :!::shock:

Εγώ έχω να κεντήσω από το Δημοτικό...... Άσε που δεν ξέρω πότε είναι του Αγ. Συμεών...

Ναι για του Αγ. Συμεών κάτι τέτοιο λένε, αλλά κι εγώ ούτε ξέρω πότε είναι. Βρε την πεθερά! Και τελικά τί καλό έπλεξες ή κέντησες;;; :P

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Εμένα όποιος με βλέπει ακόμα και τελείωσ άγνωστοι όλοι μα όλοι έχουνε μια άποψη για το τι είναι το μωρό μου.π.χ έχεισ αγριέψει έχεισ αγόρι ,είσαι κίτρινη έχεισ αγόρι ,έχεισ γλυκάνει έχεισ κορίτσι κλπ κλπ

Διαφημίσεις

Ναι για του Αγ. Συμεών κάτι τέτοιο λένε, αλλά κι εγώ ούτε ξέρω πότε είναι. Βρε την πεθερά! Και τελικά τί καλό έπλεξες ή κέντησες;;; :P

:lol::lol::lol: Να ήξερα και να πλέκω.... Βρε της εξηγούσα ότι δεν έχω ιδέα από πλεκτά.... "Οχι..... κάτι έκανες.... Αφού το παιδί έχει σημάδι...".

Εμένα, επίσης, όλοι μα όλοι... επέμεναν ότι έχω αγόρι (γιατί αγόρι ήθελαν). Το έβλεπαν από την κοιλιά μου που ήταν μυτερή.... ελεγαν. Όταν τους ανακοινώσαμε ότι τελικά έχουμε κορίτσι... μ' ένα στόμα μια φωνή όλοι: ΣΤΑ' ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΔΕ ΣΤΑ' ΛΕΓΑ; Το κατάλαβα από την .... κοιλιά!!!

"Μα αφού μας λέγατε για αγόρι...."

"Όχι, όχι, αφού είναι φως φανάρι ότι ε΄ναι κορίτσι"......

\ sL7ap2.png

.... :? εμένα η πεθερά μου μετράει τους μήνες (αν είναι ζυγοί οι μόνοι), ποιον μήνα έπιασα το παιδί και πόσα γράμματα έχει το όνομα μου και βγάζει το φύλλο του παιδιού..... έλεος!!!

Καλημέρα κορίτσια! Νομίζω ότι οι περισσότεροι γίνονται ειδήμωνες στην πρόγνωση του φύλου.και εμένα όλοι με είχαν για αγόρι αφού έλεγαν ότι η κοιλιά μου ήταν μυτερή.ο γιατρός μου μου είχε πει από πολύ νωρίς ότι μάλλον κοριτσοφέρνει το μωρό αλλά έλεγαν ότι δεν ξέρει τι λέει!φοβερο!τελικά έχω κοριτσάκι και μόλις το μάθανε μου είπαν ότι η κοιλιά μου ξαφνικά στρογγύλεψε!!!επίσης του Αγίου Συμεών η μαμά μου μου είπε αν ζηλέψω κάτι να το φάω αμέσως και σε καμία περίπτωση μέχρι να το φάω να μην ακουμπήσω φανερά σημεία στο σώμα μου για να μην κάνει το μωρό σημάδι...τι να πεις..εγώ πάντως το διασκεδάζω όλο αυτό γιατί αν τα έπαιρνα στα σοβαρά όσα λέγανε θα είχα γίνει υστερική!! :P

DoUwp3.png

.... :? εμένα η πεθερά μου μετράει τους μήνες (αν είναι ζυγοί οι μόνοι), ποιον μήνα έπιασα το παιδί και πόσα γράμματα έχει το όνομα μου και βγάζει το φύλλο του παιδιού..... έλεος!!!

Καλά αυτό πάλι πρώτη φορά του ακούω..και τελικά το βρήκε το φύλλο του παιδιού; :D

Σε μένα όλη λέγανε πως έχω κορίτσι γιατι είναι στρογγυλή η κοιλιά μου, ενώ εγώ τους έλεγα να το παίρνουν απόφαση γιατι το ένστικτό μου λέει πως έχω γιό.

Τελικά επιβεβαιώθηκα εγώ...κι αυτά με το σχήμα της κοιλιάς ούτως ή άλλως δεν τα πιστεύω :D

Ακολούθησε μεγάλη απογοήτευση για πεθερά και την αδερφή της, που θέλανε οπωσδήποτε εγγονή!

Διαφημίσεις

λοιπον του αγιου συμεων ειναι 1 σεπτεμβριου και 3 φεβρουαριου...

λοιπον κι εμενα ο ενας γεννηθηκε με σημαδακια στο προσωπο , στο στοματακι και στο ματακι -σαν αιμαγγειωμα....

ε, οταν τον πρωτοειδε η κυρια που μου κραταει μεχρι σημερα τα παιδια, μου ειπε ''εχει σημαδακι γιατι κατι εκανες στου αγιου συμεων!κατι πονηρο! :shock::shock::shock: .....δεν πειραζει...θα φυγουν με τον καιρο''

εγω αφωνη!!!

τι να θυμηθω????!!!!!αν εκανα κατι ''πονηρο'' 1 σεπτεμβρη που ημουν εγκυος ????1 χρονο πισω???!!!! :roll::roll::roll:

Lia μηπως κι εσυ εκανες κατι πονηρο σαν εμενα???εισαι αυτης της περιπτωσης και οχι του κεντηματος??? :wink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπον του αγιου συμεων ειναι 1 σεπτεμβριου και 3 φεβρουαριου...

λοιπον κι εμενα ο ενας γεννηθηκε με σημαδακια στο προσωπο , στο στοματακι και στο ματακι -σαν αιμαγγειωμα....

ε, οταν τον πρωτοειδε η κυρια που μου κραταει μεχρι σημερα τα παιδια, μου ειπε ''εχει σημαδακι γιατι κατι εκανες στου αγιου συμεων!κατι πονηρο! :shock::shock::shock: .....δεν πειραζει...θα φυγουν με τον καιρο''

εγω αφωνη!!!

τι να θυμηθω????!!!!!αν εκανα κατι ''πονηρο'' 1 σεπτεμβρη που ημουν εγκυος ????1 χρονο πισω???!!!! :roll::roll::roll:

Lia μηπως κι εσυ εκανες κατι πονηρο σαν εμενα???εισαι αυτης της περιπτωσης και οχι του κεντηματος??? :wink:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:

Λοιπόν, 3 Φεβ. δεν ήμουν καν έγκυος (2 Φεβ. ήταν η ΤΕΡ). 1η Σεπτ. ήμουν στον 8ο μήνα και δυσκολευόμουν πολύ για .... οτιδήποτε πονηρό. :lol: Ούτε στη σκέψη. Εκτός αν πιάνονται και οι σκέψεις του συζύγου που μετρούσε τις μέρες πότε να γεννήσω να επανέλθουμε στα συζυγικά μας καθήκοντα....!!! :lol:

\ sL7ap2.png

Κι εμένα μου λέγανε "φαίνεσαι ομόρφυνες αγόρι θα κάνεις!" γιατί λένε όταν έχεις κορίτσι σου παίρνει την ομορφιά και αγριεύεις.Λέτε τώρα που ξέρουν οτι είναι κορίτσι να μου πουν οτι έγινα άσχημη ξαφνικά? :shock:

Επίσης έχω ένα σημαδάκι σαν ελιά κάπως ανάμεσα σε 2 δάχτυλα των ποδιών που η γιαγιά μου έλεγε οτι η μαμά μου έφαγε ελιές κι έπεσε το κουκούτσι στο πόδι της και έτσι έμεινε το σημάδι στο παιδί!Τι να πεις...

.... :?

Καλά αυτό πάλι πρώτη φορά του ακούω..και τελικά το βρήκε το φύλλο του παιδιού; :D

Να σου πω την αλήθεια δεν το πολυκαταλάβα... και δεν προσπάθησα κιόλας γιατί δεν πιστεύω τέτοιες ανοησίες,.... ακόμα και αν εκείνη προσπαθούσε να με πείσει με παραδειγμάτα... (ακόμα και για της Μενεγάκη). Εν τέλει βγήκε σωστή... και μετά μου έλεγε .... ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!

:shock: ΈΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Κι εμένα μου λέγανε "φαίνεσαι ομόρφυνες αγόρι θα κάνεις!" γιατί λένε όταν έχεις κορίτσι σου παίρνει την ομορφιά και αγριεύεις.Λέτε τώρα που ξέρουν οτι είναι κορίτσι να μου πουν οτι έγινα άσχημη ξαφνικά? :shock:

Επίσης έχω ένα σημαδάκι σαν ελιά κάπως ανάμεσα σε 2 δάχτυλα των ποδιών που η γιαγιά μου έλεγε οτι η μαμά μου έφαγε ελιές κι έπεσε το κουκούτσι στο πόδι της και έτσι έμεινε το σημάδι στο παιδί!Τι να πεις...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγώ έχω άλλη εκδοχή για του Αγίου Συμεών ! Δεν πρέπει η έγγυος να κόψει κάτι με μαχαίρι εκείνη την ημέρα γιατί το μωρό θα κάνει σημάδι !

Και απο όσο ξέρω υπάρχουν και άλλες εκδοχές ! Νομίζω κάθε τόπος έχει τα δικά του ! :lol::lol:

Eγώ δεν ξέρω τι έχω ακόμα αλλά με συμφέρει αυτό που βγαίνει γιατί είναι αυτό που θέλω ! Πάντως τσεκάροντας την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου και φίλες που έχουν ήδη γεννήσει ή ξέρουν το φύλλο πέφτει κατά 99 % μέσα ! Βέβαια είναι ένα παιχνίδι έτσι ? :D

Και εμένα μου το είχε κάνει κάποιος γνωστός αυτό με τον μήνα και την ηλικία.

H πλάκα ήταν ότι η σύλληψη της μπουμπούς μπορεί να έγινε η την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου (οπότε και κορίτσι) κατά πως τα μέτραγε………. ή την πρώτη μέρα του Οκτώβρη (οπότε αγόρι). :lol::lol::lol::lol:

Όπως έδειξε το πράγμα…….συλλάβαμε τον Σεπτέμβρη…………. :lol::lol::lol:

και σε μένα πάντως μέσα έπεσε!!! 8)

κοριτσια κατι τετοια ανοησιες με εκνευριζουνε απιστευτα , ευτυχως δεν εχω ακουσει τιποτα τετοιο απο κανενα στη δικια μου εγκυμοσυνη γιατι μιας και ειχα και πολλα νευρα ευκαιρια θα ητανε να μπινελικοσω κανεναν .

Ποιο πολυ ομως με εκνευριζουνε αυτα και οι ανθρωποι που τα πιστευουνε επειδη καταργουνε εστω και αθελλα τους την δυναμη του Θεου , το λογο μπορουμε να τον καταλαβουμε ολοι μας , και στην τελικη δεν ειναι κακο καποιος να πιστευει οτι θελει το να προσπαθει να επιβαλει ομως τα πιστευω του ειναι βλακεια . Στην τελικη ας χαρουυνε με τον ερχομο του μωρου και ας ευχηθουνε να ειναι γερο και υγιη και ας αφησουνε πισω τους τα περι συμεων κτλ κτλ .

Στην εγκυμοσυνη μου η κοιλια μου ηταν ψηλα και σχετικα μυτερη, επισης ειχε σχηματιστει απο πανω μεχρι κατω μια καφε γραμμη....ε ολοι μου λεγανε οτι θα κανω αγορι. Εγω τους ελεγα οτι τρεις γιατροι εχουν δει το φυλο και ειπαν οτι ειναι κοριτσι, εσεις μου λετε αγορι;;;;;

Τελικα επιτελους γεννησα εναν κοριτσαρο γιατι με ειχαν πρηξει αγορι και αγορι.... :D:D:D:D:D:D

ikfUp2.png WTMrp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...