Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

χάζευα τώρα στο φόρουμ..ένα θέμα που λέγεται κουκουβαγιοιστορίες!!!πολύ γέλιο!!αλήθεια...έχετε σκεφτεί...πως θαναι το μωρό σας? έχω λίγη αγωνία ναμαι ειλικρινής....η δικιά μου η μπέμπα...δεν μας έχει δείξει σε κανένα υπέρυχο..μόνο στην αυχενική..το πρόσωπό της!! βάζει όλο τα χεράκια της...τα ποδαράκια της..ή κολλάει πάνω στον πλακούντα!!ελπίζω να υπάρχει μύτη...και να μην την έχει κάνει πλακουτσωτή από την συνεχή πίεση!!χαχαχα!!το ότι θα ναι υγείες είναι σχεδόν δεδομένο για μένα, εάν και είναι το Α και το Ω!Πως νιώθετε σήμερα? εγώ μια χαρά...ούτε πονάκια..ούτε τίποτα..μάλλον προχθές είχα κουραστεί..ποιος ξέρει?φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Ειμαι και γω πολυ περιεργη πως θα μοιαζει. Αλλα θελω να μοιαζει παρα πολυ σε μενα, και να μου λενε ολοι αααααα, μπραβο ποσο σου μοιαζει ιδιες ειστε, και γω να καμαρωνω:mrgreen:

Αν μοιαζει πιο πολυ στον αντρα μου θα στεναχωρηθω λιγο:oops:

:rolleyes:

9oO7p3.png?Slkbe76M

Κοριτσάκια...?τι κάνετε?πως πάτε?γέννησε κάποια? έχετε συμπτωματάκια?είστε έτοιμες? πως περνάτε αυτές τις τελευταίες μέρες της αναμονής?πείτε κανένα νέο!!!φιλιά σε όλες!!

Καλησπέρα κορίτσια!! Αχ αυτή η αναμονή σκοτώνει!!! Από χθες νιώθω την κοιλιά μου αρκετά πιο χαμηλα και τη μπουμπού να πιέζει πολυυυυχαμηλά...έχουμε βέβαια ακομα καιρό μας είπε ο γιατρός, αλλά βαρύναμε απότομα μου φαίνεται!!! Πονάκια έχω κάθε μέρα, προετοιμαζόμαστε!!!! Κανένα άλλο σύμπτωμα..εκτος από κούραση...ένα πλυντήριο βάζω και φτιάχνω και ένα φαγητό και νομίζω ότι έσκαβα!!!!

γεια σας κοριτσια.πως σας φαινετια ο 9ος?εγω τωρα εχω αρχισει και νιωθω ψιλοενοχλησεις κυριως απο το μπεμπη που εχει γινει υπερκινητικος-υποτιθεται οτι εχουν λιγοτερο χωρο να κινηθουν και ησυχαζουν τον τελειταιο μηνα,αλλα εμεις καμια σχεση-και μετα απο το μπαμπα μας που με ξυπναει καθε τοσο γιατι ροχαλιζω και δε μπορει να κοιμηθει.συχνα νιωθω εντονους πονους χαμηλα εκει που ειναι το κεφαλακι του,κυριως οταν αλλαζω πλευρο αλλα δεν ξερω γιατι.και κατι ψιλοτραβηγματα στο πλαι της κοιλιας οταν περπαταω-σημειωτεον περπαταω πρωι-απογευμα γιατι βαριεμαι να καθομαι ολη μερα σπιτι.ειναι καλο που περπαταω τοσο πολυ?λετε να γεννησω στο δρομο?χιχι

Διαφημίσεις

αυτά τα πονάκια Στελλίτσα στο πλάι τα νιώθω και εγώ.και μένα η δικιά μου ζωηρότατη είναι..είδες που λένε ότι στον ένατο ηρεμούν..που τέτοιο πράγμα!το βλέπω και στον καθρέφτη ..από χθες νιώθω ότι η μπουμπού έχει κατέβει..κάτω..έχει φούσκωμα ακριβώς πάνω από ...ξέρετε τι... η κοιλιά μου μου φαίνεται ότι έχει μαλακώσει, σε γενικές γραμμές.δεν νιώθω κούραση..αλλά έχω αρχίσει να βαριέμαι...κάθε μέρα τα ίδια..ψιλομάζεμα το πρωί..μαγείρεμα..λίγο σιδέρωμα..διάβασμα..το απόγευμα περπάτημα..γύρω γύρω!!μάλλον είναι καιρός να γεννηθεί η μπεμπούλα!τώρα που το λες...και μένα προχθές ο άνδρας μου, μου είπε ότι ροχάλιζα.!! χα!χα!αλλάξανε οι ρόλοι!!συνήθως ροχαλίζει αυτός!!όχι!για να δούνε τι τραβάμε όλο το χρόνο!!πωπω..κορίτσια..ανυπομονώ..θέλω και δε θέλω..φοβάμαι και έχω περιέργεια...διάφορα!

Δυομιση μηνες μετα την γεννα μου και ειπα να ριξω μια ματια ξανα στα περασμενα!διαβαζοντας αυτα που γραφεται ειναι σαν να ζω ξανα το ιδιο λεπτο απο οτι περιγραφετε!σαν να μην περασε ωρα!Με το καλο να γεννησετε ολες τα αγγελουδια σας!με ενα πονο κυριολεκτικα παιδια!Εγω απο την εμπειρια μου να σας πω οτι απο κατω ειχα γινει σαν φρατζολακι κ λιγο πιο σκουρα.Ηταν πρησμενα τα παντα!!Συνηθως τα υποθετα για να μαλακωσει ο τραχηλος μπαινουν στο τραχηλο οποτε ρωτα καπου να σε καθοδηγησουν!Στο λεω γτ μου το εβαλε κ μενα..ενα χαπι την Παρασκευη ενω ηταν ολα ησυχα κ σαββατοο τσουυυπ εσκασε μυτη η μπεμπα!οποτε ρωτα!!!Οσο για τις καουρες κ τις αυπνιες αστααα....ενα μηνα δεν κοιμηθηκα κ δεν ετρωγα τπτ κ το νερο καουρα μου εφερνε!Βεβαια το μωρο ειναι 2 1/2 και φοραει κοκκαλακια κ της τα πιανω κ με λαστιχακι μικρο..για τοσο μαλλι..κ δεν της επεσαν κιολας!που λενε οτι ειναι της κοιλιας!να χαιρεσαι το μωρο θα βγει ετοιμο για σχολειο!!!χιχι!Με το καλο!!Αν εχετε αποριες..εδω ειμαι!θυμαμαι το καθε λεπτο να σας τις λυσω!κ μην αγχωνεστε!Μολις δειτε τη φατσα αυτη ακουμπησμενη πανω σας να γελασετε!το μωρο πρεπει να σας δει πολυ χαρουμενη,μην κλαψετε!!!

Τα ίδια κι εγώ:

- κούραση πολύ εύκολα, μετά από μια δουλειά θέλω ξάπλα για κανένα μισάωρο...

- περπάτημα...έγινε λιγάκι πιγκουινέ, αργό και "σπασμένο καράβι....":p Πονάνε οι αρθρώσεις της λεκάνης ειδικά αν κάθομαι ώρα και πάω να σηκωθώ...

- από ύπνο ευτυχώς κοιμάμαι πολύ καλά ΚΑΙ ροχαλίζω!!!! (αν είναι δυνατόν! εγώ που κορόϊδευα μια ζωή τον άνδρα μου ότι ροχαλίζει). Κάποιες φορές το μεσημέρι ξυπνάω απ' το ροχαλητό μου!! άλλες πάλι όχι.

- πρήξιμο ελαφρύ στα πόδια αλλά αρκετό ώστε να φοράω κάτι παπούτσια λαστιχέ αθλητικά...στα χέρια "μυρμήγκιασμα" μόνιμο...

anastasia&marilou...πες μας άλλη μια φορά ότι όλα θα πάνε καλά...

Αισθάνομαι απ' τη μία ότι δεν κατάλαβα πως περασε ο καιρός και απ' την άλλη θέλω και δε θέλω να έρθει η ώρα απ' το άγχος!

Κι εμάς ο γιατρός είπε ότι έχουμε καιρό αλλά...βλέπω και κάτι όνειρα ότι γεννάω σε λεωφορείο!

Μην ανησυχεις καθολου κοριτσι μου!Θα δεις οταν ερθει η ωρα θα εχεις μια αγωνια κ μια λαχταρα οπως οταν εισαι πρωτοερωτευμενος!κ οταν ερθει στην αγκαλια σου τα ξεχνας ολα..τα παντα ξεκινανε απο το μηδεν!Οι πονοι δεν ειναι τιποτα το τρομακτικο!πονοι περιοδου μεχρι να σπασουν τα νερα και μετα στο μπαμ μπαμ θα ξεμπερδεψεις!Μην αγχωνεσαι σε λιγες μερες θα εχεις ενα αγγελουδι και θα εχεις αλλα πραγματα να σε αγχωνουν!κ εγω εβλεπα στον υπνο μου συνεχεια την γεννα μου!και το παραλογο ειναι οτι η μπεμπα βγηκε ακριβως οπως την ονειρευομουν!μονο που βγηκε με μαυρα μαλλια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...