Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Ένατος μήνας!τελική ευθεία!να σας ρωτήσω κάτι...λίγο αδιάκριτο...?έχετε δει κάποια αλλαγή στα γεννητικά σας όργανα?μήπως έχετε πρήξιμο? είναι φυσιολογικό?ντρέπομαι να ρωτήσω το γιατρό μου,αλλά βλέπω ανομοιόμορφο πρήξιμο (περισσότερο στα δεξιά)....και έχω φρικάρει...

Διαφημίσεις

Ένατος μήνας!τελική ευθεία!να σας ρωτήσω κάτι...λίγο αδιάκριτο...?έχετε δει κάποια αλλαγή στα γεννητικά σας όργανα?μήπως έχετε πρήξιμο? είναι φυσιολογικό?ντρέπομαι να ρωτήσω το γιατρό μου,αλλά βλέπω ανομοιόμορφο πρήξιμο (περισσότερο στα δεξιά)....και έχω φρικάρει...

από πρήξιμο άλλο τίποτα. στην αρχή ήταν ανομοιομορφο αλλά τώρα έχει φτιάξει... είναι παντού πρησμένο:lol::lol::lol::oops:

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

πωπω Αννίκο μου!!και έλεγα μήπως έχω πάθει καμιά φλεγμονή!από την άλλη σκεφτόμουνα...τι πάχος έχει συσσωρευτεί εκεί!!δεν μ΄'αρέσει καθόλου!!:?:cry:

Διαφημίσεις

κορίτσια...έχω μια εβδομάδα να κοιμηθώ..την νύχτα στριφογυρίζω....δεν είναι ότι με ενοχλεί η μπέμπα...δεν είναι ότι πονάω...δεν είναι ότι σκέφτομαι κάτι συγκεκριμένο..που με απασχολεί..ναναι από στρες...?δεν ξέρω...

Καλημέρα! Αν σκεφτείς την αυξημένη ροή αίματος και το βάρος στη λεκάνη από το έμβρυο, πλακούντα, υγρά κλπ είναι απόλυτα φυσιολογικό. Επίσης είναι φυσιολογικό το να σκουραίναι το χρώμα της περιοχής από εναπόθεση μελανίνης όπως ακριβώς και στις θηλές, τις ελιές αλλά και τη λευκή γραμμή ανάμεσα στους κοιλιακούς μυς. Εύχομαινα έρθουν με το καλό τα μωράκια μας και να είναι υγιέστατα. Η ώρα η καλή σε όλες!

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

κι εγω εδω και 20 μερες δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδυα...το μωρακι μου δεν με ενοχλει<εκτος οταν γυριζω πολυ πλαϊ που μαλλον ζοριζεται εκει μεσα και κλωτσαει με αποτελεσμα να ακουμαπανε οι κλωτσιες του την κοιλια μου στο στρωμα οποτε τι να κανω κι εγω γυριζω μερια...>

ξυπναω για τουαλεττα για νερο γιατι ζεσταινομαι <μια φορα κοιμηθηκα μονο με το εσωρουχο κοριτσια χαχα λες και ηταν καλοκαιρι ιδρωτας ποταμι!!>

D1Uip3.png

Διαφημίσεις

Το ίδιο και εγώ με τις αϋπνίες.Προχθές κοιμήθηκα στις 12 το βράδυ και ξύπνησα στις 3 το πρωι.Ε, από εκείνη την ώρα ξανακοινήθηκα μετά από 21ώρες...Αφήστε δεν μπορούσα καν να μιλήσω, μπέρδευα τις λέξεις και άλλα τέτοια..Για γέλια ήμουν..:lol:

ε, κορίτσια μάλλον έχουμε άγχος...και ανησυχία...!τέτοια αυπνοία..!εντάξει και τους προηγούμενους μήνες σηκωνόμουν για τουαλέτα..αλλά μόλις επέστρεφα στο κρεβάτι..με έπαιρνε ο ύπνος λίγο αργότερα... τώρα? είναι σαν να περιμένω κάτι...έντονα...σαν να κάθομαι και να αφουγκράζομαι το σώμα μου...το σπίτι...σαν να γίνει κάτι...ένα περίεργο πράγμα!αλλά δε σκέφτομαι το μωρό..υποσυνείδητα βέβαια αυτό το συναίσθημά σίγουρα πηγάζει από αυτό.εντομεταξύ...ροχαλίζει και αυτός ο άνδρας μου...και ώρες ώρες μου έρχεται να τον δολοφονήσω!

Βρε κοριτσια ειμαι στην 36 εβδομαδα και τεσσαρων ημερων. Πηγα την τριτη στη γιατρο και εκανα το πρωτο μου NST και ηταν ολα καλα.

Μου εγραψε κατι υποθετα για τον ποπο tongue.gif ενα καθε βραδυ, τα Spasmo-Apotel. Tα ξερει καμμια? Τα παιρνετε και σεις? Ξερετε γιατι ειναι ακριβως? Μου ειπε η γιατρος οτι ειναι για να μαλακωσει ο τραχηλος. Τοτε γιατι τα βαζουν στον ποπο

:rolleyes:

9oO7p3.png?Slkbe76M

κοριτσια καλησπερα.μολις μπηκα στον 9ο και θελω να ρωτησω κατι.σας εχει τυχει ποτε να ξυπνησετε και να βρειτε κομματια αιμα στο στομα?καθε πρωι που ξυπναω εχω την γευση αιματος και ξερω οτι τα ουλα ματωνουν στην εγκυμοσυνη αλλα σημερα ξυπνησα γιατι ενιωσα τα κομματια στο στομα.μιλησα με το γυναικολογο μου και μου ειπε οτι εφοσον δεν εκανα εμετο να μην ανησυχω καθοτι δεν υπαρχει περιπτωση να προερχεται απο εντερο η στομαχι και οτι ειναι σιγουρα κατα στοματικο.σας εχει τυχει κατι τετοιο ποτε?

Βρε κοριτσια ειμαι στην 36 εβδομαδα και τεσσαρων ημερων. Πηγα την τριτη στη γιατρο και εκανα το πρωτο μου NST και ηταν ολα καλα.

Μου εγραψε κατι υποθετα για τον ποπο tongue.gif ενα καθε βραδυ, τα Spasmo-Apotel. Tα ξερει καμμια? Τα παιρνετε και σεις? Ξερετε γιατι ειναι ακριβως? Μου ειπε η γιατρος οτι ειναι για να μαλακωσει ο τραχηλος. Τοτε γιατι τα βαζουν στον ποπο

τα χαπια αυτα τα περνω εγω που δεν ειμαι εγκυος και ειναι για την σπαστικη κολιτιδα δεν ηξερα οτι δινονται και για...να μαλακωσει ο τραχηλος...και μετα απο τρια παιδια 1η φορα ακουω να δινονται υποθετα γι αυτο τον λογο...εγω τον 1ο μου εκανα τρεις μερες να τον γεννησω γτ δεν ανοιγε ο τραχυλος γτ δεν μου βαλαν τετοια?μηπως να ρωτουσες λιγο τι γινετε και ισως μια ακομη γνωμη δεν ξερω πραγματικα απορω!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

τι να σου πω Κωνσταντίνα μου..εγώ είμαι 38η εβδομάδα και δεν μου έχει δώσει τίποτα...ούτε καν μου έχει δει τον τράχηλο από κάτω..εκτός αν τον βλέπουμε από το υπέρηχο, που δεν νομίζω.ίσως την επόμενη εβδομάδα..

δεν το συζητήσατε?γιατί για να στα έδωσε ο γιατρός κάποιο λόγο θα έχει!γιαυτό μην ανησυχείς και με το καλό να υποδεχτείς το νέο μέλος!

Στελλίτσα,δεν μου έχει τύχει αλλά από ότι καταλαβαίνω πρέπει να έχεις πολύ ουλίτιδα ε?αν συμβεί και απόψε κανόνισε να πας μια βόλτα στον οδοντίατρο.μην χαλαρώσουν τα ούλα και τρέχεις μετά..εμένα ματώνουν όταν τα βουρτσίζω..αλλά ελάχιστα...και γω πρέπει να πάω αλλά τοχω αμελήσει.

κοριτσια καλησπερα.μολις μπηκα στον 9ο και θελω να ρωτησω κατι.σας εχει τυχει ποτε να ξυπνησετε και να βρειτε κομματια αιμα στο στομα?καθε πρωι που ξυπναω εχω την γευση αιματος και ξερω οτι τα ουλα ματωνουν στην εγκυμοσυνη αλλα σημερα ξυπνησα γιατι ενιωσα τα κομματια στο στομα.μιλησα με το γυναικολογο μου και μου ειπε οτι εφοσον δεν εκανα εμετο να μην ανησυχω καθοτι δεν υπαρχει περιπτωση να προερχεται απο εντερο η στομαχι και οτι ειναι σιγουρα κατα στοματικο.σας εχει τυχει κατι τετοιο ποτε?

Ακου εγω τι ειχα παθει στον πεμπτο μηνα. Ειχα και γω ουλιτιδα και μια μερα δεν ξερω τι εγινε μαλλον το βραδυ που κοιμομουν ματωσανε τα ουλα και μαζι με σαλια στεγνωσανε πανω στα δοντια. Ξυπνησα το πρωι και ηταν κολλημενη στα δοντια μου τα μπροστινα μια παχυρευστη μαζα απο αιμα, μια αηδια σου λεω. Πηγα στον οδοντιατρο την επομενη μερα και ειχα φοβερη πλακα και προχωρημενη ουλιτιδα. Και δεν αντεχα τον πονο και δεν επρεπε να στρεσαριστω κιολας λογο εγκυμοσυνης και τελειωσα τον καθαρισμο σε 3 μερες. Ασε τρελος πονος μιλαμε..

Θα σε συμβουλευα να παρεις ενα στοματικο διαλυμα για να σου ανακουφισει το πρηξιμο στα ουλα αν δεν εχεις σκοπο να πας αμεσα στον οδοντιατρο.

Αν και θα σου ελεγα να πας μωρε για να φιλας το μωρακι σου με καθαρα δοντακια:wink:

Αυτα

:rolleyes:

9oO7p3.png?Slkbe76M

Ακου εγω τι ειχα παθει στον πεμπτο μηνα. Ειχα και γω ουλιτιδα και μια μερα δεν ξερω τι εγινε μαλλον το βραδυ που κοιμομουν ματωσανε τα ουλα και μαζι με σαλια στεγνωσανε πανω στα δοντια. Ξυπνησα το πρωι και ηταν κολλημενη στα δοντια μου τα μπροστινα μια παχυρευστη μαζα απο αιμα, μια αηδια σου λεω. Πηγα στον οδοντιατρο την επομενη μερα και ειχα φοβερη πλακα και προχωρημενη ουλιτιδα. Και δεν αντεχα τον πονο και δεν επρεπε να στρεσαριστω κιολας λογο εγκυμοσυνης και τελειωσα τον καθαρισμο σε 3 μερες. Ασε τρελος πονος μιλαμε..

Θα σε συμβουλευα να παρεις ενα στοματικο διαλυμα για να σου ανακουφισει το πρηξιμο στα ουλα αν δεν εχεις σκοπο να πας αμεσα στον οδοντιατρο.

Αν και θα σου ελεγα να πας μωρε για να φιλας το μωρακι σου με καθαρα δοντακια:wink:

Αυτα

Μου συνέβη και μένα.... Σήμερα που ρώτησα τον γιατρό μου όμως μου είπε πως είναι από έλειψη ασβεστίου.... και μου έδωσε χαπάκια..:wink::roll:

τα δόντια μου είναι μια χαρά δεν έχω ουλίτιδα...

οπότε θα σας έλεγα να ρωτήσετε τον γιατρό σας... φιλία και με το καλό τα μπεμπάκια σας:D

JzE3p3.png

qzlPp3.png

κοριτσια καλημερα.ευχαριστω για τις συμβουλες σας.θα καταφυγω σε καποιο στομ.διαλυμαμαλλον καθοτι δεν νιωθω πονο η καποια ενοχληση.οταν με το καλο γεννηθει ο μπεμπης θα παω οδοντιατρο.σημερα εχουμε καινουργιο προβλημα.ολο το βραδυ αυπνη γιατι ενιωθα το λαιμο μου να καιγεται,οπως οταν μασας τσιχλα μεντα και νιωθεις ενα καψιμο που συνοδευοταν απο ταση για εμετο.μηπως ο μπεμπης βγαζει μαλλακια?πως να το αντιμετωπισω?να πινω κανενα χυμο η να αποφευγω τα υγρα?

κορίτσια..?το έγραψα και σε άλλο θεματάκι..αλλά θέλω να το αναφέρω και σε αυτό...χθες..τρεις φορές με πίεσε η μπέμπα πολύ από κάτω..λες και ήθελε να βγει! δεν τοχα ξαναπάθει...και φοβήθηκα πάρα πολύ..δεν το είπα σε κανέναν..αλλά ειλικρινά...φοβήθηκα!το έχετε νιώσει?σε ποιά εβδομάδα?κοντεύουμε μάλλον κοριτσάκια...εγώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω...!

depybal μου νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο.Βρισκομαι και εγω στην 35 βδομαδα και το εχω νιωσει ακριβως ετσι κι εγω τουλαχιστον 6φορες τις τελευτειες 2βδομαδες.Την αλλη βδομαδα εχω ραντεβου με τον γιατρο μου και θα τον ρωτησω βεβαια, μεχρι τωρα δεν το εκανα γιατι οπως σου εγραψα το θεωρησα φυσιολογικο :)

88M1p3.png6KAgp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Φτάνουμε στην τελική ευθεία και όλα αυτά μάλλον λογικά ακούγονται. Εγώ το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν σηκώνομαι από ξαπλωτή ή καθισμένη, πονάω τόσο πολύ στις κλειδώσεις της λεκάνης που πρέπει να περιμένω να ισιώσω λίγο κι εγώ και τα κόκκαλά μου και μετά να αρχίσω να περπατάω. Αυριο θα πάω κι εγώ στην γιατρό και θα μου πει αν είναι νορμάλ αλλά μάλλον είναι από την πίεση της μπέμπας στην λεκάνη. Άντε με το καλό όλες μας και έναν πόνο! Α, κοριτσάκια, οι περισσότερες προφανώς είστε μανούλες Απριλίου, οπότε μπορείτε να έρθετε και στο καφέ μας που είμαστε όλες στην ίδια κατάσταση. Κάποιες έχουν γεννήσει κιόλας, και λέμε τις εξελίξεις και τους προβληματισμούς μας. Σας παραθέτω το λινκ:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=165&page=602

RPNkp3.png