Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βραδυνο μπανιο!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μεις καθε μέρα κάνουμε μπάνιο.Εκτος το ότι της αρέσει υπερβολικά(είναι μεσ το χαμόγελο) μετά της κάνω μασαζακι την χαλαρώνει και κοιμάται καλά.Είναι μια ρουτίνα ευχάριστη και καταλαβαίνει ότι είναι ώρα για ύπνο.

Εμείς τον κάνουμε μπάνιο κάθε μέρα σχεδόν ( δεν τον κάνω κάθε μέρα επειδη είμαι έγκυος και δεν μαφήνει ο γιατρός να τον σηκώνω όταν ο συζυγος είναι στη δουλειά και δεν είναι η μαμά μου ή καποιος άλλος να με βοηθήσει) .Πάντως του αρέσει πολύ και τον χαλαρώνει .

Πολλές φορές μου δείχνει την μπανιέρα και μου λέει "ντους μαμά ντους εντό"

Θέλω να πώ ότι η παιδίατρος της αδελφής μου της είπε το νεογεννητό της να το κάνει κάθε 2η μέρα για να διατηρεί η επιδερμίδα του τη φυσική λιπαρότητα όπως είπε και η efitsa ,αν δεν κάνω λάθος, ενώ ο δικός μου παιδίατρος μου είπε κάθε μέρα

Νομίζω οτι σαυτό το θέμα δεν υπάρχει σωστό /λάθος αλλά πώς φτιάχνει κάθε οικογένεια το πρόγραμμα της , οι συνήθειες του μωρού , η καθημερινότητα, οι έκτατες περιστάσεις , οι οδηγίες του παιδιάτρου , και όλα αυτά.

Κάθε οικογένεια διαμορφώνει τη δική της ρουτίνα και την προσαρμόζει στις ανάγκες και τα θέλω της :wink:

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

εχεις δικιο.

εχω πει ξανα κ το πιστευω απολυτα μιας κ το εχω δει με το παιδι μου, πως η ρουτινα ειναι κατι που τα μωρα λατρευουν , αφου ειναι για αυτα μια ασφαλεια ακομη.

ομως επειδη ενα μωρο σαν το δικο μου που ειναι μικρουλι , δεν λερωνεται σε καθημερινη βαση , δε βρισκω το λογο να του κανω μπανιο καθε μερα γιατι αυτος μπορει να τρελενεται( και τρελενεται:lol:) με το μπανιο αλλα ισως κατι τετοιο εμενα ισως να με κουραζε, οποτε βρηκαμε τη χρυση τομη .

3 φορες την εβδομαδα με παιχνιδια κ τραγουδια κ μετα ατελειωτο μασαζ με λαδι μεχρι να λιωσει:lol::lol::lol:!

να σας πω την αληθεια σκεφτομαι πως αν μπορω να εξοικονομησω αυτο το νερο για το παιδακι μου να το βρει οταν μεγαλωσει , το προτιμω:).

δε μενουμε κ διπλα σε καμια πηγη:lol:, κ η ελλαδα δυστυχως δεν εχει πια τα αποθεματικα που ειχε καποτε:(.

uDuOp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...