Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"πόνοι στον 8ο μήνα"

Recommended Posts

Κορίτσια, με πιάνουν ώρες ώρες κάτι πόνοι (σχεδόν σαν της περιόδου) και αισθάνομαι σαν να ανοίγει από κάτω. Δεν μπορώ να προσδιορίσω που ακριβώς πονάω και ο πόνος δεν είναι σπαρακτικός απλά με ανυσηχεί πολύ. Στη 1 Απρίλη μπαίνω στον 9ο. Την πέμπτη θα με δει κ ο γιατρός. Νομίζω θα πάω με το μωρό στην αγκαλιά κ όχι στην κοιλιά!

Μήπως είναι λίγο νωρίς να ανοίξει ο τράχηλος;

Υπάρχει περίπτωση να γεννήσω μέσα στον 8ο μήνα;

Διαφημίσεις

Κορίτσια, με πιάνουν ώρες ώρες κάτι πόνοι (σχεδόν σαν της περιόδου) και αισθάνομαι σαν να ανοίγει από κάτω. Δεν μπορώ να προσδιορίσω που ακριβώς πονάω και ο πόνος δεν είναι σπαρακτικός απλά με ανυσηχεί πολύ. Στη 1 Απρίλη μπαίνω στον 9ο. Την πέμπτη θα με δει κ ο γιατρός. Νομίζω θα πάω με το μωρό στην αγκαλιά κ όχι στην κοιλιά!

Μήπως είναι λίγο νωρίς να ανοίξει ο τράχηλος;

Υπάρχει περίπτωση να γεννήσω μέσα στον 8ο μήνα;

Γιατί δεν παίρνεις το γιατρό σου τηλέφωνο να του το πεις από τώρα? Μπορεί να σου πει να πας νωρίτερα να σε δει για καλό και για κακό

Τέτοια πονάκια που λες έχω και εγώ που και που, δεν είναι ανησυχητικά νομίζω. Το άλλο που λες οτι νιώθεις σαν κατι να ανοίγει δεν το ξέρω καθόλου. Είναι καλή ιδέα να το πεις στον γιατρό σου απο τώρα κιόλας- ένα τηλέφωνο πάρτον.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Τελικά άδικα ανησύχησα, ο τράχηλος δεν έχει ανοίξει, δεν έχω συσπάσεις (μου έκανε καρδιοτοκογράφημα)... απλά το κεφάλι της μπέμπας τρίβει εκείνη την περιοχή κοντά στον τράχηλο γι' αυτό αισθάνομαι σαν να ανοίγει.

Η μπεμπούλα έχει πολλά μαλλάκια, είναι ψηλή και λεπτή, ζυγίζει 2kg και τα όργανά της έχουν ωριμάσει - όπως είπε ο γιατρός- που σημαίνει κ τώρα αν γεννηθεί μπορεί, χωρίς υποστήριξη, να κρατηθεί στη ζωή!

Με καθησύχασε ο γιατρός, απλά κορίτσια αγχώθηκα λίγο παραπάνω γιατί πρώτη φορά είχα τέτοιες ενοχλήσεις.

Κ πάλι χάρηκα πολύ για το ενδιαφέρον σας..

πολλά πολλά φιλάκια... :P

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τώρα το είδα,χαίρομαι που όλα είναι καλά!

Τελικά καλύτερα να γινόμαστε "κουραστικές" στους γιατρούς με τις απορίες μας παρά να τρέχουμε μετά ή να αγχωνόμαστε χωρίς λόγο. :wink:

• 4 months later...