Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νεκρό αγγελούδι ενός έτους από το χάλι των νοσοκομείων μας!

litsar

Recommended Posts

δείτε τα χάλια μας...μιλάμε την προηγούμενη βδομάδα είχα μπει κι εγώ στο νοσοκομείο με των 2,5 ετών γιο μου και τώρα που το διάβασα μου ήρθε κόλπος!!! ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

http://www.madata.gr/epikairotita/social/56265.html

ayTFp3.pngivwvp2.png

Διαφημίσεις

Mου κανει εντυπωση αυτο......καταγομαι απο μια πολη κοντα στην κοζανη και εκει το νοσοκομειο (ολοκαινουργιο κι αστραφτερο) δεν εχει παιδιατρο και ηξερα πως αναγκαζονται οι ανθρωποι να τρεχουν στην κοζανη για παιδιατρο.........ε αμα δεν εχει ΟΥΤΕ εκει παιδιατρο ειναι για πολλες σφαλιαρες........ειναι δυνατον ολοκληρος νομος να μη μπορει να εχει παιδιατρικο τμημα?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Έχω την εξής απορία: Αντε και το νοσοκομείο της Κοζάνης δνε έχει παιδίατρο. Ήταν τόσο μα τόσο δύσκολο να πούνε στους γονείς σε ποιό νοσοκομείο υπάρχει παιδιατρική κλινική για να πάνε αμέσως οι άνθρωποι αντί να τρέχουν σε πτολεμαϊδα;

Επίσης στη Βέροια τι κάνανε 24 ώρες ; Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι στη Βέροια το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ανίκανο να κάνει αποκάλυψη φλέβας; Και άντε να μην μπορεί να κάνει, γιατί δεν λέγανε στους ανθρώπους να το πάνε κατευθείαν στο Ιπποκράτειο; Μια ώρα δρόμος είναι !!!!!!!!!!

Α, η κ ΜΛΞ είναι ακόμη υπουργός; Ντροπή της! Θα έπρεπε ήδη να έχει απολύσει το σύνολο του προσωπικού της παιδιατρικής πτέρυγας σε Βέροια, και να τους παραπέμψει με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για φόνο εκ προμελέτης

Διαφημίσεις

να ουρλιαξω μου ερχεται δεν υπαρχει ουτε ντροπη , ουτε εσχος για να τους περιγραψεις τους εγκληματιες αφησαν ενα αγγελο να χαθει μεσα απο τα χερια τους ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ και οχι αυτο τον μαυρο κοσμο.

Αυτή τη μάνα...

Αυτόν τον πατέρα...

Αυτούς σκέφτομαι.

Θεέ μου, παιδιά δεν έχουν όλοι αυτοί, στα νοσοκομεία, στα υπουργεία, όλοι οι υπεύθυνοι??Τι θα κάνανε αυτοί αν τα δικά τους παιδιά ήταν στη θέση αυτού του μωρού?

Ντρέπομαι για την κατασταση αυτού του κράτους!Ντρέπομαι, στο έτος 2010 να πεθαίνουν έτσι οι άνθρωποι..Τι κwλοκράτος είναι αυτό?

Ta eparxiaka νοσοκομεια ειναι επικινδυνα........θυμαμαι οταν χρειαστηκε να διακομισουμε εκει συγγενικο προσωπο με προχωρημενο καρκινο και φριχτους πονους κι ετυχε να ναι πρωτοχρονια κι αναγκαστηκε να ρθει ο (υστερικος) επιμελητης, μας εβαλε χοντρο χερι που τον ενοχλησαμε και ουτε λιγο ουτε πολυ μας ειπε οτι επρεπε να αφησουμε τον ανθρωπο να πεθανει σπιτι του και οχι να τον τραβολογαμε στα νοσοκομεια.....

Αλλη γνωστη που εκανε το λαθος να παει να γεννησει στο τοπικο (και ολοκαινουργιο επαναλαμβανω) νοσοκομειο κοντεψε να πεθανει απο σηψαιμια γιατι ειχαν ξεχασει να αφαιρεσουν τον πλακουντα.........

Υπαρχουν σιγουρα και αξιολογοι γιατροι (ειχα τυχει σε τετοιον χειρουργο οταν ειχα παθει μια μολυνση στις διακοπες μου) αλλα δυστυχως ειναι μειοψηφια.......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Απλά τραγικό!!!!!όμως δεν καταλαβα από το τελικά πέθανε το παιδάκι??????

Οσο για το θέμα των επαρχιακών νοσοκομείων εχω διαφορετική άποψη...τουλάχιστον στην δική μου πόλη που είναι κοντα στην Κοζανη έχουμε αξιόλογους παιδίατρους και μάλιστα κοιμάμε ύσηχη το βραδυ γιατι οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας χρειαστούμε παιδίατρο μπορούμε πολύ ευκολα να εξηπηρετηθούμε......αλλά είναι κριμα ενα αθωο παιδάκι να χανεται τόσο ευκολα...!!!!!Αισχος......

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ κατάλαβα πώς πέθανε το μωρό αβοήθητο. Και τα μωρά ρε παιδί μου τα φροντίζουν (λέμε τώρα) στα νοσοκομεία, αφού από τα πρώτα που κοιτάζουν είναι ο κίνδυνος της αφυδάτωσης.

Δεν μπορώ να καταλάβω...αδιανόητο μου φαίνεται, τριτοκοσμικό. Μια τσίπα, μια παραίτηση, δεν...!!;;;

να δημοσιευτούν τα ονόματα των υπευθύνων που επέτρεψαν

τα εξής

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=135387

οριστε που ήταν κ γνωστή η κατάντια, .... ο θάνατος του 1έτους παιδιού, ήταν προδιαγεγραμμένος..

παραίτηση? τι να προκαλέσει η παραίτηση!?

Αυτοί που ξέρουν την δουλειά τους , να δώσουν λύσεις και να τις πραγματοποιήσουν αυτό χρειάζεται

ΤΩΡΑ ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ!

όπως έγραψα και στο facebook :

συμφωνα με πληροφορίες απο γονείς , εδω κ 7 χρόνια δεν υπαρχει παιδίατρος στο νομαρχιακό νοσοκομείο, ενώ η δυτική μακεδονία , γενικά, δεν εχει παιδίατρο.. ! μπορεί να είναι έτσι ?

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=135387

οριστε που ήταν κ γνωστή η κατάντια, .... ο θάνατος του 1έτους παιδιού, ήταν προδιαγεγραμμένος..

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_2527.html

http://www.facebook.com/topic.php?uid=5550296508&topic=21253

KANTE KATI γιατί θα μπορούσε να ήταν το παιδί σας.

Αυτό συμβαίνει στην Δυτική Μακεδονία, για την οποία υποτίθεται οι Ελληνες νοιάζονται, ....

κατα τύχη είδα αυτό το facebookgroup και γράφτηκα, ελπίζω να μην είναι πολιτικοποιημένο ή κάτι άλλο, συμφωνώ με τον τίτλο του

θεωρώ απαραίτητο αυτό που λέει ο τίτλος

Ημέρα Λογοδοσίας (έχει ανοιχτεί για όλα τα άλλα θεματα που τρέχουν)

http://www.facebook.com/reqs.php#!/group.php?gid=421285711520

http://www.facebook.com/topic.php?uid=421285711520&topic=12804

http://www.facebook.com/group.php?gid=45465264470&ref=mf

απο http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_19/03/2010_394692

διαβαστε αυτό

Οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια για έξοδο από την κρίση, παροτρύνει τους πολίτες ο πολιτικός. Γιατί, μαζί τα φάγαμε; Αναρωτιέται ρητορικά ο πρώτος στο καυστικό σχόλιο σατιρικής εκπομπής, η οποία απηχεί το δημόσιο αίσθημα, τουλάχιστον εκείνων των πολλών που επί χρόνια προσπαθούν να διαβιώσουν έντιμα και στο φως.

Ολοι αυτοί γνωρίζουν καλά ότι οι ρίζες των σημερινών προβλημάτων εκτείνονται σε βάθος χρόνου. Εκεί, κοντά στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα, οπότε το πολιτικό σύστημα ξεκίνησε δειλά και στη συνέχεια με μεγαλύτερη ένταση τη δημιουργία του στρεβλού κρατικιστικού και διεφθαρμένου οικοδομήματος, που σήμερα απειλεί να καταβροχθίσει ολόκληρη τη χώρα.

Ολοι, μηδενός εξαιρουμένου, προέταξαν την ανάγκη τους να εξασφαλίσουν μία διαρκή εκλογική πελατεία και, για να την υπηρετήσουν, έφτιαξαν ένα τερατώδες Δημόσιο, με δαιδαλώδη γραφειοκρατία, με παρκαρισμένους και βολεμένους, με ρουσφέτια, αυτοεξυπηρετήσεις και μικρές ή μεγάλες ρεμούλες. Αυτό το τέρας, λοιπόν, το οποίο σήμερα δείχνουν με το δάχτυλο οι πολιτικοί, δεν είναι δημιούργημα των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτό και λοιδορούνται βάναυσα, αλλά παιδί του ίδιου του πολιτικού συστήματος. Σάρκα εκ της σαρκός του.

Τριάντα χρόνια τώρα, οι πολιτικές ελίτ στο όνομα του λαού, στο όνομα του δημόσιου συμφέροντος, στο όνομα του σοσιαλισμού, στο όνομα οποιουδήποτε ιδεολογήματος, κατακρεούργησαν το δημόσιο συμφέρον... Τριάντα χρόνια οι πολιτικές ηγεσίες έπαιρναν μέτρα και πρόσφεραν παροχές που χάιδευαν και εξευμένιζαν τα δημόσια αισθήματα, αλλά ουδέποτε μπήκαν στον πραγματικό κόπο να δημιουργήσουν συνθήκες αναδιανομής του εισοδήματος επί το δικαιότερον.

Αδιαφορώντας για το φαινόμενο των επιχειρηματιών «μανιτάρια» που ξεφύτρωναν σε μία νύχτα στον δημόσιο βίο και στη συνέχεια μονοπωλούσαν την αγορά και όχι μόνο, αγοράζοντας πολιτικούς, δημόσιους παράγοντες, δικαστές, δημοσιογράφους και όσους μπορούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη υπέρ των συμφερόντων τους, περιλαμβανομένων και των συνδικαλιστών, που έχουν το δικό τους μεγάλο μερίδιο στη σημερινή κατάντια, εργαζόμενοι επί χρόνια για να μετατρέψουν τους κοινωνικούς αγώνες σε μοχλό αναρρίχησής τους στα σκαλοπάτια της πολιτικής εξουσίας και τις μάχες για τα κεκτημένα σε υλικά δημιουργίας των κομματικών τους μαγαζιών. Με τη στήριξη των συνδικαλιστικών ηγεσιών και την ανοχή, αν όχι την υποβοήθηση, της καθεστωτικής Αριστεράς, η οποία με τα χρόνια μετατράπηκε σε βασικό κομμάτι του ευρύτερου συστήματος, αδιαφορώντας και αυτή για τις συνέπειες από τη δική της πλήρη ενσωμάτωση.

Φταίει η κοινωνία, γενικώς και αορίστως, για τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή και τη ρεμούλα; Μήπως φταίνε οι εκατοντάδες χιλιάδες σκληρά εργαζόμενοι για την παραοικονομία και τα δεινά της; Οχι φυσικά. Και όμως. Η πραγματική κοινωνία είναι αυτή που καλείται σήμερα να γυρίσει τη ζωή της ανάποδα, να καταπιεί την αξιοπρέπειά της, να στερηθεί όσα πάλεψε για να αποκτήσει, για να συνδράμει πάλι την εθνική προσπάθεια.

Οι κοινωνίες διαπαιδαγωγούνται και διαπαιδαγωγούνται είτε με ιδανικά είτε με εκμαυλισμό. Συνηθίσαμε στην υποκρισία και στον στρουθοκαμηλισμό, δεν λέω, αλλά δεν έχουμε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Να συμβάλουμε λοιπόν, αλλά να ζητήσουμε ταυτόχρονα και το λογαριασμό από το πολιτικό σύστημα, που είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνο για ό, τι βιώνουμε σήμερα. Περιμένουμε μέτρα, πρέπει να πάρουμε μέτρα, αλλά μετά πρέπει να ζητήσουμε τα ρέστα –για τα μέτρα που μας υποχρέωσαν να πάρουμε– από το κακούργημα που συντελέστηκε στη χώρα, ως πολιτικό αδίκημα.

dot_clear.gif

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.