Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικός Σταθμός Βρεφοκρατούσα

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια μανούλα που να γνωρίζει τον παρακάτω παιδικό σταθμό: τον βρήκα στο sitehttp://www.ecclesia.gr/greek/koinonia/paidikoi_stathmoi.html

Βρεφονηπιακός Σταθμός «Παναγία η Βρεφοκρατούσα Β΄», Βοσισόρου και Κρήνης, Καλογρέζα

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Υπάρχει κάποια μανούλα που να γνωρίζει τον παρακάτω παιδικό σταθμό: τον βρήκα στο sitehttp://www.ecclesia.gr/greek/koinonia/paidikoi_stathmoi.html

Βρεφονηπιακός Σταθμός «Παναγία η Βρεφοκρατούσα Β΄», Βοσισόρου και Κρήνης, Καλογρέζα

Κανείς τελικά δεν τον ξέρει, δεν έχω πάει να τον δω αλλά από το τηλέφωνο μου είπαν 150 το μήνα με όλα μέσα.....γιατί δεν έχουν κέρδος. Αν καμία έχει ακούσει κάτι ή έχει δει???

• 1 year later...

τελικά πήγα εγώ εκεί τον μικρό μου! είναι 1 μιση χρονών και πέρνουν απο τόσο μέχρι δεν θυμάμαι..180 είναι τα δίδακτρα γιατί είναι φορολογούμενος από το κράτος! Έχει κάτω τ βρεφάκια και πάνω τα νήπια με 2 κοπέλες στον κάθε όροφο! Οι κοπέλες είναι πολύ ευχάριστες και φένεται να τους αρέσει πολύ αυτό που κάνουν.Η υπεύθυνη είναι μία πολυ κάλη χαμογελαστή κοπέλα που από ότι κατάλαβα έχει βοηθήσει πολύ στο αυτός ο χώρος να λειτουργεί σαν σχολείο γιατί παλιά το λειτουργούσαν μόνο σαν φύλαξη..τα παιδιά είναι εκεί από 6μιση μεχρι 4 μιση τρωνε κοιμουντε εκει! εγω πάντως 1 μήνα π είναι εκεί ο μικρόσ μου είμαι πολύ ευχαριστημένη και τον βλέπω ότι έχει βελτιωθεί και στην ομιλία του και στο περπάτημα του!!! μια χαρα! οποια κοπελα θελει πληροφοριες ας μ πει!!!:P

• 4 months later...

μολις εχτεσ ξεκινισαμε το συγεκριμενο σταθμο , μας πιρανε στιν μεση τις χρονιας χορις κανενα προβλιμα . τα δυδακτρα εχουν πλεον 180 ε το μινα και 20 ε εγγραφη .

οραριο 6,30 εως 16.30 .

ι διευτιντρια ειναι παρα πολυ καλι οσο για της δασκαλες δεν εχω γνομη ακομι .

στην ταξη της κορης μου ειναι 17 παιδακια με 2 δασκαλες .

Διαφημίσεις

μολις εχτεσ ξεκινισαμε το συγεκριμενο σταθμο , μας πιρανε στιν μεση τις χρονιας χορις κανενα προβλιμα . τα δυδακτρα εχουν πλεον 180 ε το μινα και 20 ε εγγραφη .

οραριο 6,30 εως 16.30 .

ι διευτιντρια ειναι παρα πολυ καλι οσο για της δασκαλες δεν εχω γνομη ακομι .

στην ταξη της κορης μου ειναι 17 παιδακια με 2 δασκαλες .

πραγματικά πολύ καλή τιμή.......είναι κρίμα αλλά σε όλους τους άλλους σταθμούς είναι στα 400 ευρώ + ένα σωρό έξοδα που προκύπτουν. Σαφώς δεν κρίνουμε τον παιδικό από την τιμή ούτε στέλνουμε το παιδί μας επείδη είναι φθηνό αλλά και καλός και φθηνός στην συγκεκριμένη περίπτωση.

beba09 ,ελπιζω οτι επιλογη μας ητανε σοστη .

στην δικι μας περιπτοση παραπανο λεφτα δεν να μπορυσαμε να δοσυμε δυστιχος.

επισης ελπιζω οτι το παιδι να αρχιζει επιτελος να μιλαει !!! ειναι 2 χρονον και 3 μινον διγλοσσο ( πολονικα ελλινικα ) καταλαβενει τα παντα και στης 2 γλοσσες αλλα μιλαει λιγα πραγματα .

Καλημερα ,καλο μηνα κοριτσια.Ηθελα να ρωτησω αν χρειαζονται καποιες ειδικες προυποθεσεις για να δεχτουν καποιο παιδακι εκει?Μπορειτε να μου πειτε την ακριβη διευθυνση?Ευχαριστω.

Καλημερα ,καλο μηνα κοριτσια.Ηθελα να ρωτησω αν χρειαζονται καποιες ειδικες προυποθεσεις για να δεχτουν καποιο παιδακι εκει?Μπορειτε να μου πειτε την ακριβη διευθυνση?Ευχαριστω.

Ανοίκουν και οι δυο στην ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας

1) Βρεφονηπιακός Σταθμός «Παναγία η Βρεφοκρατούσα Α΄», Αλεξανδρείας 2, T. K. 14342, Ν. Φιλαδέλφεια, τηλ. 210-25.13.889.

2) Βρεφονηπιακός Σταθμός «Παναγία η Βρεφοκρατούσα Β΄», Βοσισόρου και Κρήνης, Καλογρέζα, τηλ. 210-27.92.707.

όχι δεν νομίζω, δεν ξέρω όμως εάν έχουν πρώτα προτεραιότητα οι δημότες. Η μια κοπέλα που στέλνει το παιδί της μένει πάντως Γαλάτσι.

Διαφημίσεις

να προσθεσω οτι και η Αρχιεπισκοπη εχει παιδικο σταθμο στους Αγιους Αναργυρους το Βαφειαδακειο με συμμετοχη αναλογα με το εισοδημα. ο κουνιαδος μου που παει το μικρο πληρωνει 170 γιατι δουλευει και αυτος και η συζυγος και εχουν συγκεκριμενο εισοδημα. φυσικα ειναι παρα πολυ καλος σταθμος, εχω στειλει εκει τα 2 παιδια και θα παω να ρωτησω και για το 3ο, γιατι στην δικη μου περιπτωση και τα 170 ειναι πολλα. εννοειται οτι δινεται μεγαλη σημασια στην χριστιανικη αγωγη των παιδιων.

lRR9p3.png

http://www.ecclesia.gr/greek/koinonia/paidikoi_stathmoi.html

σε αυτό τον συνδεσμο μπορείτε να δείτε όλους τους παιδικούς σταθμούς της εκκλησίας σε όλα τα μέρη της ελλάδος....ειλικρινά θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο για την ανάπτυξη βρεφονηπιακών ή παιδικών από την εκκλησία....που σαφώς θα είναι μη κερδοσκοπική και άρα πολύ πολύ οικονομική.

Ο παιδικός είναι ανάγκη για την εργαζόμενη και όχι πολυτέλεια, πλέον είναι αδύνατον ο μισός μισθός της μητέρας να δίνεται στον παιδικό.

• 4 weeks later...

Εμείς πηγαίνουμε σε αυτό το σταθμό στην Καλογρέζα και ίσως δεν μπορείτε να το βρείτε γιατί έχει αλλάξει όνομα . Τώρα λέγεται Β' εκκλησιαστικό κέντρο προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης - Παναγία η Βρεφοκρατούσα Β' Kαλογρέζας. Όταν κάναμε την εγγραφή το Σεπτέμβριο δεν μας είχαν ζητήσεί κάτι συγκεκριμένο. Απλά δέχονται παιδιά μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις χωρίς συγκεκριμένες προυποθέσεις. όντως τα δίδακτρα είναι τόσο χαμηλά δηλαδη 180 ευρώ αλλά γίνεται πολύ καλή δουλειά. Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Και η διεύθυνση είναι Κρήνης και Βοσπόρου 127, Καλογρέζα. Μπορειτε να δείτε και τη σελίδα που εχει στο facebook.

• 2 months later...
Εμείς πηγαίνουμε σε αυτό το σταθμό στην Καλογρέζα και ίσως δεν μπορείτε να το βρείτε γιατί έχει αλλάξει όνομα . Τώρα λέγεται Β' εκκλησιαστικό κέντρο προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης - Παναγία η Βρεφοκρατούσα Β' Kαλογρέζας. Όταν κάναμε την εγγραφή το Σεπτέμβριο δεν μας είχαν ζητήσεί κάτι συγκεκριμένο. Απλά δέχονται παιδιά μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις χωρίς συγκεκριμένες προυποθέσεις. όντως τα δίδακτρα είναι τόσο χαμηλά δηλαδη 180 ευρώ αλλά γίνεται πολύ καλή δουλειά. Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Και η διεύθυνση είναι Κρήνης και Βοσπόρου 127, Καλογρέζα. Μπορειτε να δείτε και τη σελίδα που εχει στο facebook.

Μπορεις να μου δωσεις καποιες επιπλεον πληροφοριες.Ποτε γινονται οι εγγραφες για τη νεα σχολικη χρονια;; Τι ηλικιες παιρνουν κ αν τα παιδακια πρεπει να αυτοεξυπηρετουνται.Ο δικος μας ειναι 27 μηνων κ εχουμε ακομα πανα. Τι χαρτια ζητανε;;; Ευχαριστω.Στην Αναγεννησεως στον βρεφονηπιακο υπαρχει καποια μανουλα που να στελνει το παιδι της που ειναι πιο κοντα μου;;;

Πριν μερικες μερες γραψαμε τον μικρο μας στον βρεφινηπιακο σταθμο της εκκλησιας στο Ν.Ηρακλειο κ θα ηθελα να δωσω πληροφοριες για μανουλες που ενδεχομενως δεν ξερουν για αυτους τους σταθμους.Η εκκλησια εχει στην περιοχη Ν.Ιωνιας - Ν.Φιλαδελφειας 3 συνολικα βρεφονηπιακους σταθμους.Ο ενας ειναι στη Φιλαδελφεια ανηκει κτιριακα στο γηροκομειο ταδε (δε θυμαμαι ονομα) κ τα διδακτρα ειναι 150 ευρω το μηνα.Εχει λιγοτερες παροχες απο αυτες που εχουν τα αλλα δυο.Ο δευτερος βρεφονηπιακος ειναι στην Καλογρεζα Κρηνης κ Βοσπορου 127 κ το μηνιαιο κοστος ειναι 180 ευρω συν 20 ευρω η εγγραφη συν 15 ευρω για καποιες εξτρα δραστηριοτητες οπως αγγλικα μια φορα τη βδομαδα κ εχουν κ ψυχολογο σε αυτη την τιμη.Το κτιριο εδω ανηκει στο βρεφοκομειο το οποιο κ το συντηρει.Ο τριτος σταθμος ειναι στην Μελινας Μερκουρη στο Ν.Ηρακλειο διπλα απο το εμπορικο 2000 & το βολιωτη τσιπουραδικο.Ο συγκεκριμενος σταθμος συντηρειται απο το φιλοπτωχο ταμειο της εκκλησιας της Αγιας Τριαδας Ν.Ηρακλειου κ δεν εχει πολλους πορους.Εδω η τιμη διαφοροποιειται αρκετα.Τα διδακτρα ηταν 260 ευρω το μηνα αλλα λογω κρισης τα κατεβασαν στα 230 το μηνα συν 50 η εγγραφη συν 20 οι εξτρα δραστηριοτητες.Αυτο σημαινει δυο φορες τη βδομαδα αγγλικα,μια φορα αγγειοπλαστικη,μια φορα μουσικη,λογοθεραπευτης κ ψυχολογος.Καθε μηνα αλλαζει το μενου στο φαγητο.Εχουν πρωινο μεσημεριανο απογευματινο κ ενα μικρο κηπο οπου παιζουν ανα τμηματα τα παιδια.Ο συγκεκριμενος λειτουργει 7 το πρωι με 5 το απογευμα.Εχει αρκετα μικρος κ περιλαμβανει τρια τμηματα.Το μικρο τμημα που εχει παιδια 1,5 εως 2,5 ετων εχει μονο πεντε παιδακια κ τα αλλα δυο τμηματα εχουν δεκα παιδακια λογω χωρου.Καθε μεσημερι 2-4 εχουν κατακλιση οσοι γονεις το δηλωσουν φυσικα.Διοργανωνουν εκδρομες με παρουσια των γονεων κ καθε 15μερες εχουν συγκεντρωση γονεων που ειναι υποχρεωτικη.Καθε δυο μηνες πηγαινει ψυχολογος κ μεσα απο διαφορες ερωτησεις προς τα παιδια καταγραφει τα διαφορα συμπερασματα για τα παιδια κ ενημερωνονται γραπτως οι γονεις.Εγω πηγα εκει τρεις φορες μεχρι να καταληξουμε μιλησα πολυ ωρα με τη δασκαλα η οποια ειναι πραγματικα εξαιρετικη κ ελπιζω κ ο μικρος εκει να περναει καλα.Εμεις θα τον στειλουμε Ιουνιο κ Ιουλιο κ μετα παλι απο Σεπτ. Τον Αυγουστο ειναι κλειστα κ ο μηνας δεν πληρωνεται απο τους γονεις οπως γινονται με τους ιδιωτικους.Τα εξοδα καλυπτονται απο το ταμειο φιλοπτωχου.Οι περισσοτερες θεσεις ηδη εχουν κλεισει γιατι οι εγγραφες τους ηδη εχουν ξεκινησει απο τον Ιανουαριο.Αν καποια μανουλα θελει ας με ρωτησει αν ενδιαφερεται να μαθει κατι περισσοτερο.

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Πριν μερικες μερες γραψαμε τον μικρο μας στον βρεφινηπιακο σταθμο της εκκλησιας στο Ν.Ηρακλειο κ θα ηθελα να δωσω πληροφοριες για μανουλες που ενδεχομενως δεν ξερουν για αυτους τους σταθμους.Ο τριτος σταθμος ειναι στην Μελινας Μερκουρη στο Ν.Ηρακλειο διπλα απο το εμπορικο 2000 & το βολιωτη τσιπουραδικο.Ο συγκεκριμενος σταθμος συντηρειται απο το φιλοπτωχο ταμειο της εκκλησιας της Αγιας Τριαδας Ν.Ηρακλειου κ δεν εχει πολλους πορους.Εδω η τιμη διαφοροποιειται αρκετα.Τα διδακτρα ηταν 260 ευρω το μηνα αλλα λογω κρισης τα κατεβασαν στα 230 το μηνα συν 50 η εγγραφη συν 20 οι εξτρα δραστηριοτητες.Αυτο σημαινει δυο φορες τη βδομαδα αγγλικα,μια φορα αγγειοπλαστικη,μια φορα μουσικη,λογοθεραπευτης κ ψυχολογος.Καθε μηνα αλλαζει το μενου στο φαγητο.Εχουν πρωινο μεσημεριανο απογευματινο κ ενα μικρο κηπο οπου παιζουν ανα τμηματα τα παιδια.Ο συγκεκριμενος λειτουργει 7 το πρωι με 5 το απογευμα.Εχει αρκετα μικρος κ περιλαμβανει τρια τμηματα.Το μικρο τμημα που εχει παιδια 1,5 εως 2,5 ετων εχει μονο πεντε παιδακια κ τα αλλα δυο τμηματα εχουν δεκα παιδακια λογω χωρου.Καθε μεσημερι 2-4 εχουν κατακλιση οσοι γονεις το δηλωσουν φυσικα.Διοργανωνουν εκδρομες με παρουσια των γονεων κ καθε 15μερες εχουν συγκεντρωση γονεων που ειναι υποχρεωτικη.Καθε δυο μηνες πηγαινει ψυχολογος κ μεσα απο διαφορες ερωτησεις προς τα παιδια καταγραφει τα διαφορα συμπερασματα για τα παιδια κ ενημερωνονται γραπτως οι γονεις.Εγω πηγα εκει τρεις φορες μεχρι να καταληξουμε μιλησα πολυ ωρα με τη δασκαλα η οποια ειναι πραγματικα εξαιρετικη κ ελπιζω κ ο μικρος εκει να περναει καλα.Εμεις θα τον στειλουμε Ιουνιο κ Ιουλιο κ μετα παλι απο Σεπτ. Τον Αυγουστο ειναι κλειστα κ ο μηνας δεν πληρωνεται απο τους γονεις οπως γινονται με τους ιδιωτικους.Τα εξοδα καλυπτονται απο το ταμειο φιλοπτωχου.Οι περισσοτερες θεσεις ηδη εχουν κλεισει γιατι οι εγγραφες τους ηδη εχουν ξεκινησει απο τον Ιανουαριο.Αν καποια μανουλα θελει ας με ρωτησει αν ενδιαφερεται να μαθει κατι περισσοτερο.

Καλημέρα να σου δώσω την εμπειρία μου γιατί μάλλον τα έχεις ωραιοποίηση λιγουλάκι τα πράγματα.

Για το φαγητό θα το δεις και εσύ (μάλλον το έχεις δει ήδη) ότι είναι σχεδόν ίδιο κάθε εβδομάδα όχι κάθε μήνα. Βέβαια για μένα λογικό είναι γιατί παιδία είναι και δεν τρώνε και πολλά πράγματα.

Σε καμία μα καμία περίπτωση τα παιδία δεν είναι 10 ανά τμήμα. Είναι τουλάχιστον 20 με δύο δασκάλες και σε χώρο 2Χ3. Στο τμήμα που είναι το δικό μου παιδί είναι τόσα. Του χρόνου βέβαια ο χώρος θα μεγαλώσει μιας και θα πάρουν (και φτιάχνουν) και τον πάνω όροφό που θα είναι για τα μεγαλύτερα παιδία.

Υπάρχουν συγκεντρώσεις γονέων που δεν είναι υποχρεωτικές (και δεν θα μπορούσαν να είναι γιατί το πρόγραμμα των γονιών δεν είναι ίδιο για όλους).

Εμείς που είμαστε σε αυτό το σχολείο δεν έχουμε ποτέ ενημερωθεί ούτε γραπτός ούτε προφορικός για τα συμπεράσματα της ψυχολόγου.

Παίρνουμε κάθε μέρα δελτίο για το τι κάνανε τα παιδία την συγκεκριμένη μέρα τι φάγανε με τι ασχολήθηκαν (ακόμα και για τις σκανταλιές που κάνανε) από τις δασκάλες αλλά όχι από την ψυχολόγο.

Πραγματικά η Κατερίνα είναι πολύ καλή παιδαγωγός και άνθρωπός σε ακούει και καταλαβαίνει τις ανησυχίες σου και όποτε την χρειαστείς θα είναι εκεί και θα σου πει αλήθειες.

Είναι ένα καλό σχολείο για τα παιδία μας και κάνουν δουλεία αλλά έχουν και μείον αρκετά…………

Καλημέρα κορίτσια μήπως έχετε καμιά πληροφορία παραπάνω για τον παιδικό σταθμό της Αρχιεπισκοπής "Βαφειαδάκειον" ?

Από Σεπτέμβριο ξεκινάμε και εμείς παιδικό και θα ήθελα να μάθω κάποιες πληροφορίες παραπάνω..

Είσαι όλη μου η ΖΩΗ!!!

• 1 year later...

Γεια σας,

εγω δεν σας συστηω το παιδικο στην Καλογρεζα,για τους υπολιπους παιδικους της εκλλησιας δεν γνωριζω αλλα νομιζω οτι ειναιι καλη

αυτο στην Καλογρεζα ομως -ΟΧΙ

• 3 years later...
  • 2 years later...

Θα μπορούσε κάποια μαμά να μου δώσει πληροφορίες για τον παιδικό σταθμό της Μητροπόλεως στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Βρεφοκρατούσα Ά? Έχω ακούσει γενικά καλά σχόλια για όλους αλλά όχι για αυτόν  συγκεκριμένα. Σας ευχαριστώ!