Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξώδικο

Recommended Posts

Εχω ξαναγράψει στο forum πριν καιρό. Με βοηθήσατε πολύ και ήθελα τόσο να σας ευχαριστήσω αλλά δεν έμεινε μυαλό. Έχω ένα μωράκι 6 μηνών που το θηλάζώ αποκλειστικά( με τη βοήθεια σας). Στο σπίτι πολ'υ καυγάς. Νιώθω ότι ο άντρας μου δεν συμμετέχει όσο θα έπρεπε, λέιπει αρκετες ώρες στη δουλειά του, που είναι δική του. Τον πίεσα και φώναξα αρκετά, μιλήσαμε για χωρισμό πανώ στον καυγά αλλά χθες μου έστειλε εξώδικό γιάτι λέει δεν αντέχει άλλο τις προσβολές μου. έχω πέσει από τα σύννεφα. Ποτέ μέσα μου δεν πίστευα ότι θα χωρίζαμε. Και εξώδικο; Κοιμήθηκε δίπλα μου το προηγούμενο βράδυ. Έτσι χωρίζουν; Είμαστε 2 μορφωμένοι άνθρωποι δεν το περίμενα αυτό. Δεν αντέχω. Είμαι πολύ στεναχωρεμενη.

Διαφημίσεις

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εχω πεσει απο τα συννεφα τι τοσο τραγικο εγινε για να μπει στη μεση ενα εξωδικο...:confused:

και κοιμηθηκατε,ξυπνησατε,και εφυγε για τη δουλεια και τη ρουτινα της ημερας την εσπασε ενα εξωδικο...:?::|

δεν ξερω τι να πω συγνωμη απλα εγραψα γιατι απορησα...:confused:

παρολα αυτα να σου ζησει το παιδακι σου.

Καταρχας ηρεμησε πανω στον καυγα μιλησατε για χωρισμο και προφανος δεν του εχουν περασει τα νευρα και εκανε αυτη την κινηση σημερα.Αστον να ηρεμησει και μετα να μιλησετε.

....η δική μου άποψη είναι ότι όταν ο σύζηγος έχει δική του δουλειά και τρέχει όλη μέρα, πρέπει να δείχνουμε λίγο περισσότερο κατανόηση...

δεν το κάνει για εκείνον, το κάνει για μας και το παιδί μας..

και εγώ πιστεύω ότι είναι πάνω στα νεύρα του..

rQGhp3.png

Το εξώδικο είναι απλώς "μου λες ή σου λεω" στο πιο επίσημό του.... και τίποτε παραπάνω.

Λυπάμαι που βλέπω τέτοια κίνηση.........του περισεύανε λεφτά?

Θα έλεγα να συμβουλευτείς δικηγόρο πριν πεις οτιδήποτε άλλο γιατί απ'ότι φαίνεται το ίδιο έχει κάνει.....καιρό πριν............το εξώδικο δεν συντάσετε και αποστέλετε σε μια μέρα.

Διαφημίσεις

Πιθανον να ειναι πανω στα νευρα του, αλλα και εμεις οι μητερες εχουμε τα νευρα μας, αλλα δεν στείλαμε εξώδικα. Το θεμα του χωρισμου το κραταμε για τελευταιο τελευταιο χαρτι και αυτο το κανουμε για το καλο των παιδιων μας. Ο ερχομος ενος παιδιου φέρνει τα πανω κατω στην οικογενεια καλώς και κακώς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρω απαραδεκτο το εξώδικο, ενώ το προηγουμενο βραδυ έκανε σαν να μην τρεχει τιποτα, θα ηταν πολυ πιο αντρας αν έλεγε δεν αντεχω αλλο θελω να χωρισουμε και αυριο ξενικναω διαδικασίες. ΚΑι το παιδι του δεν το σκέφτηκε, να δωσει τοπο στην οργη που λένε και να το αναβάλλει για αργοτερα. Και οσο για την υπομονη που θα πρεπει να κανει η μανα στην συγκεριμενη περίπτωση, θα πρεπει να κανει και ο αντρας και για αυτον αλλαξε η ζωη, δεν μπορει να συνεχισει τη ζωη που ειχε πριν, θα πρεπει και αυτος να προσφερει στο παιδι του και να χασει τον ελευθερο χρόνο του. Εμένα στη φαση που ηταν 6-9 μηνών το παιδι μου φανηκε πολυ δυσκολη ή μετα το πηρα απόφαση ή συνήθισα. Προτιμουσα να επιστρέψω στη δουλεια, παρα να κραταω το παιδι και να προσπαθω να το ταισω. Αν μια μερα καθόταν καποιος αντρας να κρατησει το μωρο και να του μαγειρεψει και να κανει οτι κανει μια γυναικα, θα τα ειχε παίξει.

Και επίσης χωρις να ξερω βεβαια την συγκεκριμενη οικογενεια, ήξερα έναν που ενω ειχε δικη του δουλεια και δούλευε ολη μερα, καθε μερα κατα τη διάρκεια της "δουλειας" του έπαιζε ταβλι με τους φιλους του, αντι να γυρισει νωρίτερα να βοηθησει τη γυναικα του με τα 2 παιδια η οποία ήταν και εργαζόμενη.

Κουραγιο κοπελα μου, δωσε τοπο στην οργη προς το παρον γιατι ειναι μικρο το παιδάκι σου, αλλα κοιταξε και εσυ να εισαι καλυμένη και προσεκτικη στις κινησεις σου. Δυστυχως χρειαζεται ολιγη διπλωματια. Ευχομαι να ηταν πανω στα νευρα του το γεγονος και να μην τον ξαναπιάσουν τετοια νευρα.

0b8bfa6eaf.png

Ο Θεος, ο Βουδας και ο Αλαχ να μας φυλανε κοριτσι μου, τι λες? Παμε καλα? ...... ναι να κατανοησουμε συζυγο που κουραζεται αλλα εξωδικο βρε κοριτσια? Τι ειναι η κοπελα ενοικιαστης που θελει να διωξει για να κανει ιδιοκατοικηση? Τι λεμε.....? Θα σαλταρουμε ομαδικος. Οπως ειπε και μια αλλη κοπελα του περισσευαν τα χρηματα? Και κοιμηθηκε και μαζι σου το προηγουμενο βραδυ? Και εμεις εχουμε πει χοντρα με τον αντρα μου για χωρισμους, αλλα δεν μου εστειλε εξωδικο (μεχρι στιγμης, που ξερεις βεβαια).....τι να σου πω. Καταρχας εγω θα απευθυνομουν σε αυτον και μετα αν δεν μιλουσε θα απευθυνομουν σε δικηγορο.......Ελεος......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

.

Θα έλεγα να συμβουλευτείς δικηγόρο πριν πεις οτιδήποτε άλλο γιατί απ'ότι φαίνεται το ίδιο έχει κάνει.....καιρό πριν............το εξώδικο δεν συντάσετε και αποστέλετε σε μια μέρα.

Θα συμφωνησω σ' αυτό, και σκέψου μήπως συγγενικά ή φιλικά του πρόσωπα τον "βοηθησαν" να φτασει στο εξώδικο, όχι ότι αυτο τον συγχωρεί, αλλά δεν νομιζψ οτι καποιος απο μονος του φτάνει να μιλήσει με δικηγορο τοσο συντομα και να στείλει εξώδικο.

0b8bfa6eaf.png

να κάνω μια ίσως κουτή ερώτηση, εξώδικο γιατί πράγμα; εξώδικο γιατί η γυναίκα μου μου μιλάει άσχημα; έχει να κάνει με το παιδί; τι;

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Εχω ξαναγράψει στο forum πριν καιρό. Με βοηθήσατε πολύ και ήθελα τόσο να σας ευχαριστήσω αλλά δεν έμεινε μυαλό. Έχω ένα μωράκι 6 μηνών που το θηλάζώ αποκλειστικά( με τη βοήθεια σας). Στο σπίτι πολ'υ καυγάς. Νιώθω ότι ο άντρας μου δεν συμμετέχει όσο θα έπρεπε, λέιπει αρκετες ώρες στη δουλειά του, που είναι δική του. Τον πίεσα και φώναξα αρκετά, μιλήσαμε για χωρισμό πανώ στον καυγά αλλά χθες μου έστειλε εξώδικό γιάτι λέει δεν αντέχει άλλο τις προσβολές μου. έχω πέσει από τα σύννεφα. Ποτέ μέσα μου δεν πίστευα ότι θα χωρίζαμε. Και εξώδικο; Κοιμήθηκε δίπλα μου το προηγούμενο βράδυ. Έτσι χωρίζουν; Είμαστε 2 μορφωμένοι άνθρωποι δεν το περίμενα αυτό. Δεν αντέχω. Είμαι πολύ στεναχωρεμενη.

Δε λέω..παρατραβηγμένο το εξώδικο..και πολύ μάλιστα αλλά μήπως το παρακανες κι εσυ και τον εφτασες στα ακρα?

Αυτό που λες ...οτι τον πιεσες και φωναξες αρκετα...ποσο αρκετα???

Τον πιεζεις επειδη δουλευει πολυ?Δλδ αν ηταν τεμπελης τι θα εκανες?

Λες οτι μιλησατε για χωρισμό πανω στον καβγα...προφανως εσυ θεωρησες οτι ειναι πανω στον καβγα...εκεινος ηξερε πολυ καλα γιατι στο ελεγε.

Διαφημίσεις

Δε λέω..παρατραβηγμένο το εξώδικο..και πολύ μάλιστα αλλά μήπως το παρακανες κι εσυ και τον εφτασες στα ακρα?

Αυτό που λες ...οτι τον πιεσες και φωναξες αρκετα...ποσο αρκετα???

Τον πιεζεις επειδη δουλευει πολυ?Δλδ αν ηταν τεμπελης τι θα εκανες?

Λες οτι μιλησατε για χωρισμό πανω στον καβγα...προφανως εσυ θεωρησες οτι ειναι πανω στον καβγα...εκεινος ηξερε πολυ καλα γιατι στο ελεγε.

Συμφωνώ κι εγώ σκέφτηκα μήπως τον "εβρισε" πολύ.

Αλλά όταν θες να χωρίσεις μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις και λες θα μιλήσουν οι δικηγόροι.

Εμένα κάτι μου βρωμάει που το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε μαζί της και την άλλη μέρα της έστειλε εξώδικο..............μεθοδευμένα πράγματα............το πάει για αντιδικία ο τύπος (μακάρι χίλιες φορές να βγω ψεύτρα και με κράζει όλο το φόρουμ... ειλικρινά).

Το εξώδικο είναι απλώς "μου λες ή σου λεω" στο πιο επίσημό του.... και τίποτε παραπάνω.

Λυπάμαι που βλέπω τέτοια κίνηση.........του περισεύανε λεφτά?

θα συμφωνησω. Αν θυμωνεις και θες να σουρεις αφηνεις γραμμα δεν στελνεις εξωδικο :?

Νομιζω το καλυτερο ειναι να το συζητησεις μαζι του και να μην κινηθεις μετα χωρις δικηγορο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μπας.............λεω μπας........... και θέλει να σε κάνει να καταλάβεις ότι δεν αστειεύεται.

extreme τρόπος αλλά επειδή δεν τον ξέρω τον χαρακτήρα του και δεν είμαι μέσα στο πρόβλημα (και μου έχουν πέσει λίγο τα μαλλιά), λέω μπας..............τι άλλο να σκεφτώ δεν ξέρω

Συμφωνω, μηπως ειχε συμβει κατι λιγο καιρο πριν και ειχε δρομολογησει το εξωδικο, χωρις να σου δειξει τι σχεδιαζε? ας μας διαφωτισει καποια κοπελα με εμπειρια η νομικες γνωσεις. μας εχεις κουφανει τωρα..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

εξωδικο?

το οποιο εγραφε οτι τον φωμαζεις?

η κατι πιο σοβαρο?

αλλα αυτο που λενε και τα κοριτσια τα εξωδικα δεν ερχονται απο την μια μερα στην αλλη!

μιλα η πεθερα με την αδελφη της με εξωδικα!

και μενουν πανω κατω!

αλλα καλο θα ειναι συμβουλευτεις και εσυ ενα δικηγορο

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Το εξώδικο γράφει πράγματα που του έλεγα στους καυγάδες, κάποια αλήθεια κάποια ψέματα,(π.χ τον είχα πει λαπά). Νιώθω πολύ ντροπή που πράγματα που έλεγα πάνω στα νέυρα μου κοινοποιήθηκαν και μπηκαν σε χαρτί. Δέν μιλάω άσχημα στην καθημερινότητα μου, εξοργιζόμουν. Μέτα κάποιςε ώρες ήρθε μ΄έναν φίλο του και πήρε κάποια πράγματα, ένω θήλαζα και ήταν εδώ οι γόνείς μου και μια ξαδλερφη μου δικηγόρος που προσπάθησε να του μιλήσει χωρίς αποτελεσμα. Το εξώδικο γράφει ότι με καλεί να συζητήσουμε για το πότε θα βλέπει το παιδί. Έχω προσβληθεί πολυ. Εγώ και στους καυγάδες μας δεν πίστευα οτι θα χωρίζαμε, πίστευα οτι θα βρίσκαμε σιγα σιγα τις ισορροπίες μας. Δεν πιστευω ότι χωρίζουν άνθρωποι επειδή αντάλλαξαν βαρια λόγια κάποιο χρονικό διάστημα. Είμαστε μαζί 7 χρόνια, 2,5 παντρεμένοι μ΄ένα μωράκι 6 μηνών. Έτσι διαλύονται οι ζωές; Νιώθω και τύψεις που αντιδρούσα άσχημα. Ίσως ήταν και οι ορμόνες, δεν το λέω σα δικαιολογία άλλα ένιωθα ώρες ώρες πολύ πεσμένη και αδικημένη. Έριξα την υπερηφάνεια μου και τον εγωισμό μου και τον πήρα τηλ. να οτυ πω ότι τον αγαπώ και ότι θέλω να το παλέψω. Το χρωστάω σ΄αυτα πο έχω νιώσει γι΄αυτόνκαι στο μωρο μου, αλλάδεν θέλει. Λέει ότι τον πρόσβαλλα τόσο πολύ, ότι προσπάθησε και δεν αντέχει άλλο.

δεν θελει να τα ξαναβρητε

φανταζομαι οτι για εκεινον η ιστορια σας εχει τελιωσει εδω και πολυ καιρο και δεν ηξερε πως να τα φερει και να στο πει

πιθανον και πριν να μεινεις εγκυος αλλα δεν ηθελε να σε αφησει στην εγκμοσυνη για να μην δωσει τροφη για σχολια

ολες οι ενεργειες γινοταν για να σε κανει να σπασεις πολυ μεθοδευμενα και με προφαση τα λογια που του ειπες πανω στον καυγα να σε βγαλει Μ@....κ@ ωστε να παρει εκεινος τον ρολο του θυματος και του προσβεβλημενου

αυτη η ιστορια ειναι μια προφαση να κανει επιτελους την ζωη του

προχωρα μπροστα για εσενα και το παιδι σου

μιλα του μεσω δικηγορου και μην ριχνεις την αξιοπρεπεια σου για ενα τετοιο ατομο που δεν νοιαζετε πλεον για εσενα και υποτιμαει την νοημοσυνη σου

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Καλημερα! Ειπα κι εγω να μπω λιγακι να διαβασω τι γινεται και μου εχουν πεσει τα μαλλια! Κοριτσι μου εγω θα σου πω τη γνωμη μου που βγηκε απο οσα διαβασα. Απο εκει και περα εσυ εισαι ο γνωστης της καταστασης και φυσικα εσυ θα κανεις αυτο που νομιζεις!

Καταρχην -χωρις να εχω διαθεση να κρινω γιατι δεν εχω το δικαιωμα αυτο-, κακως τα πραγματα εφτασαν ως εκει! Αν η μοναδικη αιτια του τσακωμου σας ηταν η υπερεργασια, ισως το θεμα μπορουσε να αντιμετωπιστει λιγακι διαφορετικα για να μην φτασετε σε αυτο στο σημειο. Θελω να πω πως αν σε γενικες γραμμες δεν ειχες παραπονα απο εκεινον, το συγκεκριμενο προβλημα θα μπορουσε να εχει λυθει διαφορετικα.. Λιγο ναζι, μια πολιτισμενη συζητηση, λογια που θα του εξηγουσαν πως τον θελεις σπιτι γιατι σας λειπει πολυ (πολλες φορες οι αντρες θελουν επεξηγηση στην επεξηγηση για να καταλαβουν ορισμενα πραγματα) -πιστευω- θα εφερναν αποτελεσμα! Οπως ειπωθηκε και παραπανω, η δουλεια γινοταν για το καλο ολοκληρης της οικογενειας κι οχι μονο για εκεινον -ΕΚΤΟΣ κι αν ανηκει στην κατηγορια που περιεγραψε η natmanou, οπου εργασια = καθομαι και παιζω ταβλι-.

Οπως και να 'χει, η κατασταση εφτασε σε αυτο το σημειο! Δεν μπορω να διανοηθω εναν ανθρωπο να κοιμαται με τη γυναικα του το βραδυ και το πρωι να σκανε τα εξωδικα σαν κεραυνοι εν αιθρια. Επετρεψε μου να ξερω -απο την πατρικη μου οικογενεια- πως αυτα τα πραγματα ειναι προσχεδιασμενα. Κανεις δεν παει σε δικηγορο σημερα και το εξωδικο αυριο παει στον παραληπτη. Απαιτειται μια καποια διαδικασια. Η κινηση αυτη -λοιπον- ηταν προσχεδιασμενη. Το που αποσκοπει δεν μπορω να το γνωριζω ομως αυτο που ξερω ειναι πως απο εδω και στο εξης θα πρεπει να συμβουλευτεις δικηγορο για να μην σου γυρνανε μπουμερανγκ οσα λες αλλα και για να εισαι καλυμμενη κι εσυ και το παιδι σου. Η κινηση αυτη (του εξωδικου) ειναι κατα τη γνωμη μου απαραδεκτη! Λες πως ησασταν μαζι 7 χρονια.. Μεσα σε 7 χρονια θελω να πιστευω πως ειχατε φτασει σε ενα επιπεδο επικοινωνιας αντιληπτο απο τους δυο σας. Θα μπορουσε απλα να σε προειδοποιησει.. Κατ' εμε τα πραγματα για εκεινον εχουν τελειωσει..

Στη θεση σου αν πιστευα πως αξιζει τον κοπο να κανω μια προσπαθεια για εμενα ή για το παιδι μου και να τον πεισω να γυρισει, θα το εκανα! Θυμισου ομως πως αυτη η προσπαθεια μπορει να μην βρει ανταποκριση. Καλως ή κακως οι ανθρωποι δεν ειναι ρομποτακια να τους ρυθμιζουμε εμεις ωστε να αντιδρουν με τον τροπο που θελουμε. Δυστυχως αυτο ποναει πολλες φορες ειδικα στη δικη σου περιπτωση που εχεις να φροντισεις και για το μωρο σου! Να θυμασαι πως τιποτα δεν γινεται τυχαια, ισως αυτο να εγινε για το καλο σας! Ειναι πολυ δυσκολο να το σκεφτεις αυτο τωρα αλλα οταν περασει ο καιρος και αποστασιοποιηθεις απο την κατασταση αυτη που βιωνεις τωρα θα το καταλαβεις!

Ευχομαι να πανε ολα καλα, η κατασταση να εξελιχθει ετσι ωστε το μελλον σας να ειναι το καλυτερο δυνατο και για εσενα και για εκεινον αλλα κυριως για το παιδι σας!

Κουραγιο και καλη δυναμη μεσα απο την καρδια μου!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Μπας.............λεω μπας........... και θέλει να σε κάνει να καταλάβεις ότι δεν αστειεύεται.

extreme τρόπος αλλά επειδή δεν τον ξέρω τον χαρακτήρα του και δεν είμαι μέσα στο πρόβλημα (και μου έχουν πέσει λίγο τα μαλλιά), λέω μπας..............τι άλλο να σκεφτώ δεν ξέρω

Το παίρνω πίσω μετά από αυτά που διάβασα.

Πλήρως προσχεδιασμένες κινήσεις.

Μην του ξαναμιλήσεις άνευ δικηγόρου (γνώμη μου πάντα).

Όπως λοιπόν σου διαμήνησε ότι πρέπει να συννενοηθείτε με τους δικηγόρους για το πότε να βλέπει το παιδί, έτσι να του διαμηνύσεις και συ τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει προς αυτό το παιδί και πως θα κανονιστούν τα της διατροφής.

Και μετά σου λέει άντρες με παντελόνια.............

PS: Συμφωνώ απολύτως με την Μαριρένα.

Συγγνωμη που θα γινω η κακια της υποθεσης...αλλα το θεωρω εντελως απαραδεκτο να καθεσαι και να βριζεις το συντροφο σου,τον πατερα του παιδιου σου και να τον λες λαπα.και ξαναειπα πως θεωρω παρατραβηγμενο το εξωδικο...αλλα σκεψου οτι χρειαστηκε να φτασει μεχρι εκει για να συνηδειτοποιησεις τα λαθη σου.μαλλον καπου στην πορεια ξεχασες τι σημαινει σεβασμος.

Πολυ φοβαμαι οτι ειχε κανει κι αλλες προσπαθειες να σου πει καποια πραγματα...αλλα δεν το ακουγες.Σιγα μη καθομουνα με σταυρωμενα χερια να με βριζει ο αλλος...οχι μονο εξωδικο θα εστελνα...το σπιτι λαμπογυαλο θα εκανα.

Νίκη καλύτερα να έκανε το σπίτι λαμπόγιαλο παρά να έστελνε εξώδικο.

Τουλάχιστον η κοπέλα τον έβριζε μπροστά του (όχι ότι συμφωνώ). Το ότι προγραμμάτιζε με δικηγόρο χωρισμό, το προηγούμενο βράδυ κοιμότανε στο κρεβάτι μαζί της, σηκώθηκε έφυγε πήγε στη δουλειά του και μετά η κοπέλα έλαβε εξώδικο είναι τουλάχιστον ποταπό. Δείχνει καλό προσχεδιασμό. Πιο τίμιο ήταν να της πει παίρνω τα πράγματά μου και φεύγω, παρά αυτό.

Δεν μιλάω για την μεταξύ τους σχέση και ποιός έβρισε ποιό και πως................. σχολιάζω την πονηριά και την προσχεδιασμένη και ύπουλη κίνησή του.

Τώρα αν εσύ συμφωνείς με μια τέτοια ΥΠΟΥΛΗ κίνηση............ τι να πω δικαίωμά σου.

Οχι zana μου,δε συμφωνω με την κινηση αν αυτη ηταν υπουλη και επισης συμφωνω με τη συμβουλη στην κοπελα να μην κανει τπτ αν πρωτα δε συμβουλευτει δικηγορο(δε σου κρυβω οτι τα νομικα δε τα γνωριζω καθολου καλα και δεν ξερω ακριβως τι σημαινει πρακτικα το εξωδικο).

Απλα δε μου αρεσει να φτανουμε τον αλλον στα ακρα...στο σημειο να κανει κατι τραβηγμενο και μετα να ξυπναμε και να συνηδειτοποιουμε οτι φερομαστε λαθος.

Χθες αυτο ακριβως συζητουσαμε σε μια γυναικοπαρεα.......

Πως πολλες μακροχρονιες σχεσεις εχουν τετοιο αποτελεσμα, αμεσως μολις κανουν παιδι........παντρευονται οι αντρες την μακροχρονη σχεση τους απο αγαπη κλπ. και μολις κανουν παιδι κι αρχιζουν τα δυσκολα, ξενερωνουν και συνειδητοποιουν οτι δεν ειναι ετοιμοι να αντιμετωπισουν τετοιες καταστασεις και προτιμουν να ξαναγινουν ελευθερα πουλια........

Εμεις ειχαμε επισης 7 χρονια σχεση αλλα αργησαμε να κανουμε παιδι (5 χρονια) φαγαμε το ξενερωμα και το ξεπερασαμε πριν ακομα αναπαραχθουμε, οποτε οσο δυσκολο κι αν ηταν το πρωτο διαστημα (παντα ειναι και παντα εχει επιπτωσεις πανω στη σχεση) το ξεπερασαμε χωρις διαζυγιο (προς το παρον !)

Το ακουω δυστυχως πολυ συχνα αυτο το φαινομενο......ζευγαρια υποτιθεται αγαπημενα να χωριζουν πριν κλεισει χρονο το παιδι........οντως ειναι προσχεδιασμενο, ειναι προφανες οτι δεν ηθελε να ξεπεραστει η κριση και γι αυτο κατεφυγε σε τοσο ακραιες λυσεις........το ασχημο ειναι που η κοπελα απασχολημενη με τις δυσκολιες του μωρου δεν καταλαβε κατα που οδευε το πραγμα.......

Την καταλαβαινω γιατι κι ο δικος μου ποτε δεν ασχοληθηκε με το μωρο, δεν βοηθησε και δεν βοηθαει σε ψωνια και δουλειες, κι οχι οτι δουλευει ολη μερα, αλλα παντα προσεχα τι θα πω, στην ακρη της γλωσσας εχω το χοντρο μπινελικι και δεν το λεω, ισα ισα τα ακουω κι απο πανω....καμμια φορα βεβαια θα πεταξω κατι οταν με φθασει στα ορια μου....ομως για να φθασει στο σημειο να του μιλήσει η κοπελα ασχημα την εφθασε κι αυτος στα ακρα.......

Εκανες μια κινηση να του μιλησεις και σε εδιωξε, οποτε μη το ξαναεπιχειρεις........λογικα θα επρεπε να υποχωρησει και να ξαναπροσπαθησετε, απλα νομιζω εψαχνε ευκαιρια να την κανει.......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth