Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αλλεργίες και εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Καλησπέρα,

είμαι στην 21η εβδομάδα και εδώ και τρεις μέρες υποφέρω από φτερνίσματα, καταρροή και μπούκωμα. ειδικά το μπούκωμα με έχει φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης διότι αισθάνομαι ότι δε μπορώ να αναπνεύσω. όλη τη μέρα φυσάω τη μύτη και το βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ...:(

Υποφέρω από αλλεργίες κάθε χρόνο αλλά καταφεύγω σε αντισταμινικά και αποσυμφορητικά και μου περνάει.

ξέρω ότι δε πρέπει να παίρνω φάρμακα αλλά αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει τον ύπνο μου, τη διαθεσή μου αλλά και τη διατροφή μου (δεν έχω όρεξη για φαγητό).

Δοκίμασα φυσιολογικό ορό αλλά δε βοηθάει. HELP!!!!

Διαφημίσεις

Αυτές οι αλλεργίες είναι το χειρότερο! Υποφέρω και εγώ! Δεν κάνει να πάρουμε τίποτα δυστηχώς. Στην αρχή είχα πάρει φυσιολογικό ορό για ενήλικες αλλά δεν με βοηθούσε καθόλου. Πριν 2 βδομάδες πήρα ορό σε σταγόνες που βάζουν στα μωρά και ηρέμησα! Δοκίμασε το. Εμένα με έσωσε!

iWgPp3.png

• 4 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ Κ Μ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΟ ΑΠ ΤΟΝ ΟΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΡΙΝΙΚΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ,ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΙΙΙΓΟ ΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕΣΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ Δ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Δ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

αχ!!κι εγω ειχα φτασει οταν ημουν εγκυος να νιωθω τα ιγμορια μου με πονοοο!!ο γιατρος περα του φυσιολ. ορου δεν μα αφηνε να βαλω τπτπ αλλο με το που βγηκε ο μικρος ενιωσα συμαντικη ανακουφιση.ομως πριν λιγες βδομαδες γεννησε μια φιλη μου και η διπλανη της εκανε χρηση του ronal τους τελευταιους 2μιση μηνες με την αδεια του γιατρου της.εμεινα βεβαια αλλα αν μπορουσα να το χρησημοποιησω τοτε θα ημουν πολυ καλυτερα!δεν ρωτατε τους γιατρους σας βρε κοριτσια η κοπελα και στο προηγουμενο παιδακι της το εβαζε και χαρακτηριστικα μου ειπε οτι μολις βγει απο το νοσοκομειο θα αρχισει να το κοβει σταδιακα.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

ΕΜΕΝΑ ΤΟ RONAL ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟ,ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ..ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Γ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ Κ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ Τ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ...ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΟΥ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ..

Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ Δ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ, Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ..

ΟΥΦ!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

ki εγω εχω τωρα φαρμακευτικη ρινιτιδα αλλα εκανα 8μηνες μετα την γεννα μου εχγειριση στο διαφραγμα και οι κονχες μου δεν σταματουσαν το πριξημο.μετα απο 1μιση χρονο με dexarinasprey κατεληξα στο ronal και τωρα σιγα σιγα το κοβω αν και τα αλεργιοχαπακια μου τα πηρα λογο εποχης τον τελευταιο μηνα!το θεμα ειναι οτι αν δεν ειναι κακο το ronal για το μωρο καλο θα ειναι να το βαζουν εστω το βραδυ για να αναπνεουν τα κοριτσια!η απεξαρτιση μετα με το συγκεκριμενο σπρει δεν ειναι πολυ δυσκολη!!και επετρεψε μου να πω τι ομοιοπαθητικη και κουραφεξαλα το ζησα το ξερω ασε!!!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

ΕΠΕΙΔΗ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΖΩ Κ ΤΟ ΞΕΡΩ,Κ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ..

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ,Δ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Κ Δ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠ ΤΟ RONAL ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ.

ΑΥΤΑ...:D

xthLp3.png?N3RWspeV

LBhKp2.png?23AKgaR7

Βρε κοριτσάκια..

Εγώ έχω ένα βήχα (γαϊδουρόβηχα για την ακρίβεια) εδώ και ένα μήνα περίπου και δεν μου περνάει με τίποτε... Τις τελευταίες μέρες όμως με έχει πεθάνει.. έχω φτάσει στο σημείο να κρατάω την κοιλιά μου όταν βήχω για να μην πονάω και χθες το βράδυ δεν έκλεισα μάτι..

Είμαι μόλις 5 βδομάδων έγκυος και ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορώ να πάρω τίποτε. Ευτυχώς μια κοπελιά μου είπε για ένα σιρόπι ομοιοπαθητικό (φυτικό) για το οποίο ρώτησα το γιατρό και μου είπε να το πάρω.. Το πήρα μόλις σήμερα και φυσικά δεν έχω δει ακόμα διαφορά..

Εσείς έχετε να προτείνετε κάτι διότι μου βάλανε την ιδέα ότι μπορεί να είναι αλλεργικός.. Αλλά εγώ αλλεργίες δεν είχα ποτέ ούτε έχω..

Καμιά ιδέα;

Για το βράδυ βοηθάνε πολύ κάτι σαν αυτοκόλλητα που τα τοποθετείς στη μύτη και σου επιτρέπουν να αναπνέεις. Τα παίρνεις απο φαρμακείο και είναι εντελώς ακίνδυνα δεν περιέχουν καμία ουσία. Τα χρησιμοποιούσα σε όλη την εγκυμοσύνη όποτε μπουκωνε η μύτη γιατί έχω χρόνιο πρόβλημα και έπαψα να χρησιμοποιώ φάρμακα εδώ και πολλά χρ΄νια. Έχω βρει την υγεία μου με αυτά! Ελπιζω να βοηθήσουν

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

εγω έβγαλα στα μάτια αλλεργικό εκζεμα. Πήγα στον οφθαλμίατρο και ενώ του είπα ότι είμαι έγκυος η αλοιφη που μου έδωσε στις οδηγίες τις γράφει να αποφεύγεται κατά την κύηση γιατί μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες στο έμβρυο.

Και δεν ξέρω τι να κάνω και πως να την αντιμετωπίσω (προς το παρον με χαμομήλι αλλα δεν ανακουφίζομαι ιδιαίτερα). Εχετε καμία ιδέα, σας έχει τύχει?

Το περίεργο είναι ότι τόσα χρόνια δεν είχα αντιμετωπίσει ποτε καμιά αλλεργία :(:(:(.

Σας ευχαριστώ