Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΕΒΑΛΑ......ΜΑΛΛΟΝ

Recommended Posts

Τι μάλλον δηλαδή...

Σήμερα θα έμπαινα στην 6η εβδομάδα, αλλά χθες είδα λίγο ροζ και τίποτε άλλο (ούτε καν αίμα) και μετά δεν ξαναείδα τίποτα. Πήρα τηλέφωνο τον ιατρό και μου είπε να πάρω utrogestan των 200 (1 πρωί - 1 μεσημέρι - 1 βράδυ). Πήρα το βραδινό χάπι και σήμερα το πρωί δεν είχα ούτε ναυτίες, ούτε αδιαθεσίες, τιποτά... δυστυχώς. Πιστεύω ότι όλα τελείωσαν, ότι δεν υπάρχει τίποτα πια μέσα μου. Πόνο δε νιώθω στο σώμα μου, πονάω πολύ ψυχικά. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον ιατρό μου και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να τον βρω. Ο άντρας μου, μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν να απέβαλα τόσο απλά χωρίς αίμα, χωρίς πόνο, χωρίς τίποτα... Έχει ελπίδες και προσπαθεί να με ηρεμίσει και εμένα, δεν ξέρω όμως αν το πιστεύει πραγματικά. Καλεί τον ιατρό μου και δεν απαντά ως συνήθως (είναι πολύ καλός ιατρός, όμως τέτοιες στιγμές περιμένεις κάποια ανταπόκριση)...... δεν ξέρω τι να κάνω, κοντεύω να τρελαθώ. Κλαίω συνέχεια και είμαι και στη δουλειά... Πολύ πόνος. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει το μωρό μου και να μην νιώθω τις γνωστές αδιαθεσίες; Πώς μπορεί να χάθηκε τόσο απλά; Θα τρελαθώ...

Αν έχει κάποια από εσάς, οποιαδήποτε γνώση για το θέμα, παρακαλώ για τη βοήθειά σας.

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Διαφημίσεις

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Τι μάλλον δηλαδή...

Σήμερα θα έμπαινα στην 6η εβδομάδα, αλλά χθες είδα λίγο ροζ και τίποτε άλλο (ούτε καν αίμα) και μετά δεν ξαναείδα τίποτα. Πήρα τηλέφωνο τον ιατρό και μου είπε να πάρω utrogestan των 200 (1 πρωί - 1 μεσημέρι - 1 βράδυ). Πήρα το βραδινό χάπι και σήμερα το πρωί δεν είχα ούτε ναυτίες, ούτε αδιαθεσίες, τιποτά... δυστυχώς. Πιστεύω ότι όλα τελείωσαν, ότι δεν υπάρχει τίποτα πια μέσα μου. Πόνο δε νιώθω στο σώμα μου, πονάω πολύ ψυχικά. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον ιατρό μου και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να τον βρω. Ο άντρας μου, μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν να απέβαλα τόσο απλά χωρίς αίμα, χωρίς πόνο, χωρίς τίποτα... Έχει ελπίδες και προσπαθεί να με ηρεμίσει και εμένα, δεν ξέρω όμως αν το πιστεύει πραγματικά. Καλεί τον ιατρό μου και δεν απαντά ως συνήθως (είναι πολύ καλός ιατρός, όμως τέτοιες στιγμές περιμένεις κάποια ανταπόκριση)...... δεν ξέρω τι να κάνω, κοντεύω να τρελαθώ. Κλαίω συνέχεια και είμαι και στη δουλειά... Πολύ πόνος. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει το μωρό μου και να μην νιώθω τις γνωστές αδιαθεσίες; Πώς μπορεί να χάθηκε τόσο απλά; Θα τρελαθώ...

Αν έχει κάποια από εσάς, οποιαδήποτε γνώση για το θέμα, παρακαλώ για τη βοήθειά σας.

Βρε κοπελα μου ηρεμησε. Αν θα κανεις ετσι, οντως θα αποβαλλεις.

ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν απεβαλλες. Ξερω πως αυτο το ροζ υπαρχει στην αρχη σε ολες. Οντως χωρις αιμα και πονους αποκλείεται να απέβαλλες. Στο ότι δεν εχεις ναυτίες μπορεί να οφείλεται το φαρμακο που πηρες ή και ετσι απλα σταματησαν οι ναυτιες,δε θα εχεισ και σε ολη την εγκυμοσυνη ναυτιες. Πανω απ'ολα ηρέμησε και κάνε θετικές σκέψεις;)

Πραγματικά πιστεύω ότι μεγαλύτερο κακό κάνεις με το άγχος σου! Είναι δυνατόν να κάνεις έτσι για λίγο ροζ; Κατανοώ ότι είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη (προφανώς!) αλλά έχε υπ' όψιν σου ότι άπειρες γυναίκες πέρασαν όλη τους την εγκυμοσύνη με φοβερές αιμορραγίες που όταν έβλεπαν μόνο ροζ υγρά πετούσαν από τη χαρά τους! Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου, μείνε σπίτι σου όσο μπορείς και ότι είναι να γίνει θα γίνει χωρίς να μπορείς να το επηρεάσεις ιδιαίτερα. Με τόσο άγχος πάντως και τέτοιο πανικό μόνο κακό μπορείς να κάνεις στο μωράκι σου, οπότε η δική μου συμβουλή είναι να ηρεμήσεις και να σκεφτείς θετικά. Α, όσο για τις αναγούλες και τις ζαλάδες, σε καμμία από τις εγκυμοσύνες μου δεν είχα, δεν είναι προαπαιτούμενο σε μία κύηση. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Κατ' αρχήν ηρέμησε!! Κάνεις κακό στον εαυτό σου, κοριτσάκι μου!!

Και εγώ στην 6η εβδομάδα είδα λίγο ροζ, και μετά τπτ, όπως και εσύ. Πήρα utrogestan των 100, 3 φορές την ημέρα και ήμουν ξάπλα για 1 εβδομάδα. Δεν ξαναείδα ροζ και μετά από αυτό όλα καλά μου πήγαν...

Και καρδούλα ακούσαμε στην 7η εβδομάδα και ανάπτυξη εμβρύου, ηρέμησε!!

Στην αποβολή δεν βλέπεις λίγο ροζ, έχεις ακατάσχετη αιμορραγία, πόνους στην κοιλιά, τέτοια συμπτώματα που δεν μπορείς να τα αγνοήσεις...

Κατ' αρχήν δεν κατάλαβα γιατί είσαι στην δουλειά σου, έπρεπε να είσαι ξάπλα!

Κατά δεύτερον, θες να μου πεις ότι είχες ναυτίες μέχρι και χθες και σήμερα τπτ?? Ούτε αυτό σημαίνει κάτι! Εμένα μία το στήθος μου πρήζεται, μία το νιώθω ξεπρησμένο και τούμπαλιν!!

Όλα καλά θα σου πάνε, απλά μην κλαις!! Από τώρα καταρρέεις? Τπτ δεν έχει συμβεί, θα το δεις!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μην πανικοβαλλεσαι.Να παιρνεις τις ορμονες που σου εδωσε ο ιατρος σου κ να εισαι ξαπλωμενη.Να σηκβνεσαι μονο για τουαλετα.Εφ οσον δεν εχεις αιμα σημαινει πως δεν εχεις αποβαλλει.Πολυ πιθανο ειναι να σου ζητησει ο ιατρος σου να κανεις μερικες χοριακες ανα δυο μερες.Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα πολυ αιμα κ τελικα απεβαλλα.Στη δευτερη εγκυμοσυνη ειχα λιγο αιμα τους 3 πρωτους μηνες και επαιρνα κι εγω utrogestan.Το αποτελεσμα?Γεννησα ενα αγορακι 3250....

Ακολουθησε τις συμβουλες του ιατρου σου και ολα θα πανε καλα!!!!!

Να προσεχεις.....

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Επειδη ειδες λιγο ροζ εβγαλες το συμπερασμα οτι απεβαλες?? Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα αιμα σαν περιοδο λιγες μερες αφου ανακαλυψα οτι ημουν εγκυος και οπως βλεπεις στο τικερακι μου εχω μια κορουλα 3,5 ετων...

Παρε τα χαπια που σου ειπε ο γιατρος οπωσδηποτε, ξεκουρασου, κι περιμενε,.. Φυσικα να ενημερωνεις το γιατρο σου και να κανει οτι σου λεει..

Προπαντων σταματα να σκεφτεσαι αρνητικα, λιγο πολυ οι περισσοτερες εγκυες εχουν λιγο ροζ, καφε ή και αιμα κανονικο σε καποια στιγμη της εγκυμοσυνης, το οποιο δε σημαινει οτι ειναι απαραιτητα κακο!

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Απολύτως τίποτα δεν έπαθες Angelique1981 !!!

Η σύζυγος μου είχε λίγο αίμα στην 8η εβδομάδα και μερική αποκόληση πλακούντα στην 12η.

Το αίμα και τα κομμάτια πλακούντα γέμιζαν σχεδόν μισό κουβα !!!!

Βέβαια πήγαμε μετά από 2 ώρες για υπέρηχο και είδαμε ότι τα παιδάκια μας (2) είναι μια χαρά !!!

Ρίξε μια ματιά μεσω της αναζήτησης και θα καταλάβεις ότι είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να πας σε κάποιον άλλο γυναικολόγο μόνο για έναν υπέρηχο για να σου φύγει το άγχος ?

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]dev222pr___.png[/url]

Τι μάλλον δηλαδή...

σε καταλαβαινω αλλα δεν νομιζω οτι απεβαλες!!! ακριβως αυτα που περιγραφεις ειχα στην κορη μου,στην 6η εβδομαδα ροζ και μετα τιποτα κανενα συμπτωμα. οπως βλεπεις βεβαια απο το tickeraki η κορη μου γεννηθηκε μια χαρα. οταν ειδα το ροζ ημουν στη δουλεια αρχισα να κλαιω και δεν μπορουσα να μιλησω...με ρωτουσαν και ημουν σαν χαμενη δεν απαντουσα μονο εκλαιγα. με πηγε ενας συναδελφος απο τη δουλεια στο γυναικολογο και το μωρακι μου ηταν μια χαρα.αυτα ειναι συνηθισμενα στις εγκυμοσυνες. στην εγκυμοσυνη του γιου μου ακριβως τα ιδια με τη διαφορα οτι αυτην τη φορα δεν εδωσα καθολου σημασια....

δεν απεβαλες και σου ευχομαι με το καλο το μωρο σου:-P

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

επειδή έχω αποβάλλει (πριν 1.5 μήνα στο σπίτι και τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου) σου λέω πως αυτό που περιγράφεις δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την αποβολή!! ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του γιατρού και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα:)

Είναι δυνατόν να έχω απίστευτες ναυτίες μέχρι χθες και σήμερα μαχαίρι; Μέχρι και νερό ήπια πρωί-πρωί μήπως νιώσω κάπως, αλλά τίποτα. Με ανησυχεί γιατί δεν νιώθω απολύτως τίποτα στο σώμα μου, ούτε πόνους, ούτε αδιαθεσίες. Μετά το χθεσινό ροζ, ένιωθα μικρούς πόνους περιόδου, αλλά πολύ ήπιας μορφής σε σχέση με αυτούς που είχα όταν ήξερα ότι το μωράκι μου υπάρχει... Μπορεί να σταμάτησε τις αδιαθεσίες το χάπι; Απ' ότι ξέρω αυξάνει τις καούρες, ναυτίες κλπ... δεν τις σταματά. Δεν μου σύστησε να μείνω στο κρεβάτι καθόλου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τον βρω. Στο κινητό δεν απαντά και στο ιατρείο οι κοπέλες λένε ότι μπορεί να έχει χειρουργείο στο νοσοκομείο, οπότε να ξαναπροσπαθούμε... Μου είχε πει να ανησυχήσω αν δω αίμα και σταματήσουν οι ναυτίες και το πρήξιμο στο στήθος.

Δεν ξέρω τι να κάνω... Είναι πολύ νωρίς για να σταμάτησαν φυσιολογικά οι ναυτίες, 6η εβδομάδα...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου γλυκο γιατι τοση απαισιοδοξια;και εγω θα σου πω οτι σου ειπαν και τα υπολοιπα κοριτσια.ειναι δυσκολο να αποβαλεις(κουφια η ωρα)και να εχεις μονο λιγο ροζ.τετοια αποβολη ουτε αν εισαι στην πρωτη εβδομαδα δεν γινεται.εχεις πονους φοβερους και αιμοραγια μεγαλη και οχι λιγο ροζ το οποιο απο οτι καταλαβα σταματησε κιολας.και εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα λιγο αιμα και οχι ροζ οπως λες αλλα ειναι κατι που συμβαινει σχεδον σε ολες τις εγκυμοσυνες.ηρεμισε γιατι κανεις κακο στο μωρακι σου!!!

τωρα οσο για τον γιατρο σου οσο καλος και τελειος και σουπερ αν ειναι ΠΡΕΠΕΙ να τον βρισκεις οποιαδηποτε στιγμη της μερας ή της νυχτας.για την δικη σου ηρεμια αλλα και του συζηγου και του μωρου σου θα σου προτεινα να αλλαξεις γιατρο αμεσα.στην περιοδο της εγκυμοσυνης δεν πρεπει να ψαχνουμε εμεις τον γιατρο αλλα εκεινος-η (που λεει ο λογος).εννοω οτι πρεπει να ειναι εκει και να σε ηρεμει ακομα και αν η απορια σου ειναι το γιατι π.χ. σημερα ξυνεται το δεξι σου αυτι και οχι το αριστερο...αλλαξε γιατρο και ηρεμισε!ολα να πανε καλα με σενα και την εγκυμοσυνη σου!!!περιμενουμε νεα σου!!!

pGqKp3.pngXyeRp3.png

Είναι δυνατόν να έχω απίστευτες ναυτίες μέχρι χθες και σήμερα μαχαίρι; Μέχρι και νερό ήπια πρωί-πρωί μήπως νιώσω κάπως, αλλά τίποτα. Με ανησυχεί γιατί δεν νιώθω απολύτως τίποτα στο σώμα μου, ούτε πόνους, ούτε αδιαθεσίες. Μετά το χθεσινό ροζ, ένιωθα μικρούς πόνους περιόδου, αλλά πολύ ήπιας μορφής σε σχέση με αυτούς που είχα όταν ήξερα ότι το μωράκι μου υπάρχει... Μπορεί να σταμάτησε τις αδιαθεσίες το χάπι; Απ' ότι ξέρω αυξάνει τις καούρες, ναυτίες κλπ... δεν τις σταματά. Δεν μου σύστησε να μείνω στο κρεβάτι καθόλου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τον βρω. Στο κινητό δεν απαντά και στο ιατρείο οι κοπέλες λένε ότι μπορεί να έχει χειρουργείο στο νοσοκομείο, οπότε να ξαναπροσπαθούμε... Μου είχε πει να ανησυχήσω αν δω αίμα και σταματήσουν οι ναυτίες και το πρήξιμο στο στήθος.

Δεν ξέρω τι να κάνω... Είναι πολύ νωρίς για να σταμάτησαν φυσιολογικά οι ναυτίες, 6η εβδομάδα...

α πα πα πα εσυ εισαι χειροτερη και απο μενα.οι ναυτιες και τα πονακια ετσι σταματανε συνηθως.την μια στιγμη θελεις να βγαλεις τα εντερα σου και την αλλη να φας τον αγλαιωρα(σορρυ δεν ξερω ως γραφεται...)τη μια εχεις πονακια και την αλλη χορευεις τσαμικο...φυσικα μηλαμε για περιπτωσεις που δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι;(για να μην παρεξηγηθω...)δεν υπαρχει φυσιολογικο και μη φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη.καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη απο γυναικα σε γυναικα αλλα και στην ιδια γυναικα ειναι διαφορετικη καθε εγκυμοσυνη.ενα θα σου ξαναπω.ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ...

pGqKp3.pngXyeRp3.png

γνώμη μου...

αν ειχες αποβάλει θα είχε πέσει κομμάτι αίμα, σαν καρύδι

ηρέμησε, ξάπλωσε και ξεκουράσου

τηλεφώνησς στον γιατρό σου; πες του αυτά που λες εδώ.

age.png

στην εγκυμοσύνη δεν είναι κάθε μέρα η ίδια άλλοτε είσαι κουρασμένη άλλοτε έχεις ναυτίες άλλες κοπέλες δεν νιώθουν τίποτε και άλλες έχουν όλα τα συμπτώματα μαζί. Η ψυχολογία είμαι όμως σε όλες τις εγκυμοσύνες το Α και το Ω. ΜΗΝ αγχώνεσαι σου ξαναλέω η αποβολή είναι κάτι που το καταλαβαίνεις από το πάρα πολύ αίμα και από τους φοβερούς πόνους που μοιάζουν με τοκετού. εσύ δεν είσαι σε αυτή τη κατηγορία.. όλα θα πάνε καλά αλλά πρέπει το το πιστέψεις...

πάντως σε περιπτώσεις μικροαποκολλήσεων που ίσως είναι η δική σου επιβάλλεται η κατάκλιση!

γνώμη μου...

αν ειχες αποβάλει θα είχε πέσει κομμάτι αίμα, σαν καρύδι

ηρέμησε, ξάπλωσε και ξεκουράσου

τηλεφώνησς στον γιατρό σου; πες του αυτά που λες εδώ.

αυτό ήθελα να πω και εγώ το υλικό της αποβολής γίνεται αμέσως αντιληπτό..

Διαφημίσεις

Μακάρι, μακάρι να είναι έτσι, χίλιες φορές μακάρι. Μακάρι να βγω ψεύτρα και να έχετε όλοι σας δίκιο. Όσο για την ηρεμία... πως να την βρεις; Όλος ο κόσμος να είναι δίπλα σου, το μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι ένα καλό σημάδι, ένα καλό νέο. Σας ευχαριστώ όλους... μακάρι να υπάρχουν καλά νέα, να υπάρχει ελπίδα....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Μακάρι, μακάρι να είναι έτσι, χίλιες φορές μακάρι. Μακάρι να βγω ψεύτρα και να έχετε όλοι σας δίκιο. Όσο για την ηρεμία... πως να την βρεις; Όλος ο κόσμος να είναι δίπλα σου, το μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι ένα καλό σημάδι, ένα καλό νέο. Σας ευχαριστώ όλους... μακάρι να υπάρχουν καλά νέα, να υπάρχει ελπίδα....

μην παιδεύεσαι. τηλεφώνησε στον γιατρό σου!

τώρα, να πας να σε δει

μην το καθυστερείς, τώρα!!!! εστω και σε ένα νοσοκομείο να κανεις εναν υπέρυχο, να συ φυγει η εννοιά. στο αλεξάνδρας παράδειγμα.

΄τωρα όμως....μη βασανίζεσαι άλλο

age.png

Αν δεν έβρισκα τον γιατρό μου σε τέτοια κατάσταση, τουλάχιστον θα τον άλλαζα...

μου είπαν οι γραμματείς του ότι θα είναι σε χειρουργείο για να μην απαντά και να ξανακαλέσουμε... Αν δεν μπορέσω να τον βρω φυσικά και θα πάω σε κάποιο νοσοκομείο αν όχι σε άλλο γυναικολόγο για να δω τι γίνεται. Όχι όμως για να τον αλλάξω. Ο ιατρός είναι πολύ καλός επιστήμονας και όπως λένε όλοι είναι για τα δύσκολα. Εξετάζει μέχρι και τη 1 ηώρα τη νύχτα και δεν το κάνει για τα χρήματα. Γιατί πολλές φορές αρνείται να πληρωθεί στις επισκέψεις εγκυμοσύνης. Πλέον έχω και προσωπική εμπειρία.... Τρέχει σαν το Βέγγο... Μακάρι να πάνε όλα καλά. Δεν τον αλλάζω όμως, απλά μπορεί να βρω και κάποιον άλλο γι' αυτές τις στιγμές.

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Βρε αγάπη τι λες τώρα?? Λες στον γιατρό σου ότι είσαι 6 εβδομάδων έγκυος (λογικά ούτε καρδιά δεν έχετε ακούσει), είδες λίγο ροζ και σου λέει ότι θα σε δει όταν θα είσαι 8+ εβδομάδων?? Πλάκα μας κάνει?? Αυτό είναι υποστήριξη?? Και τι σημαίνει "χειρουργεί"? Έχει σε σειρά τις ασθενείς και πιάνει την μία, αφήνει την άλλη??

Αν δεν σε "πονάει" ο γιατρός σου, από ποιον περιμένεις να σε καθησυχάσει? Από εμένα που δεν είμαι γιατρός?? Ααααα, τσαντίστηκα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Όσο για τον γιατρό, μου είπε χθες να παίρνω το χάπι 3 φορές την ημέρα μέχρι να με δει, στις 22/3/2010 που έχω ξανά ραντεβού.

Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα και εγώ είχα λίγο στην αρχή της κύησης και μια νύφη μου το ίδιο και αυτή παραλίγο να πάθαινε αποκόλληση γι αυτό και είδε ροζ.Αυτά τα χάπια ναι μεν προστατεύουν από πιθανή αποβολή αλλά γενικά είναι πολύ επικίνδυνα..Διάβασε το φυλλάδιο μέσα...Ο γιατρός σου είναι απαράδεκτος επιεικώς...Μήπως είναι σε κανένα δημόσιο και έχει πολυ δουλειά??Γιατί εγώ έτσι άλλαξα την αρχική μου γυναικολόγο,,μου είχε δώσει αυτα τα χάπια και γενικά ήταν αδιάφορη...Όπως και να χει είναι απαράδεκτος γιατί μπορεί να κινδυνε'υεις για καμιά αποκόλληση και θα έπρεπε να σε παρακλολουθεί στενα και κυρίως να σε δει τώρα κατευθείαν και όχι στο προγραμματισμένο ραντεβού...Σκέψου για να τον αλλάξεις..

labc81

ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΙΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

1.ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΕΣ

2.ΒΡΕς ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ...

ΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ....

Και μονο απο την στεναχωρια σου τωρα που δεν ξερεις τι γινετε μπορει να αποβαλεις..

Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα και εγώ είχα λίγο στην αρχή της κύησης και μια νύφη μου το ίδιο και αυτή παραλίγο να πάθαινε αποκόλληση γι αυτό και είδε ροζ.Αυτά τα χάπια ναι μεν προστατεύουν από πιθανή αποβολή αλλά γενικά είναι πολύ επικίνδυνα..Διάβασε το φυλλάδιο μέσα...Ο γιατρός σου είναι απαράδεκτος επιεικώς...Μήπως είναι σε κανένα δημόσιο και έχει πολυ δουλειά??Γιατί εγώ έτσι άλλαξα την αρχική μου γυναικολόγο,,μου είχε δώσει αυτα τα χάπια και γενικά ήταν αδιάφορη...Όπως και να χει είναι απαράδεκτος γιατί μπορεί να κινδυνε'υεις για καμιά αποκόλληση και θα έπρεπε να σε παρακλολουθεί στενα και κυρίως να σε δει τώρα κατευθείαν και όχι στο προγραμματισμένο ραντεβού...Σκέψου για να τον αλλάξεις..

Διάβασα τις παρενέργειες, γιατί χθες μετά το ροζ έκανα μια αναζήτηση στο internet για τέτοιες περιπτώσεις και είδα ότι πολλές έγκυες τα παίρνουν και όλες μιλούσαν γι' αυτό. Όταν μου είπε ο ιατρός ότι έπρεπε να το πάρω κι εγώ, αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι έπρεπε να διαβάσω τις οδηγίες και μετά συνειδητά να το πάρω... Αυτό που είδα είναι ότι οι περισσότερες θα έπαιρναν τα χάπια ή υπόθετα μέχρι να τις ξαναέβλεπε ο ιατρός τους... και πάντα με τηλεφωνικές οδηγίες. Το θέμα είναι ότι άλλες έπαιρναν utrogestan των 100 και άλλες των 200 σε διαφορετική δοσολογία (ποσότητα και ώρες) και πάντα με τηλεφωνική ενημέρωση....

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB