Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απο Αsos.com εχει ψωνισει καμια σας??


Recommended Posts

Μολις ανακάλυψα το asos.com που εχει καταπληκτικά επώνυμα ρούχα και αναρωτιόμουν πόσο αξιόπιστο site ειναι γιατι δεν το έχω ξανακούσει.. Ειδικά όσα ειναι στη κατηγορία clearance ειναι σε πολύ καλές τιμές αν και δεν υπάρχουν ολα τα μεγέθη.

Εχει παραγγείλει καμία σας απο κει? Αν ναι, εντυπώσεις?

Γενικά απο που ψωνίζετε online συνήθως??

VtHbp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ναι έχω αγοράσει εγώ αρκετές φορές. Είναι γενικά πολύ καλό το επίπεδο των υπηρεσιών τους. Τις παραγγελίες στην Αθήνα τις στέλνουν σπίτι με courier μέσα σε 2-3 μέρες ενώ στην επαρχία με κανονικό ταχυδρομείο οπότε κάνουν 1 εβδομάδα περίπου ( τουλάχιστον στην Θεσ/νικη τόσο κάνουν).

Απέφυγε τα ρούχα που είναι της ομώνυμης μάρκας γιατί αυτά δεν έχουν τόσο καλή ποιότητα και επέλεξε κάτι που να είναι από κάποια γνωστή φίρμα.

Έχουν πολύ καλό σύστημα επιστροφών επίσης, αλλά επειδή λειτουργεί με τον courier (έρχονται και τα παίρνουν) νομίζω ότι ισχύει μόνο για Αθήνα.

 

Δεν ξέρω τι σε ενδιαφέρει να αγοράσεις αλλά εγώ αγοράζω πάρα πολλά ρούχα και από το play.com όσο παράδοξο και να φαίνεται, έχει πολύ καλές μάρκες σε πραγματικά πολύ φτηνές τιμές ( υπολόγισε περίπου 70% φτηνότερα από κανένα και καλά 'ψαγμένο' μαγαζί εδώ).

 

Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να μου στείλεις PM και να σου πω περισσότερα.

There is no patch for human stupidity.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω εχω παρει πολλα απο το ασος και γενικα ειμαι ευχαριστημενη...Βεβαια εχωπαρει και πραγματα που δεν ηταν καλη η ποιοτητα τους, αλλα αυτο συμβαινει με το διαδικτυιο. Περισσοτερο ευχαριστημενη ημουν απο τα παπουτσια....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Με το τελωνειο δεν εχετε προβλημα εφοσον ερχονται απο Αμερικη?

Τα assos.com έρχονται απο Αγγλία οποτε κ δεν υπάρχει το πρόβλημα του τελωνείου .Έχω ψωνισει παρα πολλες φορες απο εκεί κ με απλο ταχυδρομείο κανουν περίπου 6 μερες για επαρχία.

Link to comment
Share on other sites

Thx για τα tips Coraline...γι αυτο φοβαμαι τις αγορες σε ρουχα μεσω internet γιατι δεν ξερω τι ποιοτητα θα μου βγει το ρουχο. Οσο για το play.com απο μια γρηγορη ματια που εριξα εχει πολυ ωραια πραγματα και σε πολυ καλη τιμη! Ξερεις ποσο ειναι τα ταχυδρομικα για Ελλαδα?

VtHbp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Από το asos.com έχω παραγγείλει αρκετές φορές, παπούτσια δερμάτινα και ζώνες.Έμεινα πολύ ευχαριστημένη.Γρήγορη παράδοση και σωαστή χρέωση. ΡΟύχα όμως δεν έχω πάρει ποτέ και δεν έχω γνώμη και την ποιότητα

nCE2p3.png

 

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Link to comment
Share on other sites

από το asos έχω παραγγείλει πολλές φορές και εγώ και για μένα αλλά και για το παιδί. έχει μεγάλη ποικιλία σε παιδικά αθλητικά παπουτσια, καλές τιμές και γενικά πολύ οικονομικό κόστος αποστολής. βρίσκεις όλες τις αγγλικές μάρκες (high street brands) σε ένα site, πράγμα που βολεύει πολύ. αν γραφτείς στο newsletter σου στέλνουν ενίοτε κωδικούς για έκπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...