Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ!!

Recommended Posts

ΕΧΘΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ Ή ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΕΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΣΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΟ! ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ?? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ, ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ Ή ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ. ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ...ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΤΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΧΟΛΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΝΟΜΙΖΩ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑ! ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ....ΤΡΕΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ Ή ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ. :wink:

μου σηκώθηκε η τρίχα με την περιγραφή σου... ευτυχώς που δεν θέλεις και απο μόνη σου να επιλέξεις αυτό το παιδικό!

αυτό δεν είναι προσαρμογή αυτό είναι ΕΛΤΑ, ΠΟΡΤΑ- ΠΟΡΤΑ.

άκου

"ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΟ" ...... :shock:

(αν μπορείτε μόνο γράφετε σε κανονικά όχι κεφαλαία γιατί είναι σαν να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ στην γλώσσα των φόρουμ :) )

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΧΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΝΝΩ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ! ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

laughing024.gif καλα εχω πεθανει απο το γελιο... κλασσικη ατακα που αφορα ομως μονο σταθμους που δεν ξερουν πως να κρυψουν την ασχετοσυνη τους και τα μαυρα τους τα χαλια και δεν θελουν ο γονιος να εχει καμια επαφη με το σταθμο.. για ευνοητους φυσικα λόγους..

Ζητησε τους να σου πουν σε ποιανου παιδαγωγου το εργο βασιζουν το παιδαγωγικο τους εργο και που ο αναφερει ο συγκεκριμενος τον τροπο αυτο στην προσαρμογη.. Ειμαι σιγουρη οτι θα σου απαντησουν κατι.. απλα θα προσθεσουν οτι τοτε που δεν υπηρχαν σχολικα και δεν το εχει προβλέψει..

laughing024.gif

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Για να πω την αλήθεια εγώ δεν έχω πεθάνει από τα γέλια! Δεν έχουν όλοι ειδικές γνώσεις παιδαγωγικής και κάλλιστα θα δεχόμουν ότι δεν έχουν την ευθυκρισία να απορρίψουν τέτοιες μεθόδους διαχείρισης προβλημάτων. Το δικό μου ερώτημα είναι: υπάρχει κάποιο site που να αναφέρει τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους ώστε να ξέρουν οι μαμάδες τι είναι παιδαγωγικά ορθό και αποδεκτό και τι όχι; Καλό και χρήσιμο το ένστικτο της μάνας αλλά και η γνώση είναι απαραίτητη.Διαβάζω σχεδόν όλες τις δημοσιεύσεις γιατί θέλω να στείλω και γω το μεγάλο μου γιο το Σεπτέμβρη που θα είναι 3 ετών σε παιδικό, αλλά με όλα αυτά που διαβάζω για την ανεπάρκεια τόσων και τόσων παιδικών σταθμών να ανταποκριθούν, για την έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού ή την παρουσία παιδαγωγών που το μόνο κριτήριο για πρόσληψη τους είναι το νεαρόν της ηλικίας και η έλλειψη οικογενειακών υποχρεώσεων, το ξανασκέφτομαι. Και βέβαια θα υπάρχουν παιδικοί σταθμοί που κάνουν υπεύθυνα και αποτελεσμαατικά το έργο τους. Είναι όμως προσιτοί και σε οικογένειες που τα οικονομικά τους δεν είναι τόσο ανθηρά; Η ισχύει το ¨αν δεν τα σκάσεις χοντρά, δεν γίνεται τίποτα;¨

Ευχαριστώ και παρακαλω για μια απάντηση στο ερώτημά μου. Ειδικά η κυρία Μαρία Στ. ίσως είναι σε θέση να βοηθήσει.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Εlinaki εχεις δικιο δεν ειναι και τοσο αστειο αλλα μαλλον μου προκαλουν νευρικο γελιο όλα αυτα που ακουω..

Δυστυχως οι περισσοτεροι σταθμοι στην περιοχη μας ξερουν πιο ειναι το βαλαντιο των οικογενειων και σε αυτο βασιζονται για να προσφερουν κακής ποιοτητας υπηρεσίες.. Στο οτι ο γονιος "δεν εχει" οπότε θα "αναγκαστει να το γραψει εκει"

Δυστυχως ένας ιδιωτικός σταθμος ειναι επιχειρηση.. Αυτη η επιχειρηση πρεπει να εχει καποιο κερδος. Οποτε ειναι λογικο.. Η πληρωνεις αδρα αυτό που παιρνεις και ειναι καλό ή το πληρωνεις φτηνα και εξαρτασαι από το φιλοτιμο του ιδιοκτητη που στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ειναι καν παιδαγωγος αλλα καποιος ασχετος επιχειρηματίας. Δυστυχως για να ανοιξει καποιος εναν παιδικο σταθμό δεν χρειαζεται να εχει πτυχίο παιδαγωγού, απλα το προσωπικο που απασχολει να εχει καποιο σχετικό πτυχίο (οχι απαραιτητα τριτοβαθμιας εκπαιδευσης)

Οποτε εχοντας αυτοι οι σταθμοι χαμηλο κοστος για το γονιο, κατα συνεπεια εχουν κακοπληρωμενα και φτηνα εργατικα χερια (δηλαδη μη εμπειρες κοπελιτσες που απλα ετυχε να τελειωσουν ενα ΤΕΕ βρεφονηπιοκομίας, αλλοδαπες για καθαριστριες κ μαγειρισσες (που συνηθως ενα ατομο τα κανει όλα) και φυσικα κακης ποιοτητας φαγητο , μηδανινες δραστηριοτητες με φτωχα ή ακαταλληλα υλικα για τα παιδια... απλα κακής ποιοτητας υπηρεσιες. Δοκιμασε την τυχη σου σε καποιον δημοτικο καλυτερα. Ειναι σαφως καλυτεροι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

dora μου καλή σου μέρα. Λόγω εισοδήματος δεν θα τον δέχονταν ποτέ σε δημοτικό παιδικό κι επίσης δεν εργάζομαι...Απλά οργίζομαι ρε γμτ με την ασυδοσία ορισμένων, με την έλλειψη σεβασμού στην ψυχούλα των παιδιών μας (βλέπε ******), με τους ανεγκέφαλους που είπαν σε μια κοπέλα να μην ξαναστείλει το παιδί της στον παιδικό τους γιατι δεν προσαρμόζεται, επειδή μόνο και μόνο έκλαιγε 3 μέρες και η "παιδαγωγός" δεν ήξερε πως να το χειριστεί. Εχω βοήθεια από μαμά και πεθερά, αλλά δεν μπορώ να του προσφέρω την παρέα των παιδιών, δεν μπορώ να του μάθω την ομαδικότητα, αν δεν βρεθεί μαζί με άλλους, την προσφορά και την ανεκτικότητα. Εχω μπερδευτεί, φοβάμαι μήπως η επιλογή μου είναι λανθασμένη. Αν δεν τον στείλω όμως δε θα μάθω...Επειδή έχω και το μωρό θα κοιτάξω πρώτα στην Ηλιούπολη (Αυλαία, Παιδικά Χαμόγελα, Τομ-τομ) και αν δεν..τοτε θα πάω και πιο μακρια.

Αυτά. Καλημέρα σε όλες μας

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

για επιλογή παιδικού σταθμού δείτε εδώ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=49

αρχες διαπαιδαγώγησης γενικά και σε παιδικό σταθμό

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=105

στόχοι της εκπαίδευσης

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1035

παιδαγωγικοί στόχοι της προσχολικής εκπαίδευσης

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1036

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

ΕΧΘΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ Ή ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΕΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΣΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ?ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΟ! ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΕΙ?? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Ελινακι δεν βλέπω τον λογω να πας το παιδι στον παιδικο αν δεν εργαζεσαι... το παιδι δεν χρειαζεται να παει στον παιδικο για να κοινωνικοποιηθει.. Μια βολτα στην παιδικη χαρα η στον παιδοτοπο η στην πλατεια της περιοχης σου 3-4 φορες την εβδομαδα ειναι υπεραρκετο νομιζω.. Εγω προσωπικα δεν θα το πηγαινα.. θα αναζητουσα αλλους ειδους δραστηριοτητες (πχ κατι σαν τις ομαδες γονεων που κανει η Μαρία Σ.) Ισως φετος ειναι πολυ μικρουλης, το Σεπτεμβριο ομως θα ειναι αρκετα μεγαλος να παρακολουθησει τμηματα ζωγραφικης ή χορου ή καποιου αθληματος.. και ειδικα αν εχεις ενα τοσο μωρουλι στο σπιτι πιθανοτατα θα το εκλαβει σαν απορριψη αν τον πας τωρα. Ξανασκεψου το λίγο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png