Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλοκαιρινά camp/κατασκηνώσεις για παιδιά

Recommended Posts

Ενα μεγάλο μου άγχος είναι με τι να απασχολείται ο γιος μου το καλοκαίρι, αφού κλείσουν τα σχολεία. Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να περνώ πολύ χρόνο μαζί του, ειδικά τα πρωινά, και επειδή εργάζεται και η μητέρα του, τον αφήνουμε στη γιαγιά. Ωστόσο, αυτό όσο βολικό και να είναι, δεν το προτιμώ για όλο το καλοκαίρι. Είναι καιρός που τα παιδιά θα έπρεπε να είναι εκτός σπιτιού και να ασχολούνται με δραστηριότητες που δεν μπορούν να κάνουν το χειμώνα.

Έτσι από περυσι έψαξα πολύ το ζήτημα των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων και camp που υπάρχουν. Επισκέφθηκα αρκετά από αυτά και τελικά για την Αθήνα εκει που κατέληξα ήταν στο PAPALOUKAMP, ένα camp που διοργανώνει ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο μικρός πήγε εκεί πέρυσι και το διασκέδασε πολύ.

Για μένα το πιο σημαντικό ήταν πως ολες οι εγκαταστάσεις ήταν κλειστές (μπάσκετ και πισίνα) και οι προπονητές εξειδικευμένοι και υπεύθυνοι, ενώ γνώρισε μεγάλα ονόματα του αθλητισμού (Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Γιαννάκης) και άρχισε να ασχολείται πιο ενεργά με τον αθλητισμό φέτος. Παράλληλα έκανε και νέες παρέες. Σίγουρα θα τον στείλω και φέτος εκεί, γίνεται στις αρχές Ιουλίου.

Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

Διαφημίσεις

Ενα μεγάλο μου άγχος είναι με τι να απασχολείται ο γιος μου το καλοκαίρι, αφού κλείσουν τα σχολεία. Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να περνώ πολύ χρόνο μαζί του, ειδικά τα πρωινά, και επειδή εργάζεται και η μητέρα του, τον αφήνουμε στη γιαγιά. Ωστόσο, αυτό όσο βολικό και να είναι, δεν το προτιμώ για όλο το καλοκαίρι. Είναι καιρός που τα παιδιά θα έπρεπε να είναι εκτός σπιτιού και να ασχολούνται με δραστηριότητες που δεν μπορούν να κάνουν το χειμώνα.

Έτσι από περυσι έψαξα πολύ το ζήτημα των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων και camp που υπάρχουν. Επισκέφθηκα αρκετά από αυτά και τελικά για την Αθήνα εκει που κατέληξα ήταν στο PAPALOUKAMP, ένα camp που διοργανώνει ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο μικρός πήγε εκεί πέρυσι και το διασκέδασε πολύ.

Για μένα το πιο σημαντικό ήταν πως ολες οι εγκαταστάσεις ήταν κλειστές (μπάσκετ και πισίνα) και οι προπονητές εξειδικευμένοι και υπεύθυνοι, ενώ γνώρισε μεγάλα ονόματα του αθλητισμού (Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Γιαννάκης) και άρχισε να ασχολείται πιο ενεργά με τον αθλητισμό φέτος. Παράλληλα έκανε και νέες παρέες. Σίγουρα θα τον στείλω και φέτος εκεί, γίνεται στις αρχές Ιουλίου.

Εχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Καλωσηρθες στηνπαρεα μας .Τι ηλικιες αφορα αυτο το camp???Φανταζομαι οτι για το γιο μου το Δημητρη που ειναι τεσσαρων θα ειναι καπως δυσκολο.

Ωστοσο ειναι πολυ ενδιαφερον.Δεν ηξερα ουτε καν την υπαρξη τετοιων δραστηριοτητων.

2eaW.jpg.png

Γενικά πολλά σχολεία και σύλλογοι κάνουν τέτοια καλοκαιρινά Camp.

Πέρσυ είχα δεί ένα φυλλάδιο του Αθλητικού συλλόγου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ και είχε Καλοκαιρινό Camp σε κλειστή παραλία Α΄πλάζ Βούλας που περιλάμβανε πολλά αθλήματα και ήταν απο τις 7.30 - 15.00 ή και νωρίτερα αν το θέλει κάποιος, για παιδιά απο 6-12 ετων.

Πληροφορίες είναι στο 210 2911808 απο τις 6-9 το βράδυ τις καθημερινές.

Θα επικοινωνήσω και εγώ αργότερα σήμερα έτσι ώστε να μπούν σε κάποιο άρθρο όλα τα Camps μαζί.

Θύμιο θα ήθελες να μας γράψεις κάποιο τηλέφωνο όπου μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει για αυτο το camp στο ΟΑΚΑ ?

επίσης μια άλλη κατασκήνωση που έχω δεί που βρίσκεται (φανταστικό μέρος!!) και γνώρισα σε μια εξόρμηση αυτούς που την διοργανώνουν είναι η MOUNTAIN ACTION .

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Για όσους είναι από Βόρεια Ελλάδα, από ότι είδα στο site τους φέτος θα γίνει και δέυτερη διοργάνωση στις κατασκηνώσεις της Galis'camp στο Πευκοχώρι, Χαλκιδικής.

Διαφημίσεις

• 2 years later...

Έχω ένα αγοράκι 5 ετών και πραγματικά προβληματίζομαι για το τι θα κάνει κάθε καλοκαίρι.Θα ήθελα εάν κάποιος έχει να μου δώσει πληροφορίες και για κάποια άλλα camp ή δραστηριότητες-εκτός αυστηρά αθλητικών. Έχω ένα ενδοιασμό επειδή ο μικρός δεν είναι fun ούτε του ποδοσφαίρου ούτε της του μπάσκετ.

Ευχαριστώ

• 10 months later...

οι μεγαλοι μου γιοι φετος θα πανε για πρωτη φορα στη συγκεκριμενη κατασκηνωση......

κανεις με εντυπωσεις;;;;;

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

• 2 weeks later...
Έχω ένα αγοράκι 5 ετών και πραγματικά προβληματίζομαι για το τι θα κάνει κάθε καλοκαίρι.Θα ήθελα εάν κάποιος έχει να μου δώσει πληροφορίες και για κάποια άλλα camp ή δραστηριότητες-εκτός αυστηρά αθλητικών. Έχω ένα ενδοιασμό επειδή ο μικρός δεν είναι fun ούτε του ποδοσφαίρου ούτε της του μπάσκετ.

Ευχαριστώ

Για δες αυτό: www.dro.gr Κάπου το είδα εδώ μέσα στο forum, αλλά δε θυμάμαι πού. Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον και δεν έχει αυστηρά αθηλιτικές δραστηριότητες.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς κάτι για το Green Camp,κατασκήνωση στα Λεχαινά;Θέλω να στείλω την μικρή μου που είναι 8 ετών.

και εμεις εκει θα παμε.....σε ποια περιοδο;;;

561874hhz1c12ps5.gif1298739qm9p56dlj4.gif

η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Διαφημίσεις

Έχω ένα κοριτσάκι 4,5 ετών και με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν είχα την ευκαιρία και φέτος τον χειμώνα να της μάθω κολύμπι...

οπότε για να μην μείνουμε στα μπρατσάκια, αναρωτιέμαι άν κάποια μανούλα μπορεί να μας υποδείξει ταχύρρυθμα μαθήματα σε πισίνα ή κάποιο "είδος" camp που θα μπορούσε να πηγαίνει...

Μένουμε Αθήνα, Ψυχικό και ευχαριστώ εκ των προτέρων...:-P

Ν & Ν