Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ

virgi

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια !

Ειμαι στη διαδικασια σπερματεγχυσης αυτο το μηνα, και δευτερης στο συνολο.Με δικη μου αποφαση.΅

Εχουμε ενα θεματακι στην ωορρηξια οπου θα το λυσουμε με κλομιφαινη, και αλλο ενα στο σπερμα{χαμηλη κινητικοτητα) οπου ο γιατρος αρνειται να δωσει θεραπεια στον αντρα μου επειδη εχει καλο αριθμο λεει και μας φτανει.

Εγω ομως πηρα παλι μονη μου την αποφαση να του δωσω καρνιτινη σε αμπουλες.

Εχει παρει το αυτι μου οτι βοηθαει στην αυξηση της κινητικοτητας.

Θα ηθελα οποια κοπελα γνωριζει κατι για την καρνιτινη να με ... φωτισει λιγο !!!

Δεν ξερω ουτε την δοση που μπορει να χρειαζεται.

Φτανει αραγε μια αμπουλα τη μερα ???

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια !

Ειμαι στη διαδικασια σπερματεγχυσης αυτο το μηνα, και δευτερης στο συνολο.Με δικη μου αποφαση.΅

Εχουμε ενα θεματακι στην ωορρηξια οπου θα το λυσουμε με κλομιφαινη, και αλλο ενα στο σπερμα{χαμηλη κινητικοτητα) οπου ο γιατρος αρνειται να δωσει θεραπεια στον αντρα μου επειδη εχει καλο αριθμο λεει και μας φτανει.

Θα ηθελα οποια κοπελα γνωριζει κατι για την καρνιτινη να με ... φωτισει λιγο !!!

καλύτερα να συμβουλευτείς ανδρολόγο!

Καλή επιτυχία!!

Καλησπερα κοριτσια !

μια την ημερα ειναι η δοσολογια.καλη επιτυχια.

Nrulp3.png?mUxDOJnd

καλημερα! εγω ξερω απο τον αντρα μου οτι κανονικα ειναι 3 την ημερα.δλδ μια ανα 8ωρο.σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!! και την θετικη μου ενεργεια!!

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ καλη επιτυχια και σε σας σε οτι κανετε !!!

Θα του δινω μια αμπουλα καθε μερα, το θεμα ειναι οτι δεν μας τις εγραψε ο γιατρος.....

Και φοβαμαι λιγο μην δημιουργησει και κανενα προβλημα...

Υπαρχει τετοια πιθανοτητα ???

Διαφημίσεις

κανενα προβλημα δεν δημιουργει η καρνιτινη την επερνε κ ο αντρας μου 3 μηνες 1 την ημερα αλλα οχι αμπουλες σε μπουκαλακια ηταν κ την επινε.το αλο που μπορεις να κανεις ειναι φυσικο χυμο πορτοκαλι δεν εχετε ιδεα ποσο βοηθαει κ εγω επισης του εδινα βασιλικο πολτο καθε πρωι νηστηκος.ειχα δυο εγκυμοσυνες μεσα σε 5 μηνες αλλα παλινδρομησαν δυστηχως.την πρωτη εγκυμοσυνη μου την πετυχα μετα απο 2 χρονια μετα το σπερμοδιαγραμμα που καναμε μετα τον 1,5 περιπου χρονο μας εδωσε καρνιτινη βιταμινη Ε που καλο ειναι να παιρνεις κ συ βοηθαει την γονιμοτητα κ ενα συμλεγμα βιταμινων,μην αγχωνεσε κ μενα το πρωτο μωρακι ηρθε ενα μηνα μετα την δευτερη αποτυχημενη σπερματεγχυση φισιολογικα καλη επιτυχια στην νεα προσπαθεια

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

σ'ευχαριστω πολυ καλη μου για την απαντηση!

Να σε ρωτησω κατι ακομα ?

Σε μπουκαλακια ειναι και μας αλλα στο φαρμακειο τα ειπαν αμπουλες.

Το αραιωνουμε με νερο ?? Και αν ναι ποσο??

σε λιγο νερακι θα το αρραιωνει εχει κ οδηγιες αν θες παρε την επομενη τονοτιλ που εχει κ καρνιτινη κ αλλες βιταμινες

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...