Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.HELP!!!!

Recommended Posts

Παρακαλώ θέλω τη βοήθειά σας!!!!

Εχω κάνει τα χαρτιά μου για 6μηνο και περιμένω πότε θα ξεκινήσει.Η εταιρεία που ήμουν εδώ και 4 χρόνια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μας δίνουν 200-300? το μήνα.Με πολλές κλάψες,ορμήγματα, αγορά προιόντων κατάφερα να κατεβάσω το χρέος στα 1500??+διαφορά που πρέπει να με πληρώσουν για τη γέννα(περιμένει η λογίστρια τα χαρτια για να τα βγάλει)Πρόσφατα έμαθα ότι κάναν αίτημα για πτώχευση αλλά δεν έγινε δεκτή και πάνε για δεύτερη.

1.Μπορούν να μου κόψουν το 6μηνο για να μου σπάσουν τα νεύρα και παταιτηθώ?

2.Αν τους πάω στον επόπτη τους βοηθάω για την πτώχευση ή προλαβαίνω κάτι και έτσι πάρω τα λεφτά μου?

3.Υπάρχει κάπου που να μπορώ να πάω να μου βγάλουν το υπόλοιπο που μου χρωσταν,γιατί η λογίστρια ειναι ξεδέρφη με το αφεντικό και φοβάμαι μήπως πάνε να μου φάνε λεφτά.Ήδη 400? δεν δέχονται οτι μου τα χρωστάν από μισθούς.

4.Αποδείξεις μισθοδοσίας δεν έχω υπογράψει για όλο το 2009 και απορώ πως τα καταθέσαν στην εφορία.Μάλλον υπόγραψαν αυτοί.Μπορώ μ' αυτό να τους "απειλήσω" να μην κάνω καταγγελία και να μου δώσουν τα λεφτά?

συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά δεν θέλω να τους αφήσω ούτε 1?.Τους πήρα πριν τη γέννα για λεφτά μου είπαν ότι δεν έχουν ούτε 100? και το Σάββατο ο άλλος ήταν στα μπουζούκια!!!Βοήθεια κορίτσια:?:?:?:?

Διαφημίσεις

Παρακαλώ θέλω τη βοήθειά σας!!!!

Εχω κάνει τα χαρτιά μου για 6μηνο και περιμένω πότε θα ξεκινήσει.Η εταιρεία που ήμουν εδώ και 4 χρόνια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μας δίνουν 200-300? το μήνα.Με πολλές κλάψες,ορμήγματα, αγορά προιόντων κατάφερα να κατεβάσω το χρέος στα 1500??+διαφορά που πρέπει να με πληρώσουν για τη γέννα(περιμένει η λογίστρια τα χαρτια για να τα βγάλει)Πρόσφατα έμαθα ότι κάναν αίτημα για πτώχευση αλλά δεν έγινε δεκτή και πάνε για δεύτερη.

1.Μπορούν να μου κόψουν το 6μηνο για να μου σπάσουν τα νεύρα και παταιτηθώ?

2.Αν τους πάω στον επόπτη τους βοηθάω για την πτώχευση ή προλαβαίνω κάτι και έτσι πάρω τα λεφτά μου?

3.Υπάρχει κάπου που να μπορώ να πάω να μου βγάλουν το υπόλοιπο που μου χρωσταν,γιατί η λογίστρια ειναι ξεδέρφη με το αφεντικό και φοβάμαι μήπως πάνε να μου φάνε λεφτά.Ήδη 400? δεν δέχονται οτι μου τα χρωστάν από μισθούς.

4.Αποδείξεις μισθοδοσίας δεν έχω υπογράψει για όλο το 2009 και απορώ πως τα καταθέσαν στην εφορία.Μάλλον υπόγραψαν αυτοί.Μπορώ μ' αυτό να τους "απειλήσω" να μην κάνω καταγγελία και να μου δώσουν τα λεφτά?

συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά δεν θέλω να τους αφήσω ούτε 1?.Τους πήρα πριν τη γέννα για λεφτά μου είπαν ότι δεν έχουν ούτε 100? και το Σάββατο ο άλλος ήταν στα μπουζούκια!!!Βοήθεια κορίτσια:?:?:?:?

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ...;)

Στην επιθεώρηση είχα πάει να ρωτήσω λοταν έμεινα έγκυος για τις άδειες τί δικαιούμαι αν θα πάρω κάτι και από την εταιρεία όσο θα έχω την άδεια και δεν με εξυπηρέτησαν καθόλου.Μάλλον θέλουν μόνο καταγγελίες!! Εκτός αυτού την επιθεώρηση θέλω να την έχω τελευταια λύση γιατί μπορεί να ακουστεί οτι πήγα και αντε μετά να ξαναβρείς δουλειά.Οι εργαδότες εδώ τα κοιτάν αυτά.Δεν τους νοιάζει από πότε εχω να παίρνω αλλά αν έχω πάει στον επόπτη.

Στην επιθεώρηση είχα πάει να ρωτήσω λοταν έμεινα έγκυος για τις άδειες τί δικαιούμαι αν θα πάρω κάτι και από την εταιρεία όσο θα έχω την άδεια και δεν με εξυπηρέτησαν καθόλου.Μάλλον θέλουν μόνο καταγγελίες!! Εκτός αυτού την επιθεώρηση θέλω να την έχω τελευταια λύση γιατί μπορεί να ακουστεί οτι πήγα και αντε μετά να ξαναβρείς δουλειά.Οι εργαδότες εδώ τα κοιτάν αυτά.Δεν τους νοιάζει από πότε εχω να παίρνω αλλά αν έχω πάει στον επόπτη.

ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ Κ ΠΗΓΑ Κ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ.

Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν και το παίζουν τόσο άνετοι.Αν τους πάω στον επόπτη θα βγουν πολλά στην φόρα αποδείξεις που γράφουν πολλά περισσότερα απο αυτά που παίρνω,υπόγραψαν αυτοί αντι για εμένα και τέτοια.Δείχνουν όμως σαν να μη φοβούνται και σου μιλάν και με ένα στυλάκι λες και τους χρωστάς εσύ.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν και το παίζουν τόσο άνετοι.Αν τους πάω στον επόπτη θα βγουν πολλά στην φόρα αποδείξεις που γράφουν πολλά περισσότερα απο αυτά που παίρνω,υπόγραψαν αυτοί αντι για εμένα και τέτοια.Δείχνουν όμως σαν να μη φοβούνται και σου μιλάν και με ένα στυλάκι λες και τους χρωστάς εσύ.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ...ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΒΓΕΙΣ..ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΛΙΓΟ...

Καλησπέρα Φανουλαπιτ,

Πρώτον επειγοντος στην Επιθεωρηση εργασίας για να είσαι καλυμενη να τους κάνεις καταγγελία πριν δηλώσουν πτωχευση εκτός και μπορείς να παρης κάτι απο κεί στην αξία που σου χρωστάνε.

Εγώ βρέθηκα σε αυτή τη θέση πριν 3 χρόνια. Ευτυχώς πήρα ένα σαλόνι εκεί που δούλευα και δεν μου φαγανε τα 1500 ευρώ. Στους άλλους τα χρωστάνε ακόμη και σήμερα, έχουν γίνει 20 δικαστήρια και δεν έγινε κατι. Τα έχει μεταφέρει όλα στο γιό του και δηλώνει ότι δεν έχει τίποτα.

Καλά ξεμπερδέματα

5Fhvp3.pngeVNwp3.png

Σήμερα μου ήρθε ένα χαρτί από τον ΟΑΕΔ να πάω λέει να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση δεν γράφει όμως τι ακριβώς είναι. Δευτέρα θα πάω να δω και αλιμονό τους αν μου έχουν κάνει καμμια ...πισωμαχαιριά.Κατευθείαν στον επόπτη και αν όχι έχω ακόμα τα κλειδιά απο το γραφείο και μέρα μεσημέρι θα πάω να πάρω 'οτι βρω.Αν και δεν έχει και πολλά.

Σήμερα μου ήρθε ένα χαρτί από τον ΟΑΕΔ να πάω λέει να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση δεν γράφει όμως τι ακριβώς είναι. Δευτέρα θα πάω να δω και αλιμονό τους αν μου έχουν κάνει καμμια ...πισωμαχαιριά.Κατευθείαν στον επόπτη και αν όχι έχω ακόμα τα κλειδιά απο το γραφείο και μέρα μεσημέρι θα πάω να πάρω 'οτι βρω.Αν και δεν έχει και πολλά.

TI XAΡΤΙ?ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?:confused:

Γράφει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ , να παρουσιαστώ μέσα σε 5 μέρες για προσωπική μου υπόθεση.Να έχω μαζί μου μία υπεύθυνη δήλωση για να αναζητήσουν αυταπάγγελτα την οικογενειακή μου κατάσταση.Τώρα τί ακριβώς είναι αυτό και για πιο λόγο το στείλαν ούτε ξέρω. Ο Θεός βοηθός

Διαφημίσεις

Γράφει ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ , να παρουσιαστώ μέσα σε 5 μέρες για προσωπική μου υπόθεση.Να έχω μαζί μου μία υπεύθυνη δήλωση για να αναζητήσουν αυταπάγγελτα την οικογενειακή μου κατάσταση.Τώρα τί ακριβώς είναι αυτό και για πιο λόγο το στείλαν ούτε ξέρω. Ο Θεός βοηθός

AYTH TH ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ....ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ....

Επείδη και εγώ τραβηξα και τραβάω τα πάνδεινα απο τους εργοδότες μου (και είμαι μέσα 3μισθούς)ενω δεν θέλουν με τίποτα να με απολύσουν (είμαι απο το 1999)μου είχαν πει απο τη επιθεώρηση εργασίας ότι μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού μαζί τους παρουσία επόπτη οπου θα κάνουν απόλυση και θα υπογράψουν ενα συμφωνητικό που θα ορίζει τις ημερομηνιές αποπληρωμής αποζημίωση και υπολοίπου αφου και αυτοόι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν λεφτά.

υπάρχει και η λύση της επίσχεσης που δεν είναι καταγγελια αφού προηγουμένως πρέπει να τους έχεις ενημερώσει .Δηλ.πας Δευτέρα πχ.και τους λες χρειάζομαι τα χρήματα μου .Δεν έχω σου λένε αυτοί .Οκ σας δίνω διορία μέχρι αυριο γιατί θα σας κάνω επίσχεση και αν δεν σου τα δώσουν την επομένη ξεκινάς.Πάντα όμως σε επικοινωνία με την επιθεώρηση εργασίας.

Εγώ επειδή εχω απογοητευτεί τελείως ψάχνω για άλλη δουλεία και μόλις βρεθεί κάτι θα τους τα χαρίσω όλα και θα φύγω.:?

Το έχω πάρει λίγο εγωιστικά.Δεν θέλω να τους χαρίσω τίποτα γιατί ήμουν από τα λίγα άτομα που έμειναν στις δύσκολες στιγμές και δεν έφυγα όπως κάναν το 80% της επιχείρηση.Υπόψιν ότι η θέση μου θέλει κανα 3μηνο εκπαίδευση.Δεν ήταν φύγε ασύ θα βρούμε κάποια άλλη.Είπαμε να το παλέψουμε να μη χαθεί έτσι η εταιρεία.Και μαθαίνω τώρα ότι με βρίζουν κιόλας γιατί ζητάω τα λεφτά μου ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.Δευτέρα μετά τον ΟΑΕΔ αν δεν θέλει η μικρή φαι πάω επόπτη να δω τι θα γίνει.

εννοειται οτι πρέπει να πας στην επιθεώρηση εργασίας πρώτα αλλα εγω στη θέση σου θα εβαζα και κατευθείαν εναν δικηγόρο γιατι ξερω κανα δυο περιπτώσεις που πήραν απο την επιθεώρηση σειρά για να εκδικαστει η υπόθεση τους πριν ενα χρόνο και ακόμη περιμένουν. Με το δικηγόρο νομιζω θα βρεις ακρη πολύ πιο γρήγορα

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...