Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

υιοθεσία

Recommended Posts

Γειά σας! Είμαι νέα στο forum και θα ήθελα να γίνω "πραγματικό" μέλος. Εννοώ ότι εγώ δεν είμαι μητέρα. Θα ήθελα όμως! Μετά από 10 χρόνια γάμου και 14 αποτυχημένες προσπάθειες υποβοηθούμενης γονιμοποίησης, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι. Ξεκινώντας τις διαδικασίες βρέθηκα και σε αυτό το forum. Αλλά ... η δεν ξέρω να ψάχνω ή πραγματικά δεν υπάρχουν θέματα σχετικά με υιοθεσίες εδώ. Εγώ όμως θα ήθελα να βάλω το θέμα προς συζήτηση και αν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικές, αν θέλει ας τις καταθέσει προς βοήθεια μας. Ξέρω ότι μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολο, χρονοβόρο, ψυχοφθόρο κλπ. Αλλά εμείς πλέον, υπομονή έχουμε... Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Εύα καλησπέρα,

Θυμάμαι ότι παλαιότερα υπήρξε ένα topic με θέμα "υιοθεσίες από εξωτερικό". Δες αν σ' ενδιαφέρει κάτι από 'κει .... Νομίζω ότι παράλληλα με τις αιτήσεις που θα κάνετε στα διάφορα κρατικά ιδρύματα καλό θα ήταν να ερευνήσετε και το ενδεχόμενο υιοθεσίας από άλλη χώρα ώστε να μη χάνετε και χρόνο.

Επιπλέον μήπως κάποιος από τους δύο σας έχει και άλλη υπηκοότητα; Το σκέφτηκα γιατί είχα ακούσει ότι μία κοπέλα που είχε και αμερικανική το έψαχνε μέσω της αμερικανικής πρεσβείας. Δεν ξέρω αν ισχύει απλά έκανα μια σκέψη.

Καλή τύχη εύχομαι.

Καλως όρισες Εύα :)

Το θέμα που αναφέρει η Αθηνά παραπάνω βρίσκεται στο ακόλουθο λινκ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=44218&highlight=%F5%E9%EF%E8%E5%F3%DF%E1

Επίσης σχετικά λινκς με θέμα την υιοθεσία που ελπίζω να σε βοηθήσουν είναι και τα εξής:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19943&highlight=%F5%E9%EF%E8%E5%F3%DF%E1

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19945&highlight=%F5%E9%EF%E8%E5%F3%DF%E1

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

• 2 χρόνια μετά...

καλησπερα! ειμαι 28

εχω κανει εξωσωματικες χωρις αποτελεσματα συν παλλινδρ. και εχουμε απογοητευτη τοσο πολυ με το συζηγο μου οτι δεν θα γινουμε ποτε γονεις και εχουμε αποφασισει με μεγαλη μας χαρα! να υιοθετησουμε ενα παιδι που θα του δωσουμε τα παντα! οπως θα καναμε και με το βιολογικο μας παιδι γιατι μανα δεν ειναι αυτη που το γενναει αλλα μανα ειναι εκενη που το μεγαλωνει και θα του δωσει αγαπη, φροντιδα, αφοσιωση ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

Γνωριζω οτι δεν ειναι ευκολη διαδικασια για να δωθει ενα παιδι πρεπει να γινουν καποιες διαδικασιες και απ'οτι εχω διαβαση και ακουση περναει ερκετο χρονικο διαστημα

Στη δικη μας περιπτωση ο συζηγος μου 30 χρον. εχει ΣΚΠ ελαφρια μορφης και πολυ φοβαμαι οτι γι'αυτο το λογο δεν θα μας δωσουν παιδι για υιοθεσια.

εσεις τη γνωμη εχετε?

σας ευχαριστω για το χρονο σας!

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...