Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας..Η κορη μου ειναι 2,5 χρονων κι εδω και 1 μηνα ξεβρακωνεται.Βγαζει παντελονι,καλτσες,ξεκουμπωνει φορμακι και βγαζει και την πανα.Μπορει να το κανει και μεσα στην μερα 4 φορες.Της αρεσει να τριγυρναει ετσι και μετα να καθεται μονη της και να προσπαθει να βαζει τη πανα.Εγω δεν θελω να την μαλωσω για να μη της δημιουργησω κανα ψυχολογικο αλλα δεν μπορω να το αγνοω κιολας γιατι αυτη παει και καθεται στο χαλι, στα καναπε γυμνη και φοβαμαι να μην κολλησει και τιποτα.

Εκτος απο το να καθομαι και να την ντυνω καθε φορα υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω?Οταν βγαινουμε εξω και παμε σε μια κεφετερια θελει να βγαζει τα παππουτσια της και καμια φορα και τις καλτσες της.

m661c5sf63xv52mh.png

Διαφημίσεις

Και μένα το έκανε εκεί γύρω στα 2 - 2,5 ακόμα και το χειμώνα γύρναγε ξυπώλυτη με το φανελάκι ή ακόμα μόνο με το πάμπερ ....τα έκοψε όλα αυτά γύρω στα 3 που πήγε παιδικό ....φάση έιναι θα περάσει ..υπομονή ....να της λες για την μπάρμπι που φοράει τα ωραία ρούχα της κτλ ...μήπως και την μιμηθεί..

Χαχαχα γελάω γιατί και ο γιός μου κάνει ακριβώς το ίδιο!!! Μόλις βγάλει τα ρούχα του σηκώνει ψηλά τα χέρια και φωνάζει δυνατά (σαν να λέμε ΑΕΡΑ!!!) και τρέχει σε όλο το σπίτι, μετά ανεβαίνει στο κρεβάτι μου και χοροπηδάει και κάνει κωλοτούμπες!!! Να σου πω την αλήθεια εγώ διασκεδάζω πάρα πολύ να τον βλέπω...ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να τρέχει λες και μόλις το απελευθερώσανε :lol::lol::lol:. Τώρα πέρα από την πλάκα και εγώ του λέω να προσέχει γιατί κάθεται κάτω γυμνούλης και μπορεί να χτυπήσει αλλά όχι ότι αυτός συγκινείται....Παλιότερα το έκανε πιο συχνά δηλ. όταν είχε ανακαλύψει ότι μπορεί να βγάζει τα ρούχα του τώρα κάπως έχει μειωθεί και το κάνει όταν είναι να ντυθούμε ή να κάνουμε μπάνιο. Πιστεύω ότι είναι απλά μια φάση και θα της περάσει.

xZBdp3.png

Αχ εμένα δεν κάθετε να τον ντύσω καθόλου βγάζει πάντα τις κάλτσες και βγάζει και το παντελόνι κάποιες φορές αχ τι με περιμένει? αλήθεια εσείς πως αντιδράτε εκείνη την στιγμή

.....

Εγώ έχω δοκιμάσει κάθε στυλ αντίδρασης....και καταλήγω ότι το χιούμορ είναι απλά αυτό που σε βγάζει από τη δύσκολη θέση πιο γρήγορα. Όχι ότι το καταφέρνω πάντα γιατί να προσπαθείς να δεις την αστεία πλευρά του πράγματος στις 6 το πρωϊ που βιαζόμαστε να ετοιμαστούμε είναι λίγο δύσκολο....Επίσης πιάνει όταν τον αποπροσανατολίζω δηλ. αρχίζω και του λέω άσχετα ή τον ρωτάω κάτι άσχετο έτσι ώστε να μην επικεντρωθούμε στο θέμα ντύνομαι, δεν πιάνει πάντα αλλά κάτι γίνεται....Έχουμε περάσει βέβαια και από το στάδιο φωνάζω και μου έρχεται να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο αλλά εκ των υστέρων και σε κατάσταση ηρεμίας διαπιστώνω ότι αυτή η αντίδραση απλά δημιουργεί μεγαλύτερο εκνευρισμό...

xZBdp3.png

Διαφημίσεις

Αχ εμένα δεν κάθετε να τον ντύσω καθόλου βγάζει πάντα τις κάλτσες και βγάζει και το παντελόνι κάποιες φορές αχ τι με περιμένει? αλήθεια εσείς πως αντιδράτε εκείνη την στιγμή

Εμεις ευτυχως δεν εχουμε προβλημα στο ντυσιμο!Αντιδραω φυσιολογικα και χαιρομαι που το διασκεδαζει αλλα καποιες στιγμες εκνευριζομαι λιγακι επειδη πρεπει ξανα και ξανα να τη ντυνω....Σταδιο ειναι και θα περασει λοιπον....

m661c5sf63xv52mh.png

Χαχαχα γελάω γιατί και ο γιός μου κάνει ακριβώς το ίδιο!!! Μόλις βγάλει τα ρούχα του σηκώνει ψηλά τα χέρια και φωνάζει δυνατά (σαν να λέμε ΑΕΡΑ!!!) και τρέχει σε όλο το σπίτι, μετά ανεβαίνει στο κρεβάτι μου και χοροπηδάει και κάνει κωλοτούμπες!!! Να σου πω την αλήθεια εγώ διασκεδάζω πάρα πολύ να τον βλέπω...ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να τρέχει λες και μόλις το απελευθερώσανε :lol::lol::lol:. Τώρα πέρα από την πλάκα και εγώ του λέω να προσέχει γιατί κάθεται κάτω γυμνούλης και μπορεί να χτυπήσει αλλά όχι ότι αυτός συγκινείται....Παλιότερα το έκανε πιο συχνά δηλ. όταν είχε ανακαλύψει ότι μπορεί να βγάζει τα ρούχα του τώρα κάπως έχει μειωθεί και το κάνει όταν είναι να ντυθούμε ή να κάνουμε μπάνιο. Πιστεύω ότι είναι απλά μια φάση και θα της περάσει.

δεν ειναι φοβερο που ολα τα πιτσιρδελια κανουν τα ιδια πραγματα?Μωρε και γω το διασκεδαζω αλλα οχι ολες τις φορες.Και γω την αφηνω λιγο αλλα εχω το αγχος επειδη δεν φοραει ουτε βρακακι μη κατσει κατω με το γυμνο της κωλαρακι και κολλησει και κανα μικροβιο....

m661c5sf63xv52mh.png

Καλά να έχει πάνα μόνο τσισάκια γιατί ειδικά όταν κάνει κακάκια και θέλει να τα βγάλει έχει λερώσει πάπλωμα,σεντόνια ,μαξιλάρια ,πυτζάμες χαλία αλλά και ριχτάρια καναπε ενώ όταν βρει ανοιχτή πόρτα μπάνιου τρέχει και χώνετε μέσα στο ντούζ.:evil::cry::cry::cry:Και εγώ υπομονή ,χιούμορ και προσπαθώ να μη φωνάζω(δεν γίνεται βέβαια πάντα)

Καλά να έχει πάνα μόνο τσισάκια γιατί ειδικά όταν κάνει κακάκια και θέλει να τα βγάλει έχει λερώσει πάπλωμα,σεντόνια ,μαξιλάρια ,πυτζάμες χαλία αλλά και ριχτάρια καναπε ενώ όταν βρει ανοιχτή πόρτα μπάνιου τρέχει και χώνετε μέσα στο ντούζ.:evil::cry::cry::cry:Και εγώ υπομονή ,χιούμορ και προσπαθώ να μη φωνάζω(δεν γίνεται βέβαια πάντα)

ελα ρε συ!κακα παντου δηλαδη!

υπομονη.φαση ειναι θα περασει...ευτυχως εμενα οταν κανει κακα μου το λεει αμεσως και δεν εχουμε τετοια επεισοδια.

m661c5sf63xv52mh.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Kαι εμεις...και εμεις...

Η απολυτη γυμνια...ειναι και λεπτουλης...εχει και κατι ποζια...καρκαλέτσια που λένε και στα αρβανιτικα...ασε...γελιο εχει η υπόθεση αλλά μετά απο 3 λεπτά ερχιζει το φτέρνισμα και τον ξαναντυνω...

Ειναι 2 ετων και 2 μηνων...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

ολα τα ιδια τελικα...τι παντοφλα κ τι καλτσα εχω παρει...τωρα εχω βρει αλ΄λο ολπο.. "αυτη η καλτσα ειναι καλτσα μποτα " κ να δεις πως την βαζει .αλλοιως την αφηνω να επιλεξει πιο παπουτσι θελει κ συνηθως ειναι τα καλα παπουτσια....προκειμενου να ειναι ξυπολητη ας τα βαλει

• 1 month later...
Kαι εμεις...και εμεις...

Η απολυτη γυμνια...ειναι και λεπτουλης...εχει και κατι ποζια...καρκαλέτσια που λένε και στα αρβανιτικα...ασε...γελιο εχει η υπόθεση αλλά μετά απο 3 λεπτά ερχιζει το φτέρνισμα και τον ξαναντυνω...

Ειναι 2 ετων και 2 μηνων...

Αχ!!! Αυτή τη λέξη "καρκαλέτσια" έχω να την ακούσω πολλά χρόνια από την γιαγιά μου που ήταν από ένα χωριό έξω από τη Σπάρτη και το έλεγε σε εμένα και τον αδελφό μου. Τι μου θύμησες τώρα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και εμένα είναι 2,5 ο μικρός και ξεκίνησε τον Μάιο και συνεχίζει ακάθεκτος να κυκλοφορεί μόνο με την πάνα. Δεν μπορούμε να πάμε βόλτα διότι δεν φορά ούτε ρούχα ούτε παπούτσια και αυτυχώς που πιάσαν οι βροχές:rolleyes:!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εμεις στο κλαμπ...μετα το μπανιο αφου την σκουπισω μου την κοπαναει και τρεχει στο σπιτι γυμνουλα..κατεβαζει παντελονι και βγαζει πανα..μια φορα την εβγαλε στον υπνο και οταν ξυπνησαμε ηταν ολα κατουρημενα :):lol::lol:

για τα παπουτσια το μονο που επιασε σε μας, ειναι κατι πεδιλακια που στη φτερνα εχουν κατι σαν σφυριχτρα και οταν περπαταει κανει μπιπ μπιπ..:lol::lol::lol:

λεει πως εχει μεσα ποντικια και θελει να τα φοραει συνεχεια!!

για τα παπουτσια το μονο που επιασε σε μας, ειναι κατι πεδιλακια που στη φτερνα εχουν κατι σαν σφυριχτρα και οταν περπαταει κανει μπιπ μπιπ..:lol::lol::lol:

λεει πως εχει μεσα ποντικια και θελει να τα φοραει συνεχεια!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!χαχαχαχ εξυπνη η μικρουλα με εκανε κ γελασα!!που τα σκεφτονται ολα αυτα τα πιτσιρικια??? καλο!:D

τa ΜΩΡΑΚΙA ΜΟΥ ειναι το ΝΟΗΜΑ της ΖΩΗΣ μου!hpWgp3.png

CNy3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...