Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κολατσιο στο σχολειο

Recommended Posts

τι κολατσιο δινετε σε παιδια δημοτικου στο σχολειο?εμενα ο γιος μου παει στην τεταρτη

και ψαχνω πιο υγειινες επιλογες -που θα του αρεσουν όμως-αλλα έχω κολλησει.ΤΟΣΤ τρωει στο βραδυνο του οποτε δε λεει ξανα το ιδιο,τυροπιτες και αλλα ειδη κυλικειου δε θελω πανω απο μια στο τοσο ,για να του περναει ο καημος.Κρουασαν ,μπισκοτα και γλυκα

που μου ζηταει παλι δεν ειναι ο,τι καλυτερο.δοκιμασα μπαρα δημητριακων και χυμο ή μιλκο αλλα με τη μπαρα δεν τρελαθηκε .ιδεες?

Διαφημίσεις

Κέικ καρότου, ωραιότατο σπιτικό που φτιάχνει η πεθερά μου, Σαντουιτσάκι με βούτυρο και μαρμελάδα, μπανάνα, σαντουιτσάκι με ταχίνι με μέλι, μία στο τόσο κανένα κρουασάν ή τσουρεκάκι, μπάρα δημητριακών με χυμό, ψωμί με τυράκι και γαλοπούλα και φυσικά κουλουράκι με σουσάμι.

Απο το κυλικείο του σχολείο πρέπει να έχω αγοράσει 3 φορές τυρόπιτα απο την αρχή του έτους μέχρι τώρα, δεν το προτιμώ καθόλου. Προτιμώ να της βάλω εγώ τοστ να φάει παρά να το πάρει απο το κυλικείο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κι εγώ τα ίδια με τα κορίτσια δίνω, συνήθως κέικ, σάντουιτς, σάντουιτς με βιτάμ και μέλι, πιτούλες, κουλουράκι από φούρνο. Ωραία ιδέα είναι επίσης τα αλμυρά κέικ, αν και εμένα η κόρη μου είναι πιο πολύ του γλυκού...

η κορη μου παει παιδικο απο 3 ετων κ της βαζω 2 φορες τη βδομαδα τοστ και φρουτο 2 φορες κεικ με ενα γιαουρτακι κ 1 φορα τη βδομαδα τους κανουν πρωινο στο σχολειο κ δε παιρνει κανενα παιδακι μαζι του

Διαφημίσεις

• Κέικ φτιαγμένο απο τα χεράκια σου
  • Τυρόπιτα/σπανακόπιτα/μπουγάτσα/ζαμπονοτυρόπιτα/πίτσα δικής σου παραγωγής
  • Κριτσίνια
  • Φρούτα(μπανάνα ίσως,αλλά απ'ό,τι θυμάμαι απο τα παιδικά μου χρόνια δεν την έτρωγα ποτέ στο σχολείο :lol:)
  • Τόστ με μερέντα

Αυτά μου ήρθαν τώρα...

TUe8p2.pngGcCpp2.png

καροτακια,

ψωμι με τυρακι και αγγουρακια,

κορν φλεικς,της αρεσει να τα τρωει σκετα.....

βεβαια το αιωνιο προβλημα ειναι οτι οι αλλοι τρωνε πιο ωραια πραγματα....προς το παρον την εχω πεισει..θελω να αποφυγουμε τα γλυκα και σοκολατοειδη.

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Μια απο τα ίδια κι εμείς, σαν την lianakleopatra.

Κέικ σε διάφορες γεύσεις, τσουρέκι, σάντουιτς με βούτυρο και μαρμελάδα ή μέλι ή ταχίνι με μέλι και καμιά φορά έτσι για να του κάνω τη χάρη, με μερέντα.

Πολύ σπάνια κανένα κρουασάν να ξεγελιέται (γιατί πολλοί συμμαθητές του τρώνε ότι συσκευασμένο "κινείται"), αραιά μπάρες δημητριακών έτσι για αλλαγή, πολύ συχνά κρύο σάντουιτς με τυράκι και γαλοπούλα (καμιά φορά για κάτι διαφορετικό του βάζω σκέτο τυράκι με φιλαδέλφεια ή la vache qui rit) και κουλούρι Θεσσαλονίκης.:P

Κι εμείς απο το κυλικείο, ζήτημα να έχουμε πάρει 2-3 φορές τοστάκι.....

Δυστυχώς, απο όσο κατάλαβα, τα φρούτα δεν ευνοούνται στο δημοτικό.....Του δίνω κάποιες φορές μπανάνα, αλλά τις περισσότερες φορές του πέφτει κάτω. (όλη την ώρα κυνηγιούνται στο διάλειμμα) Άσε που πεινάει κιόλας μετά.....:rolleyes:

Φλόρα, έχω πάθει πλάκα....Δηλαδή η κόρη σου τρώει στο διάλειμμα.......καροτάκια? :shock: Απίστευτο μου φαίνεται....Μπράαααβο!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Eυτυχως mom τρελλαινεται για καροτα και αγγουρακια!!!!!

Καλα αυτο το κουλουρι Θεσσαλονικης με τυρακι πολυ το ζηλεψα!!!!

Μου θυμισες τα φοιτητικα μου χρονια....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

πολυ ωραιες ιδεες, ευχαριστω !

δυστυχως επειδη ντρεπομαστε τους συμμαθητες για λαχανικα,μπανανες και τετοια δεν έχουμε πολλες ελπιδες...

ομως το σανουιτσ βουτυρο μελι ή μερεντα ,το χυμο με γιαουρτακι φρουτου , το σπιτικο κεικ και το κουλουρακι θα τα δοκιμασω συντομα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...