Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτοτυπο κουτι βαπτιστικων

evita79

Recommended Posts

Ψάχνουμε και μεις σιγά σιγά για τα βαπτιστικά και σκεφτηκα να βρουμε ενα πρωτοτυπο και χρηστικό κουτι(οχι ξυλινο, ουτε τις κλασσικες τσάντες που πασαρουν ασορτί με όλο το σετ). Μια ιδέα που είχα βρει εδώ στο φόρουμ είναι απο το valitsa.gr της samsonite, η πασχαλιτσα π.χ.Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια η ιδεα σου!!Κι εγω σκεφτομουνα να παρω κατι χρησιμο και οικονομικο συγχρονως.Σκεφτομαι λοιπον να παρω την TRUNKI,βαλιτσα ειναι κι αυτη

http://www.trunki.co.uk/products/trunki_2/terrance_1

η τιμη της ειναι γυρω στα 35 εβρω

Βλεπεις εγω εχω αγορακι και στην σειρα sammies της samsonite δεν μου αρεσουν οι αγοριστικες που εχει!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Νομιζω οτι η βαλιτσα και το ασορτι βαλιτσακι για τα λαδικα (θα το χρησιμοποιησει το παιδι σαν τσαντα στο νηπιαγωγειο) ειναι ο,τι καλυτερο!Και στην αγορα θα βρεις (σε καλα μαγαζια με παιχνιδια) ποικιλια σε τετοια σετ και για αγορια και για κοριτσια.

Με το καλο!

Ωραια η ιδεα σου!!Κι εγω σκεφτομουνα να παρω κατι χρησιμο και οικονομικο συγχρονως.Σκεφτομαι λοιπον να παρω την TRUNKI,βαλιτσα ειναι κι αυτη

http://www.trunki.co.uk/products/trunki_2/terrance_1

η τιμη της ειναι γυρω στα 35 εβρω

Βλεπεις εγω εχω αγορακι και στην σειρα sammies της samsonite δεν μου αρεσουν οι αγοριστικες που εχει!

Πολύ ωραίες αυτές οι βαλιτσούλες (ψάχνω και εγώ και παίρνω ιδέες) αλλά μου φάνηκαν πολύ μικρές σε μέγεθος και για να χωρέσουν άνετα τα λαδόπανα και τα βαφτιστικά, χωρίς να τσαλακωθούν αλλά και αργότερα για να χωρέσουν μια λογική ποσότητα ρούχων του παιδιού στην περίπτωση ταξιδιού...

Στις διαστάσεις λέει 40Χ20Χ32. Τις έχεις δει από κοντά σε καμιά γνωστή σου ή μόνο από το site αυτό;

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Φλορα και γω το ιδιο με την marandniκ σκεφτηκα, ειναι τελειες μα μικρες...και για τις samsonite ψιλοαμφιβαλλω αν θα τα παρει ολα μα η ιδεα της Σοφιας Τ. να παρω και την μικρη για τα λαδικα ισως βοηθησει. Λετε να χτυπανε εντονα στην εκκλησια? Αν και εχουν δει και εχουν δει τα ματια μου...

http://www.trunki.co.uk/upload/content/files/trunki_trio_spec.pdf

οι διαστασεις ειναι 46x21x32 και χωραει 18 λιτρα,οι sammies εχουν μεγαλθτερη χωρητικοτητα.Ναι την εχω δει , δεν ειναι και τοσο μικρη.Εμενα ας πουμε η κορη μου θελει μια μικρη βαλιτσουλα για το αρκουδακι της,μερικα παιχνιδια και γενικα για δικα της πραγματα.Δεν θα λεγα οτι χωραει ολα τα ρουχα ενος παιδιου για ενα ταξιδι.Ειναι ομως πολυ πρακτικη,σε μενα τουλαχιστο που ταξιδευω συχνα και στις ουρες για το check in το προβλημα μας ειναι μονιμως που θα καθισουμε.Και δεν την κουβαλαω κι εγω....πολυ σημαντικο!!!

Γιατι να μην χωρανε,τι θα βαλουμε μεσα....δεν νομιζω.Εγω θα την παρω,ειναι και φτηνη,κι αν δεν μου κανει την κραταω και παιρνω κατι αλλο για την βαφτιση.

http://www.trunki.co.uk/upload/content/files/trunki_trio_spec.pdf

οι διαστασεις ειναι 46x21x32 και χωραει 18 λιτρα,οι sammies εχουν μεγαλθτερη χωρητικοτητα.Ναι την εχω δει , δεν ειναι και τοσο μικρη.Εμενα ας πουμε η κορη μου θελει μια μικρη βαλιτσουλα για το αρκουδακι της,μερικα παιχνιδια και γενικα για δικα της πραγματα.Δεν θα λεγα οτι χωραει ολα τα ρουχα ενος παιδιου για ενα ταξιδι.Ειναι ομως πολυ πρακτικη,σε μενα τουλαχιστο που ταξιδευω συχνα και στις ουρες για το check in το προβλημα μας ειναι μονιμως που θα καθισουμε.Και δεν την κουβαλαω κι εγω....πολυ σημαντικο!!!

Sorry, εγω εννουσα οτι δεν θα χωραει τα βαφτιστικα...για τα πραγματα της μικρης ειναι οτι πρεπει!

Διαφημίσεις

evita μια απ'τα ιδια...:rolleyes:

το αλλο που σκεφτηκα ειναι να παρουμε μια κανονικη βαλιτσα με ροδακια, αλλα στο μικρο της, και που να ταιριαζει με τα χρωματα της βαφτισης. ειδα μια πολυ ωραια φουξια , της benetton ...τη στολιζουμε ελαφρως (ή και πολύ , γουστα ειναι αυτα!:mrgreen:)και ετοιμη...

ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΡΚΕΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ …………

Στην δεύτερη μου κόρη η κουμπάρα πηρέ χρηστικά και χρήσιμα πράγματα ένα από αυτά ήταν και η ροζ βαλίτσα ταξιδίου ..

την στόλισε με ένα φουξ φιόγκο σαν δώρο και ήταν υπέροχη …!!!

την έχω είδη κάνει χρήση στην διακοπές μας και είναι φανταστική θεωρώ τελείως πεταμένα λεφτά τα κουτιά με τα ζώα ,τα καραβάκια, τις υπερπαραγωγές γενικά ,

καθώς επίσης αυτά τα μπαμπού πολυθρονακια μπιααααααααααααχ ένα τέτοιο μου έφεραν στην μεγάλη ογκώδη και επικίνδυνο

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΒΑΦΤΙΣΗ …………

Στην δεύτερη μου κόρη η κουμπάρα πηρέ χρηστικά και χρήσιμα πράγματα ένα από αυτά ήταν και η ροζ βαλίτσα ταξιδίου ..

την στόλισε με ένα φουξ φιόγκο σαν δώρο και ήταν υπέροχη …!!!

την έχω είδη κάνει χρήση στην διακοπές μας και είναι φανταστική θεωρώ τελείως πεταμένα λεφτά τα κουτιά με τα ζώα ,τα καραβάκια, τις υπερπαραγωγές γενικά ,

καθώς επίσης αυτά τα μπαμπού πολυθρονακια μπιααααααααααααχ ένα τέτοιο μου έφεραν στην μεγάλη ογκώδη και επικίνδυνο

Ευχαριστω!Και γω απεχθανομαι τα τερατα που εχω δει κατα καιρους στις εκκλησιες... Αυτο που ειπε η TXARA με προβληματιζει και μενα...στο γιο μου η νονα πηρε μια δερματινη τσαντα-μπαουλακι της lapin που σιγουρα δεν στοιχισε λιγα και στεκεται στο παταρι! Θα μου πεις φυλαω μεσα τα βαφτιστικα του μα μπορουσα να τα εχω σε ενα ωραιο χαρτινο κουτι και να χρησιμοποιωτην τσαντα. Οποτε καθε προταση δεκτη! Παντως θα στειλω την νονα να τις δει τις samsonite απο κοντα και βλεπουμε...αν παρει κατι το ματι σας εδω ειμαστε!

η βαλιτσα με την πασχαλιτσα καταπληκτικη!η μια βλεπω http://valitsa.gr/commerce/product_info.php?cPath=36&products_id=272 εχει 80 κ η αλλη http://www.trunki.co.uk/products/trunki_2/harley_18 34, ποια σα αρεσει;

Διαφημίσεις

η βαλιτσα με την πασχαλιτσα καταπληκτικη!η μια βλεπω http://valitsa.gr/commerce/product_info.php?cPath=36&products_id=272 εχει 80 κ η αλλη http://www.trunki.co.uk/products/trunki_2/harley_18 34, ποια σα αρεσει;

Κορίτσια είναι τέλεια ιδέα - εμείς τις εχουμε για τις διακοπες !

Τώρα που θα γίνω νονά πήρα αντί για κουτί delsey mickey - μαζί με την έκπτωση την πήρα 106,00 € πολύ όμορφη και πρακτίκή!

Αν θέλετε να πάρετε ζωάκια να προτιμήσετε κατα την άποψη μου χαρούμενα χρώματα !

και να είναι τρόλευ για να φένεται όμορφα στην βάπτιση.

την βαλιτσα trunki την πήρα δώρο για ένα παιδάκι ( απο το internet)- πολύ όμορφο - και πιστευω ότι κάνει για βάπτιση - βάζεις και μέσα ριζόχαρτο στα χρωματα της βάπτισης και όλα τέλοια.

1gGKp3.png

την βαλιτσα trunki την πήρα δώρο για ένα παιδάκι ( απο το internet)- πολύ όμορφο - και πιστευω ότι κάνει για βάπτιση - βάζεις και μέσα ριζόχαρτο στα χρωματα της βάπτισης και όλα τέλοια.

την πηρες;;πως;μολις ειδα οτι στελνουν μονο αγγλια!ελεγα να παρω αυτη μη χρεωσω κ πολυ το νονο για την αλλη με τα 80

Κορίτσια και εμείς με την νονά μας διάλεξαμε ένα τρόλευ της Disney κάτι σας αυτό http://valitsa.gr/commerce/product_info.php?cPath=36&products_id=675 σε κόκκινο, γκρί και μάυρο...όχι στα χρώματα της βάφτισής-που ήταν γαλάζιο λευκό-αλλά την στοίσαμε και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την επιλογή της...και την χρηστικότητα του δώρου.Απο τα bag stories την πήραμε περίπου 120€.

z4X6p2.png

την πηρες;;πως;μολις ειδα οτι στελνουν μονο αγγλια!ελεγα να παρω αυτη μη χρεωσω κ πολυ το νονο για την αλλη με τα 80

Απο το Internet - απο το bimbomarket.it

γραψε trunki και θα στο βγάλει. αν έχεις πρόβλημα στείλε μου μύνημα

1gGKp3.png

Κορίτσια και εμείς με την νονά μας διάλεξαμε ένα τρόλευ της Disney κάτι σας αυτό http://valitsa.gr/commerce/product_info.php?cPath=36&products_id=675 σε κόκκινο, γκρί και μάυρο...όχι στα χρώματα της βάφτισής-που ήταν γαλάζιο λευκό-αλλά την στοίσαμε και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την επιλογή της...και την χρηστικότητα του δώρου.Απο τα bag stories την πήραμε περίπου 120?.

Απο το cosmos?Εμεις παντως πιο πολυ για τις samsonite το σκεφτομαστε. Την πασχαλιτσα ή την μελισσουλα.

Δοκιμασε αν θελεις στο amazon.co.uk,εγω απο εκει θα την παρω με δωρεαν μεταφορικα.Υπαρχουν επισης και στο ebay.

Απο το cosmos?Εμεις παντως πιο πολυ για τις samsonite το σκεφτομαστε. Την πασχαλιτσα ή την μελισσουλα.

ειναι λιγο πιο ωραια απο την αλλη αλλα εγω ελεγα την αντιστοιχη πασχαλιτσα απο το αλλο σαιτ για πιο φθηνη

Απο το Internet - απο το bimbomarket.it

γραψε trunki και θα στο βγάλει. αν έχεις πρόβλημα στείλε μου μύνημα

θα το δοκιμασω.το σαιτ ελεγε οτι στελνουν μονο αγγλια.αν ερθει παντως εδω ειναι ολυ ωραια!εσυ που την ειδες απο κοντα πως σου φανηκε;

Δοκιμασε αν θελεις στο amazon.co.uk,εγω απο εκει θα την παρω με δωρεαν μεταφορικα.Υπαρχουν επισης και στο ebay.

που ειναι η πασχαλιτσα κ δεν τη βρισκω;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...