Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτοτυπο κουτι βαπτιστικων

evita79

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 80
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Flora ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Στο amazon που αναφέρεις πιο πάνω πως μπορώ να δω αν τη στέλνουν Ελλάδα και τα μεταφορικά? Σαν site πιο είναι πιο έμπιστο?

4ITZp3.png

kRczp3.png

Παρακαλω!Το amazon ειναι λιγο περιπλοκο,εγω προσωπικα κανω ερωτηση στους πωλητες αν στελνουν Ελλαδα π.χ και με τι κοστος.

Για μενα το πιο εμπιστο ειναι το ebay γιατι εκει μπορω και πληρωνω με pay pal,εχω ομως ψωνισει αρκετα και απο το αμαζον αλλα εδω στη Σουηδια,Ελλαδα στελνει πιο λιγα πραγματα.......

Προτεινω λοιπον ebay,εχω παραγγειλει τοσες φορες και παντα εμεινα ευχαριστημενη....και σε μια βδομαδουλα εχω τα πραγματακια μου....

Για ο,τι αλλο θελεις,εδω ειμαστε....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

κοριτσια συγνωμη ελειπα ολη μερα......λοιπο επειδη ειναι διδυμα αγορι-κοριτσι πηρα 2 σχεδια την μελισσα για τον μπεμπη και την πασχαλιτσα για την μπεμπα.την μελισσα την εχω παραλαβει ειναι καλη,μια κοπελα πιο πανω εγραψε το μεγεθος μακρος εχει 45εκ.,χωραει πραγματα μεσα,τα ρουχα για να μην τσαλακωθουν μπορειτε να τα βαλεται το πρωι της βαπτισεις,περιμενω να μου ερθει το φορεμα της μπεμπας αν θελεται θα το δοκιμασω πως ειναι μεσα και θα σας πω.τα σακιδικα τα μικρα τα πηρα για να βαλουμε τα κουτια με το λαδακι και το σαπουνι μεσα(ειναι μεγαλουτσικα)και μετα τα παιδια θα τα βαζουν στην πλατη και θα εχουν δικα τους μικρα πραγματακια μεσα.

σε ποιο μεγαλο βγαινει μονο το σχεδιο πιγκουινος.

τα πηρα απο το e bay.co.uk http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=sammies&_sacat=See-All-Categories

εδω θα δειτε ολα τα σχεδια.

εβιτα ευχαριστω:D

πασχαλιτσα μια κορδελα σε φιογκο?

Διαφημίσεις

ναι,εγω θα επαιρνα μια πολυ φαρδια κορδελα και θα εδενα στο χερουλι εναν μικρο φιογκο...(ισως τον εδενα και στο πλαινο αν δεν φαινεται ωραιο στο πανω) απλα να εχει ενα μικρο στολιδι...

οπτικα δεν μπορω να το φανταστω τωρα αλλα νομιζω πως αν το δοκιμασεις θα ειναι πολυ ωραιο...:P

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

κοριτσια συγνωμη ελειπα ολη μερα......λοιπο επειδη ειναι διδυμα αγορι-κοριτσι πηρα 2 σχεδια την μελισσα για τον μπεμπη και την πασχαλιτσα για την μπεμπα.την μελισσα την εχω παραλαβει ειναι καλη,μια κοπελα πιο πανω εγραψε το μεγεθος μακρος εχει 45εκ.,χωραει πραγματα μεσα,τα ρουχα για να μην τσαλακωθουν μπορειτε να τα βαλεται το πρωι της βαπτισεις,περιμενω να μου ερθει το φορεμα της μπεμπας αν θελεται θα το δοκιμασω πως ειναι μεσα και θα σας πω.τα σακιδικα τα μικρα τα πηρα για να βαλουμε τα κουτια με το λαδακι και το σαπουνι μεσα(ειναι μεγαλουτσικα)και μετα τα παιδια θα τα βαζουν στην πλατη και θα εχουν δικα τους μικρα πραγματακια μεσα.

σε ποιο μεγαλο βγαινει μονο το σχεδιο πιγκουινος.

τα πηρα απο το e bay.co.uk http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=sammies&_sacat=See-All-Categories

εδω θα δειτε ολα τα σχεδια.

εβιτα ευχαριστω:D

Να σαι καλα! Τωρα καταλαβα τι ηθελες τις δυο τσαντες:oops:, δεν ηξερα για τα διδυμακια να τα χαιρεσαι. Θα ειναι τελειες στην εκκλησια και σιγουρα ξεφευγουν απο το συνηθισμενο. Εγω θα βγαλω το αχτι μου κουβαλωντας την στα ταξιδια. Θα τα παρει η αδερφη μου απο το καταστημα του valitsa στην Αθηνα και τα περιμενω πως και πως! Νομιζω απλα η κορδελα φιογκος αρκει.(μπορει και μαζι με καμια πρασινη για να χτυπαει ωραια με το κοκκινο), για την μελισσουλα θα το σκεφτω

Συγνώμη αν γίνομαι ενοχλητική. Τι ακριβώς είναι το pay pal? Γνωρίζεις αν μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή?[/quote

Oxι δεν μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη.Πρεπει να εχεις καποια καρτα,prepaid π.χ.

Το pay pal ειναι ο αφαλεστερος τροπος να στειλεις η να παρεις χρηματα.Στην ουσια ειναι μια τραπεζα,μεσω της οποιας γινεται η πληρωμη,εσυ πληρωνεις αυτους κι αυτοι με τη σειρα τους πληρωνουν τον πωλητη.Ετσι δεν κινδυνευεις απο απατες κ.τ.λοιπα.Επισης δεν χρειαζεται να δινεις καθε φορα διευθυνσεις,αριθμους καρτων,απλα κανεις login στο paypal σου και πληρωνεις ευκολα και γρηγορα.Εξαλλου οι περισσοτεροι πωλητες ζητανε να πληρωσεις με paypal για να ειναι κι αυτοι εξασφαλισμενοι.Για μενα ειναι ο καλυτερος τροπος πληρωμης και μακαρι να το ειχαν ολα τα σαιτ.......

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

ναι,εγω θα επαιρνα μια πολυ φαρδια κορδελα και θα εδενα στο χερουλι εναν μικρο φιογκο...(ισως τον εδενα και στο πλαινο αν δεν φαινεται ωραιο στο πανω) απλα να εχει ενα μικρο στολιδι...

οπτικα δεν μπορω να το φανταστω τωρα αλλα νομιζω πως αν το δοκιμασεις θα ειναι πολυ ωραιο...:P

οκ θα το δοκιμασω:D

Να σαι καλα! Τωρα καταλαβα τι ηθελες τις δυο τσαντες:oops:, δεν ηξερα για τα διδυμακια να τα χαιρεσαι. Θα ειναι τελειες στην εκκλησια και σιγουρα ξεφευγουν απο το συνηθισμενο. Εγω θα βγαλω το αχτι μου κουβαλωντας την στα ταξιδια. Θα τα παρει η αδερφη μου απο το καταστημα του valitsa στην Αθηνα και τα περιμενω πως και πως! Νομιζω απλα η κορδελα φιογκος αρκει.(μπορει και μαζι με καμια πρασινη για να χτυπαει ωραια με το κοκκινο), για την μελισσουλα θα το σκεφτω

δεν πειραζει το καταλαβα γι'αυτο στο εξειγησα κιολας,παντως οταν ερθει το φορεμα θα το βαλω να σας πω πως ειναι.

ναι και εγω ηθελα κατι διαφορετικο και χρησιμο,αυτες θα τις χρησιμοποιησουμε σιγουρα:-D

Συγνώμη αν γίνομαι ενοχλητική. Τι ακριβώς είναι το pay pal? Γνωρίζεις αν μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή?[/quote

Oxι δεν μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη.Πρεπει να εχεις καποια καρτα,prepaid π.χ.

Το pay pal ειναι ο αφαλεστερος τροπος να στειλεις η να παρεις χρηματα.Στην ουσια ειναι μια τραπεζα,μεσω της οποιας γινεται η πληρωμη,εσυ πληρωνεις αυτους κι αυτοι με τη σειρα τους πληρωνουν τον πωλητη.Ετσι δεν κινδυνευεις απο απατες κ.τ.λοιπα.Επισης δεν χρειαζεται να δινεις καθε φορα διευθυνσεις,αριθμους καρτων,απλα κανεις login στο paypal σου και πληρωνεις ευκολα και γρηγορα.Εξαλλου οι περισσοτεροι πωλητες ζητανε να πληρωσεις με paypal για να ειναι κι αυτοι εξασφαλισμενοι.Για μενα ειναι ο καλυτερος τροπος πληρωμης και μακαρι να το ειχαν ολα τα σαιτ.......

Συγνώμη και πάλι. Δεν έχω καλή σχέση με τις αγορές μέσω internet. Διάβασα σχετικά με το pay pal αλλά δυστυχώς επειδή είμαστε κατά των πιστωτικών με τον άντρα μου δεν έχω καμία ώστε να τη χρησιμοποιήσω και δεν σκοπεύουμε να βγάλουμε. Μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω προπληρωμένη κάρτα? Άλλος τρόπος πληρωμής?

4ITZp3.png

kRczp3.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη και πάλι. Δεν έχω καλή σχέση με τις αγορές μέσω internet. Διάβασα σχετικά με το pay pal αλλά δυστυχώς επειδή είμαστε κατά των πιστωτικών με τον άντρα μου δεν έχω καμία ώστε να τη χρησιμοποιήσω και δεν σκοπεύουμε να βγάλουμε. Μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω προπληρωμένη κάρτα? Άλλος τρόπος πληρωμής?

ελαχιστοι πλεον χρησιμοποιουν πιστωτικες στο ιντερνετ και σχεδον ολοι εχουμε προπληρωμενες!

Πηγαινε σε μια τραπεζα κατα προτιμηση οπου εχει λογαριασμο και βγαλε μια!

Ευκολα και με ασφαλεια!

Ειναι κοριτσιστικη η βαλιτσα μελισσα?γιατι σκεφτομαι αυτην να παρω....

Ειλικρινα πειτε....

Στα allouete που ειχα ρωτησει τους ειχαν τελειωσει οι πασχαλιτσες και για κοριτσακια εδιναν λεει μελισσουλες. Σκεψου το και αναποδα. Ειναι η μελισσουλα αποκλειστικα αγοριστικη?;)

Κορίτσια πήρα από το Carrefour βαλίτσα τρόλευ σετ 2 τεμ.φουξια μόνο 29?!Μένει τώρα να βρω άλλη μία σε λαχανί ή κίτρινο ή σιελ για το άλλο διδυμάκι-βαφτηστηράκι!!!!Δυστυχώς δεν είχε άλλο χρώμα και μου είπαν ότι δεν θα φέρουν...:(

Διάσταση:56χ42 περίπου

url]

url]

Διαφημίσεις

οχι καλε δεν ειναι αποκλειστικα αγοριτσικη η μελισσα!!!!απλα αφου βρηκα και την πασχαλιτσα την μελισσα θα την παρει ο μπεμπης.

λοιπον μου ηρθε και το φορεματακι και το δικιμασα στην βαλιτσα θελει λιγο να το διπλωσεις απο πανω ,να πω οτι το φορεμα ειναι 12 νουμερο και μακρη.οπωτε θα το βαλω τελευταια μερα μεσα για ναμην τσαλακωθει.

Και γω κοριτσια ειμαι σε αναζητηση κατι διαφορετικου απο τα συνηθισμενα...Για δειτε και αυτες, μου αρεσουν πολυ, τι λετε;

http://www.presentprovider.com/index.php?main_page=index&cPath=101

Υπαρχει και αυτο το βιντεακι που σου δινει να καταλαβεις το μεγεθος καλυτερα:

tnOzp3.pngnW9ip3.png

Και γω κοριτσια ειμαι σε αναζητηση κατι διαφορετικου απο τα συνηθισμενα...Για δειτε και αυτες, μου αρεσουν πολυ, τι λετε;

Ειναι Τελεια!!!

Στο ααιτ ομως δεν λενε κοστος για ελλαδα.

Εστειλα μειλ ετσι απο περιεργεια!ειναι πολυ ωραια!

Στα Πρακτικερ εχει βαλιτσες χρωματιστες.

μου απαντησαν το παρακατω δυστυχως...

Hi,

The shipping cost is not available as we have a 2KG weight limit with our Royal Mail Account and this item is over the limit.

However we can ship this item via differed carrier and the cost to ship this item to Greece will be £50.00.

I hope this is of help.

Kind regards

Jules

μου απαντησαν το παρακατω δυστυχως...

Hi,

The shipping cost is not available as we have a 2KG weight limit with our Royal Mail Account and this item is over the limit.

However we can ship this item via differed carrier and the cost to ship this item to Greece will be £50.00.

I hope this is of help.

Kind regards

Jules

Δε συμφερει δηλαδη, θα ψαξω μηπως τα βρω αλλου...

tnOzp3.pngnW9ip3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ετοιμαζομουν να παραω απο Ebay to βαλιτσακι μελισσα samsonite και ειδα οτι ειναι 45 εκ υψος.Δεν εχουν την μεγαλυτερη που νομιζω ειναι 50 εκ.Επειδη ηθελα να παρω την βαλιτσα τρολευ και σακο μικρο για το λαδακι θα μου παει ολο μαζι περοπου 80 ευρω και τα 2....ΘΑ χωρεσουν ομως τα ρουχα στο 45 εκατοστα βαλιτσακι???δεν θελω να κανω βλακεια.....

Διαβαζω στο ποστ αυτο που μια αλλημ ανουλα πηρε και λεει χωρεσαν...

Απλα ελεγα μηπως φανει "λιγο" ειναι 45 εκατοστα!

Εγω ετσι κ αλλιως θα τα εβαζα φευγωντας απο το σπιτι τα ρουχα στο βαλιτσακι και σιγα ποσο θα τσαλακωθουν???θα τα εχω περιποιημενα εννοειτε.

Αλλα δισταζω...καμια αλλη κοπελα να μας πει που το εχει ηδη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...