Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

katerina24

Recommended Posts

Aglaia,εκανα τη σκεψη μηπως να με βοηθουσε καποιος συμβουλος θηλασμου μηπως και μπορεσω τελικα να θηλασω κανονικα γιατι περα απο το θηλαστρο δε ξερω τι αλλο να κανω!!θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχει καποιος συμβουλος θηλασμου στο Ηρακλειο Κρητης και αν μπορει να ερθει π.χ. στο σπιτι μου να μου δειξει πως τοποθετουν το παιδι στο στηθος γιατι μαλλον αυτο ειναι το κυριοτερο λαθος μου και δε με πιανει καλα το μωρο.,δυστυχως τα εχω εξαντλησει ολα τα αλλα!!!!μπορεις να με βοηθησεις?ευχαριστω εκ των προτερων

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

katerina24, πιστεύω ότι θα μπορούσε να σε βοηθήσει κάποιος από κοντά, όμως δυστυχώς στο Ηράκλειο δεν υπάρχει κάποια. Είμαστε πολύ λίγες... μια στην Ξάνθη, δύο στη Θεσσαλονίκη, μία στη Νάξο και πέντε στην Αθήνα.

Στο Ηράκλειο υπάρχει μία κοπέλα που εκπαιδεύεται τώρα για να γίνει Leader στο Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδας. Θα τη ρωτήσω αν μπορεί να σε βοηθήσει και πώς.

Θα τα ξαναπούμε! :)

katerina24, πιστεύω ότι θα μπορούσε να σε βοηθήσει κάποιος από κοντά, όμως δυστυχώς στο Ηράκλειο δεν υπάρχει κάποια. Είμαστε πολύ λίγες... μια στην Ξάνθη, δύο στη Θεσσαλονίκη, μία στη Νάξο και πέντε στην Αθήνα.

Στο Ηράκλειο υπάρχει μία κοπέλα που εκπαιδεύεται τώρα για να γίνει Leader στο Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδας. Θα τη ρωτήσω αν μπορεί να σε βοηθήσει και πώς.

Θα τα ξαναπούμε! :)

Aglaia,σ'ευχαριστω πολυ!!!!

για ρωτησε τη γιατι νομιζω πως θα ειναι η τελευταια μου ευκαιρια να θηλασω κανονικα!!!!

:cry::(:):o

9a7bp2.pngIm47p2.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑ ΕΓΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΜΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

.png

.png

Διαφημίσεις

φυσικα και θελω!!!!

αν σου ειναι ευκολο!!!!

αν και θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να μου το τοποθετησει στο στηθος!!!

σ'ευχαριστω πολυ παντως!!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Κατερίνα θα πάρω την κοπέλα που μου προμήθευσε τα φυλλάδια να της πω οτι ενδιαφέρεσαι.

Η συγκεκριμένη με έχει βοηθήσει πολλές φορές που την πήρα τηλέφωνο για απορίες ή δυσκολίες που είχα.

κάτι μου λέει ,όμως, ότι είναι η ίδια στην οποία αναφέρεται και η Αγλαια,οπότε περίμενε να δεις τι θα σου πει και αυτή.

.png

.png

Κατερίνα θα πάρω την κοπέλα που μου προμήθευσε τα φυλλάδια να της πω οτι ενδιαφέρεσαι.

Η συγκεκριμένη με έχει βοηθήσει πολλές φορές που την πήρα τηλέφωνο για απορίες ή δυσκολίες που είχα.

κάτι μου λέει ,όμως, ότι είναι η ίδια στην οποία αναφέρεται και η Αγλαια,οπότε περίμενε να δεις τι θα σου πει και αυτή.

Εσυ πρεπει να μιλας για την Ειρηνη(η οποια εχει τα φυλλαδια) και η Αγλαϊα μιλαει για μενα που ειμαι εκολαπτομενη :lol:

.png.png

Καλώς την εκολαπτόμενη Βίκυ!!! :)

Η Ειρήνη ποια είναι; Την ξέρω; Γίνατε πολλές και δεν μου το λέτε;

Ελπίζω να κάνετε σύντομα ομάδα στο Ηράκλειο και μετά να εξαπλωθείτε σε όλη την Κρήτη!!! :P

Διαφημίσεις

Καλώς την εκολαπτόμενη Βίκυ!!! :)

Η Ειρήνη ποια είναι; Την ξέρω; Γίνατε πολλές και δεν μου το λέτε;

Ελπίζω να κάνετε σύντομα ομάδα στο Ηράκλειο και μετά να εξαπλωθείτε σε όλη την Κρήτη!!! :P

η Ειρηνη ειναι μια συμπαθεστατη μαμα που οταν συναντησε προβληματα στο πρωτο της παιδακι απευθυνθηκε στην καΜιχαηλιδου.με τον καιρο την παρεπεμψε να αναλαβει αν εχει τα φυλλαδια και να απεθυνοντε σε αυτη σε οτι αφορουσε το Ηρακλειο.Στο μεταξυ ξεκινησα και εγω.Σε μια συναντηση του ονειρα ηρθε παρεα με φιλη της που ειναι μελος και ετσι γνωριστηκαμε απο κοντα.μιαλμε που και που αν χρειαζομαστε κατι και λεμε καποια στιγμη αν κανουμε κατι πιο οργανωμενο παρεα!

.png.png

η Ειρηνη ειναι μια συμπαθεστατη μαμα που οταν συναντησε προβληματα στο πρωτο της παιδακι απευθυνθηκε στην καΜιχαηλιδου.με τον καιρο την παρεπεμψε να αναλαβει αν εχει τα φυλλαδια και να απεθυνοντε σε αυτη σε οτι αφορουσε το Ηρακλειο.Στο μεταξυ ξεκινησα και εγω.Σε μια συναντηση του ονειρα ηρθε παρεα με φιλη της που ειναι μελος και ετσι γνωριστηκαμε απο κοντα.μιαλμε που και που αν χρειαζομαστε κατι και λεμε καποια στιγμη αν κανουμε κατι πιο οργανωμενο παρεα!

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν είσαι μόνη στο Ηράκλειο!!!

Σας εύχομαι γρήγορα να οργανωθείτε και να βοηθάτε τις μητέρες πιο συστηματικά!

Τα χαιρετίσματά μου και τις ευχές μου σε όλες σας! :)

• 4 months later...

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι και εγώ μια μέλλουσα μαμά και θέλω πολύ να θηλάσω. Μένω στην Λάρισα. Μήπως κάποια ξέρει που μπορώ να απευθυνθώ για να μάθω πληροφορίες για τον θηλασμό (Αγλαϊα μήπως ξέρεις εσύ΄;) γιατί τώρα μετακόμισα στην πόλη ;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...