Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ψυχολογικος πυρετος.......

Recommended Posts

Μα την αληθεια πρωτη φορα το ακουσα αυτο...και να εξηγησω..

εχω γραψει ξανα οτι ο αντρας μου ο οποιος ηταν πολυ δεμενος με το παιδι θα λειπει για λιγους μηνες ...

ο μικρος εδω και 1,5 βδομαδα ειχε πυρετο αλλα μονο το βραδυ..τον πηγα ΠΑΝΤΟΥ και καναμε ολες τις εξετασεις...τιποτα δεν βρεθηκε ολα καθαρα..

βεβαια εγω τον εβλεπα το απογευμα ειχε μελαγχολια και βουρκωναν τα ματακια του και ελεγε..μπαμπα σελω..εγω τον αγκαλιαζα και παιρναμε αμεσως τον μπαμπα μας τηλεφωνο..και αρχιζαν τα τραγουδια και τις αγαπες(περιμενω τον λογαριασμο του τηλ ιιιιιιιιχχχχχ ζντουπ )

Στον τελευταιο γιατρο που πηγαμε μας ειπε οτι ειναι ψυχολογικος ο πυρετος του..και μαλλον ειχε δικιο.

τωρα για να ξεχνιεται τον παω σε παιδοτοπο καθε μερα και σε ενα κοριτσακι που ταιριαζουν και παιζουν πολυ..ετσι ωστε οταν ερχεται σπιτι ειναι πτωμα απο κουραση και δεν προλαβαινει να σκεφτει και πολυ..

ειναι 2 χρονων και 15 ημερων ακριβως...ειναι δυνατον?

και ομως ειναι!

Διαφημίσεις

κι όμως είναι..... δεν μπορείτε ίσως να πάτε να τον δείτε εσείς κανένα ΣΚ, ή να έρθει αυτός?? βέβαια δεν ξέρω αν θα του κάνει ίσως χειρότερο "κακό" να περάσει ακόμα μία φορά τον αποχωρισμό.... ίσως η Μαρία ξέρει να σου πει τί είναι καλύτερο....ελπίζω να πάνε όλα καλά για τον μικρούλη γιατί είναι κρίμα να στεναχωριέται :cry:

στεναχωρηθηκα πολυ τωρα... :cry:

συμφωνω οτι ισως θα πρεπει να πατε να τον βλεπετε τον μπαμπα,

εσυ δουλευεις?

αν οχι μηπως να πηγαινατε να μεινετε μαζι για αυτο το διαστημα...??

:( τον καημενούλη... :( δεν έχει τύχει κάτι που να θυμάμαι τέτοιο συγκεκριμένα για πυρετό... μόνο σε ενήλικες ξέρω χίλιες περιπτώσεις τέτοιες... (ενα χρόνο δέκατα!)

σε παιδιά δεν μου έρχεται κάτι..

αλλά αφου σου το πε ο παιδίατρος...

πάντως είναι κατανοητό... δεν ακούγεται παράλογο...

υπάρχει περίπτωση να τον δείτε για σαββατοκυριακα????

σίγουρα θα βοηθήσει αυτό, ειδικά αν βλέπεις οτι τον επηρεάζει έτσι άσχημα... είναι ένας αποχωρισμός, (όπως αυτός απο την μαμά οταν πανε παιδικό)

αλλά ίσως πιο δυσκολος γιατί είναι διαρκής (και επειδή είναι όπως είπες πολύ δεμένοι).

για πες...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ... 

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Κι η Μαρία έχει ανεβάσει ψυχολογικό πυρετό.....΄

Αλλά όχι λόγω αποχωρισμού.... και εξηγώ....

Πρόπερσι (ήταν 2 χρονών και κάτι) πήγαμε διακοπές το καλοκαίρι....

Εεεε κάτι δεν της έκατσε καλά ... το σπίτι που νοικιάζαμε μάλλον... και νόμιζε ότι θα μείνουμε για πάντα εκεί.... (παρόλο που της εξηγούσαμε ότι θα κάτσουμε μόνο για λίγες μέρες)....

Αποτέλεσμα.... ανέβασε πυρετό για 2-3 μέρες..... έγινε τρομερά δυσκοίλια.... ξυπνούσε τα βράδια και έκλαιγε....

Όταν φύγαμε... όλα μια χαρά....

Συμπέρασμα..... Άβυσσος η ψυχή των παιδιών.....

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ (ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ) ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΧΕΙ ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΜΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΑΝΕΒΑΖΕ ΠΥΡΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΜΩΡΕ!!!!!

KAI εγω δεν το πιστευα αλλα καναμε ολες τις εξετασεις και βγηκαν ολα καθαρα.

Μας ειπε ακομα και με πυρετο να τον βγαλουμε εξω να παιξει με παιδακια(αφου βεβαια αποκλεισαμε την πιθανοτητα ιωσης η μικροβίου) και τον πηγα σε παιδοτοπο που οι κοπελες ειναι ολες απο το Αριστοτελειο πανεπιστημιο και αγαπανε τρομερα τα παιδια και ασχολουνται μαζι τους ..εξηγησα τι συμβαινει και ασχοληθηκαν ακομα περισσοτερο αν και πραγματικα σας λεω δεν χρειαζοταν γιατι ειναι ολες τρομερες..ξεχαστηκε επαιξε και γελασε με την ψυχη του..το βραδυ επεσε κατευθειαν για υπνο και ηταν απυρετος..

Ηρθε και ενα κοριτσακι στο σπιτι το οποιο αγαπαει πολυ και ειναι η 2 μερα χωρις πυρετο..

ο αντρας μου ενω εδωσε αιμα πριν 20 μερες μου ανακοινωσε με καμαρι οτι θα ξαναδωσει για να παρει 4 μερες αδεια..(φυσικα δεν του ειπα οτι ο πυρετος ειναι ψυχολογικος γιατι θα ανεβαζε και αυτος πυρετο).

οποτε αυριο τον περιμενουμε..θα καταγραψω την συναντηση σε βιντεο γιατι δεν ξερω ποιος απο τους 2 θα κατουρηθει πιο πολυ απο την χαρα του....

βεβαια το 4 ημερο αδειας δεν θα το παρει αμεσα αλλα μεσα στους επομενους 3 μηνες :cry::cry: οποτε Κυριακη θα φυγει ξανα..

Οντως το κακο ειναι οτι εργαζομαι και δεν μπορουμε να παμε αλλα ευτυχως ο πατερας μου θα τον εχει τα πρωινα βολτα και τα απογευματα θα τον εχω εγω...

παντως οντως πιστευω οτι ο πυρετος του ηταν ψυχολογικος..

ΤΡΟΜΕΡΑ 2ΧΡΟΝΑ!!

Demi εύχομαι στους άντρες της ζωης σου & σε εσένα φυσικά , να περάσετε το πιο όμορφο Σαβατοκύριακο!

Να είναι 24ωρες το 24ώρω αγακλιά , ακόμα κ στον ύπνο! :D:D:D

Και όταν θα έρθει η ώρα να ξαναφύγει....να μιλάτε συνέχεια για την επόμενη φορα που θα έρθει ο μπαμπάς και το πόσα πράγματα έχετε να κάνετε μαζί , με τον πατερούλη....και τηλέφωνα , πολλά τηλέφωνα...συνέχεια τηλεφωνα...μπαμπάαααα.....

είναι όντως απίστευτα τα 2χρονά :D:D:D:shock:

ο δικός μας μπαμπάς....δεν προλαβαίνει να φύγει απο το σπίτι για να πάει στο μαγαζί το απόγευμα και ντρίννννννν στο σταθερό.... :lol::lol::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

demi περαστικά στον μικρό σου!

Εκτός από την αιμοδοτική που θα γίνει αύριο δικαιούται και 10 μέρες άδεια κατά τη διάρκεια των 3 μηνών,ή μάλλον καλύτερα των 6 μηνών συνολικά.

Γιατί δε ζητάει 1-2 μέρες να τον χαρείτε κι εσύ και κυρίως το μωρό?

Αυτό αν το συνδυάσει με μια Πέμπτη π.χ. που την προηγούμενη μέρα έχει βραδινή υπηρεσία θα σας βγει ένα ωραιότατο 4 ήμερο!Κι ίσως τον επόμενο μήνα πάρεις κι εσύ 1-2 μέρες άδεια από τη δουλειά σου και πάτε με το μικρό εκεί.Και σιγά σιγά ο καιρός περνάει!Έτσι δε θα χρειαστεί να δώσει και αίμα,που κανονικά δεν κάνει νομίζω σε 20 μέρες..

GERAKINA ΜΟΥ......συμπασχεις ξερω καλο μου..δεν νομιζω οτι το ξερει αυτο ο αντρας μου για το 10ημερο εννοω...κατσε να του πω..

αντε να περασει ο καιρος...θα πας στην ορκωμοσια?αν πας πες μου ισως μπορεσουμε να παμε παρεα..

Διαφημίσεις

ναι καλη μου και εγω θα το ηθελα πολυ...και ειναι και ευκολο γιατι ο αντρας μου γνωριζει τον αντρα σου και λεει τα καλυτερα για αυτον πραγματικα..πηρες το καλυτερο παιδι...(ετσι λεει )! :lol:

Κοριτσάκια μου καλά , συγνώμη .... η ερώτηση της "ηλίθιας" , που είναι τα μεγάλα αγόρια σας ? :roll:

Demi μου το έχω γράψει και σε άλλο τόπικ ο μικρός μου νοσηλεύτηκε εξαιτίας ψυχολογικού πυρετού...

Πιστεύω οτι το χειρίζεσαι πολύ καλά με το να τον απασχολείς και να ξεχνιέται, έχεις σκεφτεί να κάνεις πλαστικοποίηση μια φωτο του μπαμπά και να του την δώσεις να του κάνει "παρέα"... είναι μια παρηγοριά!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

που είναι τα μεγάλα αγόρια σας ? :roll:

Στην Αθήνα για 3 μήνες.Ε,ο ένας μπορείς να πεις οτι πέρασε...Το Πάσχα,πριν, μετά..επιστρέφουν.

Υπομονή & στις 2 σας & στα παιδάκια σας! :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...