Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πλυντηριο πιατων

katerinak

Recommended Posts

Α, ξέχασα να διευκρινίσω ότι εγώ δεν μαγειρεύω, γιατί μου στέλνουν οι γονείς μου έτοιμο το φαγητό σε τάπερ, οπότε γι' αυτό το δικό μου αργεί να γεμίσει, γιατί βάζω μόνο πιάτα, ποτήρια, φλυντζάνια, μπωλάκια, σαλατιέρες και μαχαιροπήρουνα.

Γιατί δεν τα βάζεις τα τάπερ στο πλυντήριο? Έχω κι εγώ delivery από μαμά και πεθερά (να'ναι καλά οι γυναίκες) και τα βάζω όλα στο πλυντήριο (σχεδόν κάθε μέρα ή μέρα πάρα μέρα). Έχω ένα blusky 60άρι, 10 χρόνια τώρα και έχει βγει σκυλί. Τώρα τελευταία ψιλοχάλασε ο διακόπτης και τον έφτιαξε ο άντρας μου με μια παντέντα.

Μιλάμε ότι δεν ζω χωρίς πλυντήριο πιάτων............. η χειρότερη δουλειά για μένα είναι το πλύσιμο των πιάτων.

Διαφημίσεις

Γειά σας! Εγώ έχω ένα bosch 45άρι περίπου 7 χρόνια τώρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Δεν έχει πάθει κάτι μέχρι τώρα. Και εγώ βάζω τα τάπερ μέσα ούτε αυτά έχουν πάθει κάτι. Βέβαια δεν είχαμε χώρο για 60άρι αλλά και να είχαμε δεν ξέρω εάν θα το επέλεγα γιατί το 60άρι θα αργούσε να γεμίσει και μπορεί και να μύριζαν τα πιάτα... Φαντάζομαι βέβαια ότι βολεύει όταν έχεις τραπέζι!!

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Ήρθαν και τα ζουζούνια μου 4/8/2012

Kαλημέρα,κορίτσια.

Εδώ και δυο χρόνια μπήκα προσωρινά σ'ένα σπίτι που είχε εντοιχισμένο indesit (ιταλικό). Είναι 60άρι,αλλά μέτριο σε όλα του.

Δεν θα το συνιστούσα.

Όταν ήρθε η ώρα να πάρω το δικό μου κατέληξα σε ένα Miele 45άρι πλήρως εντοιχιζόμενο(γιατί δεν γινόταν αλλιώς,εννοώ μεγαλύτερο).

Είχα τις επιφυλάξεις μου αρχικά,τι στο καλό θα χωράει μέσα.

Τελικά από τις πρώτες φορές,ενθουσιάστηκα.Και είναι απίστευτα εργονομικό,καθώς δεν έχει καλαθάκι για τα μαχαιροπίρουνα,αλλά συρταρωτή θήκη πάνω πάνω,κι έτσι μένει ο χώρος κάτω για πιο πολλά πιάτα κλπ.

Επίσης,είναι εντελώς αθόρυβο,δεν ακούγεται λέμε.

'Ηταν κάπως πιο ακριβό από τα άλλα,αλλά το ψάξαμε λίγο και πετύχαμε την καλύτερη τιμή στο Mediamarkt και 12 δόσεις,οπότε...

Βάζω τις ταμπλέτες,αλλά βάζω και αλάτι,λαμπριντικό λέει ότι έχει η ταμπλέτα και δε χρειάζεται (οι οδηγίες του πλυντηρίου λένε να βάζω,αλλά σαν πολλά χημικά μαζεύονται).

Τι ωραία εφεύρεση βρε κορίτσια το πλυντήριο πιάτων!!:P

Αμ το στεγνωτήριο!!!Το έχω ερωτευτεί:D

Εγώ πάντως που έχω πλυντήριο εδώ και 4 χρόνια βάζω ταμπλέτες αλλά και λαμπριντικό και αλάτι. Το πλυντήριο τα χρειάζεται όλα. Στο δικό μου υπάρχει πίνακας που σε προειδοποιεί πότε πρέπει να συμπλήρώσεις λαμπριντικό και πότε αλάτι ανάβοντας κάποιο κουμπί. Ταμπλέτες χρησιμοποπιώ fairy. Λαμπριντικό και άλατα calgonite γιατι η fairy δεν έχει.

Η fairy έχει λαμπρυντικό, μόνο άλατα δεν έχει κι έτσι βάζω calgonit. Και στο δικό μου υπάρχει πίνακας που σε προειδοποιεί πότε χρειάζεται συμπλήρωση το λαμπρυντικό και το αλάτι.

Γιατί δεν τα βάζεις τα τάπερ στο πλυντήριο? Έχω κι εγώ delivery από μαμά και πεθερά (να'ναι καλά οι γυναίκες) και τα βάζω όλα στο πλυντήριο (σχεδόν κάθε μέρα ή μέρα πάρα μέρα). Έχω ένα blusky 60άρι, 10 χρόνια τώρα και έχει βγει σκυλί. Τώρα τελευταία ψιλοχάλασε ο διακόπτης και τον έφτιαξε ο άντρας μου με μια παντέντα.

Μιλάμε ότι δεν ζω χωρίς πλυντήριο πιάτων............. η χειρότερη δουλειά για μένα είναι το πλύσιμο των πιάτων.

Φυσικά και βάζω και τα τάπερ, απλώς ήθελα να πω ότι δεν έχω κατσαρόλες και ταψιά. Το βάζω σε λειτουργία κάθε δυο μέρες, γιατί δεν γεμίζει νωρίτερα.

Κι εγω μετά από 3 μήνες χρήσης, πλέον δεν κάνω χωρίς πλυντήριο.

5f27b8bd0c.png

• 1 month later...

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω κάτι εαν ξέρετε:

Eχω ένα πλυντήριο πιάτων της Μiele και είναι ένα μοντέλο

που δυστυχώς δεν παίρνει απορρυπαντικό σε ταμπλέτες :-(

Εαν έπαιρνα μια ταμπλέτα και την έλιωνα εγώ

δεν θα ήταν το ίδιο?....

Το έχει δοκιμάσει καμία σας?

Θέλω να βάλω αυτό το οικολογικό απορρυπαντικό

το οποίο όμως ειναι μόνο σε ταμπλέτες

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29787

Διαφημίσεις

soevan,

οχι δεν νομιζω πως ειναι το ιδιο γιατι η ταμπλετα λιωνει σιγα σιγα κατα την διαρκεια της πλυσης (καθε συστατικο ξεχωριστα) και δεν θα σου πλυνει καλα τα πιατα...

θα ελεγα να μην το ρισκαρεις...:eek:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

soevan,

οχι δεν νομιζω πως ειναι το ιδιο γιατι η ταμπλετα λιωνει σιγα σιγα κατα την διαρκεια της πλυσης (καθε συστατικο ξεχωριστα) και δεν θα σου πλυνει καλα τα πιατα...

θα ελεγα να μην το ρισκαρεις...:eek:

Aυτό φοβάμαι και εγώ....

Oπότε μάλλον θα κάνω το παρακάτω που μου πρότεινε η Rosie

(σαν οικολογικο-βιολογικό απορρυπαντικό)

Στη θήκη του απορρυπαντικού βάζεις:

1. 1 κουταλιά μαγειρική σόδα

2. 1 κουταλιά βόρακα

3. 1/4 της κουταλιάς χονδρό θαλασσινό αλάτι

4. 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού (ή γκρέιπφρουτ ή όποιο άλλο σ' αρέσει)

Βάζω ξύδι αντί του αντιστυλβωτικού και αλάτι Sonett.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...