Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πλυντηριο πιατων

katerinak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

katerinak ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΚΡΙ,

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΘΟΡΥΒΟ.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ.

ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ..

668bab1939.png

Και εγώ είμαι στο ψάξιμο για επιτραπέζιο πλυντήριο πιάτων και βρήκα ένα ενδιαφέρον το BOSHC που βγαίνει σε 4 χρώματα, μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και άσπρο. Στοιχίζει γύρω στα 350 ευρώ.

Αυτό που βρήκες σε τι χρώμα είναι?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

katerinak ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΓΚΡΙ,

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΘΟΡΥΒΟ.

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ.

ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ..

θα βρω το μομτελο ακριβως κ θα σου πω!

Διαφημίσεις

Και εγώ είμαι στο ψάξιμο για επιτραπέζιο πλυντήριο πιάτων και βρήκα ένα ενδιαφέρον το BOSHC που βγαίνει σε 4 χρώματα, μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και άσπρο. Στοιχίζει γύρω στα 350 ευρώ.

Αυτό που βρήκες σε τι χρώμα είναι?

λεω για το λευκο ,ειναι πιο φθηνο απο ινοξ..απο 402, το βρηκα 325

Κι εμεις αγορασαμε πλυντηριο πιατων το καλοκαιρι του 2008 μιας και ημουν εγκυος και ετσι και τολμουσα να σηκωθω απο το κρεββατι, ενιωθα σαν να περναω Ριο - Αντιριο απο τη ζαλαδα.. :? Επειδη λοιπον ο καλος μου ναι μεν βοηθαει, αλλα κυριως πασαλειβει, πηγαμε στα media markt στην Αργυρουπολη και πηραμε μικρο επειδη χωρος για μεγαλο δεν υπηρχε.. Αγορασαμε το morris TDW-0640S. Νομιζω τοτε εκανε 300 ευρω (ή λιγακι παραπανω, δεν θυμαμαι ακριβως)

Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενη! Ουτε πολυ θορυβο κανει, μια χαρα καθαριζει και γενικως δεν με εχει απογοητευσει σε τιποτα!

Με το καλο να το αγορασετε το πλυντηριακι σας και καλοριζικο!! :D

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αν θέλεις να πάρεις μίνι πλυντήριο πιάτων για οικονομικούς λόγους, θα σου έλεγα να μην το πάρεις. Πάρε ένα μεγάλο και δώσε τα χρήματα που θα έδινες για το μικρό και τα υπόλοιπα βάλτα σε 12 άτοκες δόσεις και δεν θα σου φανούν καθόλου.

Αν τώρα δεν έχεις χώρο στην κουζίνα να το βάλεις, ή μένεις στο ενοίκιο και η κουζίνα δεν έχει χώρο, τότε αναγκαστικά θα πάρεις το μικρό.

Εγώ το λέω από την άποψη ότι είναι κρίμα να πάρεις ένα μικρό πλυντήριο πιάτων, γιατί πάλι θα συνεχίσεις να πλένεις πιάτα στο χέρι ή αν όχι πιάτα, θα πλένεις κατσαρόλες και ταψιά.

Εγώ έχω πάρει το στενό (45 εκατοστά), γιατί δεν χωρούσε μεγαλύτερο στην κουζίνα μου και πάλι θα προτιμούσα να έχω το φαρδύ (60 εκατοστά) που χωράει άνετα και τα ταψιά.

Αλλά και με το 45άρι βάζω κάτι ταψιά κάπως πλαγιαστά και τα πλένω (ε, δεν έχω και τα τεράστια ταψιά).

Επειδή είμαστε 2 άτομα, δεν το βάζω καθημερινά αλλά όποτε γεμίσει και συνήθως γεμίζει το νωρίτερο μέρα παρά μέρα, το αργότερο κάθε 3 μέρες.

Το είχα βάλει την Πέμπτη και το ξανάβαλα χθες βράδυ.

Εσύ, αν έχεις οικογένεια και μαγειρεύεις καθημερινά, θα το βάζεις καθημερινά. Να ξέρεις ότι το μικρό αναγκαστικά μπορεί να χρειάζεται να το βάζεις και 2 φορές την ημέρα.

Α, ξέχασα να διευκρινίσω ότι εγώ δεν μαγειρεύω, γιατί μου στέλνουν οι γονείς μου έτοιμο το φαγητό σε τάπερ, οπότε γι' αυτό το δικό μου αργεί να γεμίσει, γιατί βάζω μόνο πιάτα, ποτήρια, φλυντζάνια, μπωλάκια, σαλατιέρες και μαχαιροπήρουνα.

Αν πάρεις ένα πλυντήριο γύρω στα 450-500 ευρώ, θα δώσεις αυτά που θα έδινες για το μικρό και τα υπόλοιπα σε άτοκες δόσεις.

Ο λόγος που στο λέω είναι, επειδή στην παλιά δουλειά μου έχουμε μικρό πλυντήριο πιάτων (ΠΙΤΣΟΣ) και δυστυχώς γέμιζε τόσο γρήγορα που το βάζαμε 2-3 φορές την ημέρα (είμαστε περίπου 7 άτομα).

5f27b8bd0c.png

το μοντελο ειναι f52860. εχεις καμια ιδεα γιαυτο;;

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ AEG ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΔΙΑΦΦΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΘΟΡΥΒΟ.

ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ PITSOS H BOSCH, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΧΩΡΟ.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ 45αρι η 60αρι.

ΠΑΝΤΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ AEG ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ..

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Σκέφτομαι να το παραγγείλω από το σάιτ του kotsovolos.gr που έχει σε έκπτωση τα bosch. Αυτό το μοντέλο της aeg δεν το βρήκα πουθενά, από που θα το πάρεις?

Σκέφτομαι να το παραγγείλω από το σάιτ του kotsovolos.gr που έχει σε έκπτωση τα bosch. Αυτό το μοντέλο της aeg δεν το βρήκα πουθενά, από που θα το πάρεις?

απο το σαιτ του κοτσοβολου.κοιταξε το παλι,δεν ειναι αμεσα διαθεσιμι σε καμι αβδομαδα μαλλον

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ AEG ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΔΙΑΦΦΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΘΟΡΥΒΟ.

ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ PITSOS H BOSCH, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΧΩΡΟ.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ 45αρι η 60αρι.

ΠΑΝΤΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ AEG ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ..

το 60αρι ειναι παλι το μικρο αλλα πιο φαρδυ;στο φαρδος χωραει αλλα στο βαθος βγαινει προς τα εξω 5 εκ περιπου γιαυτο παιρνω μικροτερο αν κ δεν πολυηθελα,καλυτερα ισως μεγαλο.θα φαινεται λιγο ασχημα ομως τοσο που θα προεξεχει

απο το σαιτ του κοτσοβολου.κοιταξε το παλι,δεν ειναι αμεσα διαθεσιμι σε καμι αβδομαδα μαλλον

ok το είδα.

Οπότε είμαι ανάμεσα σε aeg και bosch. Τι θα επιλέξεις εσυ τελικά?

ok το είδα.

Οπότε είμαι ανάμεσα σε aeg και bosch. Τι θα επιλέξεις εσυ τελικά?

το αeg..εχει φαρδος 54.5 μαλλον κατι ενδιαμεσο ειναι.λεει για λιγοτερο θορυβο γιαυτο το επελεξα

Διαφημίσεις

το 60αρι ειναι παλι το μικρο αλλα πιο φαρδυ;στο φαρδος χωραει αλλα στο βαθος βγαινει προς τα εξω 5 εκ περιπου γιαυτο παιρνω μικροτερο αν κ δεν πολυηθελα,καλυτερα ισως μεγαλο.θα φαινεται λιγο ασχημα ομως τοσο που θα προεξεχει

Όταν λες ότι βγαίνει προς τα έξω 5 εκ., εννοείς ότι βγαίνει 5 εκ. πιο έξω από τον πάγκο της κουζίνας ή από το ντουλάπι? Γιατί το βάθος μετριέται πάντα από την άκρη του πάγκου της κουζίνας. Τα μη εντοιχισμένα πλυντήρια έρχονται ίσα ίσα με τον πάγκο της κουζίνας. Κι εμένα το δικό μου βγαίνει πιο έξω από το ντουλάπι αλλά έρχεται ίσα ίσα με τον πάγκο της κουζίνας. Επίσης, τα πλυντήρια πιάτων που δεν είναι εντοιχισμένα αλλά υποτοιχισμένα, όταν τα βάζουμε στο ντουλάπι, τους βγάζει ο τεχνικός το καπάκι τους και μπαίνει ίσα ίσα και η πόρτα του πλυντηρίου έρχεται περασιά με τον πάγκο της κουζίνας.

Τώρα βέβαια η κουζίνα σου μπορεί να είναι αλλιώς αλλά συνήθως οι διαστάσεις είναι fixed. Εμένα και η ηλεκτρική μου κουζίνα βγαίνει λίγο πιο έξω από τον πάγκο της κουζίνας. Επίσης και το ψυγείο μου.

5f27b8bd0c.png

οχι απο τον παγκο . απο το ντουλαπι.μαλλον υπερβολικο το βλεπω ισως δεν θα φαινοταν τοσο ασχημο.απλα πρεπεινα βγουν οι πορτες κ θα φαινεται ενω το μικρο θα εινια πιο κρυμμενο

οχι απο τον παγκο . απο το ντουλαπι.μαλλον υπερβολικο το βλεπω ισως δεν θα φαινοταν τοσο ασχημο.απλα πρεπεινα βγουν οι πορτες κ θα φαινεται ενω το μικρο θα εινια πιο κρυμμενο

Ίσως έχεις δίκιο, εμένα δεν πειράζει καθόλου που φαίνεται, έτσι κι αλλιώς είναι ασορτί και με τα υπόλοιπα ηλεκτρικά (κουζίνα, ψυγείο).

Τα πιο καλοβαλμένα είναι τα εντοιχισμένα αλλά εγώ δεν αγόρασα το πλυντήριο από την αρχή, οπότε τώρα δεν είχα τη δυνατότητα να το εντοιχίσω (που να βρει ο μαραγκός μετά από τόσα χρόνια το ίδιο πορτάκι?).

Απλώς είναι κρίμα να πάρεις το μικρό γι' αυτό το λόγο, γιατί δε θα σε βολέψει και το πλυντήριο πιάτων είναι μια συσκευή φοβερά χρήσιμη.

Βέβαια, αν είναι να σε εκνευρίζει που θα βγαίνει έξω, πάρε το μικρό.

5f27b8bd0c.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Παρήγγειλα και περιμένω το πρώτο πλυντήριο πιάτων μου, ένα επιτραπέζιο και θα ήθελα πληροφορίες για την χρήση του.

Καταρχήν, τι απορρυπαντικό είναι καλύτερα να αγοράσω ταμπλέτες, υγρό ή κάτι άλλο? Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους?

Επίσης, είδα στο ράφι ότι μαζί με το απορρυπαντικό μπορείς να βάλεις λαμπρυντικό και για τα άλατα. Είναι απαραίτητα αυτά και καθε πότε τα βάζετε?

καλημερα melita,

καλοριζικο και καλα πλυσιματα.

αν παρεις ταμπλετες δεν χρειαζεται αλατια και λαμπριντικο γιατι εχουν οι ταμπλετες μεσα.

αν παρεις υγρο θα βαζεις και αλατι και λαμπριντικο.

σου προτεινω να βαζεις ταμπλετες και κατα προτιμιση τις fairy.

φιλια

668bab1939.png

Εγώ πάντως που έχω πλυντήριο εδώ και 4 χρόνια βάζω ταμπλέτες αλλά και λαμπριντικό και αλάτι. Το πλυντήριο τα χρειάζεται όλα. Στο δικό μου υπάρχει πίνακας που σε προειδοποιεί πότε πρέπει να συμπλήρώσεις λαμπριντικό και πότε αλάτι ανάβοντας κάποιο κουμπί. Ταμπλέτες χρησιμοποπιώ fairy. Λαμπριντικό και άλατα calgonite γιατι η fairy δεν έχει.

• 2 εβδομάδες μετά...

θελουμε κι εμεις να παρουμε πλυντηριο πιατων και ειμαστε αναμεσα σε aeg,lg και bosch...60αρι

καμια γνωμη για τα παραπανω??

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Γεια σας! Εγώ έχω το AEG το 45άρι 9 χρόνια τώρα...δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένη καθώς έχει χαλάσει ήδη 2-3 φορές. Τώρα είναι πάλι χαλασμένο και μάλλον θέλει πολλά για να φτιάξει. Επίσης, έχει κάποιο πρόβλημα με τα συρτάρια του, δεν μπαινοβγαίνουν εύκολα δηλαδή, φεύγουν τα ροδάκια από τη θέση τους κλπ... μιλάω για φορτωμένα τα συρτάρια. Αυτά είναι τα αρνητικά. Το μεγάλο του καλό όμως είναι ότι έχει υπέροχο ήχο όταν πλένει :) Είναι σαν να βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά και να ακούς το πάφλασμα των κυμάτων...έτσι κάνει! Ό,τι πρέπει για ηρεμία και χαλάρωση στο τέλος της ημέρας!

Πάντως και εγώ θα έπαιρνα 60άρι αν είχα το χώρο...

aneraida ευχαριστω για τις πληροφοριες...;)

μολις βρηκα αυτο...πως σας φαινεται? ξερει καμια το επιπεδο θορυβου 48db αν ειναι πολυ? θα ειναι σε ενιαιο χωρο και δεν θελω να ενοχλει...

bosch SMI53M05EU inox

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=91391

ευχαριστω!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...