Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

 

Παλιότερα στην ενότητα της βάπτισης είχε συζητηθεί το πού μπορούμε να φτιάξουμε photo books σε διάφορα sites, αλλά δεν μπόρεσα να εντοπίσω τη συζήτηση αυτή πια...

 

Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά (ή αν υπάρχει κάπου ξεχωριστό θέμα), κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη (ειδικά αν είναι δοκιμασμένη και οικονομική...)

 

Ευχαριστώ!

aPiIp2.png AMd6p2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εγώ έχω φτιάξει ήδη ένα στο http://www.myikona.gr επειδή διάλεξα για φωτογράφο έναν συνεργάτη τους κοντά στην περιοχή μου.

 

Έχει καλό και εύκολο πρόγραμμα σχεδιασμού, και αν έχεις συνεργάη στην περιοχή σου τότε α) μπορείς να πας και να δεις δείγματα πριν ξεκινήσεις το δικό σου σχέδιο, και β) αν διαλέξεις παραλαβή από τον συνεργάτη τότε δεν χρεώνεσαι μεταφορικά!!

 

Βέβαια τα photobooks από τα internet sites δεν είναι όπως αυτά που θα σου φτιάξει ο φωτογράφος, είναι σαν καλές εκτυπώσεις περιοδικού ή βιβλίου... ενώ τα ακριβότερα που φτιάχνουν σε φωτογραφεία είναι σε κανονικό photopaper (γιαυτό και είναι σαν χαρτονάκι οι σελίδες).

Link to comment
Share on other sites

@mariori: αυτή είναι η συζήτηση που είχα διαβάσει τότε, ευχαριστώ!!!

 

Παλαιότερη παρόμοια συζήτηση βρήκα και εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31758&highlight=%E1%EB%EC%F0%EF%F5%EC

 

@nikolas2009: Ευχαριστώ για την απάντηση! Μήπως θα μπορούσες να δώσεις διαστάσεις, αριθμό σελίδων-φωτογραφιών και τιμή για να δω το κόστος σε σύγκριση με άλλα ιντερνετικά, όπως το blurb που συστήνουν πολλά μέλη?

aPiIp2.png AMd6p2.png
Link to comment
Share on other sites

Εγώ το βρήκα φτηνότερο από το Αμερικάνικο, ενώ ένα Γαλλικό που είδα δεν έδινε καν πληροφορίες για ποιότητα χαρτιού και κόστος αποστολής. Τις έχει online τις τιμές http://www.myikona.gr/pricelist.aspx

 

Γενικά θέλεις συμπαγές εξώφυλλο και uv protection, συνήθως παίζει η διάσταση 30Χ20 (ή 20Χ30 αν το θες σαν portrait), και το spiral τουλάχιστον εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Όταν το τελειώσεις το κάνεις upload και σου λέει την τελική τιμή (π.χ. μπορεί να έχεις βάλει παραπάνω σελίδες) ΠΡΙΝ σε δεσμέυσει για παραγγελία...

 

Αυτό που πρέπεινα προσέξεις είναι 1. αν ξεκινήσεις project με μια διάσταση, δεν μπορείς να την αλλάξεις μετά (μάλλον λογικό γιατί αλλάζει το layout της κάθε σελίδας), και 2. για να εκμεταλευτείς την παραλαβή από συνεργάτη πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα από το λινκ της καρτέλας του (πήγαινε στο δικτυο σνεργατών, βρες ένα τοπικό μαγαζί, κάνε κλικ και λογικά θα σου δώσει download link). Αν φτιάξεις άλμπουμ από το προγραμμα του Α συνεργάτη δεν μπορείς να το στείλεις σε άλλον - ελπίζω να το κόψουν αυτό το κλέιδωμα γιατί είναι εκνευριστικό....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους.

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε και το http://www.mycanvas.com Εκεί έφτιαξα ένα album της κόρης μου απίθανο. Βέβαια θέλει πολύ δουλειά, να διαλέξεις background, frames, σχεδιάκια κτλ. και οι φωτογραφίες να έχουν μεγάλο μέγεθος έτσι ώστε να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στην εκτύπωση. Μου κόστισε κάπου 40-50 ευρώ μαζί με τα οδοιπορικά από Αμερική, αλλά είναι super!

 

Mary

Η Δαναη μου ήρθε 16-2-2008

Αντίο μεμπάκι 28-7-2010

Ο Τάσος μου ήρθε 22-8-2011

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...