Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΑΜΟΣ

korina.v

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αυτη η μερα ηταν η ομορφωτερη της ζωης μου.παντρευτηκαμε στις 10 ιουλιου το 2004 στο ρεθυμνο.ολλα ηταν υπεροχα,οπως τα φανταζωμουνα.ειχα παρα πολυ αγχος μεχρι την στιγμη που κατεβηκα απο το αμαξι και ειδα την αγαπη μου να με περιμενει στα σκαλια της εκλησσιας με την ανθοδεσμη.ειχαμε τουλαχιστον 5 παπαδες ο ενας μας αφηνε ο αλλος μας επιανε,ασε που ειχα και ακριβως απεναντι μου την ξαδερφη μου και μου εκανε νοηματα και με το ζωρι κρατιωμουνα να μην ξεραθω στα γελια.δεν θα ξεχασω τη στιγμη που μας εδινε ο παπας το κρασι,την ωρα που επινα μου λεει ο πατερας μου απο διπλα(ρουφα-ρουφα)στραβοκαταπια και παραλιγο να τα εριχνα στο παπα,μιλαμε για το ξεφτυλικη.μετα στη χαιρετουρα το τι φιλη επεσε δεν θα το πιστεψετε,ξερετε τι ειναι να σε φιλανε 800 ατομα.μετα στο κεντρο οταν κοψαμε τη τουρτα οταν με (ταιζε) ο αντρας μου ετρεμε το χερι του με αποτελεσμα τη τουρτα να τη φαει το νυφικο,χωρευα τουλαχιστον 1 ωρα στο χωρο της νυφης,και γενικα χωρευα απο τις 10 μεχρι της 7 το πρωι (κριτικα εννοειτε,στη κρητη),αφου δεν αντεχα αλλο και εβγαλα τα παπουτσια μου και ειμουν ξυπολητη(χωρευω),με αποτελεσμα οταν πηγα σπιτι να ξαχνω το καλσον μου,ειχε σκιστη απο τα δαχτυλα και το βρηκα στα γονατα.αυτα με τον γαμο μου.ηταν η ομορφωτερη μερα της ζωης μου.ευχωμαι να μεινω για παντα αγαπημενη με τον αντρα μου.

873277jrbgk8vnq2.gif

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Nα γίνω τώρα λιγάκι ..πεζή; :D:D:D Ο δικός μας γάμος όπως θα σας τον περιγράψω δεν έχει τίποτα από αυτά που ονειρεύονται πολλές κοπέλες, γιατι απλούστατα δεν με-μας εξέφραζε όλο αυτό το...πανηγύρι και κοιτάξαμε να αποφύγουμε όλα τα συνηθισμένα ήθη και έθιμα αλλά και τα κατά τη γνώμη μας περιττά και άχρηστα έξοδα. Προσωπικά ήθελα να εστιάσω στην τελετή και να έχω λίγα και αγαπημένα άτομα γύρω μου. Να νιώθω όμορφη, όπως θέλω να νιώθω σε κάθε σημαντικό γεγονός αλλά να νιώθω ο εαυτός μου. Συγγενείς, αν και κάποιοι αγαπημένοι, είναι πολλοί- πάρα πολλοί και δεν ήθελα να κάνω επιλογές, ούτε και να έχουμε πάνω από 50 άτομα, οπότε δεν καλέσαμε κανέναν άλλο εκτός από γονείς , αδέρφια, ανήψια. Άρα....έχουμε και λέμε: στις 25 Αυγούστου του περασμένου καλοκαιριού βρεθήκαμε σε ένα μικρό εκκλησακι της πόλης μας. Εγώ είχα παραγγείλει (αγοράσει) νυφικό δαντελένιο Pronovias , αλλά σε στυλ φορέματος από το ebay (800 Ευρώ!!! :D:D:D ). Κλείσαμε μερικές μπομπονιέρες, 2 λαμπάδες, τα στέφανα. Την ημέρα του γάμου ετοιμαστήκαμε εγώ και άντρας μου στο σπίτι μας, ήρθε η κομμώτρια και η μακιγιέζ και ξεκινήσαμε μαζί απο το σπίτι (οι γονείς και όλοι οι υπόλοιποι μας περίμεναν στην εκκλησία). Ένιωθα απίστευτα χαλαρή, πράγμα το οποίο δεν θα συνέβαινε αν είχα 100 άτομα πάνω απ΄το κεφάλι μου.Έγινε η τελετή, πήγαμε (ΟΛΟΙ εννοείται, αφού όλοι ήταν άτομα ιδιαίτερα δικά μας) σε ένα ωραίο εστιατόριο και εκεί με CD δικής μας επιλογής χορέψαμε με τον άντρα μου ένα μπλούζ. Απο εκεί και πέρα δεν είχαμε σχεδιάσει κάτι και το αφήσαμε στο φλου...Τελικά κάποιοι χορέψαμε. Τελικά με τους τελευταίους καλεσμένους καταλήξαμε σε ένα ροκ (!) μπαράκι της πόλης μας (ναι,κουστουμερισμένοι κι εγώ με νυφικό!) όπου τα περάσαμε εξίσου καλά ! Ήταν κάτι ασυνήθιστο αλλά όμορφό. Δεν θα πω ότι ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής μου. Μια από της ωραιότερα στιγμές για μένα ήταν η ημέρα που γνώρισα τον άντρα μου, η ημέρα που τα φτιάξαμε και φυσικά η ωραιότερες στιγμές είναι αυτές που ζούμε τώρα που περιμένουμε το μωράκι μας!

Εγω δεν θα σας περιγραψω το γαμο μου γιατι θα σας ξενερωσω....Με το ζορι παντρευτηκαμε για να κανουμε το χατηρι στους δικους μας...Μολις ειπαμε για δημαρχειο επεσαν να πεθανουν... Τα βαριεμαι αφανταστα αυτα τα εθιμα... Μπηκα σε εναν τυχαιο οικο νυφικων, διαλεξα σχεδον το πρωτο που μου εδειξε, στην τελετη σκυλοβαριομουνα, στη δεξιωση επισης, χορεψαμε ενα αργο κομματι γιατι μας επρηξε ο φωτογραφος... Το γαμο τον οργανωσαν οι γονεις μου και απλα παραστηκαμε. Ειχαμε 2000 καλεσμενους( νησι γαρ), εσφιξα το χερι σε ολους, ειπα 2000 ευχαριστουμε που ηρθατε, με χτυπησαν τα παπουτσια, ματωσαν τα ποδια μου, ηταν η πιο ζεστη μερα του καλοκαιριου, εσκασα, δεν φαγαμε τιποτα γιατι ερχονταν οι αργοπορημενοι να μας συγχαρουν και σηκωνομασταν συνεχεια, Γυρισαμε ψοφιοι, εβγαλα 300 τσιμπηδακια απ' τα μαλλια, εψαχνα ιωδιο για τα ποδια μου, με ποναγε η μεση μου... Το μονο που θυμαμαι απ' το γαμο μου ειναι ΚΟΥΡΑΣΗ. Το γιορτασαμε μετα στην πισινα ενος ξενοδοχειου με καλους φιλους οπου εκει μαλιστα!! Περασαμε καλα!! Αν θα το ξανακανα; ΟΧΙ!! Πολυ κακο για το τιποτα. Και δικαιως παιρνω φανταζομαι τον τιτλο της μουρτζουφλως του φορουμ!! :lol:

Jean δεν σε πιστευω που τα περιγραφεις ετσι,για μια γυναικα η ωραιωτερη μερα της ζωης της ειναι η ημερα του γαμου της,αυτο ονειρευετε η καθε γυναικα.εγω παντως θα ηθελα πολυ :lol: να ξαναπαντρυτω(αλλα με τον ιδιο αντρα εννοητε)

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Διαφημίσεις

Εγω θεωρω οτι η ωραιοτερη μερα της ζωής μου ηταν αυτη που γεννησα το παιδι μου. Φυσικα σεβομαι την καθε κοπελα που ονειρευεται το γαμο της. που τον χαιρεται και τον αναπολει με νοσταλγια και συγκινηση. Απλα εμενα δεν μου ταιριαζει το σκηνικο. Δεν ειναι ο τυπος μου τετοιος και ποτε μου δεν ονειρευτηκα γαμους και νυφικα. Για μενα ο γαμος ειναι μια κοινωνική συμβαση, ενα χαρτι απλα που χρησιμευει για δανεια και ληξιαρχικες πραξεις γεννησεως κτλ. Και παλι ομως, σεβομαι την αντιθετη άποψη. Μην με παρεξηγησετε :wink:

Jean σε καταλαβαινω απολυτα !!!!!

Αν δεν ηθελε η μανα μου δεν θα παντρευομουν με τιποτα!

στην εκκλησια ειχα παει σε νοητα λιβαδια απο την βαρεμαρα.....

ποναγε η μεση μου (εγκυος 6μηνων) τα ποδια μου ηθελα να φυγωωωω :D

βαριομουν στις φωτογραφιες ....

το μονο που μου αρεσε ηταν το να βρω νυφικο και αυτο γιατι εχω τρελα με τα ρουχα :D

το στοιχειο μου...

παντρευτηκα 12/3/05 παραμονη καρναβαλιου στην πατρα...σκετη κολαση..

οι προετοιμασιες ξεκινησαν ενα χρονο πριν γιατι ηταν δυσκολο να τα βολεψω ολα εξαιτιας του καρναβαλιου..

επιμεληθηκα προσωπικα τα παντα..ηθελα ολα να ειναι τελεια κ αρμονικα δεμενα μεταξυ τους...

παραμονη του γαμου κ ενω εγω γλενταγα την τελευταια νυχτα ελευθεριας ο αντρας μου κρεμασε απεναντι απ το σπιτι που θα κοιμομουν αυτο το πανο

http://s272.photobucket.com/albums/jj199/sofoula82/?action=view&current=081766e6.jpg

εριξα πολυ κλαμα μολις το ειδα..

την ημερα του γαμου του εστειλα λουλουδια μετο σημειωμα..

μην ξεχασεις,στις εφτα θα ενωσουμε τις ζωες μας...

δεν θα αργησω πολυ..ισα ισα για χτυπησει η καρδια σου πιο δυνατα..

σαγαπω,,,

λιγο πριν το γαμο αρχισε να ψιλοβρεχει...ευτυχια ειπαν πολυ..

αλλοι οτι η νυφη κλαιει..εγω πεταγα απ την χαρα μου..

οταν κατεβηκα απ το αμαξι κ με ειδε ο αντρας μου εβαλε τα κλαματα..

ειχαμε πυροτεχνηματα κ εσκασαν οταν φιληθηκαμε..

ο πατερας μου του ειπε να με προσεχει γιατι αλλιως θα εχει να κανει μαζι του... :lol:

η εκκλησια ηταν υπεροχα στολισμενοι κ εμεις γελαγαμε ως το τελος...

δεν τον πατησα αλλα αυτος εκανε οτι τον πατησα κ αρχισε να χοροπηδα..

δεν χαιρετησα στην εκκλησια (ειχα 1000) ατομα ουτε μοιρασα μπομπονιερες,μονο αυτους που δεν ηρθαν στο τραπεζι..

στην περιμετρικη ο κουμπαρο μας(αστυνομικος) ειχε κανονησει με ενα φιλο του κ ειχαν γραψει σε εναν φωτεινο πινακα γιωργο κ σοφια να ζησετε..

στο κεντρο κοψαμε τουρτα κ χορεψαμε βανδη το οτι ονειρευομουν..

τα ατομα στο κεντρο ηταν 980 κ χορεψαμε μεχρι τις 6 το πρωι..

ημουν τρελα χαρουμενη κ ερωτευμενη που ειχα διπλα μου τον αντρα μου κ τωρα 3 χρονια μετα ειμαι ακομα πιο ερωτευμενη κ χαρουμενη..

ειχαμε πολλα αστεια σκηνικα αλλα θα γραφω για ωρες...

ευχαριστω που μου δωσατε την ευκαιρια να γραψω για αυτη την ευτυχισμενη στιγμη της ζωης μου..

Εγω μπορώ να πώ οτι παντρεύτικα πολυ συνηδειτά , χτύπησε το βιολογικό ρολόι της μάνας...και μετα απο 4 χρόνια σχέση , κατέληξα ότι ο άντρας μου, θα ήθελα να γίνει πατέρας των παιδιών μου... :lol:

Το Σαββάτο λοιπόν στις 4/6/2005 είχαμε ραντεβού σε εξωκλήσι κοντά στην περιοχή που μένουμε ... το ιδιο πρωί , του έστειλα στο μαγαζί (πήγε και για δουλειά ο χρυσός μου :lol: ) ενα ωραιότατο βιβλίο με τίτλο : "50+1 λόγοι ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" ...με την σημείωση στην πρώτη σελίδα..... αν μετά απο αυτό, ακόμα δεν το έχεις μετανιώσεις....εγω θα σε περιμένω !!! και όντως ήταν εκει ... κύριος στις 7 ακριβώς!!! (και εγω δεν άργησα όμως , τρελή ημουν , να το μετανιώσει τελευταία στιγμή;;; :P )

Εγώ απο την μεριά μου έκανα ότι περνούσε απο το χέρι μου...ας πρόσεχε! :D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Και δικαιως παιρνω φανταζομαι τον τιτλο της μουρτζουφλως του φορουμ!! :lol:

Που έχω ξαναπεί ότι μου "κλέβετε" τους τίτλους μου, που τόσο επάξια έχω αποκτήσει ανά τα χρόνια?

ημουν τρελα χαρουμενη κ ερωτευμενη που ειχα διπλα μου τον αντρα μου κ τωρα 3 χρονια μετα ειμαι ακομα πιο ερωτευμενη κ χαρουμενη..

παντρευτήκαμε 21 Αυγούστου 2004 στην κρήτη

στο κέντρο κόψαμε τούρτα και χορέψαμε Βανδή το "οτι ονειρευόμουν"..

τα άτομα στο κέντρο ήταν 1250 και χορέψαμε μέχρι τις 6 το πρωί..

Ήμουν τρελά χαρούμενη κι ερωτευμένη που ειχα δίπλα μου τον άντρα μου και τώρα 4 χρόνια μετά ειμαι ακόμα πιο ερωτευμένη και χαρούμενη..

Στις 28 Αυγούστου φύγαμε για ένα αξέχαστο κι ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι στην Ταυλάνδη (Μπανγκόκ - Πουκέτ).

Τώρα πια έχουμε μια ζουζούνα 19 μηνών, να συμπληρώνει την ευτυχία μας κι έρχεται και η δεύτερη αρχές Μαίου!!!

το στοιχειο μου...

οι προετοιμασιες ξεκινησαν ενα χρονο πριν γιατι ηταν δυσκολο να τα βολεψω ολα εξαιτιας του καρναβαλιου..

επιμεληθηκα προσωπικα τα παντα..ηθελα ολα να ειναι τελεια κ αρμονικα δεμενα μεταξυ τους...

παραμονη του γαμου κ ενω εγω γλενταγα την τελευταια νυχτα ελευθεριας ο αντρας μου κρεμασε απεναντι απ το σπιτι που θα κοιμομουν αυτο το πανο

http://s272.photobucket.com/albums/jj199/sofoula82/?action=view&current=081766e6.jpg

σαγαπω,,,

ο πατερας μου του ειπε να με προσεχει γιατι αλλιως θα εχει να κανει μαζι του... :lol:

δεν χαιρετησα στην εκκλησια (ειχα 1000) ατομα ουτε μοιρασα μπομπονιερες,μονο αυτους που δεν ηρθαν στο τραπεζι..

στην περιμετρικη ο κουμπαρο μας(αστυνομικος) ειχε κανονησει με ενα φιλο του κ ειχαν γραψει σε εναν φωτεινο πινακα γιωργο κ σοφια να ζησετε..

ευχαριστω που μου δωσατε την ευκαιρια να γραψω για αυτη την ευτυχισμενη στιγμη της ζωης μου..

ΣΟΦΟΥΛΑ εγω να δεις κλαμμα που εριξα μολις διαβασα και ειδα και το πανο..μπραβο..να ζησετε ετσι ερωτευμενοι μεχρι τα βαθεια σας γεραματα...

my baby was my reborn...

Εγω μπορώ να πώ οτι παντρεύτικα πολυ συνηδειτά , χτύπησε το βιολογικό ρολόι της μάνας...και μετα απο 4 χρόνια σχέση , κατέληξα ότι ο άντρας μου, θα ήθελα να γίνει πατέρας των παιδιών μου... :lol:

Το Σαββάτο λοιπόν στις 4/6/2005 είχαμε ραντεβού σε εξωκλήσι κοντά στην περιοχή που μένουμε ... το ιδιο πρωί , του έστειλα στο μαγαζί (πήγε και για δουλειά ο χρυσός μου :lol: ) ενα ωραιότατο βιβλίο με τίτλο : "50+1 λόγοι ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" ...με την σημείωση στην πρώτη σελίδα..... αν μετά απο αυτό, ακόμα δεν το έχεις μετανιώσεις....εγω θα σε περιμένω !!! και όντως ήταν εκει ... κύριος στις 7 ακριβώς!!! (και εγω δεν άργησα όμως , τρελή ημουν , να το μετανιώσει τελευταία στιγμή;;; :P )

Εγώ απο την μεριά μου έκανα ότι περνούσε απο το χέρι μου...ας πρόσεχε! :D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:

αγαπημενη μου οτι και να του εστελνες με τετοια ματια καθρεφτες πως να κανει πισω ο ανθρωπος...

my baby was my reborn...

εμεις παντρευτηκαμε 9 μαιου του 2007(φρεσκιοι)μετα απο συμβιωση 3 χρονων και μεγαλου ερωτα....εμεινα εγκυος και δεν προλαβαιναμε να κανουμε θρησκευτικο λογω του οτι μεχρι τον 6 μηνα ημουν κρεββατωμενη λογω αιματος..ετσι για τα διαδικαστικα και μονο καναμε πολιτικο στο δημαρχειο της γλυφαδας εγω 8 μηνων εγκυος με ενα κατακοκκινο φορεμα και ο αντρας μου με ενα υπεροχο κοστουμι χερι χερι μονο με τους γονεις μας και το μωρο μας μαρτυρα στην κοιλια παντρευτηκαμε..εκλαψα πολυ..οι ορκοι ηταν υπεροχοι..θελουμε να παντρευτουμε τωρα με θρησκευτικο..να φορεσω νυφικο και να γλεντησω την πληροτητα που αισθανομαι οταν κοιταζω τους αντρες μου..θα το κανουμε σε καποιο νησι..καλοκαιρι..(καλοκαιρι γνωριστηκαμε)...ηταν πολυ ομορφη μερα ο γαμος μου,ξεχωριστη μα η καλυτερη μερα της ζωης μου ηταν η γεννα μου,τοτε ενωθηκα πνευματικα σωματικα και ψυχικα με τον αντρα μου...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

...ολα εγιναν πολυ γρηγορα. Επισημα ημασταν μαζι απο το Δεκεμβρη του 2006 και ξημερωματα 25 Μαρτιου 2007 μου εκανε προταση στο Γαλαξιδι... ειπαμε να παντρευτουμε στην πρωτη επετειο μας... το Δεκεμβρη δηλαδη... εκεινο το ξημερωμα ομως της προτασης, εμεινα εγκυος στην ομορφουλα μας κι ετσι αλλαξαν τα σχεδια!! Οργανωσαμε τα παντα μεσα σε 2 μηνες !!Παντρευτηκαμε στις 22 Ιουλιου 2007, εν μεσω καυσωνα. Ημουν σχεδον 5 μηνων εγκυος. Τον εστησα 45 λεπτα (αθελα μου...) δεν τον πατησα , γελαγαμε σε ολη την τελετη και περασαμε σουπερ στο παρτυ μετα το γαμο. Χορευα ασταματητα για 6 ωρες με την φουσκωμενη μου κοιλια να μην με ενοχλει καθολου...Οργανωσαμε τα παντα μονοι μας και συμφωνα με τα γουστα μας και ετσι το μετα το γαμο event θυμιζε beach bar party κι ας ημασταν στο κεντρο της Αθηνας, κατω απο την Ακροπολη. Στις 5 το πρωι οταν μειναμε μονοι... μπηκαμε στο ανοιχτο αυτοκινητο του γαμου και βολταραμε ολη την παραλιακη μεχρι που μας βρηκε το ξημερωμα...

Ολα ηταν υπεροχα... :wink:

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

..

Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο :!::!::!::!:

το στοιχειο μου...

σαγαπω,,,

ΣΟΦΟΥΛΑ εγω να δεις κλαμμα που εριξα μολις διαβασα και ειδα και το πανο..μπραβο..να ζησετε ετσι ερωτευμενοι μεχρι τα βαθεια σας γεραματα...

σε ευχαριστω παρα πολυ για την ευχη σου..

ευχομαι να κανεις τον καλοκαιρινο σου γαμο οπως θες κ να εισαι παντα μες στον ερωτα με τον αντρα σου κ το μωρακι σας...

10/9/05 ενωθηκαμε δια βιου :!: ηταν μια φανταστικη μερα :!: κατεβαινοντας απο το αμαξι και περπατοντας στι κοκκινο χαλι εκατονταδες καρδουλες πεταξαν στον ουρανο :!::!: το ποδι ...........ναι το πατησα και παραλιγο και θα τον εριχνα κατω :!:

ο πρωτος χορος............καιγομαι γλυκα στη φλογα σου νιωθω σαν θεος στο σωμα σου γινομαι καπνος που σε τυλιγει.....ριφιφι :!:

ολα ηταν μαγευτικα ονειρεμενα :!: χορεψαμε μεχρι το πρωι...

αυτη τη μερα δεν θα τη ξεχασω ποτε οσο ζω :!:

α και το τελευταιο τον εστησα 40 λεπτα :lol:

Μπορω να πω οτι ογαμος μας ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες της ζωης μου!Μετα απο 8 χρονια σχεσης,προταση γαμου & αρραβωνα εφτασε η μεγαλη στιγμη που περιμεναμε δηλ 08/07/06.

Ολα τα ειχα επιμεληθει μεχρι τελευταιας λεπτομερειας με μεγαλη χαρα και ανυπομονησια!Δε βαρεθηκα τιποτα.Απο την ευρεση εκκλησιας μεχρι τι χρωμα λουλουδια θα εχει η εκκλησια,το τραπεζι κλπ.

Και για να μη σχολιασω το περιστατικο του νυφικου που εντελως τυχαια επιλεξαμε το ιδιο...χωρις ο ιδιος να το ξερει ομως.... :lol:

Εκεινη τη μερα ημουν απιστευτα χαλαρη και ανετη!Απιστευτα χαμογελαστη και χαρηκα το καθε λεπτο της ημερας!Απο τη τελετη μεχρι και τους ανελεητους χορους που εριξα στο μαγαζι μετα !!!

Δεν τον πατησα αλλα αντι για αυτο του εδωσα ενα μεγαλο φιλι,ειδαμε ανθρωπους στο γαμο μας που χαρηκαμε απιστευτα!

Και βεβαια εννοειται (για μας παντα ) το κερασακι στη τουρτα ηταν το γαμηλιο ταξιδι στο Παρισι που παντα ονειρευομουν!!!!

(Αν με αφησετε μπορω να συνεχιζω......)

Ακομη και μεχρι σημερα ημαστε σαν να γνωριστηκαμε χθες!!!! :D

pEmXp3.png

πολυ ωραιο θεματακι...λοιπον παντρευτηκα τον καλο μου 26/09/2004

στο φαληρο θεσνικης...ηταν ολα τοσο ρομαντικα και ομορφα αλλα

ταυτοχρονα ειχα τοση αγωνια και τοσο αγχος... :? περιττο να σας πω

πως ολη μερα εκλαιγα απο συγκινηση,εβλεπα και τους γονεις μου συγκινημενους ε και δεν αντεχα σφιγγομουν σφιγγομουν αλλα ματαια

και να τα ζουμια...ιδιαιτερα την ωρα που βγηκα απο το σπιτι και εφτασε η ωρα του αποχαιρετισμου εκλαιγα τοσο που χαλασε το μακιγιαζ :)

αφου λοιπον χορεψα με την ψυχη μου στο πατρικο μου ξεκινησα για

την εκκλησια οπου με περιμενε ο καλος μου :):)

λιγο πριν φτασω κανα 5 λεπτο αρχισε καταρρακτωδης βροχη τοσο που

για να κατεβω απο το αυτοκινητο και να ανεβω τα σκαλια της εκκλησιας

χρειαστηκα ομπρελα :lol: η στιγμη ομως που αντικρισα τον καλο μου θα μου μεινει αξεχαστη τον φιλησα με φιλησε και χερι χερι διαβηκαμε την εκκλησια

οσο ωρα κρατησε το μυστηριο τοση ωρα εβρεχε και αστραφτε εξω..σε σημειο που να φοβαμαι μην οπει το ηλεκτρικο ρευμα :lol:

πολυ αγχος

οαλ ομως πηγαν καλα :wink::wink::wink:

μετα την στεψη βγηκαμε φωτογραφιες και φυγαμε για την δεξιωση οπου

μας περιμεναν οι καλεσμενοι....

βεβαια το νυφικο εγινε χαλια απο την βροχη και την λασπουρα αλλα

ποιος νοιαζοταν :wink:

ηταν καταπληκτικη μερα αλλα η καταπληκτικοτερη ηταν οταν εμαθα πως

ημουν εγγυος και ειδικα οταν κρατησα στην αγκαλια μου το πλασματακι

μου το πρωτο και μετα το δευτερο :D:D:D

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Ο γάμος μας ήταν μια γλυκειά μέρα. Μέσα Ιουνίου. Ήταν όλα λιτά και όμορφα. Είχαμε καταφέρει να έχουμε λίγα άτομα και έτσι απέφυγα το οτιδήποτε στημένο. Αυτό που ευχαριστήθηκα, ήταν ότι ένιωσα, πως στο τέλος άφησε σε όλους μια γλυκειά διάθεση.

10/9/05 ενωθηκαμε δια βιου :!: ηταν μια φανταστικη μερα :!: κατεβαινοντας απο το αμαξι και περπατοντας στι κοκκινο χαλι εκατονταδες καρδουλες πεταξαν στον ουρανο :!::!: το ποδι ...........ναι το πατησα και παραλιγο και θα τον εριχνα κατω :!:

ο πρωτος χορος............καιγομαι γλυκα στη φλογα σου νιωθω σαν θεος στο σωμα σου γινομαι καπνος που σε τυλιγει.....ριφιφι :!:

ολα ηταν μαγευτικα ονειρεμενα :!: χορεψαμε μεχρι το πρωι...

αυτη τη μερα δεν θα τη ξεχασω ποτε οσο ζω :!:

α και το τελευταιο τον εστησα 40 λεπτα :lol:

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ....

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ 24/11/2008 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΣΗΣ......ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.............ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΡΑ....ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕ......ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ.....Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 600 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΠΩΠΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΟΥΚΛΑ.....

Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΑΜΑ.....

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ.......ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟ MISIRLOU ΑΠΟ TO PULP FICTION ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ......ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΘΟΤΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ.....

ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ....ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1195880400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

πολυ ωραιο θεματακι...λοιπον παντρευτηκα τον καλο μου 26/09/2004

στο φαληρο θεσνικης...ηταν ολα τοσο ρομαντικα και ομορφα αλλα

ταυτοχρονα ειχα τοση αγωνια και τοσο αγχος... :? περιττο να σας πω

πως ολη μερα εκλαιγα απο συγκινηση,εβλεπα και τους γονεις μου συγκινημενους ε και δεν αντεχα σφιγγομουν σφιγγομουν αλλα ματαια

και να τα ζουμια...ιδιαιτερα την ωρα που βγηκα απο το σπιτι και εφτασε η ωρα του αποχαιρετισμου εκλαιγα τοσο που χαλασε το μακιγιαζ :)

αφου λοιπον χορεψα με την ψυχη μου στο πατρικο μου ξεκινησα για

την εκκλησια οπου με περιμενε ο καλος μου :):)

λιγο πριν φτασω κανα 5 λεπτο αρχισε καταρρακτωδης βροχη τοσο που

για να κατεβω απο το αυτοκινητο και να ανεβω τα σκαλια της εκκλησιας

χρειαστηκα ομπρελα :lol: η στιγμη ομως που αντικρισα τον καλο μου θα μου μεινει αξεχαστη τον φιλησα με φιλησε και χερι χερι διαβηκαμε την εκκλησια

οσο ωρα κρατησε το μυστηριο τοση ωρα εβρεχε και αστραφτε εξω..σε σημειο που να φοβαμαι μην οπει το ηλεκτρικο ρευμα :lol:

πολυ αγχος

οαλ ομως πηγαν καλα :wink::wink::wink:

μετα την στεψη βγηκαμε φωτογραφιες και φυγαμε για την δεξιωση οπου

μας περιμεναν οι καλεσμενοι....

βεβαια το νυφικο εγινε χαλια απο την βροχη και την λασπουρα αλλα

ποιος νοιαζοταν :wink:

ηταν καταπληκτικη μερα αλλα η καταπληκτικοτερη ηταν οταν εμαθα πως

ημουν εγγυος και ειδικα οταν κρατησα στην αγκαλια μου το πλασματακι

μου το πρωτο και μετα το δευτερο :D:D:D

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυρίλου κ Μεθοδίου μήπως παντρευτήκατε?

εμεις ειμασταν μαζι απο το καλοκαιρι του 97,την πρωτοχρονια του 2001 ,το βραδυ,ενω ειχαμε ξαπλωσει νιωθω κατι να βαζει στο δαχτυλο μου...μου ειχε παρει ενα μονοπετρο :D το καλοκαιρι του 01 παντρευτηκαμε,δεν μπορω να πω οτι εψαξα ιδιαιτερα για νυφικο,ειδα 2-3 και διαλεξα,τραπεζι δεν θελαμε να κανουμε αλλα οι γονεις επεμεναν,ετσι το οργανωσαν μονοι τους.

δεν ειχα καθολου αγχος και συνεχεια χαμογελαγα,στο τραπεζι δεν χορεψαμε,(δεν ειμαστε του χορου)παρα μονο οταν φυγαν ολοι,ενα μπλουζ :oops:ενιωθα σαν να ειχαμε καποια γιορτη,τιποτα παραπανω... :oops:

η ομορφοτερη μερα μου,δεν ηταν του γαμου,αλλα η γεννηση του παιδιου μας!