Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρήξιμο στη μασχάλη

Recommended Posts

καλησπέρα,

είχε καμια απο σας πρήξιμο στην περιοχή της μασχάλης

κατά την εγκυμοσύνη ή και πριν απο αυτή?

εγω εχω κατι απο πριν μείνω εγκυος, το οποίο εχω ψάξει

βεβαια και μου είπαν πως είναι αδένας και ειναι

λογικο να πρηστεί κατα την εγκυμοσύνη...

ειχε καμια κατι παρόμοιο?

Διαφημίσεις

καλησπερα.το ειχα παθει πριν την εγκυμοσυνη και μου ειχαν πει οτι ειχα μολυνθει απο το ξυραφακι που ξυριζομουνα.μου εδωσε αντιβιωση και ολα οκ..

• 1 month later...

επισης και τα αποσμητικα μπορουν να το προκαλεσουν ! Καποια εχουν μεσα αλουμινιο . Καπως αλλιως το αναγραφει η συσκευασια . Το οποιο μπλοκαρει τους πορους και προκαλει φουσκωμα εσωτερικο ! Καλα χαλια το εξηγησα , ελπιζω να καταλαβες :confused: Δοκιμασε να αλλαξεις αποσμητικο ή να το σταματισεις για καποιες μερες !

:lol: smile !!!

εχω και γω κυστη στη δεξια μασχαλη η οποια εμφανιστηκε στην εφηβεια μου.δεν εδινα σημασια αλλα το προβλημα επιδεινωθηκε αφου λογω μεγαλης εφιδρωσης το καλοκαιρι χρησιμοποιουσα αντρικο αποσμητικο το οποιο ενω ηταν παρα πολυ καλο και δεν ιδρωνα με τπτ με φαγουριζε τη μασχαλη,μεχρι να το παρω ομως χαμπαρι περασαν χρονια.τωρα χρησιμοποιω φαρμακευτικο και μετα τη γεννα εχω στο προγραμμα την αφαιρεση της κυστης απο τη μασχαλη...ε καιρος ηταν να το παρω αποφαση

Και εγώ είχα το ίδιο από πριν την εγκυμοσύνη και στην εγκυμοσύνη διογκώθηκε αρκετά. Ο γυναικολόγος με έστειλε σε ειδικό ακτινολόγο για υπέρηχο και μου είπαν ότι είναι επικουρικός μαστός και πρήζεται από τις ορμόνες. Μετά τη γέννα πρήστηκε περισσότερο, όπως και το στήθος και επειδή εγώ έπαθα και πέτρωμα στο 3ο 24ωρο, πέτρωσε και αυτό και πονούσε πολύ. Ήμουν λες και μου είχε φυτρώσει ένα αχλάδι στη μασχάλη. Μόλις όμως δρομολογήθηκε ο θηλασμός και ξεπρήστηκε το στήθος μου (6-7 ημέρες μετά τη γέννα) πέρασε τελείως και δεν με έχει ξαναενοχλήσει.

Αυτά για τα ξυραφάκια και τα αποσμητικά μου τα είχαν πει κι εμένα άλλοι γιατροί, αλλά είναι άσχετα. Είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο οι επικουρικοί μαστοί, μου είπε ο ακτινολόγος, αλλά θα πρέπει να έχω υπόψη μου για το μέλλον να ελέγχω και τις μασχάλες για κακοήθειες. Σε δουλειά να βρισκόμαστε...

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

εγώ έχω ένα καρουμπαλάκι στη μασχάλη εδώ και ένα μήνα.Ο γιατρός μου είπε ότι είναι από γύρισμα της τρίχας και θα φύγει.Αλλά τώρα μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ και με ανησυχεί η αλήθεια λιγάκι.Μάλλον θα ξαναπάω να το δω.

Εσένα έχει περάσει?

Καλησπέρα,

εγώ έχω ένα καρουμπαλάκι στη μασχάλη εδώ και ένα μήνα.Ο γιατρός μου είπε ότι είναι από γύρισμα της τρίχας και θα φύγει.Αλλά τώρα μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ και με ανησυχεί η αλήθεια λιγάκι.Μάλλον θα ξαναπάω να το δω.

Εσένα έχει περάσει?

Είσαι έγκυος? Εμένα πριν την εγκυμοσύνη είχα προσέξει ότι πρηζόταν πριν την περίοδο και μετά έφευγε πάλι. Σε όλη την εγκυμοσύνη είχε γίνει μεγαλούτσικο και μετά τη γέννα έγινε τεράστιο. Περίπου 10 μέρες μετά τη γέννα μειώθηκε πολύ και τώρα έχει εξαφανιστεί.

5k3tp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...